Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΚΛΟΟΥΝ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ COVID19 ΤΟ ΕΥΣΧΗΜΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ;

ΤΟ ΥΠΕΞ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΛΑ ΠΡΑΓΑ!! ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

2 ΒΙΝΤΕΟ

 

Το Υπουργείο Εξωτερικών Ουκρανίας κάλεσε τις χώρες της ΕΕ ν΄απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της διάρκειας του πολέμου -σαν αυτή της Πράγας που ζήτησε ουδετερότητα- που προέρχονται από τη δυσφορία για την αύξηση στις τιμές ενέργειας.

Η Ουκρανία με αυτή την ανεκδιήγητη ντιρεκτίβα αποδεικνύει στην πράξη τον ολοκληρωτισμό στο εσωτερικό της.

Γιατί αν έχει το θράσος να υπαγορεύσει αναστολή της αρχής του συνέρχεσθαι της κεφαλαιώδους αυτής συνταγματικής επιταγής στις άλλες χώρες μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς τι καταπίεση ασκεί στο λαό της. 

Το Κίεβο είναι σε πανικό. To Kίεβο σε απευθείας ρήξη και σύγκρουση με τους λαούς της Ευρώπης. Στο πνεύμα της Πράγας διαδηλώσεις αντικυβερνητικές και σε Γερμανία. Σημαντική διαδήλωση σε Leipzig. Οι λαοί εκπαραθύρωσαν Ντράγκι και Τζόνσον.

Θα είναι ξανά το covid19 το εύσχημο πρόσχημα για την απαγόρευση κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων;

Παίρνουν όπως φαίνεται τα μέτρα τους….επαναφέρουν διαμορφώνουν κλίμα κοβιντοφοβίας για να σφραγίσουν τις αντιδράσεις των λαών το ξέσπασμά τους για την ηθελημένη ενεργειακή κρίση που μόνοι τους δημιούργησαν.


”Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε έγγραφο που καλεί για: 4η δόση, εντατικοποίηση εκστρατείας εμβολιασμού κι εμβολιασμού παιδιών, προετοιμασία για υποχρεωτική επιστροφή της μάσκας, καταπολέμηση παραπληροφόρησης σχετικά με τα εμβόλια, δυνατότητα επαναφοράς υγειονομικού διαβατηρίου.”











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου