Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ...

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΤΙΣ 4 ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
 ΠΟΥΤΙΝ: «ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ» 
 
3 ΒΙΝΤΕΟ


Η Ρωσία προσάρτησε τις 4 περιοχές. Η Ουκρανία κατέθεσε αίτημα κατεπείγουσας ένταξης στο ΝΑΤΟ. Πούτιν: θα υπερασπιστούμε τα νέα εδάφη μας με όλα τα μέσα. 

Η κατάρρευση της Δυτικής ηγεμονίας έχει αρχίσει, μη αναστρέψιμη..”Η Δύση βασίζεται στην ατιμωρησία..” η φράση κλειδί. Τέλος δηλ. της ατιμωρησίας…Δρομολογούνται τεράστια γεγονότα.

Ο Πούτιν υπέγραψε συμφωνίες για την αποδοχή-προσάρτηση τεσσάρων νέων περιοχών στη Ρωσία. Υποσχέθηκε ότι η Ρωσία θα υπερασπιστεί με όλα τα διαθέσιμα μέσα ό,τι κι αν σημαίνει αυτό τα νέα εδάφη της. Επίσημο αίτημα ένταξης στο ΝΑΤΟ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατέθεσε ο Ζελένσκι για Ουκρανία.

Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει….
Πούτιν στο λόγο του τόνισε: ”Η Δύση βασίζεται στην ατιμωρησία….Η κατάρρευση της δυτικής ηγεμονίας που έχει ξεκινήσει είναι μη αναστρέψιμη. Και επαναλαμβάνω ξανά: δεν θα είναι ποτέ όπως πριν .“

Η Δύση βασίζεται στην ατιμωρησία.. η φράση κλειδί. Τέλος δηλ. της ατιμωρησίας….Δρομολογούνται τεράστια γεγονότα.

Στην αίθουσα Γκεοργκιέφσκι του Κρεμλίνου, πραγματοποιήθηκε τελετή για την υπογραφή συμφωνιών για την ένταξη των Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ, των περιοχών Ζαπορόζιε και Χερσώνα στη Ρωσία.

Τα έγγραφα υπέγραψαν ο Βλαντιμίρ Πούτιν και οι επικεφαλής των περιφερειών: Ντένις Πουσίλιν, Λεονίντ Πασέχνικ, Εβγκένι Μπαλίτσκι και Βλαντιμίρ Σάλντο.

Στην τελετή, ο Πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι οι κάτοικοι των δημοκρατιών των περιοχών Donbass, Kherson και Zaporozhye αποφάσισαν οικειοθελώς να είναι με τη Ρωσία.

“Η επιλογή εκατομμυρίων κατοίκων στις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, στις περιοχές Ζαπορόζιε και Χερσώνα είναι η κοινή μας μοίρα και μια χιλιετής ιστορία. <…> 

Έκαναν μια επιλογή – να είναι με τους ανθρώπους τους, να είναι με την Πατρίδα, να ζήσει τη μοίρα της, να νικήσει μαζί της».

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στην τελετή υπογραφής προσάρτησης των Λαϊκών Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, των περιοχών Ζαπορόζγιε και Χερσώνα στο Κρεμλίνο


Μετά την τελετή υπογραφής ακούστηκε ο ρωσικός ύμνος. Ο Πούσιλιν, ο Πασέχνικ, ο Μπαλίτσκι και ο Σάλντο τον άκουσαν, δίπλα στον Πούτιν.

Η Ομοσπονδιακή Συνέλευση θα διεξαγάγει και θα εγκρίνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες τις επόμενες ημέρες, δήλωσε η πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, Βαλεντίνα Ματβιένκο. 

O Putin είπε επ΄αυτού: «Είμαι βέβαιος ότι η Ομοσπονδιακή Συνέλευση θα υποστηρίξει τους συνταγματικούς νόμους για την υιοθέτηση και το σχηματισμό στη Ρωσία τεσσάρων νέων περιοχών, τεσσάρων νέων υποκειμένων της Ρωσίας, γιατί αυτή είναι η βούληση εκατομμυρίων ανθρώπων».


«Αυτό, φυσικά, είναι δικαίωμά τους, αναφαίρετο δικαίωμά τους, το οποίο κατοχυρώνεται στο πρώτο άρθρο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, που μιλά ευθέως για την αρχή των ίσων δικαιωμάτων και της αυτοδιάθεσης των λαών. 

Επαναλαμβάνω: αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα Βασίζεται στην ιστορική ενότητα, στο όνομα της οποίας κέρδισαν οι γενιές των προγόνων μας, εκείνοι που από την καταγωγή της Αρχαίας Ρωσίας για αιώνες δημιούργησαν και υπερασπίστηκαν τη Ρωσία».

«Η Ρωσία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία»
«Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σεβαστεί την επιλογή των περιοχών DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson, μόνο αυτός μπορεί να είναι ο δρόμος προς την ειρήνη».


“Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως τις εχθροπραξίες και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αυτό έχει ειπωθεί περισσότερες από μία φορές.”

“Θέλω να με ακούσουν οι αρχές του Κιέβου και οι πραγματικοί αφέντες τους στη Δύση: οι άνθρωποι στο Ντόνετσκ, στο Λουχάνσκ, στο Χερσώνα και στο Ζαπορόζιε γίνονται πολίτες μας. Για πάντα!”
«Η Ρωσία δεν θα προδώσει ποτέ τους κατοίκους των περιοχών DPR, LPR, Zaporozhye και Kherson».



“Θα υπερασπιστούμε τη γη μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ζωή του λαού μας.

 Αυτή είναι η μεγάλη απελευθερωτική αποστολή του λαού μας”.
Το παρελθόν δεν μπορεί να επανέλθει. Αλλά…

“Το 1991, στο Belovezhskaya Pushcha, χωρίς να ζητήσουν τη βούληση των απλών πολιτών, εκπρόσωποι των τότε κομματικών ελίτ αποφάσισαν την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. 

Και οι άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά αποκομμένοι από την πατρίδα τους. Αυτό διέλυσε τη λαϊκή μας κοινότητα. μετατράπηκε σε εθνική καταστροφή».

“Δεν υπάρχει Σοβιετική Ένωση. Το παρελθόν δεν μπορεί να επιστραφεί. Ναι, και η Ρωσία σήμερα δεν το χρειάζεται πια. Δεν προσπαθούμε γι’ αυτό. <…> 

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από την αποφασιστικότητα εκατομμυρίων ανθρώπων που, με τον πολιτισμό, την πίστη, τις παραδόσεις, τη γλώσσα τους, θεωρούν τους εαυτούς τους μέρος της Ρωσίας».

«Οι συμπατριώτες μας, οι αδελφοί και οι αδελφές μας στην Ουκρανία, το εγγενές τμήμα του ενωμένου λαού μας είδε με τα μάτια του αυτό που ετοιμάζουν για όλη την ανθρωπότητα οι κυρίαρχοι κύκλοι της λεγόμενης Δύσης. 

Εδώ, στην πραγματικότητα, απλώς πέταξαν μάσκες, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο».

“Η Δύση βασίζεται στην ατιμωρησία. Στο γεγονός ότι θα τα βγάλει πέρα ​​με τα πάντα. Στην πραγματικότητα, έχουν ξεφύγει μέχρι εντελώς”.

«Η Δύση είναι έτοιμη να υπερβεί τα πάντα για να διατηρήσει το νεο-αποικιακό σύστημα που της επιτρέπει να παρασιτεί, στην πραγματικότητα, να λεηλατεί τον κόσμο εις βάρος της δύναμης του δολαρίου και των τεχνολογικών επιταγών, να συγκεντρώνει πραγματικό φόρο υποτέλειας από την ανθρωπότητα, την καταβολή το ενοίκιο του ηγεμόνα».

«Ήταν η λεγόμενη Δύση που καταπάτησε την αρχή του απαραβίαστου των συνόρων. Και τώρα, κατά την κρίση της, αποφασίζει ποιος έχει δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και ποιος όχι, ποιος δεν την αξίζει. Γιατί αποφασίζουν έτσι, ποιος τους έδωσε τέτοιο δικαίωμα είναι ακατανόητο».

Σχετικά με το σαμποτάζ στο Nord Stream

«Οι Αγγλοσάξονες άρχισαν στην πραγματικότητα να καταστρέφουν την ευρωπαϊκή ενεργειακή δομή».

«Όλο αυτό το διάστημα η Δύση έψαχνε και συνεχίζει να ψάχνει μια νέα ευκαιρία να μας χτυπήσει, να αποδυναμώσει και να καταστρέψει τη Ρωσία, την οποία πάντα ονειρευόταν να εξαφανίσει».

«Είναι απλά στοιχειωμένοι που υπάρχει μια τόσο μεγάλη, τεράστια χώρα στον κόσμο, με την επικράτειά της, τον φυσικό της πλούτο, τους πόρους, με έναν λαό που δεν θα ζήσει ποτέ σύμφωνα με τις εντολές κάποιου άλλου».

«Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι αξιώσεις για παγκόσμια κυριαρχία στο παρελθόν έχουν ήδη καταρριφθεί περισσότερες από μία φορές από το θάρρος και την ανθεκτικότητα του λαού μας. Η Ρωσία θα είναι πάντα Ρωσία και τώρα θα υπερασπιστούμε τόσο τις αξίες μας όσο και την Πατρίδα.“

«Δεν μας θέλουν ελεύθερους, αλλά θέλουν να μας δουν ως αποικία. Δεν θέλουν ισότιμη συνεργασία, αλλά πλιάτσικο. Θέλουν να μας βλέπουν όχι ως ελεύθερη κοινωνία, αλλά ως ένα πλήθος άψυχων σκλάβων.”

“Έχουμε μαζί μας την αλήθεια και τη Ρωσία.”
“Αγαπητοί φίλοι, σήμερα αγωνιζόμαστε για έναν δίκαιο και ελεύθερο δρόμο, πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό μας, για τη Ρωσία. Για να μείνει ο δεσποτισμός για πάντα στο παρελθόν. 

Είμαι πεπεισμένος ότι οι χώρες και οι λαοί κατανοούν ότι μια πολιτική που βασίζεται στην αποκλειστικότητα κάποιου στην καταστολή άλλων πολιτισμών και λαών είναι εγγενώς εγκληματική. Ότι πρέπει να γυρίσουμε αυτήν την επαίσχυντη σελίδα. 

Η κατάρρευση της δυτικής ηγεμονίας που έχει ξεκινήσει είναι μη αναστρέψιμη. Και επαναλαμβάνω ξανά: δεν θα είναι όπως πριν .“

Μετά την ομιλία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε συμφωνίες για την ένταξη στη Ρωσική Ομοσπονδία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, της Περιφέρειας Ζαπορόζιε και της Περιφέρειας Χερσώνας με τους Ντένις Πουσίλιν, Λεονίντ Πασέχνικ, Γεβγκένι Μπαλίτσκι και Βλαντιμίρ Σάλντο.




 

2 σχόλια: