Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ....

 ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ  ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ... ΠΟΥΤΙΝ: «ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ».ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑ…ΓΥΡΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ  

31 BINTEO 

Urá! Urá! Urá! Σαρωτική μαζική επίθεση της Ρωσίας κατά δυτικοναζιστικού καθεστώτος στην Ουκρανία. Ο κόσμος αλλάζει…

Ρωσικά στρατεύματα και τανκς μπήκαν στην Ουκρανία και αεροπορικές επιδρομές έπληξαν το Κίεβο και περισσότερες από δώδεκα άλλες πόλεις νωρίς την Πέμπτη, αφότου ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι διέταξε μια στρατιωτική επιχείρηση για την «αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας» και την προσαγωγή των ηγετών της σε δίκη.



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου σε μια αιφνιδιαστική τηλεοπτική ομιλία μια στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς για την υπεράσπιση των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ. Η Ρωσία διατείνεται ότι έπληξε μόνο στρατηγικούς στόχους.

Λευκορωσικά και ρωσικά τανκς και στρατεύματα προχωρούν στο Κίεβο.Παραδόθηκε το Χάρκοβο. Δεν πρόβαλε αντίσταση. Μπήκαν στην πόλη τα ρώσικα τεθωρακισμένα. Το ΝΑΤΟ έχει κόκκινη γραμμή πολύ πιο έξω την Πολωνία



Υπ. Άμυνας Ρωσίας: “Τα δεδομένα αναγνώρισης δείχνουν ότι μονάδες και στρατιώτες του ουκρανικού στρατού εγκαταλείπουν μαζικά τις θέσεις τους, καταθέτοντας τα όπλα τους, οι θέσεις των μονάδων του ουκρανικού στρατού που έχουν καταθέσει τα όπλα τους δεν υπόκεινται σε πλήγματα.”


χτυπήματα

LPR/DPR ανοίγουν ανθρωπιστικό διάδρομο για Ουκρανούς στρατιώτες που καταθέτουν τα όπλα τους . Σαρώθηκαν τα αεροδρόμια


Ρωσικό υπουργείο Άμυνας: Οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες δεν δείχνουν αντίσταση στις ρωσικές μονάδες. Η αεράμυνα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων έχει κατασταλεί. Καταργήθηκε η στρατιωτική υποδομή των αεροπορικών βάσεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. 

Το υπουργείο Άμυνας τονίζει ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν πλήττουν με πυροβολικό ή αεροπορικές επιδρομές αστικό ιστό σε πόλεις της Ουκρανίας, οι στρατιωτικές υποδομές καταστρέφονται από όπλα υψηλής ακρίβειας.


Ουκρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ένα αρχικό κύμα επιδρομών είχε στόχο στρατιωτικές εγκαταστάσεις, αεροδρόμια και κυβερνητικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα, καθώς και εγκαταστάσεις συνοριακών δυνάμεων. Η συνοριακή υπηρεσία της Ουκρανίας είπε ότι τα στρατεύματά της δέχθηκαν επίθεση σε όλα τα σύνορα της χώρας με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Το ρώσικο Υπ. Άμυνας ανακοίνωσε πως κατέστρεψε όλα τα αντιαεροπορικά συστήματα των Ουκρανών. Στο έλεος του Πούτιν……

Στο Χάρκοβο, τη μεγαλύτερη πόλη της ανατολικής Ουκρανίας, οι κάτοικοι είπαν ότι μια μεγάλη φωτιά ήταν ορατή στο πρωινό σκοτάδι, μετά από ένα χτύπημα που φαινόταν να ήταν μια αποθήκη όπλων. 

Σφοδροί βομβαρδισμοί στόχευσαν την πόλη Μαριούπολη στην Αζοφική θάλασσα. Οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ήχησαν στο Κίεβο μετά τις 7 το πρωί. Ρώσικος στρατός έχει περικυκλώσει το Χάρκοβο. Ρώσικος στρατός μπήκε στις 5 π.μ από Κριμαία.

Σε ομιλία του στη ρωσική τηλεόραση, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία για την υπεράσπιση δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ. 

«Έχω πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσω στρατιωτική επιχείρηση», είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια αιφνιδιαστική δήλωση στην τηλεόραση λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα GMT. 

Κατήγγειλε για άλλη μια φορά μια γενοκτονία που ενορχηστρώθηκε από την Ουκρανία στα ανατολικά της χώρας, επικαλούμενος την έκκληση για βοήθεια από τις αυτοαποκαλούμενες δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ που ανακοινώθηκε εν μία νυκτί και την επιθετική πολιτική του ΝΑΤΟ όσον αφορά τη Ρωσία και για την οποία η Ουκρανία θα ήταν το εργαλείο .



Απευθύνθηκε στους Ουκρανούς στρατιώτες λέγοντάς τους: «Σας καλώ να καταθέσετε τα όπλα», διαβεβαιώνοντας ότι στη συνέχεια θα μπορέσουν «να φύγουν απρόσκοπτα από το πεδίο της μάχης». 

Διαβεβαίωσε ότι δεν επιθυμεί την «κατοχή» της Ουκρανίας αλλά την «αποστρατικοποίησή» της. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε αυτούς «που θα προσπαθούσαν να παρέμβουν (…) πρέπει να ξέρουν ότι η απάντηση της Ρωσίας θα είναι άμεση και θα οδηγήσει σε συνέπειες που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ πριν». 

«Είμαι σίγουρος ότι οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί της Ρωσίας θα εκπληρώσουν το καθήκον τους με θάρρος, η ασφάλεια της χώρας είναι εγγυημένη». 

Δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με την κλίμακα της στρατιωτικής επιχείρησης, δεν ανέφερε εάν θα περιοριστεί στην ανατολική Ουκρανία ή αν θα είναι πιο εκτεταμένη.


Σε τηλεοπτική ομιλία νωρίς το πρωί, ο Volodymyr Zelensky, κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι. «Εμείς δουλεύουμε, ο στρατός μας δουλεύει», είπε. 

«Μην πανικοβάλλεστε, είμαστε δυνατοί, είμαστε έτοιμοι για όλα, θα νικήσουμε». Είπε ότι είχε διατάξει την επιβολή στρατιωτικού νόμου σε όλη την Ουκρανία και είχε μιλήσει με τον Πρόεδρο Μπάιντεν για την επίθεση.

Το Κίεβο δεν έδωσε αμέσως καμία επίσημη εκτίμηση των θυμάτων. Ωστόσο, ένας ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος είπε ότι πιστεύει ότι εκατοντάδες Ουκρανοί στρατιώτες είχαν σκοτωθεί σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις με πυραύλους που ξεκίνησαν στις 5 το πρωί τοπική ώρα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι είχε βάλει στόχο μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δεν έχει επιτεθεί σε πόλεις ή άμαχους πληθυσμούς, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.


Καθώς η Ρωσία ξεκίνησε μια στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς, αναφέρθηκαν εκρήξεις σε πολλές πόλεις της Ουκρανίας. Ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου στο Κίεβο, την Οδησσό και την ανατολική Ουκρανία μετά την ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν για στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς, σύμφωνα με πληροφορίες από επιτόπου μάρτυρες και δημοσιογράφους. 

Στην πρωτεύουσα, νωρίς το πρωί ακούστηκαν τουλάχιστον δύο εκρήξεις στο κέντρο της πόλης και ακολούθησαν οι σειρήνες, όπως αποδεικνύεται από πολλά βίντεο που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στο λιμάνι της Μαριούπολης, τη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας κοντά στην περιοχή της πρώτης γραμμής με σχεδόν μισό εκατομμύριο κατοίκους, αρκετοί άνθρωποι είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άκουσαν βομβαρδισμούς πυροβολικού από μια γειτονιά που βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης. Και πάλι, βίντεο χωρίς έλεγχο ταυτότητας έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, αναφέροντας πολλαπλές εκρήξεις.



Στα ανατολικά, πιο κοντά στην πρώτη γραμμή της οκταετούς σύγκρουσης μεταξύ των δύο αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών και των ουκρανικών δυνάμεων, στο Kramatorsk, μια πόλη που λειτουργεί και ως αρχηγείο του ουκρανικού στρατού, τουλάχιστον τέσσερις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο. 600 χιλιόμετρα μακριά, στη νότια Ουκρανία, στο λιμάνι της Οδησσού, στη Μαύρη Θάλασσα, ακούστηκαν επίσης εκρήξεις.


Ο κ. Μπάιντεν χαρακτήρισε την κίνηση του κ. Πούτιν απρόκλητη, αδικαιολόγητη επίθεση στην Ουκρανία, δεσμευόμενος για περαιτέρω δράση κατά της Ρωσίας. «Ο Πρόεδρος Πούτιν επέλεξε έναν προμελετημένο πόλεμο που θα φέρει καταστροφικές απώλειες ζωών και ανθρώπινο πόνο», ανέφερε σε δήλωσή του.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει πόλεμο κατά της Ουκρανίας μετά από εκκλήσεις για βοήθεια από ηγέτες δύο Δημοκρατιών στο Ντονμπάς.



Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αεροπορικές επιδρομές, η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε μια ομιλία του κ. Πούτιν στην οποία είπε: «Οι περιστάσεις απαιτούν να λάβουμε αποφασιστική και άμεση δράση» για να απομακρύνουμε τους ηγέτες της Ουκρανίας, τους οποίους κατηγόρησε ότι «διέπραξαν πολυάριθμα αιματηρά εγκλήματα».”Οι ΗΠΑ είναι μια αυτοκρατορία ψεμάτων” δήλωσε ο Πούτιν.



Ο Ρώσος ηγέτης τάχθηκε κατά της επέκτασης του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά τις δεκαετίες από την κατάρρευση του 1991, λέγοντας ότι η Μόσχα είχε βρεθεί αντιμέτωπη με «δόλο και απόπειρες πίεσης και εκβιασμού». 

Και εξέδωσε μια έντονη προειδοποίηση ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια να σταματήσει η κίνηση της Ρωσίας στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η Ρωσία είναι «μια από τις πιο ισχυρές πυρηνικές δυνάμεις στον κόσμο».

Ο κ. Πούτιν δικαιολόγησε τις ενέργειές του λέγοντας ότι απαντούσε σε εκκλήσεις για βοήθεια από ηγέτες των Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ , τις οποίες αναγνώρισε ως ανεξάρτητες αυτήν την εβδομάδα.



Ο κ. Πούτιν είπε ότι τα σχέδιά του δεν περιελάμβαναν την κατοχή της Ουκρανίας, αλλά η στρατιωτική δραστηριότητα σε όλα τα σύνορα της Ουκρανίας υποδηλώνει το αντίθετο. Κάλεσε τους Ουκρανούς στρατιώτες να αφήσουν τα όπλα και να πάνε σπίτι τους.

Καθώς ο κ. Πούτιν ανακοίνωσε την εισβολή στην Ουκρανία, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να συζητήσει την κρίση την Πέμπτη.

(ΒΙΝΤΕΟ τομέας Μαριούπολη)


Η Μόσχα είναι απίθανο να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε συνέπειες στο Συμβούλιο Ασφαλείας, επειδή έχει δικαίωμα αρνησικυρίας λόγω της μόνιμης ιδιότητας μέλους της. 

Επιπλέον, η Μόσχα ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Φεβρουάριο.



US Senator Rubio λέει πως η Ρωσία επιχειρεί να πάρει το αεροδρόμιο του Κιέβου.


Κίεβο στρατιωτικό κτίριο

Υπ. Άμυνας Ρωσίας: “Τα δεδομένα αναγνώρισης δείχνουν ότι μονάδες και στρατιώτες του ουκρανικού στρατού εγκαταλείπουν μαζικά τις θέσεις τους, καταθέτοντας τα όπλα τους, οι θέσεις των μονάδων του ουκρανικού στρατού που έχουν καταθέσει τα όπλα τους δεν υπόκεινται σε πλήγματα.”

LPR/DPR ανοίγουν ανθρωπιστικό διάδρομο για Ουκρανούς στρατιώτες που καταθέτουν τα όπλα τους .

TA ΡΩΣΙΚΑ ΦΤΕΡΑ ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ

Les avions russes volent sur le ciel de Kiev, la capitale de l'Ukraine.
La guerre a commencé! #UkraineRussie pic.twitter.com/jbWhP4TdQo— Rosetta Angelo (@Roselo95) February 24, 2022

ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ RUS

όσοι δεν αισθάνονται Rus φεύγουν από Κίεβο προς δυτικά πάνε Πολωνία

ΓΥΡΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ρώσοι αλεξιπτωτιστές κατέλαβαν το αεροδρόμιο Antonov που είναι στα 15 μίλια στα περίχωρα του Κιέβου. Προηγήθηκε περίπατος ρώσικων ελικοπτέρων στο αεροδρόμιο.


Ναυτική βάση Ουκρανίας στο Ochakov


Ο στόλος του Ουκρανικού Ναυτικού καταστρέφεται ολοσχερώς. Λιγότερο από 40 λεπτά μετά την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, ο ουκρανικός στόλος καταστράφηκε ολοσχερώς από τον ρωσικό στρατό. 

Πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμα χτυπήματα στην Οδησσό και στις βάσεις του Ουκρανικού Ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα και στη Θάλασσα του Αζόφ. Στις μεγαλύτερες πόλεις χτυπήθηκαν στόχοι όπως σε Χάρκοβο, Οδησσό, Κίεβο, Ντνίπρο, η Ζαπορόζιε κ.λπ. βομβαρδίστηκαν και εκτοξεύτηκαν ρουκέτες.

Δύο βομβαρδιστικά Su-24 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας καταρρίφθηκαν κοντά στα χωριά Smeloe και Stepovoye.Αναφέρθηκε από το NM LPR.

Αναφορά για την απόβαση των ρωσικών στρατευμάτων στην Οδησσό.

Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι η προσγείωση πραγματοποιήθηκε στο Dnepropetrovsk.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας καταστρέφουν ενεργά αεροδρόμια, αποθήκες πυρομαχικών, θέσεις διοίκησης και άλλες βασικές στρατιωτικές υποδομές. 

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κηρύσσει την ήττα όλων των βασικών αεροδρομίων της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Ανακοίνωσε επίσης την καταστροφή των υπολοίπων πλοίων του Ουκρανικού Ναυτικού.

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ χτύπημα στα ραντάρ


Το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν μπορεί να διαχειριστεί ομάδες στρατευμάτων.

Ολόκληρη η στρατιωτική υποδομή έχει απενεργοποιηθεί: όλα τα αεροδρόμια, συστήματα αεράμυνας, ραντάρ ελέγχου εναέριου χώρου, αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά, θέσεις εκτόξευσης για όλους τους πυραύλους, στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ, κέντρα τακτικής λήψης αποφάσεων έχουν καταστραφεί.

Έχουν καταστραφεί σχεδόν όλες οι σταθερές αντιαεροπορικές άμυνες του εχθρού, μεγάλες αποθήκες όπλων, θέσεις διοίκησης, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου πληροφοριακού πολέμου 72 TsIPSO που βρίσκεται στο Κίεβο. 

Μια ώρα αργότερα, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις από διάφορες κατευθύνσεις: Χάρκοβο, Κίεβο, Σούμι, Χερσώνα – διέσχισαν τα σύνορα της Ουκρανίας και άρχισαν να προελαύνουν βαθιά στη χώρα σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Την ίδια στιγμή, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψε το Ουκρανικό Ναυτικό και τη ναυτική βάση Ochakov.




Μονάδες LDNR επιτέθηκαν σε μεγάλα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Volnovakha (DPR) και Shchastia – Stanytsia Luganskaya (LPR). 

Γίνονται βαριές μάχες στο έδαφος του LDNR, ο εχθρός έχει ανατραπεί αρκετά χιλιόμετρα, οι οικισμοί τίθενται υπό τον έλεγχο της λαϊκής πολιτοφυλακής.

Οι συνοριοφύλακες της Ουκρανίας δεν αντιστάθηκαν στα ρωσικά στρατεύματα, αλλά μεμονωμένοι στρατιωτικοί σχηματισμοί του καθεστώτος του Κιέβου αντιστέκονται στην περιοχή της Μαριούπολης και του Χάρκοβο.

 Αυτές οι πόλεις είναι περικυκλωμένες, οι Ένοπλες Δυνάμεις της RF ανασυντάσσονται και οδηγούν στις πόλεις σε μικρές ομάδες. 

Το κύριο καθήκον είναι να πάρουμε πόλεις, με ελάχιστες ζημιές στις μη στρατιωτικές υποδομές, αμάχους και να ελαχιστοποιήσουμε τις δικές τους απώλειες στο μέγιστο.



Στο νότο, όπου προχωρά η ομάδα της Κριμαίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέλαβαν το υδροηλεκτρικό συγκρότημα Kakhovka και ξεμπλοκάρουν τη διώρυγα της Κριμαίας. 

Η ομάδα συνεχίζει την επίθεση, στην περιοχή Χερσώνα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υποχωρούν γρήγορα, πολύς εγκαταλειμμένος εξοπλισμός.


Μέλη της 53ης μηχανοκίνητης μονάδας Ουκρανών παραδίδονται με λευκή σημαία

Στην περιοχή της Οδησσού, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας προφανώς πραγματοποίησε μια αμφίβια επιχείρηση με τις δυνάμεις των πεζοναυτών και τώρα επεκτείνει και ενισχύει το προγεφύρωμα.


Σύμφωνα με πηγές της Readovka, ρωσικές τακτικές ομάδες βρίσκονται κοντά στην πλήρη περικύκλωση της Οδησσού και της Χερσώνας, της ομάδας Μαύρης Θάλασσας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. 

Τα ρώσικα στρατεύματα είτε προελαύνουν βαθιά στο έδαφος του εχθρού με άρματα μάχης, είτε μέσω απόβασης, όλοι οι κύριοι οδικοί και σιδηροδρομικοί κόμβοι τίθενται υπό έλεγχο. Οι τακτικές μονάδες της Ουκρανίας ουσιαστικά δεν δείχνουν αντίσταση στον στρατό μας, δεν υπάρχουν σοβαρές συγκρούσεις.



Η Ρώσικη σημαία κυματίζει στο κυβερνείο της βιομηχανικής πόλης Χάρκοβο..

Δύο ρωσικά φορτηγά πλοία χτυπήθηκαν από ουκρανικό πυραυλικό πλήγμα στην Αζοφική Θάλασσα, αναφέρθηκαν θύματα – TASS


Oυκρανικό αεροσκάφος An 26 καταρρίφθηκε με 14 άτομα νεκροί οι 5 αρχική εκτίμηση.DPR αιχμαλωτίζει 14 Ουκρανούς στρατιώτες.Για κάποιους αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες επίσης υπάρχουν αναφορές...

Ρώσικο ελικόπτερο καταρρίφθηκε στα περίχωρα Κιέβου.


ο ρώσικος στρατός πήρε υπό τον έλεγχό του την πόλη Tchernihiv, στα ΒΑ του Kiev.


ουκρανικό Su-27 καταστράφηκε πλησίον του Zhytomyr.


Οι Ρώσοι πήραν τον έλεγχο στον πυρηνικό σταθμό του Τσέρντομπιλ- Chernobyl.



«74 επίγειες τοποθεσίες στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας καταστράφηκαν». Το υπουργείο Άμυνας Ρωσίας διαβεβαίωσε ότι έπληξε 11 αεροδρόμια της ουκρανικής αεροπορίας, τρεις θέσεις διοίκησης, μια βάση των ναυτικών δυνάμεων της χώρας, αλλά και 18 σταθμούς ραντάρ αντιαεροπορικών πυραυλικών συστημάτων S-300 και Buk-M1. «Ένα μαχητικό ελικόπτερο και τέσσερα επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB-2 καταρρίφθηκαν»…

Νεώτερο ανακοινωθέν επικαιροποίηση

«Ως αποτέλεσμα των ρωσικών επιδρομών, 83 επίγεια αντικείμενα της στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας απενεργοποιήθηκαν, δύο ουκρανικά Su-27, δύο Su-24, ένα ελικόπτερο και τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Bayraktar TB2 καταρρίφθηκαν». – Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου