Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΕΡΙ ΔΥΣΕΩΣ, ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ...

«ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ»

Γράφει ο Αγαθός Συμεών

Βλέπω και παρακολουθώ εδώ μέσα, τόσες πολλές γραφίδες κάθε λογής, σχετικών ή ασχέτων του είδους  και του θέματος...

Άλλοι γράφουν αυθεντικά με γνώση, για να συνδράμουν στον σκοπό ύπαρξης του καναλιού, κυρίως επώνυμοι και ευθαρσείς, και άλλοι επαναλαμβάνονται για να έχουν απλά παρουσία και λόγω ύπαρξης. 

Ορισμένοι σαν εμένα, γράφουν απλά για το κέφι τους, για να κάνουν την πλάκα τους, να είναι και μέσα στα πράγματα όμως και να ταράσουν τα νερά της βαρετής σοβαρότητας και την μονοτονία.   

Δίστασα να γράψω, δεν είχα κάτι νέο να πω και σκεφτόμουν μην τυχόν και στεναχωρήσω κάποιον αρθρογράφο ή σχολιαστή, σωστόν ή λάθος, αιρετίζοντα ή ζηλωτή κλπ .

Άσε  λέω μην τυχόν  και πέσω στη ζώνη λογοκρισίας του μπλόκ και κοπώ, στενοχωρώντας  ίσως έτσι τον διαχειριστή, εκεί όπου αυτός πιστεύει ότι κινείται αβλαβώς και σωστά, έναντι ημών των τακτικών μετριοπαθών αναγνωστών που γράφουν πότε πότε και την γνώμη τους.

Παρέμεινα στην γωνία να κοπάσει ο κουρνιαχτός και μέχρι να συμβεί κάτι άξιο λόγου.

Από  το γεγονός εμπνεύστηκα  τον τίτλο, που θεωρώ όλοι  γνωρίζουν που περιέχεται.

Για όσους   αγνοούν, αναφέρομαι στο απολυτίκιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

 «Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, διά του Σταυρού Σου πολιτεύμα»

Αυτό μεταπολιτευτικά και μετά την κατάργηση της ξενόφερτης βασιλείας ,η ΔΙΣ με εντολή πολιτική ή από που αλλού δεν γνωρίζω, μετέβαλε σε [ νίκας τοις ευσεβέσι κατ εναντίων δωρούμενος].

Το πόσο εύκολα μπορεί ανέκαθεν, ο κάθε ένας "ορθόδοξος αρχιεπίσκοπος" επικεφαλής της εκκλησίας, δηλαδή όλων ημών που πρέπει να του οφείλουμε υπακοή  καλά και σώνει, αυτόν  τον   εκλεγμένο  Παπικότροπα από το Κονκλάβιο των Μητρο-πωλητών  και εγκεκριμένο από το Πολιτμπουρό της Βουλής, να  μπορεί  να αλλάζει με μια ντιρεκτίβα  και να συμφωνεί να βγάζει  το θρήσκευμα  από την ταυτότητα ύπαρξης, όχι την αστυνομική απλά, να αναιρεί παραδόσεις αιώνων και τάξεις κανόνων και συνόδων,  πατερικά και αποστολικά θέσφατα, όπως φάνηκε έντονα τα  τελευταία δύο τρία χρόνια με αυτά που ζούμε  και με αυτά που θα ζήσουμε εξαιτίας αυτών των πεφωτισμένων και την αδρανείας μας, καθότι ακατήχητοι σκοπίμως, και υποταγμένοι φοβικά στους τοποτηρητές των απογόνων των βαρβάρων.

Ντιρεκτίβες με δώσεις και με το μαλακό κάθε φορά, 

Κατά την γνώμη μου πάντοτε, χειρότερα  από βατράχια μας έχουνε.

Το βατράχι σιγά σιγά το βράζεις για να μην πηδήξει έξω από το μπρίκι .

Έτσι λοιπόν οι πάνσεπτοι ή μήπως πάνσηπτοι πατέρες μας της ΔΙΣ   για να μην δυσαρεστήσουν τους μέντορές τους, έκοψαν τους βασιλείς, θεωρώντας ότι κόβουν τους Γκλίξμπουργκ και όλο  το σόι τους μέχρι τον Όθωνα.

Αυτούς που είναι σόι με όλους τους βασιλιάδες των πρώην βαρβάρων λαών της Ευρώπης  και στους οποίους αναφέρονταν το απολυτίκιο, μη εξαιρώντας και τους εξ ανατολών βαρβάρους.

Να μη θίγουμε δημοκρατικούς θεσμούς σου λέει, ας είμαστε ευαίσθητοι και shick και πολιτικά σωστοί, σκέφθηκαν οι  εμπνευστές πεφωτισμένοι [ ιλουμινάτοι  ευρωπαϊστί ]  και το άλλαξαν, αλλάζοντας μας τα φώτα.

Έλα όμως που αλλού η βασιλεία είναι συνυφασμένη  στο πετσί μερικών εξελιγμένων ευρωπαϊκών λαών, αυτών που οι βάρβαροι λιγούρηδες πρόγονοι τους, μας ρήμαξαν παλιά με τις σταυροφορίες και πρόσφατα και μας ρημάζουν ακόμη με χίλια δυό μέσα και παρεμβάσεις ως επικυρίαρχοι.

Τι να πρώτο γράψω και για πότε;

Για την άλωση της Πόλης, για την φυλακή του Κολοκοτρώνη, την Ήπειρο, την Μικρασία, την Σμύρνη, τον Πόντο, την Θράκη, τα Δεκεμβριανά, τον εμφύλιο, την Κύπρο, την Μακεδονία, τα μνημόνια, το χρέος, τις μάσκες, τα μπόλια και τους εκάστοτε  Αλεξοκούληδες.

Τι πες μου τί να γράψω.

Τι έκανε ο τάδε χαχάμης π.Χ.;

Τι είπε ο άλφα γέροντας και πότε;

Τι λέει ο καθένας περί όνου σκιάς, 

 την στιγμή που φάγαμε τον γάιδαρο και μας μένει η ουρά.

Γράφω γιατί κλαίει και καίει η μνήμη μου  στο σήμερα που ζω.

Τώρα τι κάνουμε με όλους αυτούς τους παλιούς και νέους βαρβάρους, ή μήπως τώρα τι κάνουμε χωρίς τους βαρβάρους.

Ήταν - είναι λύση ή πρόβλημα όλοι αυτοί, βάρβαροι και μη, γνήσιοι  και αλλοτριωμένοι.

Με ποιά ταχύτητα, ποιο  τρόπο και μέσα, καλύπτεται η αίρεση και η διαφορά σκέψης και λογικής και μερικές εκατονταετίες ή χιλιετίες πολιτισμικής και νοητικής εμπειρίας από τους δυτικούς και από τους λεγόμενους WASP, για να μείνω εδώ κοντά και να μην πάρω τα βουνά και τα υψίπεδα σε κάθε ήπειρο.. 

Πιστεύω ότι όλο αυτό το δυτικό, νατοϊκό,  ευρωπαϊκό κυρίαρχο σύγχρονο νέο αποικιακό σύστημα, είναι αλληλένδετο ιστορικά με ότι προέκυψε μετά την κατάρρευση της Αυτοκρατορίας, στους βασιλείς της οποίας αναφέρεται το απολυτίκιο.

Αυτούς που απαγόρευσαν την μνημόνευση στις εκκλησίες μας για να τους σβήσουν από την  μνήμη μας, ως  αναφορά και ιδανικό..

Σήμερα παγκοσμίως, η λέξη Queen και κακώς λέμε στα Ελληνικά βασίλισσα, παραπέμπει πλειοψηφικά, στην πεθαμένη πια επικεφαλής της κοινοπολιτείας των αποικιοκρατών, που τάιζαν δηλητηριασμένα άλευρα τους Αβορίγινες. 

Τόση προβολή επί τόσα χρόνια, έχει ορατά αποτελέσματα.

Δες  και ιούς- ιώσεις, πλυντήρια, κουζίνες, κινητά, τηλεοράσεις, αντρόιντ,  κλπ. επιδοτούμενα αγαθά.

Ξαφνικά χαμογέλασα σήμερα βλέποντας έναν Αργεντινό δημοσιογράφο να ανοίγει σαμπάνια και να ψέλνει τα εξ αμάξης για την ξεκουμπισθείσα σκατοσακούλα, όπως είπε ο αθεόφοβος,  μακρινή διάδοχο του θρόνου του ανθρωποφάγου Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου.

Χαμογέλασα αλλά μετά μαζεύτηκα, δεν είναι πρέπον είπα, ο νεκρός δεν απαντά, είναι αμαρτία.

Εδώ ούτε ζωντανή δεν απάντησε αυτή στην αίτηση χάριτος του Παλικαρίδη.

Αλλά  στο φινάλε γιατί τόσο κακία οι Αργεντινοί;

Μόνο για τα Φώκλαντς;

Τι να πούμε εμείς κύριε μου που αυτή η γιαγιά, νέα κοπέλα κάποτε στα εικοσιπέντε της, κρέμασε τα αδέλφια μας στην Κύπρο; Παιδιά συνομήλικα της  και μικρότερα ανήλικα  όπως ο Ευαγόρας Παλικαρίδης στα δεκαεπτά του χρόνια...


Τι να πρωτογράψεις γι αυτή τη γραία που ο Κόσμος της την τιμά.

Τι να πούμε για τον "Έλληνα" βασιλικό σύζυγο της, το γιο του μπαμπά του Ανδρέα που μας έθαψε το 22, μαζί με τον τότε εθνάρχη Λευτεράκη...

Για να έρθουμε και στο σήμερα, αυτή η αγαθή γριούλα με το φιδίσιο βλέμμα δεν πάτησε ποτέ στην Ελλάδα γιατί ποτέ δεν μας γούσταρε και πότε δεν μας συγχώρησε,  την ιδιότητά και δυνατότητα  αμφισβήτησης  που διαθέτουμε σαν λαός.

Τι θέλω να πω;

Συμβαίνει το παράδοξο σήμερα, εμείς να είμαστε ένας λαός μικρός αδύναμος οικονομικά και στρατιωτικά, και σε πολιτισμική καθίζηση τις τελευταίες εκατονταετίες  κατά την γνώμη των Δυτικών, αλλά ταυτόχρονα μπορούμε να είμαστε οι μόνοι ή από τους  λίγους λαούς που ανέκαθεν μπορούμε να διαχωρίζουμε τον εαυτό  μας από τους  βαρβάρους.

Ακόμη και σήμερα που καταντήσαμε τόσο πολύ να τους μοιάζουμε και να τους μιμούμαστε σε όλα.

Εκβαρβαριστήκαμε μεταπολεμικά συστηματικά στα δυο Ελληνικά κράτη με ορατές συνέπιες.

Ευτυχώς ακόμη μας διαφοροποιεί από άλλους ότι απέμεινε από την σκέψη μας, την γλώσσα μας, την πίστη μας, τα φαγητά μας, τον τρόπο ζωής μας και δεν ομοιωθήκαμε τελείως .

Δεν έγινε βάρβαρος όλος ό εαυτός μας, το είναι μας, η συνείδησή όλων.

Υπάρχει μαγιά που θα ζυμώσει όλο το φύραμα, το ζυμάρι.    

Α ρε μπάμπω γιαγιά Εγγλέζα τι μας έκανες και τι μας ξύπνησες.

Τώρα ανέλαβε ό Τσάρλυ, ο γκομενάκιας ο καλόγουστος, με την Καμήλα .



Ηγείται και της εκεί εκκλησίας, ο ηθικός ο καημένος ο χήρος της  λαίδης Ντί,


Ας μη γκρινιάζουμε με την ΔΙΣ, πάντα θα υπάρχουν χειρότερα. 

Ας ευχηθούμε τώρα που έφυγε η βασίλισσα η Βέτα και όσο υπάρχει ή δημιουργούμε μόνοι μας κενό επιβολής εξουσίας, να βασιλεύσει  μέσα μας η βασιλεία Του και η δύναμις και το θέλημά Του.

Για  να γίνουμε έτσι και μείς κύριοι και βασιλείς του εαυτού μας και της ύπαρξής μας, μέτοχοι και συμπολίτες Του, πάντοτε  φυλαττώμενοι υπό του κράτους Του.

Ως βασιλείς και κυρίαρχοι του εαυτού μας , των παθών ,των σκέψεων, των πράξεων, των λαθών (αμαρτιών) μας θα μπορούμε να επαναφέρουμε το απολυτίκιο στα μέτρα μας, να μας χαρίζει νίκες κατά των όποιων βαρβάρων σκέψεων, ενστίκτων, συμπεριφορών, πράξεων, ανθρώπων κλπ.και του βάρβαρου παράλογου εαυτού μας ειδικά.

Όσο για την Queen Βέτα ,

Θεός σχωρέστην, ας μην γινόμαστε και μείς βάρβαροι εμπαθείς, όπως αυτοί, αν τα καταφέρουμε μαχόμενοι πάντοτε και όχι αδρανείς μαλθακοί και παθητικοί όπως γίναμε, τότε θα μας αρμόζει Ελληνοπρεπώς το

 «...νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, διά του Σταυρού Σου πολιτεύμα».

Αν δεν ξηλώσουν και τον σταυρό από την σημαία, όπως ξηλώνουν εμάς και τα παιδιά μας οι απάνθρωποι αντινατιβιστές  πολιπολιτισμικοί πολιτισμένοι  Αγγλομαθείς Κούληδες και  οι συν αυτώ ευλογούντες που κρύβουν εγκόλπια και σταυρούς

όπου  δεί,

που να τους έρθει κόλπος πριν το κρύψουν το εγκόλπιο πάλι...


Για την μεταφορά 

Αγαθός Συμεών

και τέρμα τα βαρβαρικά ψευδώνυμα



14 σχόλια:

  1. Μόνη αντίρρηση: Δεν υπάρχει "ζώνη λογοκρισίας του Blog" Διαγράφονται μόνο υβριστικά και αιρετικά σχόλια και δεν δημοσιεύονται αιρετικά άρθρα, ασχέτως με τα όσα υποστηρίζουν μερικοί εμμονικοί που τον λόγο του Κυρίου τον χρησιμοποιούν σαν τσεκούρι για να πάρουν το κεφάλι του αδελφού τους. (Ειδοποιώ ότι θα διαγραφούν ΑΠΑΝΤΑ τα σχόλια που δεν αφορούν το άρθρο, οπότε μην ακονίζετε τα τσεκούρια σας...) Και μιά διευκρίνιση: Για το «...νίκας τοις βασιλεύσι» και τη λέξη βασιλεύς, έχει μιλήσει πολύ καθαρά εδώ και χρόνια, ο "δικός μας" λογοτέχνης Γιώργος Βολουδάκης στο άρθρο του «.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ...ΒΑΣΙΛΕΩΣ» (http://oimos-athina.blogspot.com/2015/09/ana.html)
    Αγαθέ Συμεών συνέχισε το καλό έργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίκαιρος καυστικός και σωστός ο Συμεών και ας υπογράφει σαν ο Αγαθός ,που γνωρίζει πολλά και το τι γράφει .
    Οι φωτογραφίες όμως που έβαλε, δείχνουν δημόσιες σχέσεις μοναχών που συσχετίζονται και ευλογούν αιρετικό και σκανδαλίζουν τους πιστούς .
    Υπέροχο και συμπληρωματικό των επισημάνσεων και των προθέσεων του άρθρου ,το παλιό βίντεο που συνιστά ο Ρωμανός. Συμφωνώ με την προτροπή του, έχει γούστο ο τρόπος του αγαθού, όμως κάτι υποπτεύομαι από το ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι φωτογραφίες μπήκαν από το ιστολόγιο και τις βάλαμε διότι λέγεται ότι δεν σύχναζε τυχαία στο Όρος... Δεν είχε σχέση με την τοποθέτηση των φωτογραφιών ο Α.Σ

      Διαγραφή
  3. Συμεών τα σέβη μου, ωραίο το άρθρο σου, αλλά εγώ σαν αμόρφωτος όπως με αποκαλούν κάποιοι εδώ μέσα δεν έχω καταλάβει κάτι και θα σε παρακαλούσα να μου το διευκρινήσεις αν θέλεις…
    Γράφεις : ‘’ Άλλοι γράφουν αυθεντικά με γνώση, για να συνδράμουν στον σκοπό ύπαρξης του καναλιού, κυρίως επώνυμοι και ευθαρσείς, και άλλοι επαναλαμβάνονται για να έχουν απλά παρουσία…… ‘’ και τελειώνεις ‘’ Αγαθός Συμεών και τέρμα τα βαρβαρικά ψευδώνυμα ‘’ και σε ένα σημείο γράφεις : ‘’Δίστασα να γράψω, δεν είχα κάτι νέο να πω και σκεφτόμουν μην τυχόν και στεναχωρήσω κάποιον αρθρογράφο ή σχολιαστή, σωστόν ή λάθος, αιρετίζοντα ή ζηλωτή κλπ . ‘’
    Και γράφεις ‘’ Παρέμεινα στην γωνία να κοπάσει ο κουρνιαχτός και μέχρι να συμβεί κάτι άξιο λόγου.’’ Συμεών μπορεί να είμαι όπως λένε αγράμματος όμως βλάκας δεν είμαι ούτε και κανένας στο ΟΙΜΟΣ, αν ήθελες να κοπάσει ο κουρνιαχτός δεν θα έριχνες βενζίνη στην φωτιά, λες για επωνύμους και ευθαρσείς, οι υπόλοιποι δηλαδή για σένα τι είναι ; αιρετικοί και ζηλωτές ; πιστεύεις δηλαδή ότι στο ΟΙΜΟΣ υπάρχουν αιρετικοί και ζηλωτές ; απλά κάποιοι με αποκαλούν αιρετικό διότι δεν συμφωνούν με αυτά που γράφω, άρα το αιρετικοί ( πληθυντικός) να το κάνεις αιρετικός, δεν σου φταίνε σε τίποτα οι ζηλωτές, εγώ αν και διαφωνώ, τους σέβομαι διότι υπερασπίζονται αυτό που πιστευτούν……. Και τέλος Αγαθέ Συμεων, σε ενόχλησαν τα βαρβαρικά ψευδώνυμα ; δηλαδή αν εγώ έγραφα ότι είμαι ο Αγαθός Γεώργιος και έβαζα και εν Δρ. μπροστά θα ήταν εντάξει ;
    Το Αγαθός πρέπει να το αλλάξεις και να γράψεις… Πονηρός Συμεών, ταιριάζει καλύτερα….
    Με Σεβασμό εκ μέρους του αιρετικού και των ζηλωτών
    GEWKWN ( βαρβαρικό ψευδώνυμο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΝΕΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ "ΘΕΟΛΟΓΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ, Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕΤ¨Α ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΑΓΝΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΙΜΗΣΕ, Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΣΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ). ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗΣ ΑΥΤΟ; Ο ΘΕΟΔΟΧΟΣ ΣΥΜΕΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ. ΝΑΙ ΗΤΑΝ! ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Η ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ. Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ; ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, Ο ..... ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Ενώ διάβασες την απάντησή μου στον Γεωκών, γράφεις ένα σεντόνι για τους Αγίους. ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ "SIMPLE SIMON" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΑΓΑΘΟΣ ΣΥΜΕΩΝ"!!! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ;;; ΕΛΕΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΓΕΩΚΩΝ ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ,ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΛΕΩ ΕΓΩ.
      ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 7.08μμ.
      ΠΛΑΓΙΩΣ ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΣΥΜΕΩΝ,ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΛΑΘΟΣ.
      ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ,ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΣΕ ΧΑΧΑΜΗΔΕΣ
      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
      ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ
      ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ.

      Διαγραφή
    4. ΠΕΣΤΑ ΡΩΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ,ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΚΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  4. Το "τέρμα τα βαρβαρικά ψευδώνυμα" δεν αναφέρεται σε σένα αλλά στον ίδιο που υπέγραφε παλιότερα "Simple Simon" Το "αγαθός" δε το γράφει και λίγο αυτοσαρκαζόμενος με την ένοια του "αγαθιάρης" και όχι αυτοεπαινούμενος.. To Oίμος είναι βέβαιο ότι δεν το θεωρεί αιρετικό γιατί διαφορετικά δεν θα δημοσίευε εδώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα άρθρα του... Μην απαντάς στον Συμεώνα, σε διαβεβαιώ ότι σε συμπαθεί. Επίσης είπαμε να σχολιάζουμε το άρθρο και θα μου πουν ότι μεροληπτώ που δεν σου έσβησα το σχόλιο. Το άφησα όμως για να σου απαντήσω και να λυθεί κάθε παρεξήγηση. Σταμάτα να απολογείσαι. Δεν οφείλεις σε κανέναν εξηγήσεις. Γράφεις ή κοινοποιείς άρθρα και το ιστολόγιο τα δημοσιεύει εφ΄όσον κρίνει ότι δεν έχουν αιρετικά στοιχεία. Όπου χρειάζεται εξηγώ εγώ και μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ:

    https://www.youtube.com/watch?v=0W3su3pVDZ8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συζήτηση του π. Βασιλείου Βολουδάκη με τον Δρ. Μοριακό Βιολόγο κ. Κ. Βουγά, ερευνητή της Ακαδημίας Αθηνών:

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ!!

    https://www.brighteon.com/b86206fc-ace1-4359-af8e-5139f8ab0ec5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδερφε Συμεων μηπως, οπως η αλλαγη απο το "βασιλευσι" σε "ευσεβευσι" που οπως λες μαλλον εγινε μετα απο πολιτικη ντιρεκτιβα, η Π.Δ. επιβληθηκε και αυτη ως "ιερα" και "θεοπνευστος" μετα απο πολιτικη -αυτοκρατορικη καλυτερα- ντιρεκτιβα και αδικως μαλωνουμε και αιρετιζουμε σημερα εμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΙΣ 12.16μμ/ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13.
      ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      Α.ΣΥΜΕΩΝ
      κατά της βαρβαρότητος πάντοτε

      Διαγραφή
    2. https://www.britannica.com/biography/Theodosius-I/The-middle-years

      Διαγραφή