Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΛΙΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΣ


Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΜΙΛΗΣΕ». ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ.



Οι δεσποτάδες κατάλαβαν ότι το παρατράβηξαν και ότι πρέπει να βγουν για να καθησυχάσουν το ποίμνιο.

Μετά τα προκλητικά μέτρα στις εκκλησίες με τους ψεκασμούς, τις μάσκες, τα σαπούνια, τις χαρτοπετσέτες, τις καρέκλες σε αποστάσεις, την απαγόρευση προσκύνησης των εικόνων, την τέλεση Θείας Λειτουργίας ΧΩΡΙΣ πιστούς, την απαγόρευση εορτασμού Χριστουγέννων και Θεοφανείων και Ευαγγελισμού και Πάσχα
μετά τους δεσποτάδες να «ποζάρουν» κάνοντας το μπόλι



και την μετατροπή των εκκλησιών σε εμβολιαστικά κέντρα ενός αποκαλούμενου «εμβολίου» που περιέχει κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα,
Μετά την ΥΠΟΠΤΗ σιωπή της Ιεραρχίας στην επιβολή της Κάρτας του Πολίτη, της ταύτισης του ανθρώπου με έναν και μοναδικό αριθμό






Μετά τα συλλείτουργα με τους αχειροτόνητους Ουκρανούς και τα σούρτα-φέρτα με τους αντίστοιχους της αυτοαποκαλούμενης «Μακεδονικής» εκκλησίας!!!


Οι δεσποτάδες κατάλαβαν ότι το παρατράβηξαν και πρέπει να βγουν να καθησυχάσουν το ποίμνιο.


Έβγαλαν λοιπόν μετά από χρόνια μια «ανακοίνωση» ενάντια στον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους.
Το πιο πιθανό είναι να γίνουν και μερικές ελεγχόμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (ούτως ή άλλως η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει διασφαλιστεί από τα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ)
ώστε να παραμένουν τα πρόβατα κοιμισμένα δίπλα στους (ψευδο)ποιμένες τους και μέσα στο «μαντρί». Κι η προδοσία της πίστεως ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...




Το πιο πιθανό είναι να ακολουθία μια νέα «συμφωνία των Πρεσπών» στο Αιγαίο. Ο επόμενος πρωθυπουργός έχει ήδη αφιχθεί εξ Αμερικής.

Μέχρι τότε το πλαστικό χρήμα θα προχωρά, ο Έλληνας θα φτωχοποιείται και τα ξένα κεφάλαια θα καταλαμβάνουν κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της αποικίας τους (δηλαδή της πατρίδας μας).


Αυτό που σώζει ακόμη την πατρίδα μας είναι μια χούφτα παπάδων που στέκονται ακόμη όρθιοι,
κάποια ακέραια και αξιόλογα πρόσωπα που τα κείμενά τους διαδίδονται μέσα από το ελεύθερο (προς το παρόν) διαδίκτυο (ιστολόγια, ομάδες viber, telegram κλπ)
και κάποιοι πιστοί που συνεχίζουν να γονατίζουν και να προσεύχονται μπροστά στο αναμμένο καντήλι τους, αποφασισμένοι να αντισταθούν σε κάθε επόμενο εκβιασμό.






Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου