Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 28/10/2022

 «ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ, ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ»!


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Σημείωση: Το ΝΕΟ μήνυμα του Γέροντα είναι πολύ τρομακτικό, προσεύχομαι στον Χριστό  να μας λυπηθεί όλους τους ανθρώπους και να μην επιτρέψει να συμβούν όλα αυτά, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που μας προειδοποιεί το Μήνυμα…

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΑ

Παιδιά μου θα γίνει μια φοβερή προβοκάτσια για να κατηγορήσουν τους Ρώσους, μπορεί να είναι χημική η μια βρώμικη βόμβα, επίσης Θα προσπαθήσουν να αναζωπυρώσουν την σύγκρουση Κοσσόβου-Σερβίας, μετά θα έχουμε ένα Ντόμινο εξελίξεων που θα αναγκάσουν την Ρωσία να κάνει αυτά που σας είπα σε προηγούμενα Μηνύματα, ( δεν θα υπάρχει έλεος )

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (δεν γνωρίζω πότε) ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ !!!

Παιδιά μου αυτά που θα γίνουν θα είναι τρομακτικά, αυτά που έγιναν στην Ουκρανία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα δείτε…δεν μιλάμε για βομβαρδισμούς…

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΟΝΥΚΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, δεν  μιλάμε για ηλεκτρισμό ούτε για οικονομικά ούτε για ενεργειακά εδώ λέμε ότι ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΗ Η ΓΗ, ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ !!!

Δεν γνωρίζω παιδιά μου τι είναι αυτές οι εκρήξεις, θα είναι όμως φοβερές και τρομακτικές εκρήξεις, ίσως να είναι από πυρηνικά που είναι κρυμμένα μέσα στην Γη, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ( τεκτονικές πλάκες) και θα γίνουν Σεισμοί, καταποντισμοί εν μέρει και πολλές άλλες φυσικές καταστροφές, θα είναι μια ΧΑΟΤΙΚΗ κατάσταση, η Γη θα έχει καθίζηση, τα δένδρα θα πέφτουν και θα εξαφανίζονται, θα τα καταπίνει η Γη… ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ…

Χαοτική κατάσταση, παντού φλόγες, πλημμύρες, εκρήξεις, ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ !!!

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ, δεν ξέρω παιδιά μου Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, χώρες, δεν ξέρω ποια θα είναι αυτά τα κράτη, δεν είναι όμως η Ελλάδα και η Κύπρος,  ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ, Θα αφανιστούν χώρες, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, αν αυτοί οι διεφθαρμένοι που σας διοικούν στην Γη δεν αλλάξουν τότε όλα αυτά που σας είπα θα συμβούν, Ο Θεός να μην το επιτρέψει αυτό η τουλάχιστον να μετριαστεί η καταστροφή.

 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΩ …ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ, ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΦΩΤΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ GEWKWN : όταν έλαβα το κείμενο άρχισα να ερευνώ τι έχουν αναφέρει Άγιοι και Γέροντες, αλλά και ο Γέροντας μου πιο παλιά.

1) 2020, ο Γέροντας μου : Παιδιά μου, θα δείτε  τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ ΣΤΕΡΙΑΣ κλπ…ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα σχισθεί στα τέσσερα, θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…η Αμερική μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα

ο Γέροντας 7/2021: Παιδιά μου, η μετατόπιση του άξονα της Γης θα προκαλέσει πλημύρες σεισμούς και μεγάλες καταστροφές…η 1/2 Αγγλία θα είναι κάτω από το ΝΕΡΟ της θάλασσας, Θα τραβηχτεί η θάλασσα προς τα μέσα σε όλο τον κόσμο, θα βυθιστούν χώρες, και στην Ελλάδα θα συμβεί αυτό αλλά ένα μικρό ποσοστό 10% …

Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ…

ΣΧΟΛΙΟ: Η καθίζηση οδηγεί σε αύξηση της στάθμης της θάλασσας (αύξηση της στάθμης της θάλασσας συν βύθιση της γης) καταστρέφει κτίρια, προκαλεί εκτεταμένες πλημμύρες και μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε απώλεια ολόκληρων παράκτιων περιοχών.)

2) Ἐρημίτης: Ἔρχονται πολλά, ἔρχονται πολλά, μεγάλα κύματα θὰ εἶναι αὐτὰ κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ῶ, μεγάλα κύματα θὰ εἶναι αὐτά, τὰ πάντα θὰ συνεπαίρνουν στὸ διάβα τους, δὲν θὰ ἀφήνουν τίποτα ὀπίσω ὑπαρκτό, ὅλα θὰ καταστρέφονται σὲ ἕνα λεπτό…..Θὰ ἀνακατευτεῖ ἡ γῆ    Μία ἄλλη εἰκόνα ἔρχεται τώρα μὲ ὄρνεα εἰς τὸν οὐρανό. Κύριε τῶν Δυνάμεων! Γιὰ φαντάσου νὰ σηκώνεται πρὸς τὰ πάνω μιὰ ὁλόκληρη περιοχή!

3) ο Γερ.Ἀμβρόσιος, ἀπὸ τοὺς οἰκισμοὺς τῶν παλαιῶν πιστῶν στὴ Ν.Σιβηρία, προέβλεψε μία τρομερὴ καταστροφή, ἡ ὁποία στὸ ἐγγὺς μέλλον μπορεῖ νὰ συμβεῖ στὶς Ἡνωμένες Πολιτεῖες. Σύμφωνα μὲ τὸν ἴδιο, στὴν καρδιὰ τῆς Βόρειας Ἀμερικῆς, ἕνα γιγάντιο ἡφαίστειο «ἐκρήγνυται» καὶ προκαλεῖ μία τρομερὴ κατάσταση ἔκτακτης ἀνάγκης. Ἡ “ἔκρηξη” θὰ προκαλέσει ἕναν πολὺ ἰσχυρὸ σεισμό, ὁ ὁποῖος θὰ βλάψει τὸν κοντινὸ πυρηνικὸ σταθμό. “Τὸ νερό, ὁ ἀέρας καὶ ἡ γῆ θὰ δηλητηριαστοῦν. Οὔτε τὸ θηρίο, οὔτε τὸ πουλί, οὔτε ὁ ἄνθρωπος μποροῦν νὰ ζήσουν περισσότερο στὴν “μολυσμένη” γῆ γιὰ μεγάλο χρονικὸ διάστημα “, ἀνέφερε.


4) Ιωσήφ Βατοπεδινος: τα ποτάμια της Γερμανίας θα γίνουν κόκκινα από το αίμα…


5) Αγαθάγγελος: Δεινό πτώμα θα γίνει η Γερμανία…


6) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ:  ‘’τρομερές φυσικές καταστροφές θα χτυπήσουν όλες τις χώρες του κόσμου με πρώτη την Αμερική. Αυτές θα είναι καταιγίδες ανήκουστης δύναμης, ΣΕΙΣΜΟΙ, έντονες ξηρασίες και αληθινοί κατακλυσμοί…..’’ εκτός από τις άνευ προηγουμένου τεράστιες φυσικές καταστροφές, αναφέρει: “Ένα τρομερό τέρας, τα σύγχρονα Σόδομα – Νέα Υόρκη θα σβηστεί από το πρόσωπο της γης. Τα Γόμορρα – Λος Άντζελες δεν θα μείνουν χωρίς αντίποινα”!


Αριστερά είναι το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα και δεξιά το ρήγμα της Νέας Μαδρίτης


Ερευνητικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μετά από έρευνες δημοσίευσε ένα χάρτη για την Αμερική μετά από από μελλοντική ενεργοποίηση των ρηγμάτων Αγίου Ανδρέα και της Νέας Μαδρίτης….. στον χάρτη ο Καναδάς είναι κάτω από το νερό και περιοχές ανατολικά και δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών κάτω από την θάλασσα, και στο μέσο της Αμερικανικής Ηπείρου


Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ;


Ο χάρτης δείχνει την Αγγλία να είναι σχεδόν η μισή κάτω από το νερό της θάλασσας…Η καταστροφή στο Ηνωμένο Βασίλειο θα οφείλεται στη θέση του που βλέπει απευθείας στον Ατλαντικό, η εκτίμησή για το ύψος του νερού (τσουναμι) που θα χτυπήσει την ακτή του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι από 200-300 πόδια.


9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΩΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΩΡΩ.
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑ ΟΠΑΔΟΣ ΣΟΥ.
    ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΟΦΤΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΟΙΜΟ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ .
    ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ή ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ.
    ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΑΝΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΩΚΩΝ.
    ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΡΘΡΟΙΤΙΔΑ.
    ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ;
    .ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ 1998 ,ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ.
    ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙ.
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΕΔΩ ΑΠΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΓΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΡΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΣΒΗΣΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΡΦΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ! ΘΑ ΛΕΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΕΓΡΑΦΑ "ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ Ο ΡΩΜΑΝΟΣ"; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ,ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΕΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΤΕΜΕΚ
      ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑΣ Ο Ρ Θ Ο Λ Ο Ξ Ο Σ,
      ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ ΡΩΜΑΝΕ

      Διαγραφή
    3. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΠΟ ΤΑΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ ΣΑΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΡΗΣΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΑ.
      ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ .
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 29 Οκτωβρίου 2022 - 8:11 π.μ. Δεν υπάρχει διαμάχη με τον Αγαθό διότι ως γνωστόν μονός καυγάς δεν γίνεται...Εγώ δέχομαι τις αντιρρήσεις του Αγαθού για τον Γεωκών και προσπαθώ σε αδελφικά πλαίσια όπως ταιριάζει σε ανθρώπους του Χριστού να πώ και σε εκείνον και στον Γεωκών και σε όλους μας αυτό που έλεγε ο Άγιος Παΐσιος, ότι δεν πρέπει να κρατάμε τον λόγο του Θεού σαν σφυρί για να σπάσουμε το κεφάλι του αδελφού μας. Κοινοποίησε κάποιες ρήσεις για τα γεγονότα που ήδη είναι στο προσκήνιο. Αν δεν θέλουμε να τα δεχτούμε λέμε τις αντιρρήσεις μας, όπως ο Αγαθός, ενδεχομένως να παραθέσουμε και κάποια λόγια πατερικά, αλλά πάντα με αγάπη για τον αδελφό μας.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΤΟΝ ΚΥΑΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο Γ. ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ (http://oimos-athina.blogspot.com/2022/10/blog-post_422.html) ΑΜΦΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ «ΜΟΝΟΣ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΟΥ». ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΕΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΤΟ ΖΟΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σβήσιμο των σχολίων που σε ενοχλούν σου έγινε συνήθεια, όσο για τον κυανό εγώ ούτε τον διάβαζα, μόλις δω κάποιο ύφος γραφής περίεργο σταματάω το διάβασμα.

      Διαγραφή
    2. Κύρις Ρομανέ πρέπει να καταλάβετε πως ο ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ, ο BAS4 και πολλοί άλλοι είναι λογαριασμοί του ίδιου κακοπροαίρετου ανθρώπου ο οποίος εδώ και μια δεκαετία έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε διαδικτυακές πλατφόρμες και φόρουμς "ανακατεύοντας" τους σχολιαστές και τους συντονιστές.

      Προχθές στοχοποίησε τον ΓΕΩΚΩΝ. Σήμερα στοχοποιεί εσάς τον ίδιο επειδή βλέπει ότι δεν περνάει το δικό του. Πριν μερικά χρόνια στοχοποιούσε, εν κρυπτώ, έναν έναν τους διαδικτυακούς του "φίλους" δίχως αυτοί να γνωρίζουν ότι τους κορόιδευε μπροστά στα μούτρα τους με τους 100 λογαριασμούς του.

      Στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παραπάνω (τρικλοποδια) ήδη γράφει με τρείς τουλάχιστον λογαριασμούς, μέσα δε στα γραπτά του, αναφέρεται κάθε τόσο στους εταίρους λογαριασμούς του σαν να είναι τρίτοι... κοροϊδεύει λοιπόν όλους τους αναγνώστες καθώς επίσης και την ίδια την ιστοσελίδα.

      Καταλάβετε λοιπόν πως όλοι αυτοί οι "ανώνυμοι πρακτορίσκοι" που αναφέρεστε είναι ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

      Όταν με το καλό τον καταλάβετε θα τελειώσουν τα προβλήματά σας.

      Διαγραφή
    3. Επιμένεις ότι είμαι πράκτορας;

      Διαγραφή