Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

 ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ  ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ!! 

2 ΒΙΝΤΕΟ 4 ΦΩΤΟ 


Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να σκοτώνουν πολίτες στο κέντρο του Ντόνετσκ. Ναζιστικά εγκλήματα τους καίνε ζωντανούς μέσα στ΄αμάξια, σκοτώνουν τις γυναίκες στα πάρκα!! 



Εγκλήματα πολέμου από το 2014-2022 ως και σήμερα…Καθαρίζουν την ανθρωπότητα από τους Ρώσους.. 

Απανθρακωμένα πτώματα…

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε το κέντρο του Ντόνετσκ, DPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ) με αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα Caesar και γαλλικά πυροβόλα TRF1 των 155 mm, σκοτώνοντας τέσσερις πολίτες και τραυματίζοντας άλλους οκτώ..


Ήταν το μεσημέρι που ο ουκρανικός στρατός αποφάσισε να βομβαρδίσει την καρδιά του Ντόνετσκ, την πλατεία Λένιν, που έσφυζε από αυτοκίνητα εκείνη την ώρα, με γαλλικά πυροβόλα 155 χλστ. 

Μια πρώτη οβίδα χτύπησε την οδό Αρτιόμα, ακριβώς δίπλα σε ένα φορτηγό Gazelle, το οποίο πήρε φωτιά, καίγοντας ζωντανό τον οδηγό που επέβαινε.

Άλλες οβίδες έπληξαν το κτίριο του Ταχυδρομείου, καθώς και αυτό της περιφερειακής διοίκησης Voroshilovski, τα στούντιο του Oplot TV και το μνημείο αφιερωμένο στον Πούσκιν, τον Ρώσο συγγραφέα, που βρίσκεται πίσω από το θέατρο, λίγα μέτρα από την πλατεία Λένιν. 

Εκεί θα σκοτωθούν τρεις άμαχοι, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας που περπατούσε ακριβώς δίπλα σε ένα παιδικό πάρκο που είναι συνήθως πολυσύχναστο τις ηλιόλουστες μέρες όπως σήμερα.

 Ο αρχικός απολογισμός τριών τραυματιών αμάχων ανήλθε τελικά στους οκτώ, συμπεριλαμβανομένου ενός δημοσιογράφου της βραζιλιάνικης TeleSur.

Ο ουκρανικός βομβαρδισμός στο κέντρο του Ντόνετσκ άφησε πίσω του τουλάχιστον πέντε νεκρούς. Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν επίσης στην Γκορλόβκα.

Το βράδυ χθες οι ουκρανικές δυνάμεις συνέχισαν να βομβαρδίζουν το Ντόνετσκ.

To τελευταίο 24ωρο από το ουκρανικό πυροβολικό που βομβαρδίζει το ελεγχόμενο έδαφος από DPR, 9 πολίτες σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν.

Denis Pushilin, επικεφαλής της DPR: “Η Ουκρανία έχει ξεπεράσει κάθε όριο, τώρα είναι η πιο επιδεινωμένη κατάσταση”


Gorlovka 4 νεκροί


«Η Ουκρανία σήμερα έχει ξεπεράσει όλες τις γραμμές, τις έχει ξεπεράσει για πολύ καιρό – οκτώ χρόνια… Αλλά τώρα η κατάσταση χειροτερεύει όταν δεν υπάρχει στρατιωτική σκοπιμότητα, δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχουν κανόνες πολέμου, δεν υπάρχει καμία πολιτισμένη προσέγγιση. 

Ακούστε, υπάρχει κάποιο εσωτερικό ηθικό στοιχείο σε αυτούς που δίνουν εντολές και σε αυτούς που πυροβολούν το κέντρο της πόλης; Τι κάνετε, τέρατα;;; Απάνθρωποι!”

Οι μονάδες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της ΛΔΚ κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν τους βομβαρδισμούς, είπε ο Πουσίλιν, αλλά «πρέπει να γίνουν περισσότερα». Οι συμμαχικές δυνάμεις, όπως πιστεύει, αναγκάζονται να περάσουν σε νέο στάδιο.

Κυριακή 18/9/22 Συναγερμός έχει σημάνει για την Περιφέρεια Ντόνετσκ!

Ωστόσο ο Ρώσος πρεσβευτής στη Σουηδία Βίκτορ Ταταρίντσεφ είπε σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους ότι η Ουκρανία θα τελείωνε πολύ γρήγορα εάν η Ρωσία ξεκινούσε έναν πραγματικό πόλεμο μαζί της.


Από την άλλη ο πρωθυπουργός Ουγγαρίας ο Viktor Orban πρόβλεψε ότι το “40% της ευρωπαϊκής βιομηχανίας ίσως σταματήσει το χειμώνα”.

Οι Ουκρανοί συνεργάτες του ναζισμού ήλπιζαν ότι ο Χίτλερ θα τους βοηθούσε να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος. Αυτό αποδεικνύεται από τα υλικά που αποχαρακτηρίστηκαν από το τμήμα FSB για το Primorye, των οποίων έλαβε γνώση το RIA Novosti.


Μιλάμε για συνεργάτες που διέφυγαν από την Σοβιετική τότε Ουκρανία τη δεκαετία του 1930 στην κατεχόμενη από τους Ιάπωνες Μαντζουρία. Προώθησαν την ιδέα της συνεργασίας με το Τρίτο Ράιχ για τη δημιουργία ενός ουκρανικού κράτους.



 

5 σχόλια:

  1. Εδώ σε λίγο θα μας σκοτώνουν οι ΑΝΤΙΦΑ μαζί με τους ... "οικονομικούς μετανάστες" (ήδη έχουν μαρκάρει σχολεία, σπίτια, όπου θα κάνουν τις επιθέσεις τους). Όσοι ξέρουμε τα σχέδιά τους έχουμε το καθήκον να αγοράσουμε καραμπίνες για άμυνα, αλλά κυρίως να σηκώσουμε τείχος άμυνας με αδιάλειπτη προσευχή και νηστεία (η οποία σε λίγο θα είναι ... αναγκαστική)

    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΑΝΤΙΦΑ είναι οι αυθεντικοί φασίστες, μισθοφόροι της ΝΤΠ που μαζί με τζιχαντιστές, αλβανούς ουτσεκάδες κλπ. θα αποτελέσουν το επονομαζόμενο από τον ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ "Ρέμπελο".

      Διαγραφή
    2. Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς
      Παναγία Τριάς, ελέησον ημάς

      Διαγραφή
    3. Είναι πολύ ακριβά τα δώρα που έρχονται του χρόνου (2023) αδερφέ (3 Πασχαλιές)
      Γι' αυτό φέτος θα πληρώσουμε ένα σχετικό τίμημα (σταύρωση)

      Διαγραφή
    4. φίλε μου μήπως ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από τους Έλληνες πολίτες; Από τους ιεράρχες; Από τους φοιτητές; από αυτούς που αποκαλούν τον εαυτόν τους πολιτικούς; Όλοι από τους νέους μέχρι τους ηλικιωμένους φέρουν την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, περισσότερο όμως για όλα όσα θα συμβούν σύντομα, και θα είναι πολύ άσχημα, τραγικά, μήπως είδες τους ορθόδοξους να ξεσηκώνονται και να φωνάξουν ΩΣ ΕΔΩ; Όπως έκαναν τον καιρό του Μακαριστού Χριστόδουλου; Όταν λέμε ότι κανένας δε ξεσηκώνεται ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ μέσα σε αυτούς, ποιους περιμένουμε να έρθουν να σώσουν αυτόν τον τόπο; Κάποιοι ασχολούνται να βρίζουν και να εξουθενώνουν τον συνάνθρωπο τους γιατί έχει απορίες που αφορούν κάποια εδάφια και δεν ασχολούνται με την Ελλάδα που κατευθύνεται προς τον γκρεμό, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, όταν δούμε τους εντεταλμένους πράκτορες ( λαθρομετανάστες) με τα ακριβά τηλέφωνα να αρχίσουν να σφάζουν έλληνες, να λεηλατούν και να καίνε τις περιουσίες των ελλήνων ορθοδόξων, δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία διότι όταν ο Χριστός έστελλε Μηνύματα μέσω Διαφόρων Γερόντων οι περισσότεροι τους κορόιδευαν και τους έβριζαν, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FAKE- (ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ FAKE - ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ FAKE ΠΙΣΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ….

      Διαγραφή