Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΤΟ CCP (ΚΚΚ) ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.




Γράφει ο Gordon G. Chang

Ο κομμουνισμός, είτε πρόκειται για τον Μπάιντεν, είτε για το WEF,
είτε για την Κίνα, είναι ουσιαστικά οργανωμένο έγκλημα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κινεζικής κυβέρνησης και της μαφίας;

Το καθεστώς της Κίνας διακινεί παράνομα ναρκωτικά, προστατευόμενη άγρια ζωή και ανθρώπους. Ξεπλένει μετρητά και συμμετέχει σε επιθέσεις ransomware. Κλέβει πνευματική ιδιοκτησία. Η κυβερνώσα ομάδα, ως θέμα κρατικής πολιτικής, δολοφονεί ανθρώπους για τα όργανά τους.

Το κινεζικό κράτος δεν είναι μόνο ένας επικίνδυνος διεθνής παράγοντας- είναι επίσης ένας κοινός εγκληματίας. Ίσως θα έπρεπε να πούμε ότι είναι ένας ασυνήθιστος ή κρατικός εγκληματίας, το πιο ισχυρό και ύπουλο είδος.


Ποια είναι η μεγαλύτερη διεθνής εγκληματική οργάνωση στον κόσμο; Με 96,7 εκατομμύρια μέλη, είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας.


Η "Στρατηγική για την καταπολέμηση του διεθνικού οργανωμένου εγκλήματος" της κυβέρνησης Ομπάμα, που εκδόθηκε το 2011, ορίζει το "διεθνικό οργανωμένο έγκλημα" ως "αυτοδιαιωνιζόμενες ενώσεις" που λειτουργούν διεθνώς "με σκοπό την απόκτηση εξουσίας, επιρροής, χρηματικών ή/και εμπορικών κερδών, εν όλω ή εν μέρει με παράνομα μέσα". Οι οργανώσεις αυτές προστατεύουν τον εαυτό τους "μέσω ενός μοτίβου διαφθοράς ή/και βίας".


Αυτό περιγράφει απόλυτα το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο το Κόμμα δεν εμπίπτει στον ορισμό του Ομπάμα είναι ότι δεν έχει "οικονομικό κέρδος" ως "πρωταρχικό του στόχο".

Πρωταρχικός στόχος του Πεκίνου είναι η κυριαρχία - όχι η κυριαρχία - του πλανήτη Γη και των κοντινών περιοχών του ηλιακού συστήματος. Ο Σι Τζινπίνγκ εργάζεται για να επιβάλει το κινεζικό σύστημα της αυτοκρατορικής εποχής, στο οποίο οι αυτοκράτορες πίστευαν όχι μόνο ότι είχαν την εντολή του Ουρανού να κυβερνήσουν την tianxia ή "όλα κάτω από τον Ουρανό", αλλά και ότι ήταν υποχρεωμένοι από τον Ουρανό να το κάνουν. Επιπλέον, οι αξιωματούχοι της Κίνας, αρχής γενομένης από το 2017, μίλησαν δημοσίως για το φεγγάρι και τον Άρη ως κυρίαρχο κινεζικό έδαφος, μέρος της Λαϊκής Δημοκρατίας.

Αυτή η επεκτατική κινεζική αντίληψη έχει πολλές επιπτώσεις, αλλά μία από αυτές είναι ότι το καθεστώς της Κίνας δεν πιστεύει ότι δεσμεύεται από τους νόμους της διεθνούς κοινότητας. Το καθεστώς της Κίνας, με αυτή τη νοοτροπία, πιστεύει ότι ό,τι κάνει εξ ορισμού είναι εντός του δικαιώματός του και επομένως δεν είναι εγκληματικό.


Η Κίνα, ωστόσο, είναι ένας μεγάλος τόπος εγκλήματος. Όλα τα διακρατικά εγκλήματα που διαπράττονται στο κινεζικό κράτος - ακόμη και αυτά που δεν διαπράττονται από κρατικούς πράκτορες - είναι επίσης εγκληματικές πράξεις του ΚΚΚ.


Γιατί;


Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας διατηρεί το πιο εξελιγμένο κράτος επιτήρησης στον κόσμο. Με την πιθανή εξαίρεση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (Βόρεια Κορέα), κανένα κράτος δεν γνωρίζει περισσότερα για τις δραστηριότητες του λαού του.




Στην Κίνα, για παράδειγμα, υπάρχουν πάνω από 700 εκατομμύρια κάμερες παρακολούθησης στο σύστημα SkyNet, δηλαδή περίπου μία κάμερα για κάθε δύο κατοίκους. Αυτές οι συσκευές συνδέονται σε ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα, καθώς το καθεστώς συρράπτει ένα πανεθνικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης για την παρακολούθηση κάθε ατόμου στη Λαϊκή Δημοκρατία.

Επιπλέον, το καθεστώς χρησιμοποιεί τα 1,69 δισεκατομμύρια κινητά τηλέφωνα - τα 0,97 δισεκατομμύρια από αυτά είναι smartphones - για σκοπούς επιτήρησης. Τα ταξί και άλλα οχήματα έχουν επίσης εγκατεστημένες από την κυβέρνηση κάμερες. Το ΚΚΚ έχει σκεφτεί τα πάντα. Ως αποτέλεσμα, η Κίνα γίνεται γρήγορα ολοκληρωτική και ένα κράτος απόλυτης επιτήρησης.

FENTANYL

Αυτό σημαίνει ότι το ΚΚΚ είναι υπεύθυνο για τις δεκάδες χιλιάδες Αμερικανών που σκοτώνονται ετησίως από τη φαιντανύλη. Η φαιντανύλη είναι ένα από τα δεκάδες οπιοειδή που σχεδιάζουν και παρασκευάζουν οι κινεζικές συμμορίες σε εργαστήρια στην Κίνα.

Στη συνέχεια, οι συμμορίες πωλούν τις πρόδρομες χημικές ουσίες κυρίως σε δύο μεξικανικά καρτέλ, τα οποία αναμειγνύουν τις κινεζικές πρόδρομες ουσίες και στη συνέχεια εισάγουν λαθραία τη φαιντανύλη στις ΗΠΑ μέσω των ανοιχτών νότιων συνόρων.

Το αποτέλεσμα, έγραψε η Vanda Felbab-Brown του Ινστιτούτου Brookings, είναι "η πιο θανατηφόρα επιδημία ναρκωτικών στην ιστορία των ΗΠΑ".

Όπως δήλωσε στο Fox News Digital ο Ray Donovan, πρόσφατα συνταξιούχος επικεφαλής επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, "η Κίνα είναι η κύρια χώρα για την παραγωγή πρόδρομων χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή φαιντανύλης και η κινεζική χημική βιομηχανία είναι η πιο ανεξέλεγκτη βιομηχανία σε ολόκληρη την Κίνα".

Επιπλέον, το κινεζικό κράτος επιτήρησης κάνει περισσότερα από το να γνωρίζει και να εγκρίνει τις δραστηριότητες των συμμοριών ναρκωτικών, καθώς τους παρέχει και διπλωματική υποστήριξη. 

Στις αρχές Απριλίου, για παράδειγμα, το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε δημοσίως το εξής: "Δεν υπάρχει το λεγόμενο πρόβλημα παράνομης διακίνησης φαιντανύλης μεταξύ Κίνας και Μεξικού".

Επιπλέον, τα μέσα ενημέρωσης της κινεζικής κεντρικής κυβέρνησης και του Κομμουνιστικού Κόμματος υποστηρίζουν τις κινεζικές συμμορίες. Ακόμη και οι ιδιωτικές εταιρείες της Κίνας συμμετέχουν σε αυτό το μπαράζ προπαγάνδας.

Το TikTok, για παράδειγμα, το οποίο το Πεκίνο ελέγχει αποτελεσματικά, εξυμνεί τη χρήση ναρκωτικών. Ναι, η εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή έχει οδηγίες για την κοινότητα που απαγορεύουν τα βίντεο που προωθούν τη χρήση ναρκωτικών, αλλά μπορείτε να βρείτε κλιπ με εκατομμύρια προβολές που διδάσκουν στα παιδιά πώς να παίρνουν παράνομα ναρκωτικά.

Επιπλέον, οι κινεζικές συμμορίες ξεπλένουν κέρδη μέσω του κινεζικού κρατικού τραπεζικού συστήματος. Κινέζοι " χρηματικοί διαμεσολαβητές", που εργάζονται για τους λατινοαμερικάνους βαρόνους των ναρκωτικών, εκτόπισαν γρήγορα τους αντιπάλους με, όπως δήλωσε μια πηγή στο Reuters, "την πιο εξελιγμένη μορφή ξεπλύματος χρήματος που υπήρξε ποτέ".

Οι κινεζικές συμμορίες χρησιμοποιούν καρτοκινητά τηλέφωνα και κινεζικές τραπεζικές εφαρμογές για να διακινούν τεράστια ποσά γρήγορα, αθόρυβα και με ασφάλεια μέσω του κινεζικού κρατικού τραπεζικού συστήματος.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ελέγχει αυστηρά όλες τις κινεζικές τράπεζες και κανείς δεν μπορεί να μεταφέρει ποσά μέσω των δικτύων τους χωρίς τη συνεργασία του καθεστώτος.

Το Πεκίνο, όπως είναι φυσικό, δεν συνεργάστηκε με τις αμερικανικές προσπάθειες να σταματήσει η διακίνηση της φαιντανύλης.

Γιατί το Κομμουνιστικό Κόμμα καταφεύγει σε εγκληματικές δραστηριότητες; Το καθεστώς προφανώς βλέπει τη φαιντανύλη ως έναν τρόπο για να αυξήσει τη Συνολική Εθνική Ισχύ του, ή CNP. Η CNP είναι ένα εμπειρικό πλαίσιο, που αναπτύχθηκε από τους Σοβιετικούς, για την κατάταξη των χωρών.

Η Κίνα θέλει την πρώτη θέση στην κατάταξη και ένας τρόπος για να φτάσει εκεί είναι να μειώσει την κατάταξη της Αμερικής. Το διεθνές έγκλημα, ιδίως η διακίνηση φεντανύλης, είναι χρήσιμο για αυτό.

Οι φιλοδοξίες του Κομμουνιστικού Κόμματος, ωστόσο, υπερβαίνουν την κατάταξη του CNP. Η ProPublica έχει συνδέσει τους Κινέζους που ξεπλένουν χρήμα, οι οποίοι διακινούσαν μετρητά από τα ναρκωτικά της Λατινικής Αμερικής, με την προσπάθεια του Πεκίνου να επηρεάσει την αμερικανική πολιτική.

Ο Li Xizhi, που κάποτε ήταν ο κορυφαίος παράγοντας ξεπλύματος χρήματος της Κίνας στο δυτικό ημισφαίριο, και ο συνεργάτης του Liu Tao ξεκίνησαν "μια υψηλού επιπέδου αναζήτηση πολιτικής επιρροής" που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο συναντήσεις με έναν πρόσφατο εν ενεργεία Αμερικανό πρόεδρο, τον Donald Trump.

Φαίνεται ότι επρόκειτο για μια κινεζική μυστική επιχείρηση διείσδυσης στην αμερικανική πολιτική, καθώς οι πολιτικές εξορμήσεις του Λι δεν είχαν σχεδόν καμία σχέση με τις επιχειρήσεις του για το ξέπλυμα χρήματος.

Επιπλέον, γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι οι κινεζικές αρχές αποφάσισαν να προωθήσουν το εμπόριο ναρκωτικών στην αμερικανική ήπειρο προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή και να εξαπλώσουν τη διαφθορά καθώς και τον εθισμό και τον θάνατο.
Οι κινεζικές συμμορίες δεν δρουν μόνο στο περιθώριο της κοινωνίας της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής, αλλά διαφθείρουν και τις άρχουσες ελίτ - με άλλα λόγια, ολόκληρες χώρες, όπως αναφέρεται παρακάτω από τον Joseph Humire.

Η εγκληματικότητα και η ανομία είναι σύμφυτες με τη φύση του κομμουνιστικού κράτους της Κίνας, το οποίο εξιδανικεύει τον αγώνα και την κυριαρχία, και η συνεχιζόμενη εγκληματικότητα της ηγετικής του ομάδας θέτει υπό αμφισβήτηση τις βασικές παραδοχές του κόσμου για το κινεζικό σύστημα.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας απειλεί τώρα να καταπιεί τον κόσμο με την εγκληματικότητά του. Αυτό που διακυβεύεται, επομένως, είναι οι αρχές που συγκρατούν τη σύγχρονη κοινωνία.

---

Ο Gordon G. Chang είναι συγγραφέας του βιβλίου The Coming Collapse of China, διακεκριμένος ανώτερος συνεργάτης του Ινστιτούτου Gatestone και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του.



Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


Το σαρκοφάγο ναρκωτικό ζόμπι "tranq" καταλαμβάνει τους δρόμους του Λος Άντζελες, καθώς οι χρήστες με σάπιο δέρμα βλέπουν να καμπουριάζουν και να διασκορπίζονται σε όλη την πόλη - ενώ οι αξιωματούχοι λένε ότι δεν μπορούν να το απαγορεύσουν επειδή είναι ΝΟΜΙΜΟ!! Διαβάστε περισσότερα »

Η DEA προειδοποιεί ότι το "ναρκωτικό ζόμπι" που φτάνει στους δρόμους των ΗΠΑ θα επιδεινώσει την κρίση υπερβολικής δόσης. "Η ξυλαζίνη κάνει την πιο θανατηφόρα απειλή ναρκωτικών που αντιμετώπισε ποτέ η χώρα μας, τη ΦΑΙΝΤΑΝΥΛΗ, ακόμη πιο θανατηφόρα". -ZeroHedge







3 σχόλια:

  1. είχα διαβάσει τα ονόματα των 6 εβραίων με ριζες απο το ιράκ ,που πήραν κινεζική υπηκοότητα από τον μάο και έστησαν το κομμα ως ινστρούχτορες.
    αυτό σημαίνει ότι όλα είναι στημένα και σε συνέργασία. δεν υπαρχει καμια αντιπαλοτητα κίνας αμερικανων ευρωπαιων κλπ
    η κίνα είναι το πεδίο πρακτικής εφαρμογής του κρατικου καπιταλισμου και του ελέγχου που θα εφαρμόσουν σε ολο τον κόσμο
    ολοι απο το ιδιο αφεντικο,για τους ρώσους δεν είμαι σίγουρος.
    θα φανει τι θα γινει απο τα λεγομενα των προφητειών
    δεν μπορώ να το βρω πάλι,ας το ψάξει οποιος μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σημερινή Κίνα είναι και θα είναι και στα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με τις προφητείες της Εκκλησίας, ένας γνήσιος και πολύ επικίνδυνος πρόδρομος του Αντίχριστου.

    Ο σατανάς κάνει ΜΟΝΟ το κακό, δηλαδή ΜΟΝΟ καταστρέφει μέσα στους ανθρώπους (και στους δήθεν "φίλους" του σατανά).
    Οι ανόητοι "φίλοι" του σατανά θα συγκρουστούν πολεμικά μεταξύ τους, με την υποκίνηση του σατανά, στον πόλεμο του Αρμαγεδώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ.
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ
    α-Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ,Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    β-Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή