Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΗ ΚΡΑΥΓΗ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ!
3 BINTEO 




Πάνδημη Tαφή του Καθηγητή Λικ Μοντανιέ Νόμπελ Ιατρικής … υπό την ιαχή LIBERTE/ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! σήμερα 22/2/22 σε αυτό το φέρετρο ακουμπά όλη η Ελεύθερη Ευρώπη! Σε συλλαλητήριο αντίστασης μετατράπηκε η κηδεία. Δεν ήταν πένθος αλλά χαρά. Ήταν πανηγύρι και γιορτή Αντίστασης.

Ηχηρή ήταν η απουσία του καθεστώτος Μακρόν αλλά πιο ηχηρό ήταν το τελευταίο χειροκρότημα χιλιάδων Γάλλων αντιφρονούντων...

Κανένας εκπρόσωπος του καθεστώτος που τον δίωξε δεν παραβρέθηκε σήμερα στην ταφή του 2 βδομάδες μετά το θάνατο του που έγινε στο κοιμητήριο ” cimetière du Père Lachaise”...

Πολλά μέλη της ιατρικής κοινότητας ήταν παρόντα. Το πλήθος κραύγαζε ρυθμικά ”Μontagnier gratitude” ” ευγνωμοσύνη στον Μοντανιέ”.



Το τελευταίο Αντίο στον Επιστήμονα που έσωσε την ανθρωπότητα από το AIDS και αντιπαρατέθηκε όσο κανείς άλλος στην διαχείριση υγειονομικής κρίσης της πανδημίας.

” Eίμαστε σε μια υγειονομική δικτατορία αυτό δεν είναι πλέον δημοκρατία.”..είχε διακηρύξει. Μόνος διέσωσε τη χαμένη τιμή της Ευρώπης!




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Στην πατρίδα της αθεΐας την Γαλλία ξεπροβοδίζουν τον άνθρωπο του Θεού με την φράση: «Εις το επανειδείν καθηγητά Μοντανιέ».
Είναι Ρωμιοί και πιστεύουν στην μέλλουσα ζωή!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

Λουκά του ανθρώπου του Θεού αιωνία η μνήμη! 


 

1 σχόλιο:

  1. Τον φάγαν γιατί ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας, στην δίκη Νυρεμβέργης 2
    Έπρεπε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων
    Αντίο μεγάλε Γάλλε Λυκ Μοντανιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή