Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 Α.ΝΤΟΥΓΚΙΝ:«ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ,
 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ»!


Aπό τον Αλέξανδρο Ντούγκιν (10/10/2022) 

Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με τους Ουκρανούς.

Αλλά... δεν καταλάβαινα επίσης τι συνέβαινε στους Ρώσους το 1991, το 1993 και μετά.

Και είχαμε εμμονή.

Και συμπεριφερόμασταν ακριβώς έτσι.

Χτυπώντας, καταστρέφοντας τον εαυτό μας και χειροκροτώντας την ίδια μας τη θλίψη - έτσι συμπεριφέρονται οι ολιγοφρενείς.

Σήμερα - οι Ουκρανοί, και μόλις χθες, όχι πολύ καιρό πριν - εμείς οι ίδιοι.

Το χειρότερο είναι όταν το πνεύμα του κακού καταλαμβάνει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και... δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό.

Η Ρωσία πριν από 20 χρόνια μόλις και μετά βίας βγήκε από την εμμονή της με τη Δύση.

Και σχεδόν σερνόταν.

Όπως λέει με ειλικρίνεια και οδυνηρό τρόπο ο Yevgeny Prigozhin, ο ήρωας του λαϊκού μας πολέμου και ηγέτης της Wagner: "Το 1991 ο (στρατηγός σήμερα και επικεφαλής πλέον της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης (ΕΣΕ) στη Νοβορωσία/Μαλορωσία) Sergei Surovikin υπερασπίστηκε την αυτοκρατορία, το κράτος μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο, ενώ εγώ βρισκόμουν στην άλλη πλευρά των οδοφραγμάτων. 

Στο πλευρό των φιλελεύθερων μπάσταρδων... Πόσο λάθος έκανα...".

Δόξα τω Θεώ, τώρα είναι μαζί.

Τώρα είμαστε όλοι μαζί.

Στο πλευρό της μητέρας πατρίδας, την οποία έχουμε μόνο εμείς.

Και περιλαμβάνει όλα τα δυτικά ρωσικά εδάφη. ΟΛΑ. Η Μεγάλη Πατρίδα μας. Ξυπνάει.

Και είμαστε εδώ, κοιτάζοντας τους εντελώς παράφρονες εχθρούς της Αντι-Ρωσίας, και δεν αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας σε αυτούς.

Λες και ο Ilya Ponomarev, ο οποίος καυχιέται για τη δολοφονία της εντελώς αθώας κόρης μου, δεν είναι πρώην Ρώσος βουλευτής... Κι όμως τον συνάντησα στο Κρεμλίνο. Στο πολύ πραγματικό Κρεμλίνο.

Το κακό εισέρχεται στους ανθρώπους και οι άνθρωποι τρελαίνονται. Αυτό συμβαίνει στην Ουκρανία. Δυστυχώς, τα πυραυλικά μας πλήγματα δεν θα ξεμεθύσουν τους Ουκρανούς - ή θα τους ξεμεθύσουν, αλλά όχι πολύ.

Πρέπει να καθαρίσουμε τους εαυτούς μας, να έρθουμε στα συγκαλά μας, να ξυπνήσουμε τους εαυτούς μας. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να απευθυνθούμε στους εμμονικούς αδελφούς και τις δαιμονισμένες αδελφές στη σωστή γλώσσα. 

Όχι σε άσεμνη, αλλά σε καθαρή ανατολικοσλαβική γλώσσα, ανεξάρτητα από τη διάλεκτο. Εκκλησιαστικά σλαβικά, για παράδειγμα. Και το καλύτερο από όλα, είναι μέσα σε αυτό...

Το ότι έχουμε να κάνουμε με ένα δαίμονα που μας έχει αιχμαλωτίσει, μπορεί να αναγνωριστεί μόνο από κάποιον που έχει θεραπευτεί, καθαριστεί, που τον έχει ξεφορτωθεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε απόφαση σχετικά με το επόμενο στάδιο της ΕΣΕ μας δίνεται με τόση δυσκολία.

Ξετρυπώνουμε τους δικούς μας δαίμονες - φιλελευθερισμό, δυτικισμό, προδοσία, συμβιβασμό, αδυναμία, κακία.

Και καθώς απελευθερωνόμαστε από αυτούς, απελευθερώνουμε την Ουκρανία.

Όχι από τους Ουκρανούς, αλλά από τους δαίμονες της Δύσης, από τους δαίμονες της Αντι-Ρωσίας, από τη μαύρη λαβή του Αντι-Κειμμένου.

Δεν είναι πόλεμος για την επικράτεια και την επιρροή, είναι μάχη του Πνεύματος.

Βλέποντας τι έχουν γίνει οι Ουκρανοί, είναι δύσκολο να παραμείνεις άνθρωπος. Αλλά είναι απαραίτητο.

Δεν πρόκειται για πλάσματα της κόλασης, αλλά για άρρωστους αδελφούς και αδελφές.

Έτσι τα δαιμονισμένα βρέφη, που οδηγούνται για αφορισμό, φωνάζουν με μπάσο ενηλίκων, βλασφημούν. Αλλά είναι τα μωρά κάποιου... 

Τα αγαπημένα μωρά κάποιου... Δεν τα έχετε δει; Δεν τα ακούσατε; Κοιτάξτε τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το όνομά τους είναι λεγεώνα. Και οι δαίμονές μας είναι μαζί τους.

Ήξερα τον Nevzorov. Ήταν πεπεισμένος μυστικιστής Ρώσος πατριώτης, ορθόδοξος, ειλικρινής. Αλλά είχε καταληφθεί από δαίμονα. Και άρχισε να κλωτσάει, να κυλιέται, να χαμογελάει και να ουρλιάζει θυμωμένα, δαγκώνοντας τα κάτω μέρη των ενοριτών του. Ο καημένος ο αδελφός μας...

Έτσι χτυπιούνται σήμερα οι Ουκρανοί και οι Ουκρανές στην αιματοβαμμένη σκόνη. Εντελώς εκτός εαυτού, σε φρενίτιδα. Είναι βαριά άρρωστοι. 

Αλλά δεν πρέπει να εκτελεστούν, αλλά να σωθούν. Δεν έχει σημασία πόσο αηδιαστικό είναι. Αλλά μόνο εκείνος που με τη βοήθεια του Θεού είναι σε θέση να απαλλαγεί από την έμμονη ιδέα.

Το μυστικό είναι να απελευθερωθούμε από την ιδεοληψία.


Αλέξανδρος Ντούγκιν

10 Οκτωβρίου 2022


ΠΗΓΗ 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ SITE



1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΗΣ ΚΑΤΩ ΠΛΕΟΝ ΑΔΕΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Η ΑΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή