Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ!

 384 ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ! ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΆΓΓΛΟΙ; 




ΌΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΕΡΣΩΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΛΑΝΟΥ!
Παταγώδη αποτυχία της επίθεσης Ουκρανών κομάντο για ανακατάληψη του πυρηνικού σταθμού Ζαπορίζια! 367 Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί ! Η επίσης αποτυχημένη αντεπίθεση στην Χερσώνα ήταν μέρος αυτού του σχεδιασμού.

384 εκπαιδευμένοι από το Ηνωμένο Βασίλειο Ουκρανοί κομάντο έπεσαν σ΄ενέδρα από ρωσικές δυνάμεις ενώ προσπάθησαν να εισβάλουν στον πυρηνικό σταθμό χρησιμοποιώντας 7 ταχύπλοα και 2 αποβατικά σκάφη που μετέφεραν 320 και 64 κομάντο
367 πνίγηκαν στην Kakhovka τεχνητή λίμνη του Δνείπερου (Kakhovskoye) καθώς επιχείρησαν απόβαση στη νότια όχθη της λίμνης. 

Οι Ρώσοι κάνουν λόγο και για νεκρούς Βρετανούς ενώ 4 αξιωματικοί Ουκρανοί φέρονται να αιχμαλωτίστηκαν.Αυτό αναφέρουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης τονίζοντας ότι “ο αριθμός των Βρετανών αξιωματικών χρειάζεται πρόσθετη επαλήθευση”. 

Ρώσικα ελικόπτερα Ka-52 γάζωσαν τα κομάντο φορτηγίδες βυθίστηκαν αν υπάρχουν λίγοι επιζώντες κρύβονται στη γύρω περιοχή.




Μια μεγάλη ομάδα 64 καταδρομέων σκοτώθηκε στη λίμνη Κakhovskoye

Στη λίμνη βυθίστηκαν 2 βάρκες που μετέφεραν 320 άνδρες
Συνολικά 384 θύματα από την ουκρανική πλευρά αναφέρει άλλη πηγή. Μια επιχείρηση κομάντο που σχεδίασε και κατεύθυνε η MI6 για την κατάληψη του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στο Zaporozhye.

Οι επίδοξοι καταδρομείς, 64 στον αριθμό, πρόσφατα «εκπαιδευμένοι» στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκίνησαν κατά μήκος της λίμνης Kakhovskoye με επτά ταχύπλοα, αποβιβάσθηκαν στην απέναντι ακτή, 3 χλμ. από το NPP, όπου έπεσαν σε ρώσικη ενέδρα.

Προφανώς οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν πλήρως τα σχέδιά τους και είχαν παρακολουθήσει τους πρωτοεμφανιζόμενους καταδρομείς από τη στιγμή που έφυγαν από την Πολωνία για να συνεχίσουν την φαινομενικά ένδοξη επιχείρησή τους – που υποτίθεται ότι υποστήριξε ο ίδιος ο Μπόρις Τζόνσον στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Κίεβο.

Από τους 64 «κομάντο», τουλάχιστον 47 είναι τώρα νεκροί, λίγοι τραυματίες και μια ντουζίνα παγιδευμένη χωρίς κανένα μέσο διαφυγής, ενώ και οι επτά βάρκες τους έχουν καταστραφεί.

Προφανώς υπήρχαν επιπλέον δύο σκάφη αποβίβασης με 160 στρατιώτες το καθένα εκτός των 64… αλλά βυθίστηκαν…άλλοι 320 νεκροί που δεν έφθασαν στον προορισμό τους…

Ολόκληρο το εγχείρημα ήταν μια ερασιτεχνική καταστροφή.




Σε γενικές γραμμές, το σχέδιο, προφανώς, ήταν το εξής:



Ισχυρή επίθεση σε όλο το νότιο μέτωπο.

Σε μερικά σημεία, διασχίστε και εισβάλετε στη Χερσώνα, ανατινάζοντας ταυτόχρονα γέφυρες, πλωτήρες, αποθήκες και προμήθειες.

Ταυτόχρονα, DRG ανοίγονται σε όλο το πίσω μέρος και επιτίθενται στις εφεδρείες, καθηλώνοντάς τις.

Ως αποτέλεσμα, οι Ρώσοι θα είναι απασχολημένοι με τη μεταφορά νέων μονάδων κοντά στη Kherson, και επειδή οι διασταυρώσεις δεν λειτουργούν, αυτό πρέπει να γίνει από τη Zaporozhye. Παντού χάος και πανικός.

Η επιτροπή του IAEA αναχωρεί για τον πυρηνικό σταθμό. Πριν την άφιξή της, οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις με γρήγορο χτύπημα από τρεις πλευρές (φορτηγίδες, βάρκες και DRG) καταλαμβάνουν τον πυρηνικό σταθμό. H Ρωσία δεν θα είναι σε θέση να αποτρέψει την επίθεση χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τα μέλη της επιτροπής και να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Μέχρι να φτάσουν οι επιθεωρητές, οι Ουκρανοί καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα πλήρους τρόμου και εφιάλτη σε σχέση με τον βομβαρδισμό της Ρωσίας. 

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να χτυπήσουν τους Ουκρανούς, θα αρχίσουν να επιτίθενται ως και σε πυρηνικό σταθμό και όλα θα μαγνητοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο. Ένα είδος Bucha 2.0.

Οι Ρώσοι είναι ανοργάνωτοι, λόγω των περιορισμένων δυνάμεων, οι εφεδρείες εξαντλούνται ακαριαία. Και οι Ουκρανοί, εκμεταλλευόμενοι το πολλαπλό πλεονέκτημα σε ανθρώπινο δυναμικό, προχωρούν.

Ο κόσμος είναι σε σοκ, οι πολιτικές ενέργειες της Ρωσίας στο μηδέν. Στο πλαίσιο των οδομαχιών στο Kherson, ουκρανικές φάλαγγες από το Energodar στη Μαριούπολη, η παγκόσμια κοινότητα κατανοεί ότι οι Ρώσοι σύντομα θα χάσουν και θα αρχίσουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα δώσει στην Ουκρανία περισσότερα και ποιος θα επιβάλει περισσότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Και εδώ, σε αυτόν τον εφιάλτη, η βόρεια ομάδα των ουκρανικών στρατευμάτων μπαίνει στη μάχη, ξετυλίγοντας τις εκτεθειμένες ρωσικές θέσεις γύρω από το Kharkov και αναπτύσσοντας την επίθεση, απωθώντας τους από το Kramatorsk.






Αποτέλεσμα;

Καταστροφή ομάδας σαμποτά στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού Zaporozhye.Δύο αποβατικά σκάφη Oυκρανίας βυθίστηκαν.Τα DRG που υποτίθεται ότι θα χτυπούσαν τις εφεδρείες καταστράφηκαν σε 1 ημέρα. Η μεγάλη επίθεση στον Νότο, καταπνίγηκε τελείως σε 2 μέρες..Η 128η Ουκρανική Ταξιαρχία, μέρος της αντεπίθεσης της Χερσώνας, έχει «εξαφανιστεί» με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς.






Τελικά η αντιπροσωπεία επιθεωρητών έφθασε στο Ζαπορίζια. Ο ΟΗΕ αξιολόγησε θετικά τις ενέργειες της Ρωσίας για την προστασία των επιθεωρητών του IAEA στο Zaporozhye

Ο εκπρόσωπος του παγκόσμιου οργανισμού πρόσθεσε ότι το προσωπικό του ΟΗΕ δεν θα εξακριβώσει τους υπεύθυνους για τους βομβαρδισμούς στον πυρηνικό σταθμό.

Ο ΟΗΕ αξιολόγησε θετικά τις ενέργειες της Ρωσίας για την προστασία των επιθεωρητών του ΙΑΕΑ στο Zaporozhye δια δήλωσης του επίσημου εκπρόσωπου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Stephane Dujarric





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου