Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ



Γράφει ο James Corbett


Όπως ανέφερα την περασμένη εβδομάδα, πέρασα λίγο από το χρόνο μου στο "Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα βουτώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεινοσαύρων για να δω τι είδους κατήχηση υφίστανται οι Βρετανοί αυτές τις μέρες. 

Ποιος ξέρει; Ίσως θα εκπλαγώ ευχάριστα από κάποιο περιεχόμενο που προκαλεί σκέψη ή αντι-κατεστημένο στην τοπική εφημερίδα.

Ή όχι.



Ουφ.

Συγγνώμη για την κακή περικοπή αυτής της φωτογραφίας (είχα προσπαθήσει να ισορροπήσω το χαρτί στο γόνατό μου κατά την διάρκεια μιας βόλτας υπό τους κραδασμούς του τρένου, όταν έκοβα τη φωτογραφία), αλλά ναι, ο πλήρης τίτλος λέει πράγματι «Εναι η κατοχή σκύλων πραγματικά τόσο κακή όσο η χρήση ιδιωτικών τζετ;»

Με την πρώτη ματιά, αυτή η ιστορία φαίνεται εντελώς παράλογη, ένα εξωφρενικό αστείο που γλίστρησε στις καθημερινές ειδήσεις από έναν συντάκτη με τάση για το παράξενο. Με τη δεύτερη ματιά, φαίνεται ότι πρέπει να είναι ένα είδος αναγνώρισης της ηλιθιότητας της πράσινης υστερίας.

Αλλά, αφού διαβάσετε το άρθρο για τον εαυτό σας, θα δείτε ότι το άρθρο και ο συγγραφέας παίρνουν αυτή την έννοια θανατηφόρα σοβαρά. Στην πραγματικότητα, είναι το λογικό επόμενο βήμα στη σκάλα κλιμάκωσης που μας οδηγεί προς την απόλυτη ευγονική του άνθρακα.

Οι μακροχρόνιοι θεατές μου θα γνωρίζουν ήδη τι σημαίνει αυτό, αλλά για όποιον δεν καταλαβαίνει τη σημασία αυτής της ιστορίας (και των πολλών, πολλών άλλων παρόμοιων που αναμφίβολα θα υποστούμε στο εγγύς μέλλον), επιτρέψτε μου να εξηγήσω. . . .
ΤΟ ΨΈΜΑ



Δημοσιεύθηκε στις inews.co.uk τέλη του περασμένου μήνα με τον τίτλο, «Η σύγκριση του αποτυπώματος άνθρακα των ιδιωτικών τζετ με την ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων είναι χάσιμο χρόνου», η ιστορία του «αποτυπώματος άνθρακα» γράφτηκε από τον Stuart Richie («Science Writer»!) και χαρακτηρίστηκε ως «έλεγχος γεγονότων».

Η βάση του άρθρου είναι ένας ισχυρισμός που έγινε τον περασμένο μήνα από τον Patrick Hansen - τον ιδρυτή της ιδιωτικής εταιρείας τζετ Luxaviation Group - ότι το αποτύπωμα άνθρακα των ιδιωτικών αεροσκαφών πρέπει να «τεθεί σε προοπτική». 

Ο Hansen προτείνει την επίτευξη αυτού του στόχου επισημαίνοντας ότι, κατά μέσο όρο, οι πελάτες της εταιρείας του εξέπεμπαν περίπου την ίδια ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα πέρυσι που πετούσαν με τα ιδιωτικά τους τζετ όπως χρειάζονται τρία κατοικίδια σκυλιά για την ετήσια συντήρησή τους. 

Η περίεργη σύγκριση τράβηξε την προσοχή του κοινού, δημιουργώντας πρωτοσέλιδα στους Financial Times, , The Telegraph, The Daily Mail και διάφορα άλλα μέσα ενημέρωσης δεινοσαύρων.

Έτσι, μήπως κάποιος από αυτούς τους ειδήμονες του MSM σταμάτησε να αμφισβητεί τον υπαινιγμό του Hansen ότι η υστερία άνθρακα του πράσινου κινήματος μας οδήγησε τώρα να μετρήσουμε την ίδια τη ζωή από την άποψη των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα;

Μήπως σταμάτησαν να γελούν με την τρελή ρητορική τακτική που χρησιμοποίησε ο Hansen για να εκτρέψει την κριτική της πολιορκούμενης βιομηχανίας ιδιωτικών τζετ ενόψει του αυξανόμενου κινήματος «ντροπής πτήσης»;

Απλώς ανέφεραν τα σχόλιά του και προχώρησαν;

Φυσικά και δεν το έκαναν. Αντ 'αυτού, πήραν τη σύγκριση εντελώς σοβαρά, έσπασαν τις αριθμομηχανές και έπιασαν δουλειά «ελέγχοντας γεγονότα» τον ισχυρισμό του.

Ίσως αναπόφευκτα, το θέμα τέθηκε στη συνέχεια από τους αυτόκλητους διαιτητές της αλήθειας στο Bloomberg, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο υπολογισμός του Hansen - δηλαδή, ότι η χρήση ιδιωτικών τζετ των πελατών του παράγει 2,1 τόνους CO 2 2 ετησίως, ενώ τρία κατοικίδια σκυλιά παράγουν περίπου 2,3 τόνους - υποθέτει ότι καθένας από τους 67.000 επιβάτες της Luxavation αντιπροσωπεύει ίσο μερίδιο των 150.000 τόνων ετήσιου CO2 της εταιρείας Εκπομπές. Όχι τόσο γρήγορα, γράφει η Lara Williams, αρθρογράφος γνώμης του Bloomberg:


Η εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο έχει περίπου 45.000 μοναδικούς πελάτες, οπότε οι εκπομπές άνθρακα ανά πελάτη είναι περισσότερο από 3,3 τόνους. 

Λίγο περισσότεροι από τους μισούς πελάτες της πραγματοποιούν περισσότερες από δύο πτήσεις με ιδιωτικό τζετ ετησίως και περίπου το 9% κάνουν περισσότερες από πέντε. 

Το αποτύπωμα άνθρακα θα είναι πολύ υψηλότερο - πέντε πτήσεις θα σας δώσουν εκτιμώμενο ετήσιο αποτύπωμα άνθρακα άνω των 11 τόνων. Χρησιμοποιώντας την αναλογία κατοικίδιων ζώων, αυτό ισοδυναμεί με τις ετήσιες εκπομπές 10 γατών και 10 σκύλων.

Ναι, αυτή είναι μια πραγματική παράγραφος σε έναν σκληρό έλεγχο γεγονότων του Bloomberg.

Αλλά περιμένετε, χειροτερεύει! Στο άρθρο του στο inews, ο Stuart Richie μπαίνει ακόμα περισσότερο στα ζιζάνια. Σημειώνει ότι ο αριθμός των «770 κιλών ετήσιων εκπομπών CO2 ανά σκύλο ετησίως» που χρησιμοποιεί ο Hansen για να υποστηρίξει την υπόθεσή του βασίζεται στο πόσο κρέας και καλλιέργειες δημητριακών υπάρχουν στη «μέση» τροφή για σκύλους. Αλλά αυτοί οι αριθμοί είναι οι ίδιοι ένας μέσος όρος της ποικίλης διατροφής των σκύλων από διάφορες χώρες.

Λοιπόν, ο Richie αρχίζει να αναλύει τη διατροφή των κατοικίδιων ζώων σε διάφορες χώρες; Σίγουρα κάνει!


Πράγματι, υπήρχαν πολλές διαφορές τόσο εντός όσο και μεταξύ των χωρών: για παράδειγμα, σύμφωνα με τη μελέτη [στην οποία βασίζονται οι αριθμοί του Hansen], ο μέσος σκύλος παράγει μεταξύ 343 και 1424 κιλών αερίων θερμοκηπίου ετησίως στις Κάτω Χώρες και μεταξύ 313 και 1592 κιλών στην Κίνα, αλλά μόνο μεταξύ 127 και 831 κιλών στην Ιαπωνία. 

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι τα ολλανδικά και κινέζικα σκυλιά τείνουν να τρώνε περισσότερο από ό, τι χρειάζονται, γεγονός που μπορεί εν μέρει να εξηγήσει γιατί οι αριθμοί είναι τόσο υψηλότεροι εκεί.

Βλέπετε, λοιπόν, παιδιά, η πελατεία του Hansen είναι πιο πιθανό να είναι Ευρωπαία με χοντρά ολλανδικά σκυλιά παρά Ιάπωνες με λεπτά ιαπωνικά σκυλιά, και έτσι ο υπολογισμός του δεν είναι ακριβής. Neener neener neener.

Αυτό είναι τρελό. Θα ήταν ένα πράγμα αν αυτό σήμαινε ως άσκηση ηλιθιότητας, αλλά όλη η κάλυψη αυτής της καταιγίδας σε ένα μπολ σκυλοτροφής το αντιμετωπίζει ως ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και το χρησιμοποιεί ως ευκαιρία να ηθικολογήσει σχετικά με τις ταξιδιωτικές μας αποφάσεις και and τον τρόπο που κρατάμε τα κατοικίδια ζώα μας.

Qua Williams:


Θα έλεγα ότι η αξία ανά τόνο άνθρακα είναι πολύ υψηλότερη για την ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων από ό, τι για τη χρήση ιδιωτικών τζετ. Επιπλέον, αν σταματούσαμε να κρατάμε κατοικίδια ζώα αύριο, τα συστήματα τροφίμων μας θα συνέχιζαν να ρυπαίνουν - οπότε θα έλεγα ότι αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πρώτα. Εάν κάποιος ανησυχεί για τις κλιματικές επιπτώσεις των τροφών για κατοικίδια ζώα, θα πρέπει επίσης να ρίξει μια ματιά στη δική του διατροφή.


Qua Richie:


Όλο αυτό το επεισόδιο μας υπενθυμίζει ότι – ακόμα κι αν δεν πετάμε ιδιωτικά όλη την ώρα – υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αν θέλουμε να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα. Το να τρώμε τα σκυλιά μας κυρίως ξηρά τροφή από κοτόπουλο φαίνεται σαν η καλύτερη επιλογή από το να τα κάνουμε χορτοφάγους (τα οποία, ας το παραδεχτούμε, θα παράγουν τα δικά τους προβλήματα).

Και ακριβώς έτσι, το παράθυρο Overton έχει μετατοπιστεί. Φυσικά, η πτήση με ιδιωτικά τζετ είναι μια φρικτή κλιματική αμαρτία που πρέπει να εξαλειφθεί, αλλά το να ταΐζετε τα σκυλιά σας με λάθος είδος τροφής για σκύλους είναι επίσης αμαρτία και πρέπει να αρχίσουμε να το αντιμετωπίζουμε και αυτό.

Αλλά αυτό είναι προφανώς για κάτι πολύ μεγαλύτερο από το είδος της τροφής για σκύλους που αγοράζουμε ή ακόμα και το πώς επιλέγουμε να ταξιδέψουμε από μέρος σε μέρος. Τι really πραγματικά συμβαίνει εδώ;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ



Με την πρώτη ματιά, είναι δελεαστικό να επιτεθούμε σε αυτή τη διαφανή παρωδία απλά επισημαίνοντας ότι ολόκληρη η «πράσινη» ατζέντα για τη μεταμόρφωση της κοινωνίας μας από πάνω προς τα κάτω στο όνομα της σωτηρίας της Μητέρας Γης είναι ένα πλήρες και απόλυτο ψέμα.

Τα ηλεκτρικά οχήματα, μας λένε, είναι ένα τόσο σημαντικό μέρος του σχεδίου των Great Resetters για να σώσουν τον πλανήτη που πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ αρχίζουν να τους επιβάλλουν. . . 

Αλλά αποδεικνύεται ότι αυτά τα «πράσινα» ηλεκτρικά οχήματα παράγουν στην πραγματικότητα 70% περισσότερες εκπομπές κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους από τα συνηθισμένα βενζινοκίνητα οχήματα που πρόκειται να αντικαταστήσουν «λόγω της έντασης άνθρακα της παραγωγής μπαταριών και χάλυβα, καθώς και από το αυξημένο μερίδιο αλουμινίου στο plug-in αυτοκίνητο».

Μας προτρέπουν να σταματήσουμε να τρώμε κρέας λόγω των καταστροφικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων της κτηνοτροφίας και μας λένε να τρώμε εργαστηριακά κατασκευασμένο biogunk. . . . 

Αλλά δεν έχουμε πληροφορηθεί ότι το «πράσινο» εργαστηριακά κατασκευασμένο συνθετικό «κρέας» που προωθείται από τον Γκέιτς και τους ομοίους του έχει στην πραγματικότητα αποτύπωμα άνθρακα που είναι 25 φορές μεγαλύτερο από το πραγματικό κρέας.

Μας προειδοποιούν συνεχώς ότι τα λεγόμενα «ορυκτά καύσιμα» είναι οι προάγγελοι της Αποκάλυψης και ότι πρέπει να στραφούμε σε ένα πλήρως ανανεώσιμο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας ή να αντιμετωπίσουμε την οργή των θεών του καιρού. . . . 

Αλλά δεν μας λένε ότι δεν υπάρχουν αρκετά γνωστά κοιτάσματα ορυκτών στον πλανήτη για να φτιάξουν έστω και μία γενιά μονάδων ανανεώσιμης τεχνολογίας, ή ότι η διαδικασία εξόρυξης του λιθίου που απαιτείται για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου σε αυτό το υποθετικό δίκτυο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προκαλεί από μόνη της ανείπωτο όλεθρο στο περιβάλλον ή ότι οι ηλιακοί συλλέκτες που διαλαλούν οι υποστηρικτές των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι μια ωρολογιακή βόμβα του περιβάλλοντος τοξικών αποβλήτων που είναι δύσκολο να διατεθούν, ή ακόμη ότι ο μύθος της «πράσινης» ενέργειας είναι μια απάτη που προωθείται από τους ολιγάρχες που επιθυμούν να εμποδίσουν τις μάζες να κάνουν χρήση των άφθονων ενεργειακών πόρων που έχουν βγάλει την ανθρώπινη φυλή από τη φτώχεια.

Και, φυσικά, ποτέ δεν μας λένε ότι ολόκληρη η υπόθεση πάνω στην οποία είναι χτισμένος αυτός ο πύργος από τραπουλόχαρτα – δηλαδή, ότι το ανθρωπογενές διοξείδιο του άνθρακα είναι ο παγκόσμιος θερμοστάτης και ότι ο κόσμος θερμαίνεται (ΚΑΙ ψύχεται!) ως αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων μας – είναι από μόνη της ένα συνονθύλευμα μη διαψεύσιμων, ψευδοεπιστημονικών μαλακιών, ένα σημείο που προσπάθησα να επισημάνω ξανά και ξανά και ξανά ξανά και time time time. (και again ξανά και ξανά again και ξανά.)

Όπως λέω, είναι δελεαστικό να επιτεθούμε στα κραυγαλέα ψέματα τοις μετρητοίς και με τους δικούς τους όρους. Σαν να έχουμε να κάνουμε με θέματα επιστημονικών δεδομένων που μπορούν να διαψευστούν ήρεμα ένα προς ένα και όχι με τα ψέματα των ψυχοπαθών που προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν ώστε να προχωρήσουμε στη σφαγή της ανθρώπινης φυλής.

Αλλά όταν η συζήτηση γυρίζει από το συνηθισμένο ψέμα «πρέπει να μειώσουμε τη χρήση ορυκτών καυσίμων για να σώσουμε τον πλανήτη» στο πολύ πιο σκοτεινό ψέμα «πρέπει να αρχίσουμε να υπολογίζουμε (και να μειώνουμε) το αποτύπωμα άνθρακα των κατοικίδιων ζώων μας», θα πρέπει να είναι σαφές ακόμη και στους λιγότερο διορατικούς ανάμεσά μας ότι η ατζέντα για το κλίμα πρόκειται να πάρει μια πολύ πιο much σκοτεινή στροφή.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ



Εάν ήσασταν ένας πλούσιος και ισχυρός ολιγάρχης με ευγονιστικές πεποιθήσεις και επιθυμία να θανατώσετε τον πληθυσμό, θα δυσκολευόσασταν να επινοήσετε ένα πιο αποτελεσματικό σχέδιο για την εφαρμογή της ατζέντας σας για την μείωση του πληθυσμού από αυτό που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Πρώτον, πείθετε το κοινό ότι οι «εκπομπές» τους αποτελούν απειλή για τη μακροπρόθεσμη επιβίωση της ανθρωπότητας, αλλά και του ίδιου του πλανήτη.

Στη συνέχεια, συνηθίζετε τις μάζες να υπολογίζουν συνεχώς το «αποτύπωμα άνθρακα» των καθημερινών δραστηριοτήτων τους και τις εκπαιδεύετε να δέχονται όλο και μεγαλύτερες θυσίες στο όνομα της μείωσης αυτού του «αποτυπώματος».

Τέλος, πείθετε τους εύπιστους κοινούς θνητούς ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν έγκειται στις πράξεις τους, αλλά στην ίδια την ύπαρξή τους. Τους κάνετε να πιστεύουν ότι η ίδια η ζωή είναι το προπατορικό αμάρτημα ενάντια στη φύση και ότι θα ήταν λιγότερο βάρος αν δεν κρατούσαν αυτό το κατοικίδιο ζώο. Ή αν δεν είχαν αυτό το μωρό. Ή αν οι ίδιοι δεν είχαν γεννηθεί ποτέ.

Η διαδικασία είναι λεπτή και πιθανότατα δεν γίνεται ποτέ τόσο χονδροειδής όσο μια άμεση εντολή να «αυτοκτονήσεις για να σώσεις τη Μητέρα Φύση!» Αλλά, με την πάροδο του χρόνου, οι γενιές της προπαγάνδας, της κατήχησης και της προετοιμασίας έχουν το αποτέλεσμά τους: οι ίδιοι άνθρωποι που ξεκίνησαν τον «πράσινο, βιώσιμο, ανανεώσιμο» δρόμο για να σώσουν την ανθρωπότητα από την υπαρξιακή απειλή των θεών του καιρού είναι σταδιακά πεπεισμένοι ότι η ίδια η ανθρωπότητα είναι το πρόβλημα. 

Σύντομα, υπολογίζουν την ίδια τη ζωή όσον αφορά το αποτύπωμα άνθρακα και αναζητούν τρόπους για να το μειώσουν.

Αν όλα αυτά ακούγονται ύποπτα οικεία, τότε συγχαρητήρια! Έχετε δώσει προσοχή! Πράγματι, όπως αναμφίβολα θα γνωρίζουν μέχρι τώρα οι παλιοί Corbetteers, αυτό ακριβώς είναι precisely το σχέδιο των ολιγαρχών της παγκοσμιοποίησης, όπως διατυπώθηκε από τον συνιδρυτή της Λέσχης της Ρώμης Alexander King στο μανιφέστο του 1991, The First Global Revolution:


Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου μπορούμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρόμοια, θα ταίριαζαν στον λογαριασμό. Στο σύνολό τους και στις αλληλεπιδράσεις τους, αυτά τα φαινόμενα αποτελούν μια κοινή απειλή που πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μαζί.

 Αλλά χαρακτηρίζοντας αυτούς τους κινδύνους ως εχθρούς, πέφτουμε στην παγίδα, για την οποία έχουμε ήδη προειδοποιήσει τους αναγνώστες, δηλαδή μπερδεύοντας τα συμπτώματα με αιτίες. 

Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση στις φυσικές διαδικασίες και μόνο μέσω της αλλαγής στάσης και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα. [Η έμφαση προστέθηκε.]

Σκάβοντας βαθύτερα, διαπιστώνουμε (αρκετά φυσικά) ότι οι ελιτιστές δεν περιλαμβάνουν τους εαυτούς τους σε αυτή την «εχθρική» τάξη. 

Όχι, ακολουθώντας τη διεστραμμένη ιδεολογία της ευγονικής του άνθρακα, πιστεύουν ότι οι ίδιοι και οι απόγονοί τους αξίζουν τους καρπούς του πολιτισμού και τις τεχνολογικές ανέσεις που συνοδεύουν την ανθρώπινη δραστηριότητα. Μόνο εμείς οι «άχρηστοι τρώγοντες» αξίζουμε να περιοριστούμε, να μειώσουμε και (τελικά) να εξαλειφθούμε.

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάποιο υποθετικό σχέδιο για κάποια μακρινή μελλοντική δυστοπία. Εφαρμόζεται ήδη.

Η προπαγάνδα που αναγκάζει το κοινό να αποδεχθεί (και ακόμη και να αγκαλιάσει) το δελτίο άνθρακα μεταδίδεται εδώ και δεκαετίες.

Το Optimum Population Trust δημιούργησε το πρόγραμμα "PopOffsets" επιτρέποντας στα πλούσια μέλη του ανεπτυγμένου κόσμου να συμβάλουν στην υπόθεση της σφαγής του Τρίτου Κόσμου πριν από 14 χρόνια.

Η ιδέα ότι τα ίδια τα ζώα αποτελούν περιβαλλοντικό κίνδυνο έχει ριζώσει τόσο βαθιά που οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο καταστέλλουν τώρα τη γεωργία και την κτηνοτροφία και (όπως είδαμε) ακόμη και η πρακτική της διατήρησης κατοικίδιων ζώων τίθεται τώρα υπό αμφισβήτηση.

Και, το πιο αξιοσημείωτο, το βασικό, αρχέγονο ένστικτό μας – να προχωρήσουμε και να πολλαπλασιαστούμε για να διαιωνίσουμε το είδος μας – βρίσκεται τώρα κάτω από τόσο διάχυτη επίθεση από τους υποστηρικτές αυτής της μαλθουσιανής λατρείας θανάτου στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης που σχεδόν δεν παρατηρούμε καν τη φαινομενικά ατελείωτη σειρά ιστοριών που μας προειδοποιούν για την περιβαλλοντική επιβάρυνση που τα μωρά τοποθετούν στον πλανήτη.

Εξάλλου, η ανθρώπινη ζωή μπορεί να μετρηθεί σε άνθρακα. Η λογική έπεται ότι πρέπει να μειωθεί . . . στο μηδέν.


ΤΕΛΕΙΏΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΈΜΑ


Φυσικά, αυτές οι αφηγήσεις σχετικά με την ευγονική του άνθρακα και την παγκόσμια μείωση του πληθυσμού φαίνονται μάλλον μεγαλειώδεις σε σύγκριση με την φαινομενικά ασήμαντη ιστορία για τα «αποτυπώματα άνθρακα» με την οποία ξεκινήσαμε σήμερα. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το θέμα. 

Βρισκόμαστε στα μεσαία στάδια μιας πολύ μακράς διαδικασίας προετοιμασίας, η οποία έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται αβλαβής στην αρχή. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: αν οι ευγονιστές πάρουν το δρόμο τους, οι άνθρωποι που θα περάσουν από αυτή τη διαδικασία θα επιθυμούν ενεργά την ίδια τη σφαγή του ανθρώπινου πληθυσμού που οι ολιγάρχες τόσο διακαώς επιθυμούν.

Ναι, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις λεπτομέρειες αυτού του ψέματος. Σε τελική ανάλυση, αν θέλουμε πραγματικά να ξεφύγουμε από την εξάρτηση, πρέπει πραγματικά να καταλάβουμε ότι ολόκληρη η πράσινη ατζέντα - από την απάτη της πράσινης ενέργειας μέχρι την ανθρωπογενή απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη - είναι μια εξαπάτηση. 

Πρέπει να είμαστε σε θέση να εκφράσουμε σε όποιον δικαίως ενδιαφέρεται για το περιβάλλον ότι τα πολύ πραγματικά περιβαλλοντικά προβλήματα της Γης που υπάρχουν στην πραγματικότητα θα επιδεινωθούν μόνο υπακούοντας στα διατάγματα των λατρειτών του κλίματος. 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι, σε αντίθεση με όλους τους πολιτιστικούς προγραμματισμούς, την παραπαιδεία και την προπαγανδιστική κατήχηση που έχουμε λάβει σε όλη μας τη ζωή, η ανθρώπινη εφευρετικότητα και επινοητικότητα θα μας βοηθήσουν να απαντήσουμε σε αυτά τα προβλήματα.

Αλλά, τελικά, αυτό δεν είναι το είδος του επιχειρήματος που θα κερδηθεί από γεγονότα και αριθμούς, επειδή δεν είναι καθόλου λογικό επιχείρημα. Αντ 'αυτού, είναι μια κυνική προσπάθεια από τους επίδοξους κοινωνικούς μηχανικούς να χρησιμοποιήσουν τους αιώνες μελέτης τους για το «ανθρώπινο ζώο» για να οπλίσουν τους Thanatos και να εξαναγκάσουν τους «άχρηστους τρώγοντες» να περπατήσουν πρόθυμα προς τη σφαγή τους.

Για το σκοπό αυτό, πρέπει να βγούμε μπροστά σε αυτό το εξελισσόμενο αφήγημα πριν φτάσει στο αναπόφευκτο επόμενο στάδιο των μερίδων άνθρακα και της νεοφεουδαρχίας και της μαζικής σφαγής. Πρέπει να απορρίψουμε πλήρως και ολοκληρωτικά το ψέμα του «αποτυπώματος άνθρακα» πριν κλιμακωθεί στο επόμενο στάδιο, αποκαλώντας το αυτό που είναι: μια αντι-ανθρώπινη ατζέντα που διαδίδεται από εκείνους που επιθυμούν να κυβερνήσουν τους άλλους.

Το ανθρώπινο είδος δεν είναι καρκίνος σε αυτή τη γη. Τα κατοικίδια ζώα μας δεν μετριούνται από τα αποτυπώματα άνθρακα τους. Τα μωρά μας δεν αποτελούν βάρος για τον πλανήτη.

Η στιγμή που αρχίζουμε να αποδεχόμαστε οποιαδήποτε από αυτές τις διεστραμμένες προϋποθέσεις είναι η στιγμή που μπαίνουμε στον αγωγό που οδηγεί στο σφαγείο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου