Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΜΕΣΙΑ" ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΩΝ LASER...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «BLUE BEAM» ΤΗΣ NASA - ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ  SERGE MONAST

ΒΙΝΤΕΟ


Πολλοί από εμάς, οι λεγόμενοι «συνωμοσιολόγοι», έχουμε ενημερωθεί για την τεχνολογία που ακτινοβολεί ολογραφικές εικόνες στον αέρα που μπορούν να μας εξαπατήσουν ώστε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικές. 

Έχουμε προειδοποιηθεί ότι, κάποια στιγμή, θα χρησιμοποιηθούν από την παγκοσμιοποιημένη λατρεία για να τρομοκρατήσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε μια υποτακτική κατάσταση, προκειμένου να είναι σε θέση να θεσπίσουν το επόμενο στάδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους.

 Αυτή η προσχεδιασμένη εκδήλωση ονομάστηκε Project Blue Beam και φέρεται να ήρθε για πρώτη φορά στο φως από τον Γαλλοκαναδό δημοσιογράφο, Serge Monast.

Ο Monast ήταν ερευνητής δημοσιογράφος στη δεκαετία του 1980 και κάλυψε θέματα όπως ιατρικά πειράματα που επηρέασαν την ανθρώπινη σκέψη και τα συναισθήματα που διεξήγαγε η CIA και επίσης μια κοινή επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τη NASA, τη CIA και την NSA, με την κωδική ονομασία: Blue Beam.

 Ο στόχος του Blue Beam ήταν να χειραγωγήσει τη θρησκευτική πίστη των ανθρώπων με τη βοήθεια ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, υπολογιστών και παγκόσμιων ολογραφικών προβολών σε πραγματικό χρόνο για να πλαστογραφήσει τον ερχομό του Μεσσία, σύμφωνα με τον Monast.

Χρειάζεται ένα σοκ

Στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης το 2003, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, ο καθηγητής Arturo Bris από το Κέντρο Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας IMD, υποστήριξε ότι χρειαζόταν ένα «σοκ» για τη μετάβαση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Όλα μέρος του σχεδίου για πλήρη έλεγχο του κοινού ανθρώπου


Δρ Arturo Bris: Πώς θα γίνει αυτή η μετάβαση; Συμφωνώ απόλυτα ότι η παγκόσμια τάξη, ο τρόπος με τον οποίο είναι χτισμένη σήμερα, δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό δεν συνάδει με τις οικονομικές δυνάμεις όπως η Ινδία, η Βραζιλία ή η Γερμανία. 

Δεν έχουν τεράστιο ρόλο στη διεθνή τάξη. Αλλά για μένα, το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα περάσουμε από αυτή τη μεταμόρφωση. Δεν μπορεί να είναι σταδιακή. Πρέπει να είναι, πρέπει να είναι, οδηγείται από ένα μέρος, από ένα συγκεκριμένο σοκ που θα συμβεί. Τώρα λοιπόν θα επανεξετάσουμε όλο αυτό το όχι.

Αυτό το «σοκ θα περιλαμβάνει το Project Blue Beam; Σύμφωνα με τον Serge Monast, έχει σίγουρα ένα ρόλο να διαδραματίσει στη μετάβαση στην αποδοχή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.


Serge Monast

Ο Monast είχε αρχικά εργαστεί για ένα περιοδικό που ονομάζεται L'Enquête (Έρευνα), αλλά επειδή τα κύρια μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν τα γραπτά του, ίδρυσε το δικό του πρακτορείο ειδήσεων, l'Agence Internationale de Presse Libre (Διεθνές Πρακτορείο Ελεύθερου Τύπου), όπου δημοσίευσε τα ευρήματά του και τα αποτελέσματα των ερευνών του. Αυτός και το έργο του κέρδισαν φήμη τον Μάιο του 1995, όταν είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις απόψεις του σε ένα καναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Πηγή

Λέγεται ότι μετά τον Μοναστήρι, είχε μια ταραγμένη ζωή και κατηγορήθηκε αρκετές φορές για διάπραξη εγκλημάτων. Ως αποτέλεσμα, υπέστη αρκετές κατ' οίκον έρευνες, τέθηκε επανειλημμένα υπό κράτηση, δεκάδες κατ' οίκον έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαμέρισμα και το γραφείο του, κατασχέθηκαν σωροί από ημιτελή υλικά και έγγραφα, δεν τον άφησαν να δει τα παιδιά του και δημιουργήθηκε δυσπιστία των φίλων του προς αυτόν. Πηγή

Les Protocoles de Τορόντο (6.6.6.)

Αποκαλύψεις ενός βιβλίου του Serge Monast, The Toronto Protocols(6.6.6.) (Les Protocoles de Τορόντο (6.6.6.) ) Ο Monast δήλωσε μόνο ότι το απέκτησε με «περιπετειώδη μέσα» και ο λόγος για τον οποίο δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες στο κοινό ήταν ότι «θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ζωές».

Ισχυρίστηκε ότι το πρώτο μέρος των πρωτοκόλλων δημιουργήθηκε γύρω στα τέλη Ιουνίου 1967 και διευκρινίστηκε περαιτέρω και τροποποιήθηκε 18 χρόνια αργότερα, σε συνεδρίαση το 1985. Σύμφωνα με τον Monast, οι ηγέτες της ιδεολογίας της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» (NWO) συγκεντρώθηκαν στο Τορόντο για να επεξεργαστούν τις στρατηγικές τους για τα επόμενα 50 χρόνια. Ένα πράγμα αποκάλυψε ότι από τους 18 συμμετέχοντες, έξι αντιπροσώπευαν τις τράπεζες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, έξι αντιπροσώπευαν τις σημαντικότερες ενεργειακές κοινοπραξίες και έξι αντιπροσώπευαν τις μεγαλύτερες κοινοπραξίες γεωργίας και τροφίμων.

Ο θάνατος του Serge Monast

Ο Monast πέθανε λίγο μετά τη συνάντηση και τα αρχεία του δεν έχουν βρεθεί, η προέλευση του εγγράφου δεν μπορεί να επαληθευτεί. Παρ 'όλα αυτά, το έργο οδήγησε στη σύλληψή του ενάμιση χρόνο αργότερα, στις 3 Δεκεμβρίου 1996 στο Μόντρεαλ και κινήθηκε ποινική διαδικασία εναντίον του για κινδυνολογία και άλλα εγκλήματα. Τέθηκε υπό κράτηση για 24 ώρες και αμέσως μετά την απελευθέρωσή του την επόμενη μέρα αισθάνθηκε άρρωστος και πέθανε την επόμενη μέρα.

Η νεκροψία πραγματοποιήθηκε μόνο ως αποτέλεσμα των επίμονων προσπαθειών της συζύγου του, καθώς κανένα νοσοκομείο δεν ήθελε να ασχοληθεί με την περίπτωσή του - η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανεπάρκεια παρά το γεγονός ότι ο Serge Monast ήταν 51 ετών, γνωστός ως θρησκευόμενος άνθρωπος, υγιής σαν άλογο, που ζούσε χωρίς εθισμούς.

Υπάρχει μια μαγνητοσκοπημένη παρουσίαση του Monast που καταγράφηκε το 1994 ή περίπου, (δεν μπορεί να βρεθεί ημερομηνία ωστόσο, αναφέρεται στην ημερομηνία 1983 που είναι "έντεκα χρόνια πριν.")

Η κασέτα δεν ήταν υψηλής ποιότητας και μερικές από τις λέξεις ειπώθηκαν με «πολύ βαριά γαλλική προφορά», σύμφωνα με εκείνους που μπόρεσαν να τη μεταγράψουν στο Sweet Liberty, οι οποίοι παραδέχονται ότι «έπρεπε να μαντέψουν την ορθογραφία ορισμένων από τα ονόματα». Η Sweet Liberty είπε: «Αποφάσισα να μεταγράψω αυτή την κασέτα επειδή οι πληροφορίες σχετίζονται με γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα. Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα ήταν εκτός στόχου, επειδή ο κ. Monast ανέμενε ότι το σχέδιο θα εκπληρωθεί μέχρι το έτος 2.000... όπως και πολλοί».

Προφανώς ανέφερε επίσης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι οι σχεδιαστές είχαν αρχικά ορίσει την ημερομηνία για το 1983. που οι Sweet Liberty πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να εξηγήσουν τον τίτλο του βιβλίου του George Orwell, 1984.

"Η ημερομηνία 1984 ('85) ταιριάζει επίσης με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν σε μια ειδική νομοθετική επιτροπή στο Ιλλινόις το 1978 μελετώντας τις επιπτώσεις του Τοπικισμού στο κράτος, από έναν κύριο που κατέθεσε ότι: ήταν πρώην μυστικός αγγελιοφόρος για την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας. η «επίσημη θέση της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι να αλλάξει αυτή τη μορφή κυβέρνησης σε σοσιαλισμό... μέσω του περιφερισμού»· και αυτό;

«Η λογική πίσω από αυτό είναι ότι όταν πραγματοποιηθεί η νέα τάξη, η οποία έχει προγραμματιστεί γύρω στην περίοδο του 1985, ότι η εκπροσώπηση για την επιτροπή που θα συνεδριάσει στο Παγκόσμιο Συμβούλιο θα είναι πολύ ίση με τον πληθυσμό των ευρωπαϊκών χωρών». (μιλώντας για τον προβλεπόμενο αριθμό πληθυσμών σε κάθε περιοχή που περιορίζεται σε περίπου 20 εκατομμύρια ο καθένας, έτσι ώστε καμία «περιοχή» να μην μπορεί ποτέ να αποκτήσει αποτελεσματικά ανεξαρτησία από την Παγκόσμια Κυβέρνηση). Πηγή
Η απομαγνητοφώνηση

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση της παρουσίασης. Έχω παράσχει υποτίτλους σε όλη την έκταση για να σπάσει ο τοίχος του κειμένου.


ΤΟ PROJECT BLUE BEAM ΤΗΣ NASA

Από τον Serge Monast - 1994

Αυτός είναι ο Διεθνής Ελεύθερος Τύπος στον Καναδά (διεύθυνση που δόθηκε, δεν ισχύει πλέον - International Free Press Network, P.O. Box 177, Magog, Quebec, Canada J1X3W8). Το Διεθνές Δίκτυο Ελεύθερου Τύπου δεν είναι θρησκευτική ομάδα, ούτε πολιτική οργάνωση, αλλά ανεξάρτητο παγκόσμιο πρακτορείο τύπου έρευνας, στον τομέα της πολιτικής, οικονομικής, ιατρικής και στρατιωτικής.

Ειδικευόμαστε στη διερεύνηση και δημοσίευση ειδικών εκθέσεων και κασετών ήχου για να εκθέσουμε τον κάτω κόσμο της συνωμοσίας των Ηνωμένων Εθνών για την εφαρμογή μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ο ερχομός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Το καθήκον μας είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι ο ερχομός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν είναι ένα όνειρο, ούτε μια παρανοϊκή σκέψη. Είναι ένα πραγματικό σατανικό υπό εκπόνηση έργο.

Για τι;

Να καταργηθούν όλες οι χριστιανικές παραδοσιακές θρησκείες για να αντικατασταθούν από μια παγκόσμια θρησκεία βασισμένη στη «λατρεία του ανθρώπου».

Να καταργήσει κάθε εθνική ταυτότητα και εθνική υπερηφάνεια για να εδραιώσει μια παγκόσμια ταυτότητα και παγκόσμια υπερηφάνεια.

Να καταργηθεί η οικογένεια όπως είναι γνωστή σήμερα, προκειμένου να αντικατασταθεί από άτομα που εργάζονται όλοι για τη δόξα της παγκόσμιας κυβέρνησης

Να καταστρέψουν όλα τα μεμονωμένα καλλιτεχνικά και επιστημονικά δημιουργικά έργα για να εφαρμόσουν την όραση ενός μυαλού μιας παγκόσμιας κυβέρνησης;

Και αυτό το είδος κήρυξης πολέμου από τα Ηνωμένα Έθνη είναι για:


την εφαρμογή μιας καθολικής και υποχρεωτικής προσχώρησης στα Ηνωμένα Έθνη, όπως η υπέρβαση των Ηνωμένων Εθνών από πολυστρατιωτική και πολυαστυνομική δύναμη·

ένα παγκόσμιο Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω των Ηνωμένων Εθνών με ένα Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο·

μια παγκόσμια νέα εμπορική συμφωνία για όλα τα έθνη·

το τέλος του ψυχρού πολέμου – του τοπικού πολέμου όπως είναι σήμερα, και την υποχρέωση για συνύπαρξη για την «ειρήνη»·

και επίσης, μια Νέα Παγκόσμια Θρησκεία και μια Νέα Παγκόσμια Κουλτούρα για όλους τους ανθρώπους.

Αν θέλουμε πραγματικά να κατανοήσουμε το Blue Beam Project – το Blue Beam Project της NASA – από πού είναι αυτό?. . . πρέπει να επιστρέψουμε στην αυγή της εποχής του Υδροχόου. Θυμάστε αυτό το τραγούδι; Αυτό το τραγούδι είπε:


Όταν το φεγγάρι βρίσκεται στον έβδομο οίκο και ο Δίας ευθυγραμμίζεται με τον Άρη, και η ειρήνη θα καθοδηγήσει τον πλανήτη μας και η αγάπη θα κατευθύνει τα αστέρια.
Ηλικία του Υδροχόου

Αυτό σχετίζεται με το έτος 1982, να είναι εκείνη την εποχή το άνοιγμα της συνωμοσίας για την εποχή του Υδροχόου. Λίγο πριν από την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που υποτίθεται ότι θα ξεκινούσε εκείνη την εποχή το 1983... και πρέπει να πω ότι το σχέδιο Blue Beam δημιουργήθηκε για το έτος 1983.

Έχει καθυστερήσει τότε. Δεν ξέρουμε ακριβώς γιατί, αλλά από το 1983, εδώ και έντεκα χρόνια, έχουν βελτιωθεί πραγματικά με τη νέα τεχνολογία και μέσω του διαστήματος, που τους επιτρέπουν τώρα να κάνουν δυνατή τη διαστημική τους επίδειξη.

Έτσι, οι στόχοι του κινήματος της Νέας Εποχής κάτω από το οποίο λειτουργούν τα Ηνωμένα Έθνη αυτή τη στιγμή, είναι η εφαρμογή ενός Μεσσία του Νέου Κόσμου.

Τα εργαλεία της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι ένας πολυεθνικός στρατός – ένας διεθνής στρατός. διεθνή αστυνομική δύναμη· μια Παγκόσμια Τράπεζα για την οικονομία· μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τα Ηνωμένα Έθνη· μια Παγκόσμια Τράπεζα Διατήρησης της άγριας φύσης σε όλο τον κόσμο.

 Αυτό σημαίνει ότι όλα τα πράσινα κινήματα θα συγχωνευθούν σε αυτή τη νέα Διεθνή Τράπεζα ή θα εξαφανιστούν. Μια Παγκόσμια Θρησκεία όπου όλα τα δόγματα της εκκλησίας θα καταστραφούν στις ρίζες τους για να αντικατασταθούν από τη νέα θρησκεία της Εποχής του Υδροχόου.

Ο κόσμος επτά ταξινομήσεις τιμών για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες - ο νέος παράδεισος, είπαν - όπου όλοι θα έχουν μια προκαθορισμένη εργασία να συμπληρώσουν είτε συμφωνούν είτε όχι. την έδρα του παγκόσμιου στρατοπέδου συγκέντρωσης στα Ηνωμένα Έθνη για όσους δεν θα δεχτούν το νέο σύστημα· τον παγκόσμιο έλεγχο της γεωργίας και της προσφοράς τροφίμων, ο οποίος θα ελέγχει τις προμήθειες τροφίμων και βιταμινών σε όλο τον κόσμο.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι ένα ενδιάμεσο σύστημα διακυβέρνησης από την παλιά ΕΣΣΔ, τη Μεγάλη Βρετανία και τις κοινοπολιτείες της, και τις πραγματικές Ηνωμένες Πολιτείες με τον πληθυσμό του χωνευτηρίου τους. Αυτό είναι στο τέλος... Μια νέα πνευματική-πολιτική παγκόσμια τάξη που θα αντικαταστήσει την παλιά στην οποία ζούμε τώρα.

Καταστροφή όλων όσων πιστεύουν στη Βίβλο

Ποια είναι τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης; Σχεδιάζουν την καταστροφή όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στη Βίβλο, που λατρεύουν τον Ιησού Χριστό και την πλήρη εξαφάνιση του Χριστιανισμού για να επιτύχουν αυτό το σχέδιο.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα αλλάξει τους νόμους των εθνών, έτσι ώστε οι χριστιανικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και σύμβολα – όπως ο σταυρός για παράδειγμα – να καταστούν παράνομα. Μόνο το Πάσχα και τα Χριστούγεννα, για παράδειγμα, θα αντικατασταθούν από εορτασμούς της Νέας Εποχής σε όλο τον κόσμο.
Κίνημα Νέας Εποχής

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδιάζει επίσης την κατάργηση όλων των νομισμάτων και τη μεταφορά σε ηλεκτρονικό χρήμα μέσω της σούπερ λεωφόρου - αυτό που ονομάζουμε επίσης, ηλεκτρονική λεωφόρο. Ο στοχαστής και τα βασικά βιβλία δόγματος της συνωμοσίας της Νέας Εποχής για την κυβέρνηση του Νέου Κόσμου είναι – και ακούστε τα ονόματα αυτών των ανθρώπων, επειδή όλος ο νέος τρόπος σκέψης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης προέρχεται από εκείνους τους ανθρώπους, εκείνους τους συγγραφείς που έγραψαν διαφορετικά είδη βιβλίων που είναι η βασική πεποίθηση του κινήματος της Νέας Εποχής:

Η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ έγραψε το Isis Unveiled και το The Secret Doctrine.

Η Αλίκη Α. Μπέιλη που έγραψε το βιβλίο Η Φυλή και η Μύηση και η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας. Επίσης, μύηση, ανθρώπινη και ηλιακή. Η επανεμφάνιση του Χριστού – ο Χριστός τους είναι ο νέος μεσσίας. Το Πεπρωμένο των Εθνών, στο οποίο σχεδιάζουν τι πρόκειται να κάνουν με το πραγματικό έθνος-κράτος.

Η Ημιτελής Αυτοβιογραφία, η μαθητεία στη Νέα Εποχή, η Εσωτερική Ψυχολογία – αυτό είναι ένα γράψιμο της Αλίκης Μπέιλι, πολύ σημαντικό για όλους τους στοχαστές της Νέας Εποχής που είναι ακριβώς αυτοί που σχεδιάζουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Επίσης, τα γραπτά του Nicholas Roerich έγραψαν τον Mitreya, αυτός είναι ο νέος τους μεσσίας. Σαμπάλα η Λαμπρή. Το Agni; Σειρά γιόγκα.

Επίσης, τα γραπτά του David Spangler που έγραψε το Revelation, the Birth of a New Age, θεωρείται πολύτιμη διορατικότητα στο κίνημα της Νέας Εποχής. Σκέψεις για τον Χριστό που σχετίζεται με τη μύηση του Εωσφόρου. Σύνδεσμοι με το διάστημα, το οποίο αναμεταδόθηκε ως υποτιθέμενο μεγάλο διαστημικό σόου στο οποίο οι εξωγήινοι υποτίθεται ότι έρχονται για να σώσουν ανθρώπους. σχέση και ταυτότητα· Οι νόμοι της εκδήλωσης. New Age?, και προς ένα πλανητικό όραμα που σχετίζεται άμεσα με τη Νέα Παγκόσμια Τάξη όπως την σχεδιάζουν να είναι.

Νέα Παγκόσμια Θρησκεία

Τώρα, τι σχεδιάζουν και αυτοί οι άνθρωποι?... και όπως είπα πριν, αυτό δεν είναι ένα όνειρο και αυτό δεν είναι παρανοϊκή σκέψη. Αυτό είναι πραγματικό. Έτσι σχεδιάζουν. Για να αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, οι άνθρωποι θα πρέπει πρώτα να αποδεχτούν τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία. Για να εισέλθουν στη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, οι Χριστιανοί θα πρέπει να παραιτηθούν από τις πεποιθήσεις τους.

Έτσι, όπως είπαν, ειδικά ο Benjamin Creme, ο David Spangler, η Alice Baily, η Helena Petrovna Blavatsky... Όλοι είπαν ότι η μύηση θα είναι σε παγκόσμια βάση, μέσα στη νέα οργανωμένη χριστιανική εκκλησία και είναι μια μασονική στοά και οργάνωση τάξης. Θα βασίζεται σε μια εωσφορική μύηση, οπότε αυτό που πρέπει να καταλάβουμε εδώ είναι: δεν θα είναι δυνατό για κάποιον που θα κρατήσει σφιχτά τις δικές του χριστιανικές πεποιθήσεις να μπει στη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτό θα είναι αδύνατο.

Τώρα για εκείνους που δεν θα δεχτούν τη ΝΔΤ, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποι της νέας εποχής – οι άνθρωποι της νέας εποχής, οι άνθρωποι της νέας παγκόσμιας τάξης, που είναι οι ίδιοι – σχεδιάζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης – στρατόπεδα επανεκπαίδευσης – και για αυτά τα στρατόπεδα έκαναν αυτό που είναι γνωστό ότι είναι η χρωματική ταξινόμηση του ουράνιου τόξου του φυλακισμένου της νέας παγκόσμιας τάξης. Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως το σύμβολο γέφυρας που οδηγεί στον σατανικό κόσμο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Ταξινόμηση χρώματος ουράνιου τόξου

Γνωρίζουμε ήδη, για παράδειγμα, ότι όλοι θα πρέπει να ορκιστούν στον Εωσφόρο με μια τελετουργική μύηση προκειμένου να διασχίσουν αυτή τη γέφυρα στη νέα Παγκόσμια Τάξη. Όλοι όσοι αντιστέκονται σε αυτή τη μύηση, όπως σχεδιάζουν, σίγουρα θα σταλούν σε ένα κέντρο κράτησης όπου θα χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες.

Αυτό είναι που αποκαλούν χρωματική ταξινόμηση ουράνιου τόξου του φυλακισμένου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η ταξινόμηση των χριστιανών παιδιών, όπως την σχεδιάζουν, πρέπει να χρησιμοποιείται ως ανθρωποθυσία. Πού? Μέσα στις μαύρες μαζικές τελετές, θα συμμετέχουν σε κάθε είδους σεξουαλικό όργιο, μερικοί από τους οποίους θα κρατηθούν ως σεξουαλικοί σκλάβοι.

Ταξινόμηση 2, η οποία είναι η ταξινόμηση των κρατουμένων που θα χρησιμοποιηθούν σε ιατρικά πειράματα όπου τα φάρμακα και οι νέες τεχνολογίες θα δοκιμαστούν σε ανθρώπους.

Η 3η κατάταξη είναι η κατάταξη των υγιών κρατουμένων στο διεθνές κέντρο ανθρωπίνων οργάνων, όπου τα ζωτικά τους όργανα θα αφαιρούνται ένα προς ένα ενώ θα διατηρούνται στη ζωή τους με ειδικά συστήματα υποστήριξης της ζωής.

Ταξινόμηση 4, για όλους τους υγιείς υπόγειους εργαζόμενους. Η νέα παγκόσμια τάξη είναι μια βασική παγκόσμια δικτατορία βασισμένη στην εωσφορική θρησκεία. Μια δικτατορία με την εμφάνιση μιας διεθνούς δημοκρατίας.

Προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η δημοκρατική ψευδαίσθηση, τα στρατόπεδα και η καταναγκαστική εργασία θα κρυφτούν από τους πληθυσμούς της γης. Απλά θυμηθείτε, για παράδειγμα, πώς ο Χίτλερ κάλυπτε τη μητρότητα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην εποχή του.

Ταξινόμηση 5, η οποία είναι η ταξινόμηση των αβέβαιων κρατουμένων στο διεθνές κέντρο επανεκπαίδευσης, όπου θα επανεκπαιδευτούν προκειμένου να μετανοήσουν στην παγκόσμια τηλεόραση και όπου θα μάθουν πώς να δοξάζουν τις αρετές της νέας παγκόσμιας τάξης για την ανθρωπότητα.

Ταξινόμηση 6, η οποία είναι το διεθνές κέντρο εκτέλεσης. Εξακολουθούμε να περιμένουμε λεπτομέρειες σχετικά με την ταξινόμηση 7ης τάξης, καθώς και ακόμα περιμένουμε αποδείξεις σχετικά με την ταξινόμηση χρώματος για κάθε τμήμα κρατουμένων.

Το πιο μυστικό έργο τους

Τώρα, αυτοί οι άνθρωποι... Αυτό σχεδιάζουν στον νέο παραδεισένιο κόσμο τους. Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι όταν αποφάσισα να δημοσιοποιήσω – πριν από περίπου έξι μήνες – μερικά μικροσκοπικά τμήματα πληροφοριών σχετικά με το πιο μυστικό σχέδιό τους, το οποίο είναι το πρόγραμμα Blue Beam της NASA, δεν ήμουν σίγουρος εκείνη την εποχή αν θα επιβιώσω από τη στάση μου ενάντια στο πιο εξελιγμένο σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης, που δημιουργήθηκε για να γονατίσει όλους τους ανθρώπους όλων των εθνών. πολιτισμούς και θρησκείες.

Αλλά τώρα, ακολουθώντας τη δική μου χριστιανική συνείδηση, την πραγματική και βαθιά αγάπη μου για όλους τους άγνωστους αδελφούς και αδελφές μου στην Αμερική και σε άλλα μέρη του κόσμου, δέχομαι πλήρως να δώσω τη ζωή μου αυτό που πρέπει να συμβαίνει, για την αλήθεια, για τον Ιησού Χριστό, απελευθερώνοντας για πρώτη φορά τα τέσσερα μεγάλα βήματα του δορυφορικού Blue Beam Project

Αυτό που ζητώ από όλους όσους θα διαβάσουν και θα ακούσουν την περιγραφή παρακάτω: Δεν είναι να παραλύσουν από τον φυσικό φόβο τους, αλλά να διαδώσουν κάθε λέξη από το περιεχόμενο αυτής της ενενηντάλεπτης κασέτας ήχου και να συγκεντρωθούν για να προσευχηθούν, να σκεφτούν και να σχεδιάσουν διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους θα οργανωθούν για να επιβιώσουν από την κυβερνητική αναμέτρηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και την ανάληψη της εξουσίας.

Επειδή αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι η Κυβέρνηση του Νέου Κόσμου δεν θα είναι κάτι μόνιμο – αθάνατο. Αυτό δεν ισχύει. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που πρέπει να σκεφτούμε τώρα είναι πώς να οργανωθούμε για να επιβιώσουμε από μια τέτοια τυραννία, τέτοια σατανικά σχέδια.
Τέσσερα βήματα του Project Blue Beam

Τώρα, το διάσημο πρόγραμμα Blue Beam της NASA έχει τέσσερα διαφορετικά βήματα. Τέσσερα μέρη προς την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας με επικεφαλής τον αντίχριστο. Και πρέπει να θυμόμαστε ότι η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία είναι το βασικό θεμέλιο για τη Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση. 

Χωρίς αυτή τη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, μια τέτοια κυβέρνηση, μια τέτοια παγκόσμια δικτατορία είναι εντελώς αδύνατη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο είναι τόσο όχι μόνο τόσο σημαντικό για αυτούς, αλλά ήταν τόσο καλά κρυμμένο μυστικό μέχρι τώρα.

Βήμα πρώτο: Οργάνωση σεισμών

Το πρώτο βήμα αφορά την κατάρρευση όλης της αρχαιολογικής γνώσης. Ασχολείται με το στήσιμο σεισμών σε συγκεκριμένες ακριβείς τοποθεσίες του πλανήτη, όπου υποτιθέμενες νέες ανακαλύψεις θα εξηγήσουν ξαφνικά – γι' αυτούς – το λάθος νόημα των βασικών δογμάτων όλων των μεγάλων θρησκειών. 

Αυτή η ταξινόμηση που χρησιμοποιείται για να κάνει τον πληθυσμό να πιστεύει ότι όλα τα θρησκευτικά δόγματα έχουν παρεξηγηθεί και παρερμηνευτεί έχουν ήδη ξεκινήσει με το πεδίο της ψυχολογικής προετοιμασίας για τους πληθυσμούς για το πρώτο βήμα έχει προετοιμαστεί μέσω ταινιών όπως το 2001 a Space Odessy(!), τη σειρά Star Trek, Star Wars που ασχολείται με την εισβολή στο διάστημα και την προστασία του διαστήματος και η τελευταία ταινία, Jurassic Park, που ασχολείται με τη θεωρία της εξέλιξης.

Τώρα, αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε σε αυτό το πρώτο βήμα είναι ότι αυτοί οι σεισμοί θα χτυπήσουν σε διάφορα μέρη του κόσμου όπου οι επιστήμονες και οι αρχαιολογικές διδασκαλίες έχουν διδαχθεί στο παρελθόν, όπου υποτίθεται ότι υπήρχαν κάποια κρυμμένα μυστικά. 

Με τέτοιου είδους σεισμούς θα είναι δυνατό να ανακαλύψουν ξανά – υποτίθεται, εντάξει; – να ανακαλύψουν ξανά αυτού του είδους τα μυστικά και αυτά τα μυστικά έχουν σκοπό να δυσφημίσουν όλα τα βασικά δόγματα των θρησκειών.

Αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία για το σχέδιο για την ανθρωπότητα, γιατί αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να ρίξουν κάτω, να ταρακουνήσουν τις πεποιθήσεις όλων των χριστιανών στον πλανήτη. Και για να γίνει αυτό χρειάζονται κάποιες ψευδείς αποδείξεις, δήθεν από το παρελθόν, και από το μακρινό παρελθόν που θα «αποδείξουν» σε άνδρες και γυναίκες ότι οι θρησκείες τους είναι ψεύτικες.

Βήμα δεύτερο – Ολογράμματα και ήχοι

Το δεύτερο βήμα ασχολείται με το γιγαντιαίο διαστημικό σόου με τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα και ήχους, προβολές λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, καθένα από τα οποία λαμβάνει διαφορετικές εικόνες ανάλογα με την κυρίαρχη περιφερειακή / εθνική θρησκευτική πίστη. 

Η εικόνα αυτού του νέου θεού θα μιλάει σε όλες τις γλώσσες. Τώρα για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να πάμε λίγο πίσω σε διάφορες έρευνες των Μυστικών Υπηρεσιών που έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια. Όπως αυτό:

Κατασκεύασαν τον προηγμένο υπολογιστή, ακόμη και εισαγόμενο, και τον τροφοδότησαν με τη μικροσκοπική ψυχική ιδιαίτερη βάση κάτω από μελέτες σχετικά με την ανατομία και τη βιολογία του ανθρώπινου σώματος. και τις μελέτες για την ανατομία, τη χημεία και τον ηλεκτρισμό του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτοί οι υπολογιστές τροφοδοτήθηκαν επίσης, με τις διαφορετικές γλώσσες και τις έννοιές τους. 

Η διάλεκτος των ανθρώπων έχει τραφεί από τον δορυφόρο της Φύσης, της Αλήθειας. Τώρα, υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα σε αυτό το δεύτερο μέρος. Το διαστημικό σόου και από πού προέρχεται αυτό το διαστημικό σόου. 

Το Space Show, η ολογραφική απεικόνιση θα χρησιμοποιηθεί σε μια προσομοίωση του τέλους στην οποία σας δίνονται σκηνές που εστιάζουν στην εκπλήρωση αυτού που είναι μια επιθυμία για εσάς να προστατεύσετε; για να ταιριάζει στις ανάγκες αυτών των αντιπάλων ??.

Τα αποτελέσματα αυτού του σκόπιμα σκηνοθετημένου ψευδόχριστου θα είναι για την εφαρμογή μιας νέας παγκόσμιας θρησκείας. Αρκετά κόλπα θα μας επιβληθούν για να μας γαντζώσουν στο ψέμα. Το Έργο είναι η ικανότητα να αναλαμβάνεις ένα σωρό ανθρώπους σαν σε μια κατάσταση αρπαγής και να χτυπάς ολόκληρο το μάτσο σε γη ποτέ-ποτέ.

Υπολόγισαν την Αντίσταση στη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία

Η υπολογισμένη αντίσταση στη Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και τον Νέο Μεσσία θα είναι; σε μαζική κλίμακα στους Ιερούς Πολέμους που ακολούθησαν. Το Blue Beam Project θα προσποιηθεί ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών του παρελθόντος, όπως η φύση και ακόμη και εκείνη που έλαβε χώρα πριν από 2.000 χρόνια.

Κατ 'αρχήν, θα χρησιμοποιήσει τον ουρανό ως κινηματογραφική οθόνη, έναν διαστημικό δορυφόρο που παράγει λέιζερ και προβάλλει ταυτόχρονες εικόνες στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη σε κάθε γλώσσα και σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή. Ασχολείται με τη θρησκευτική πτυχή της νέας παγκόσμιας τάξης και είναι μια μεγάλης κλίμακας αποπλάνηση.

Οι υπολογιστές θα συντονίσουν τον δορυφόρο και το λογισμικό θα τρέξει την εκπομπή και θα πει. Η ολογραφία βασίζεται σε πολύ σχεδόν πανομοιότυπο σήμα, συνδυάζοντας για να παράγει μια εικόνα ή ολόγραμμα με βαθιά αντίληψη που είναι εξίσου εφαρμόσιμη...σε κύματα ELF, VLF και LF. Είναι ένα οπτικό φαινόμενο.

Ολογραφικές εικόνες

Συγκεκριμένα, η έκθεση θα αποτελείται από προβολή με λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, καθεμία από τις οποίες λαμβάνει διαφορετική ανάλογα με την επικρατούσα περιφερειακή/εθνική θρησκευτική πίστη. Δεν θα αποκλειστεί ούτε ένας τομέας.

Με τα κινούμενα σχέδια στον υπολογιστή και τα ηχητικά εφέ να εμφανίζονται από τα βάθη του διαστήματος, οι έκπληκτοι οπαδοί των διαφόρων δογμάτων θα γίνουν μάρτυρες του δικού τους μεσσία που επέστρεψε σε θεαματικά πειστική πραγματικότητα που μοιάζει με ζωή. Τότε η προβολή του Χριστού, του Μωάμεθ, του Βούδα, του Κρίσνα κ.λπ. θα συγχωνευθεί σε μία μετά; Η εξήγηση των μυστηρίων, των προφητειών και της αποκάλυψης θα έχει αποκαλυφθεί.

Αυτός ο ένας θεός θα είναι στην πραγματικότητα ο αντίχριστος που θα εξηγήσει ότι οι διάφορες γραφές έχουν παρεξηγηθεί, ότι οι θρησκείες όλων είναι υπεύθυνες για τη στροφή αδελφού εναντίον αδελφού, έθνους εναντίον έθνους. 

Ως εκ τούτου, οι θρησκείες του κόσμου πρέπει να καταργηθούν για να ανοίξει ο δρόμος για τη Χρυσή Εποχή, τη Νέα Εποχή της Μίας Παγκόσμιας Θρησκείας, που αντιπροσωπεύει τον ένα θεό αντίχριστο σε αυτή την περίπτωση που βλέπουν μπροστά τους.

{Σε αυτό το σημείο – διακόπτοντας την απομαγνητοφώνηση – είμαι υποχρεωμένος να συμπεριλάβω τρεις δηλώσεις από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. j.p.}


«Όταν έρθει η ώρα για να στεφθεί ο Κυρίαρχος Κύριος όλου του κόσμου, είναι αυτά τα ίδια χέρια [ο όχλος] που θα σαρώσουν οτιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτό». Πρωτόκολλο αριθ. 3.

«Από τότε [τη Γαλλική Επανάσταση] οδηγούμε τους λαούς από τη μια απογοήτευση στην άλλη, έτσι ώστε στο τέλος να στραφούν επίσης από εμάς υπέρ εκείνου του βασιλιά Δεσπότη του αίματος της Σιών, τον οποίο προετοιμάζουμε για τον κόσμο». Πρωτόκολλο αριθ. 3.

«Ωστόσο, είναι πιθανώς το ίδιο για τον κόσμο ποιος είναι ο κυρίαρχος άρχοντάς του, είτε ο επικεφαλής του καθολικισμού είτε ο δεσπότης μας του αίματος της Σιών». Πρωτόκολλο Αρ.4.

Φυσικά αυτό εξαιρετικά σκηνοθετημένο; Η παραποίηση θα οδηγήσει σε κοινωνική θρησκευτική αναταραχή σε μεγάλη κλίμακα, συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων προγραμματισμένων θρησκευτικών φανατικών, μέσω περιπτώσεων δαιμονικής κατοχής σε κλίμακα που δεν έχουμε ξαναδεί. 

Επιπλέον, αυτό το γεγονός θα συμβεί σε μια εποχή μεγάλης πολιτικής αναρχίας και γενικής αναταραχής στο χείλος κάτι μεγάλου... τα Ηνωμένα Έθνη, παρόλο που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το τραγούδι χαράς του Μπετόβεν ως επίσημο ύμνο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Τώρα, αν βάλουμε αυτό το διαστημικό σόου και παράλληλα με το πρόγραμμα του πολέμου των άστρων, έχουμε το εξής: Οι συνδυασμοί ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ύπνωσης έχουν επίσης αποτελέσει αντικείμενο εντατικής έρευνας. Το 1974, για παράδειγμα, ο ερευνητής G. F. Shapis; είπε για μία από αυτές τις ερευνητικές προτάσεις και αυτή την έρευνα:


"Θα αποδειχθεί ότι ο προφορικός λόγος του υπνωτιστή μπορεί επίσης να μεταβληθεί από διαμορφωμένη ηλεκτρομαγνητική ενέργεια απευθείας στο ?? σημείο του ανθρώπινου εγκεφάλου, χωρίς να χρησιμοποιεί κανένα τεχνικό μέσο για τη λήψη ή τη μεταφορά του μηνύματος και χωρίς το άτομο που εκτίθεται σε τέτοια επιρροή να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει συνειδητά την εισροή πληροφοριών.

Μπορεί να αναμένεται ότι εκλογικεύουν τη συμπεριφορά τους και θεωρούν ότι γίνεται με δική τους ελεύθερη βούληση».
Φαινόμενα Channeling

Οποιοσδήποτε ερευνά τα λεγόμενα φαινόμενα διοχέτευσης αυτή τη στιγμή θα ήταν σοφό να λάβει υπόψη αυτόν τον τομέα έρευνας. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί το γεγονός ότι ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρούν τους εαυτούς τους channelers έχει κλιμακωθεί ραγδαία από τότε που διεξήχθη αυτός ο τύπος έρευνας.

Είναι παράξενο πόσο παρόμοια είναι τα μηνύματά τους, ανεξάρτητα από το ποια οντότητα ισχυρίζονται ότι είναι η πηγή της θεϊκής καθοδήγησής τους. 

Θα πρότεινε ότι κάθε άτομο που εξετάζει το περιεχόμενο των διοχετευόμενων πληροφοριών θα πρέπει να διακρίνει και να αξιολογεί κριτικά πού το μήνυμα που λαμβάνει ή θεωρεί ότι ενδυναμώνει ή θα χρησίμευε για να επικαλεστεί πρότυπα σκέψης ευεργετικά για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το Sidney Morning Arrow; δημοσίευσε ένα στοιχείο στις 21 Μαρτίου 1983 που ρώτησε: Το άρθρο αναφέρει ότι ένα έγγραφο με τίτλο «Οι Σοβιετικοί εισβάλλουν στο ανθρώπινο μυαλό» έχει υποβληθεί στον ξένο συντάκτη της εφημερίδας από τον Δρ Nathan Ab... , Επίκουρο Καθηγητή στο...στην Αίγυπτο. Αξίζει να παραθέσουμε εκτενώς το άρθρο, παρόλο που η γραμματική του είναι λίγο παλιά.

Αυτό το άρθρο σχετίζεται με το θέμα που κατασκεύασε τον προηγμένο υπολογιστή για τον οποίο μιλούσαμε πριν από λίγα λεπτά και το οποίο είναι πραγματικά σημαντικό, επειδή αυτά τα είδη υπολογιστών μπορούν να υπάρχουν μέσω δορυφόρου στο διάστημα. 

Οι υπολογιστές τροφοδοτήθηκαν, όπως είπαμε επίσης, με τις διάφορες γλώσσες και τις έννοιές τους. Η διάλεκτος των ανθρώπων έχει τροφοδοτηθεί από τον δορυφόρο Nature Truth.
Ηνωμένα Έθνη

Οι Σοβιετικοί άρχισαν να τροφοδοτούν τον υπολογιστή με αντικειμενικό πρόγραμμα. Σήμερα, δεν μιλάμε για τους Σοβιετικούς, μιλάμε για τα Ηνωμένα Έθνη, τους ανθρώπους της νέας παγκόσμιας τάξης. Είναι αυτοί που τροφοδοτούν τον υπολογιστή αυτή τη στιγμή με αντικειμενικά προγράμματα.

Επίσης, ο συντάκτης της στήλης στην οποία τυπώθηκε το άρθρο δηλώνει ακόμη: «Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να το αγνοήσουμε». Νομίζω ότι είναι ένας προσεκτικός τρόπος να το θέσουμε. 

Μια ανησυχητική πιθανότητα, δεδομένων όλων των πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας, είναι ότι τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτό το δυναμικό; Η λειτουργία ελέγχου του νου θα μπορούσε τότε να πουλήσει το πρόγραμμα και να μην γνωρίζει καν ότι διεξάγει μια τέτοια λειτουργία.

Τώρα, υπολογίστε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν αυτή τη στιγμή.
Βήμα τρίτο – Τηλεπαθητική επικοινωνία από τα κύματα.

Τώρα, αυτές οι τεχνικές μας ωθούν προς το τρίτο βήμα του προγράμματος Blue Beam της NASA που πηγαίνει μαζί με την τηλεπαθητική ηλεκτρονική αμφίδρομη επικοινωνία όπου τα κύματα ELF, VLF και LF θα φτάσουν στους ανθρώπους της γης από το εσωτερικό του εγκεφάλου τους, κάνοντας τον καθένα να πιστέψει ότι ο δικός του «θεός» μιλάει στον καθένα μέσα από τη δική του ψυχή.

Τέτοια κύματα από δορυφόρους τροφοδοτούνται από τη μνήμη υπολογιστών που αποθηκεύουν πολλά δεδομένα για τον άνθρωπο και τις γλώσσες. Αυτά τα κύματα στη συνέχεια θα συμπλέκονται και θα διαπλέκονται με τη φυσική σκέψη για να σχηματίσουν αυτό που ονομάζουμε ?? τεχνητή ομιλία. 

Τώρα αυτό το είδος τεχνολογίας πηγαίνει στην έρευνα του 1970, του 1980 και του 1990, όπου ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει συγκριθεί με έναν υπολογιστή. Οι πληροφορίες τροφοδοτούνται, επεξεργάζονται, ενσωματώνονται και η απάντησή μας στη συνέχεια διαμορφώνεται και ενεργείται.

Οι ελεγκτές του νου χειρίζονται τις πληροφορίες με τον ίδιο τρόπο που ένας υπολογιστής γραμματικής χειρίζεται τις πληροφορίες.

Τον Ιανουάριο του 1991, το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα φιλοξένησε ένα συνέδριο με τίτλο «The NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena in Bio-Molecular Systems».

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Αυτό σημαίνει το εξής: Αν αναφερθούμε σε μια εισήγηση που παραδόθηκε στο συνέδριο, ξεχώρισε για τη διαφορετική στάση της απέναντι στην εξέλιξη που συζητιόταν εκείνη την εποχή. Ήταν στην πραγματικότητα μια διαμαρτυρία και μια ανατριχιαστική προειδοποίηση προς τους συμμετέχοντες επιστήμονες σχετικά με την πιθανή κατάχρηση των ευρημάτων της έρευνάς τους.

Τώρα, τι σημαίνει αυτό το έγγραφο και δηλώνει; Δηλώνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν; εξοπλισμός επικοινωνίας που μπορεί να κάνει τους τυφλούς να βλέπουν, τους κωφούς να ακούν και τους κουτσούς να περπατούν. Μπορεί να ανακουφίσει τους ασθενείς τελικού σταδίου από κάθε πόνο χωρίς τη χρήση φαρμάκων – και δεν μιλάω για επιστημονική φαντασία εδώ πέρα – ένας άνθρωπος μπορεί να διατηρήσει τη χρήση όλων των ικανοτήτων του μέχρι την ημέρα του θανάτου του.

Αυτός ο εξοπλισμός επικοινωνίας εξαρτάται από τον νέο τρόπο θεώρησης του ανθρώπινου εγκεφάλου και του νευρομυϊκού συστήματος και ?? παλμός ακτινοβολίας σε εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα. Μέρος αυτού του εξοπλισμού λειτουργεί τώρα εντός της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών - της CIA - και του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών. Δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ για να κάνει τους τυφλούς να βλέπουν και τους κωφούς να ακούν και τους κουτσούς να περπατούν, επειδή είναι κεντρικής σημασίας για την εσωτερική πολιτική ατζέντα και την εξωτερική πολιτική του αείμνηστου προέδρου Μπους.

Σε εγχώριο επίπεδο, ο νέος εξοπλισμός επικοινωνιών χρησιμοποιείται για τον βασανισμό και τη δολοφονία ατόμων που ταιριάζουν με τα προφίλ που φαντάζεστε. να είναι σε θέση να ελέγχει έναν δεδομένο πληθυσμό για τρομοκράτες· να βασανίζουν και να δολοφονούν πολίτες που ανήκουν σε οργανώσεις που προωθούν την ειρήνη και την ανάπτυξη στην Κεντρική Αμερική· να βασανίζουν και να δολοφονούν πολίτες που ανήκουν σε οργανώσεις που αντιτίθενται στην ανάπτυξη και χρήση πυρηνικών όπλων· και να δημιουργήσει μια φυλή σκλάβων που ονομάζονται αυτόματα, ή αυτό που ονομάζεται ευρέως, ο υποψήφιος της Μαντζουρίας.

Πάνω από τη θάλασσα πειραματισμός λαμβάνει χώρα στις ?? από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, τη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία και τη Γαλλία. Επιπλέον, υπήρξε μια μακρά σειρά ?? μεταξύ των Βρετανών επιστημόνων υπολογιστών όλων όσων έχουν κάποια σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι είναι δυνατόν να ρωτήσουμε εδώ μπροστά σε μια τέτοια ψυχολογία τρόμου όπως αυτή; Θα μπορούσε οποιαδήποτε κυβέρνηση, εταιρεία ή ψυχίατρος να προωθήσει εσκεμμένα τέτοια φρίκη σήμερα; Η απάντηση είναι προφανώς, "ναι". Οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι εταιρείες που συνεργάζονται μαζί τους προς τη Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι έτοιμες να προωθήσουν οτιδήποτε θα τους βοηθήσει να επιτύχουν το στόχο τους για πλήρη κοινωνικό έλεγχο.

Όσο για το ερώτημα «γιατί;»: πρώτον, αν τρομοκρατήσετε το κοινό και το κάνετε να φοβάται για την ασφάλειά του, θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε δρακόντειες πρακτικές επιβολής του νόμου, να το αφοπλίσετε και να κρατήσετε εκτενή αρχεία για αυτά και πρέπει μόνο να σας πουν, «Λοιπόν, αυτό είναι όλο για να σας προστατεύσουμε, φυσικά».

Και δεύτερον, προωθεί την παρακμή της σημερινής μορφής δημοκρατικού πολιτικού συστήματος και οδηγεί τις κοινωνίες στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων στην τρέχουσα πολιτική μεθοδολογία.

Φυσικά, η εναλλακτική λύση έχει ήδη σχεδιαστεί. Ονομάζεται Νέα Παγκόσμια Τάξη και δεν θα έχει την ασφάλεια ή το ενδιαφέρον σας στην καρδιά. Ως Τζορτζ Μπους. είπε, ́ ́Διάβασε τα χείλη μου. ́ ́

Ο φόβος χρησιμοποιήθηκε πάντα από την ισχυρή ελίτ για να ελέγξει και να υποτάξει τις μάζες. Το παλιό ρητό «διαίρει και βασίλευε» παίζεται στα όρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη για να διασφαλιστεί ότι όλοι φοβούνται για την προσωπική τους ασφάλεια και φοβούνται ή υποπτεύονται τους γύρω τους. Και αυτό, επίσης, ονομάζεται έλεγχος του νου.

Τώρα, για να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο σε αυτή τη νέα τεχνολογία που βρίσκεται στη βάση του προγράμματος Blue Beam της NASA, πρέπει να εξετάσουμε αυτό το απόσπασμα από τον ψυχολόγο Gene V McConnell, το οποίο δημοσιεύθηκε σε ένα τεύχος του 1970 του "Psychology Today". Είπε


«Έχει έρθει η μέρα που μπορούμε να συνδυάσουμε την αισθητηριακή στέρηση με τα ναρκωτικά, την ύπνωση και την έξυπνη χειραγώγηση της ανταμοιβής και της τιμωρίας για να αποκτήσουμε σχεδόν απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς ενός ατόμου.

Θα πρέπει τότε να είναι δυνατό να επιτευχθεί ένας πολύ γρήγορος και εξαιρετικά αποτελεσματικός τύπος θετικής πλύσης εγκεφάλου που θα μας επιτρέψει να κάνουμε δραματικές αλλαγές στη συμπεριφορά και την προσωπικότητα ενός ατόμου».

Τώρα, όταν μιλήσαμε πριν για αυτού του είδους τις ακτίνες και την τηλεπαθητική ηλεκτρονική αμφίδρομη επικοινωνία... τα είδη των ακτίνων που τροφοδοτούνται από τη μνήμη των υπολογιστών που αποθηκεύουν πολλά δεδομένα για τον άνθρωπο και τις γλώσσες· 

Και είπαμε ότι οι άνθρωποι της γης θα προσεγγιστούν από το εσωτερικό του εγκεφάλου τους κάνοντας τον καθένα να πιστέψει ότι ο δικός του «Θεός» μιλάει στον καθένα μέσα στην ψυχή του, αναφερόμαστε σε αυτό το είδος τεχνολογίας και αυτού του είδους σκέψης.

Ο ίδιος ψυχολόγος είπε:


«Θα πρέπει να αναμορφώσουμε την κοινωνία έτσι ώστε όλοι να εκπαιδευτούμε από τη γέννησή μας να θέλουμε να κάνουμε αυτό που οι κοινωνίες θέλουν να κάνουμε. Έχουμε τις τεχνικές για να το κάνουμε. Κανείς δεν κατέχει τη δική του προσωπικότητα».

Και αυτό το απόσπασμα εδώ είναι πραγματικά σημαντικό, διότι είναι επίσης βασική διδασκαλία από τα Ηνωμένα Έθνη, ότι «κανείς δεν κατέχει τη δική του προσωπικότητα». Ο ίδιος ψυχολόγος προσθέτει:


«Δεν έχεις λόγο για το είδος της προσωπικότητας που αποκτάς και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύεις ότι πρέπει να έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς να αποκτήσεις μια νέα προσωπικότητα αν η παλιά σου είναι αντικοινωνική».

Το οποίο είναι σημαντικό σε αυτού του είδους τη δήλωση εδώ, αν η ΝΔΤ δημιουργηθεί πάνω από την παλιά, αυτό σημαίνει ότι ο παλιός τρόπος σκέψης, ο τρόπος που σκεφτόμαστε τώρα – η συμπεριφορά μας, οι θρησκευτικές μας πεποιθήσεις – θα θεωρούνταν από αυτούς τους ανθρώπους ως παλιός τρόπος σκέψης, ένας παλιός τρόπος ζωής, και θα έχουν – για να τον αλλάξουν – τα στρατόπεδα επανεκπαίδευσης των Ηνωμένων Εθνών. 

Για να βεβαιωθούμε ότι οι άνθρωποι θα έχουν – γι' αυτούς μια αντικοινωνική συμπεριφορά που είναι σήμερα πραγματική – θα επανεκπαιδευτούν με έναν τρόπο ώστε να έχουν τη νέα συμπεριφορά για να εκπληρώσουν τις ανάγκες της ΝΔΤ.

Μπορεί να είναι το μεγαλύτερο έργο ελέγχου του νου ποτέ; επειδή το πρόγραμμα Blue Beam της NASA είναι επίσης για την εφαρμογή μιας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας, ενός προγράμματος ελέγχου του νου. Επομένως, θα σας πρότεινα να εξετάσετε προσεκτικά τα αποδεικτικά στοιχεία προτού αγνοήσετε αυτό το ενδεχόμενο.
Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Τώρα, αν προχωρήσουμε περισσότερο στις διάφορες εκθέσεις που έχουμε εδώ, βρίσκουμε το εξής: Η λειτουργία ελέγχου του νου και η τεχνολογία περιλαμβάνουν έναν πομπό που εκπέμπει στη συχνότητα του ανθρώπινου νευρικού συστήματος, το οποίο σύστημα κατασκευάζεται από το Laurel Electro-Optical System στην Pasadena της Καλιφόρνια.

Ο Laurel, ένας σημαντικός εργολάβος άμυνας, είχε προηγουμένως πραγματοποιήσει έρευνα για όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας για τον αντιπτέραρχο Leonard Perez της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο οποίος έψαχνε για ένα όπλο για να εμφυτεύσει μηνύματα στο μυαλό του εχθρού και να παροτρύνει τη δική του αλήθεια σε υπεράνθρωπες πράξεις ανδρείας.

Η συσκευή χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία jigars; παλμός συχνότητας σε εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα — ELF. Χρησιμοποιείται για να βασανίζει ανθρώπους τόσο σωματικά όσο και ψυχικά από απόσταση.

Όπλα αυτού του τύπου ισχυρίζονται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί εναντίον μιας Βρετανίδας που διαμαρτύρεται για την παρουσία αμερικανικών πυραύλων κρουζ στο Greensam; Κοινή Αεροπορική Βάση κατά τη δεκαετία του '70.

Αυτό το όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει ολική αισθητηριακή στέρηση μεταδίδοντας σήματα στα ακουστικά νεύρα με τέτοια δύναμη που εμποδίζει την ικανότητα των θυμάτων να «ακούσουν τον εαυτό τους να σκέφτεται». 

Η συσκευή πήρε την έννοια της παλιάς φράσης "Είναι τόσο θορυβώδες εδώ μέσα που δεν μπορώ να ακούσω τον εαυτό μου να σκέφτεται" και το μετέτρεψε σε ένα ισχυρό όπλο τρόμου.

Η διαδικασία που χρησιμοποιείται από τέτοιες τεχνολογίες ELF περιγράφεται σε διάφορες δημοσιεύσεις του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μιας με τίτλο, "The Electro-Magnetic Spectrum and Low Intensity Conflict", από τον πλοίαρχο Paul E. Tyler, ιατρικό, Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία περιλαμβάνεται σε μια συλλογή με τίτλο, "Συγκρούσεις χαμηλής έντασης στη σύγχρονη τεχνολογία" που επιμελήθηκε ο αντισυνταγματάρχης, David ?... Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ. Το έγγραφο παραδόθηκε το 1984 και η συλλογή δημοσιεύθηκε το 1986 από το Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama.

"Μια άλλη συσκευή μικροκυμάτων παλμών μπορεί να μεταφέρει ηχητικά σήματα απευθείας σε ένα άτομο, ενώ παραμένουν μη ανιχνεύσιμα από οποιονδήποτε άλλο. Η τεχνολογία είναι πολύ απλή και μπορεί να κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας ένα συνηθισμένο όπλο ραντάρ της αστυνομίας. 

Η δέσμη μικροκυμάτων που παράγεται από τη συσκευή μετριάζεται σε συχνότητες ήχου και μπορεί να μεταδώσει φωνές απευθείας στον εγκέφαλο "... και εδώ ερχόμαστε για αυτό το πρόγραμμα Blue Beam της NASA, όπως μιλούσαμε στην αρχή, οι τηλεπαθητικές ηλεκτρονικές αμφίδρομες επικοινωνίες από το διάστημα πηγαίνουν ακριβώς με αυτό το είδος τεχνολογίας.
Μικροκύματα

Επαναλαμβάνω εδώ, "η δέσμη μικροκυμάτων που παράγεται από τη συσκευή διαμορφώνεται σε συχνότητες ήχου και μπορεί να μεταδώσει φωνές απευθείας στον εγκέφαλο".

Στο βιβλίο του, The Body Electric, ο υποψήφιος για βραβείο Νόμπελ Robert Becker περιέγραψε μια σειρά πειραμάτων που διεξήχθησαν στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τον Olenfree, όπου αυτό το φαινόμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά καθώς και αργότερα ως πείραμα το 1973 στο Walter Reed Army Institute of Research από τον Δρ Joseph C. Sharp, ο οποίος υποβλήθηκε προσωπικά σε δοκιμές στις οποίες απέδειξε ότι μπορούσε να ακούσει και να κατανοήσει προφορικές λέξεις που του παραδόθηκαν σε ένα θάλαμο απομόνωσης χωρίς ηχώ μέσω ενός παλμικού ακοογράμματος μικροκυμάτων, ένα ανάλογο της λέξης ηχητική δόνηση που ακτινοβολείται στον εγκέφαλό του.

Ο Becker συνεχίζει δηλώνοντας, "μια τέτοια συσκευή έχει προφανή εφαρμογή και συγκεκαλυμμένη λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για να τρελάνει έναν στόχο με φωνή ή να παραδώσει μη ανιχνεύσιμες οδηγίες σε ένα προγραμματισμένο περιουσιακό στοιχείο".

Τώρα καταλάβετε, όταν μιλούσαμε για αυτόν τον νέο μεσσία από το διάστημα θα μιλούσε με διαφορετικούς θρησκευτικούς και θρησκευτικούς ανθρώπους στη γη από μέσα, οι οποίοι θα έδιναν τέτοιου είδους οδηγίες, όπως στους μουσουλμάνους, τι είδους περίπτωση κατοχής και είδος κοινωνικής αναταραχής σε μεγάλη κλίμακα που έχουμε δει ποτέ πριν θα βλέπαμε παντού στον πλανήτη.

Ένα βιβλίο του 1978 με τίτλο, Microwave Auditory Affect and Application, από τον James C. Lim? εξηγεί πώς η ακουστική φωνή μπορεί να μεταδοθεί απευθείας στον εγκέφαλο. Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τους κωφούς να ακούσουν, αλλά αντ 'αυτού έχει στραφεί εναντίον του κοινού.

Ο Olenfree ανέφερε επίσης ότι θα μπορούσε να επιταχύνει, να επιβραδύνει ή να σταματήσει τις απομονωμένες καρδιές βατράχων συγχρονίζοντας τον παλμό ενός ρυθμού μικροκυμάτων με τον ρυθμό της ίδιας της γης. 

Σύμφωνα με τον Robert Becker, παρόμοια αποτελέσματα έχουν ληφθεί χρησιμοποιώντας ζωντανούς βατράχους, υποδεικνύοντας ότι είναι τεχνικά εφικτό να παραχθούν καρδιακές προσβολές που είναι ακτίνες σχεδιασμένες να διεισδύουν στο ανθρώπινο στήθος.

Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι ο Becker δεν συμμετέχει σε τέτοια έρευνα. Έχει αποδειχθεί ότι εστιασμένες δέσμες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας εξαιρετικά υψηλής συχνότητας – UHF – μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλέσουν σημαντική διέγερση και μυϊκή ή να προκαλέσουν μυϊκή αδυναμία και λήθαργο. 

Τα μικροκύματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάψουν το ανθρώπινο δέρμα και να βοηθήσουν την επίδραση των ναρκωτικών, των βακτηρίων και των δηλητηρίων ή να επηρεάσουν τη λειτουργία ολόκληρου του εγκεφάλου.

Όλες αυτές οι επιπτώσεις μελετήθηκαν εκτενώς από τη CIA στις 21 Σεπτεμβρίου 1977 σε κατάθεση ενώπιον της Υποεπιτροπής της Γερουσίας για την Υγεία και την Επιστημονική Έρευνα. Ο Δρ Sidney Gottlieb, ο οποίος διηύθυνε το πρόγραμμα MK Ultra εκείνη την εποχή, αναγκάστηκε να συζητήσει πτυχές της έρευνας της CIA για να βρει τεχνική κενού; τα ανθρώπινα όργανα με ηλεκτρονικά μέσα εξ αποστάσεως.

Έτσι, αυτό είναι κάτι που υπάρχει αυτή τη στιγμή, που έχει ωθηθεί στον υψηλότερο βαθμό και που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το διάστημα μέσω δορυφόρου για να φτάσει σε οποιονδήποτε στον πλανήτη.

Αν πάμε λίγο βαθύτερα σε αυτού του είδους τη διαδικασία και τον έλεγχο του νου πάνω στους ανθρώπους, βρίσκουμε για το έτος 1988 αυτό: τον εξοπλισμό και την τεχνολογία... Αυτού του είδους η τεχνολογία ελέγχου του νου έχει χρησιμοποιηθεί για να επηρεάσει την πολιτική με πολύ πιο άμεσο τρόπο.

Ο Μάικλ Δουκάκης, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία εναντίον του Τζορτζ Μπους στις εκλογές του 1988 στις ΗΠΑ, στοχοποιήθηκε με τεχνολογία μικροκυμάτων προκειμένου να εμποδίσει τις επιδόσεις του στη δημόσια ομιλία όταν οι δημοσκοπήσεις αποτελούσαν απειλή για την εκλογική προοπτική του Μπους. 

Ισχυρίζεται επίσης ότι ο εξοπλισμός χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Kitty Dukakis και την οδήγησε στο χείλος της αυτοκτονίας. Στον φρικιαστικό κόσμο της Disneyland της πολιτικής των ΗΠΑ, ένας προεδρικός υποψήφιος με προβλήματα όπως αυτά τα δύο αντιμετωπίζει, προφανώς θα χάσει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Αυτό που μπορώ να προσθέσω εδώ σχετικά με αυτά τα είδη νέων νοητικών πεδίων μάχης που θα χρησιμοποιηθούν στο πρόγραμμα Blue Beam της NASA για την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας είναι το εξής: Στην έκδοση Δεκεμβρίου 1980 του U.S. Army Journal, το οποίο ονομάζεται "Military Review", ένα άρθρο του αντισυνταγματάρχη John B. Alexander, με τίτλο "The New Mental Battlefield — Beam Me Up, Spock", παρέχει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις τεχνικές δυνατότητες που βρίσκονται τώρα στη διάθεση των ελεγκτών. Γράφει:


«Αρκετά παραδείγματα θα καταδείξουν τομείς στους οποίους έχει σημειωθεί πρόοδος:

Η μεταφορά ενέργειας από τον ένα οργανισμό στον άλλο.

Η ικανότητα θεραπείας ή πρόκλησης ασθένειας μπορεί να μεταδοθεί από απόσταση, προκαλώντας έτσι ασθένεια ή θάνατο χωρίς προφανή αιτία.

Έχει αναφερθεί τροποποίηση της τηλεπαθητικής συμπεριφοράς, η οποία περιλαμβάνει την ικανότητα πρόκλησης υπνωτικών καταστάσεων σε αποστάσεις άνω των 1.000 χιλιομέτρων. Η χρήση της τηλεπαθητικής ύπνωσης έχει επίσης μεγάλες δυνατότητες. Αυτή η ικανότητα θα μπορούσε να επιτρέψει στους πράκτορες να είναι βαθιά φυτεμένοι χωρίς συνειδητή γνώση του προγραμματισμού τους, και .?? / Ο υποψήφιος της Μαντζουρίας; και δεν απαιτεί καν τηλεφωνική κλήση.

Εξετάζονται και άλλες τεχνικές επαγωγής από νου σε νου. Εάν τελειοποιηθεί, αυτή η ικανότητα θα μπορούσε να επιτρέψει την άμεση μεταφορά της σκέψης μέσω τηλεπάθειας από ένα μυαλό ή μια ομάδα μυαλών σε ένα επιλεγμένο κοινό-στόχο. Ο μοναδικός παράγοντας είναι ότι ο παραλήπτης δεν θα γνωρίζει ότι η σκέψη έχει εμφυτευθεί από μια εξωτερική πηγή. Θα πιστέψει ότι οι σκέψεις είναι πρωτότυπες».

Αυτό ακριβώς μιλούσαμε και το τρίτο βήμα του προγράμματος BlueBeam της NASA καλεί την τηλεπαθητική-ηλεκτρονική αμφίδρομη επικοινωνία και το άρθρο συνεχίζει:


"Αν είναι δυνατόν να τροφοδοτήσουμε τεχνητές σκέψεις στο ?? γενετικός?? Μέσω δορυφόρου ο έλεγχος του νου ολόκληρου του πλανήτη είναι πλέον δυνατός. Η μόνη αντίσταση ενός ατόμου να αμφισβητεί συνεχώς το κίνητρο πίσω από τις σκέψεις του και να μην ενεργεί σε σκέψεις που θεωρεί ότι βρίσκονται εκτός των ορίων των δικών του ηθικών ορίων. "

Για άλλη μια φορά, είναι συνετό να εξετάσουμε πώς η τηλεόραση, η διαφήμιση και διάφορες μορφές κοινωνικής πίεσης χρησιμοποιούνται συνεχώς για τη χειραγώγηση αυτών των ορίων.

Και ένα πράγμα... Ένα άλλο πράγμα που είναι πραγματικά σημαντικό εδώ, που ασχολείται με αυτό το είδος τεχνολογίας είναι το εξής: Έχει αναφερθεί από τον αντισυνταγματάρχη Alexander ο οποίος είπε στην περίληψη του άρθρου του Military Review:


"Οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα είδη τεχνολογίας που παρουσιάζονται εδώ θα θεωρούνταν από μερικούς γελοίες, δεδομένου ότι δεν συμμορφώνονται με την άποψή τους για την πραγματικότητα. Αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι επίπεδος».

Τώρα, αυτό σημαίνει πολλά, γιατί αν οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι αυτό το είδος τεχνολογίας είναι δυνατό, ή αυτό το είδος τεχνολογίας για το οποίο μιλάμε είναι απλώς επιστημονική φαντασία... 

Αυτοί οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο επειδή όταν η Νύχτα των Χιλίων Άστρων θα λάμψει από το διάστημα κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας, όταν ο Νέος Μεσσίας και η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία θα εφαρμοστούν στον πλανήτη, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έχουν χρόνο να προετοιμαστούν και δεν θα είναι προετοιμασμένοι να προστατευτούν από τέτοιου είδους τεχνολογία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Επειδή δεν πιστεύουν. Δεν χρειάζονται χρόνο για να προετοιμαστούν και αυτό είναι κάτι πραγματικά επικίνδυνο. Τώρα θα μιλήσουμε για το τέταρτο βήμα αυτού του έργου Blue Beam της NASA. Τώρα, το τέταρτο βήμα αφορά την παγκόσμια υπερφυσική εκδήλωση με ηλεκτρονικά μέσα. Περιέχει τρεις διαφορετικούς προσανατολισμούς.
Βήμα τέταρτο – Εξωγήινη εισβολή ή αρπαγή

Ο ένας είναι να κάνει την ανθρωπότητα να πιστέψει ότι μια εξωγήινη εισβολή πρόκειται να χτυπήσει κάθε μεγάλη πόλη της γης, προκειμένου να ωθήσει κάθε μεγάλο έθνος να χρησιμοποιήσει τα πυρηνικά του για να αντεπιτεθεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα έθετε κάθε ένα από αυτά τα έθνη σε κατάσταση πλήρους αφοπλισμού ενώπιον των Ηνωμένων Εθνών μετά την ψευδή επίθεση.

Ο δεύτερος είναι να κάνει τους χριστιανούς να πιστέψουν σε μια μεγάλη αρπαγή με την υποτιθέμενη θεϊκή παρέμβαση μιας υποτιθέμενης καλής εξωγήινης δύναμης που έρχεται να σώσει τους ανθρώπους από μια βάναυση σατανική επίθεση. Στόχος του είναι να απαλλαγεί από κάθε σημαντική αντίθεση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο τρίτος προσανατολισμός στο τέταρτο βήμα είναι ένα μείγμα ηλεκτρονικών και υπερφυσικών δυνάμεων. Τα κύματα που χρησιμοποιούνται εκείνη την εποχή θα επιτρέψουν στις υπερφυσικές δυνάμεις να ταξιδέψουν μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικού καλωδίου... αυτό που χρησιμοποιείται για καλωδιακή τηλεόραση, ηλεκτρικές και τηλεφωνικές γραμμές για να διεισδύσει παντού σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, οι συσκευές θα έχουν ήδη εγκατασταθεί με μικροτσίπ. 

Ο στόχος αυτού ασχολείται με παγκόσμια σατανικά φαντάσματα - spector - σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να ωθήσει όλο τον πληθυσμό στα άκρα να πνιγεί σε ένα κύμα αυτοκτονίας, δολοφονιών και μόνιμων ψυχολογικών διαταραχών.

Ένας νέος Μεσσίας

Στη συνέχεια, μετά από εκείνη τη νύχτα των χιλίων άστρων, η ανθρωπότητα θα είναι έτοιμη να ικετεύσει κάθε νέο μεσσία να αποκαταστήσει την ειρήνη παντού με οποιοδήποτε κόστος, ακόμη και με το κόστος της παραίτησης από την ελευθερία. 

Τώρα που είναι ενδιαφέρον να το σημειώσουμε εδώ: η τεχνική που χρησιμοποιήθηκε σε αυτό το τέταρτο βήμα είναι ακριβώς η ίδια που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν στην ΕΣΣΔ για να αναγκάσει τους ανθρώπους να αποδεχτούν τον κομμουνισμό. Το ίδιο τεχνικό κύμα θα χρησιμοποιηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη για την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πότε θα συμβεί αυτό και πώς θα το κάνουν. Ποια είναι τα βήματα που πρόκειται να στήσουν πριν από εκείνη τη Νύχτα των Χιλίων Αστεριών; Σύμφωνα με διαφορετικές έρευνες και διαφορετικές εκθέσεις που λαμβάνουμε, σκέφτονται αυτή τη στιγμή ένα οικονομικό κραχ. 

Όχι ένα πλήρες κραχ που θα κατέστρεφε όλη την οικονομία, αλλά ένα οικονομικό κραχ που θα τους ανάγκαζε... Αυτό θα τους χρησιμοποιήσει επίσης ως πρόσχημα για να επινοήσουν ένα ενδιάμεσο νόμισμα.

Νέο ηλεκτρονικό νόμισμα

Αυτό σημαίνει ένα νέο είδος νομίσματος που θα βρίσκεται μεταξύ του νομίσματος που έχουμε τώρα και του ηλεκτρονικού χρήματος. 

Τώρα, αυτό που θέλουν να κάνουν με το ενδιάμεσο νόμισμα είναι να αναγκάσουν όλους όσους έχουν κάποια χρήματα στο αποθεματικό παντού να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα, επειδή θεωρούν ότι θα έχουν προβλήματα στην εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης αν κάπου υπάρχουν κάποιοι ανεξάρτητοι άνθρωποι που μπορούν να επιβιώσουν μόνοι τους, οπότε πρέπει να βάλουν τους ανθρώπους σε έναν τρόπο να τους αναγκάσουν να ξοδέψουν τα πάντα και απολύτως όλα όσα έχουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να ξεκινήσουν με ένα είδος οργανωμένου οικονομικού κραχ για να βάλουν ένα νέο νόμισμα, και μετά από αυτό, σχεδιάζουν να βάλουν σε παγκόσμια βάση το ηλεκτρονικό χρήμα. 

Αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατόν να βάλουν αυτό το ηλεκτρονικό χρήμα, δεδομένου ότι η σούπερ λεωφόρος - αυτό που ονομάζουμε επίσης ηλεκτρονική λεωφόρο - δεν είναι ακόμη έτοιμη και εφαρμόζεται σε όλο τον πλανήτη.

Για να εφαρμόσουν τα ηλεκτρονικά μετρητά παγκοσμίως πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την εφαρμογή της σούπερ εθνικής οδού παντού, και για τους ανθρώπους που αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι η σούπερ εθνική οδός ... 

Το Super Highway είναι ένας ηλεκτρονικός εξελιγμένος τρόπος για τον άμεσο έλεγχο των ανθρώπων σε κάθε σπίτι όπου θα εφαρμοστεί ή θα εγκατασταθεί. Σε αυτό το στάδιο, ο έλεγχος – ο πολιτικός έλεγχος – όλων στον πλανήτη θα είναι δυνατός.

Για να αποτρέψουμε κάθε είδους ανεξαρτησία από τον λαό, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι Νεοεποχίτες... Οι άνθρωποι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα κάνουν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι όλοι, πριν από το έτος 2000, θα έχουν δαπανήσει όλα τα προσωπικά και αποθεματικά μετρητά ή αγαθά τους.
Μικροτσίπ και έλεγχος της διατροφής

Για να αποτρέψουν επίσης κάθε είδους ανεξαρτησία, οι άνθρωποι του Νέου Κόσμου έχουν ήδη αρχίσει, σε όλο τον πλανήτη, να τοποθετούν σε πουλιά, ψάρια και άγρια ζώα εμφυτεύματα μικροτσίπ. 

Γιατί; Επειδή θέλουν να βεβαιωθούν ότι για τους ανθρώπους που δεν θα δεχτούν τη ΝΔΤ, δεν θα μπορούν να ψαρέψουν ή να κυνηγήσουν οπουδήποτε, επειδή την ημέρα που θα προσπαθούσαν στην έρημο να κάνουν λίγο ψάρεμα και κυνήγι, την ημέρα που θα έπιαναν ένα ψάρι ή ένα ζώο με εμφύτευμα μικροτσίπ θα ήταν ανιχνεύσιμα μέσω δορυφόρου. Απολύτως, παντού.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι για να βεβαιωθούν για τον πλήρη έλεγχο όλων αλλάζουν τους νόμους διαφορετικών χωρών αυτή τη στιγμή για να βεβαιωθούν ότι θα έχουν τον πλήρη έλεγχο των βιταμινών. 

Αλλάζουν επίσης νόμους αυτή τη στιγμή σχετικά με τη θρησκεία, καθώς και σχετικά με τις ψυχιατρικές διαταραχές, προκειμένου να θεωρήσουν οποιονδήποτε με πιθανότητα βίας ως κάποιον που έχει ψυχιατρική διαταραχή και πρέπει να τεθεί σε κλινική για επανεκπαίδευση.

Αν έχετε κατά νου ότι αυτή η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι μια παγκόσμια δικτατορία, δεν μπορείτε να ξεχάσετε ότι μια δικτατορία θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να ελέγξει οποιονδήποτε παντού στον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το είδος της νέας τεχνολογίας που βάζουν αυτή τη στιγμή παντού είναι μια τεχνολογία για τον έλεγχο των ανθρώπων.

Αν πάρετε, για παράδειγμα, την τεχνολογία που είχαμε στη δεκαετία του 1940 και του 1950, αυτό το είδος τεχνολογίας δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους για μια ευκολότερη ζωή. Αλλά η νέα τεχνολογία - αν αφιερώσετε χρόνο για να δείτε υπολογιστές, μικροτσίπ, νέα αυτοκίνητα μικροτσίπ, σούπερ αυτοκινητόδρομους ... 

Θα παρατηρήσετε, και αυτό είναι προφανές, θα παρατηρήσετε ότι όλη αυτή η τεχνολογία είναι χτισμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εντοπίζει και να ελέγχει οποιονδήποτε παντού. Και καθώς αυτό το είδος τεχνολογίας γίνεται με τέτοιο τρόπο, γίνεται επίσης για έναν σκοπό.

Το να αρνούμαστε να δούμε αυτόν τον σκοπό δεν σημαίνει ότι θέλουμε να δούμε τα στοιχεία ενός νέου είδους πολιτικής εξουσίας που θέλει να εδραιωθεί σε όλο τον πλανήτη.

Τώρα, στο τέλος αυτού του συνεδρίου... Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τις δυσκολίες μου, το πρόβλημά μου με την αγγλόφωνη, γιατί ως Καναδός δημοσιογράφος είμαι επίσης από το ανατολικό τμήμα του Καναδά που είναι γαλλόφωνη χώρα.

Ελπίζω ότι ακόμη και αν έχω προβλήματα με την προφορά ή μια γαλλική προφορά στην ομιλία μου, ελπίζω ότι θα είναι δυνατό για όλους τουλάχιστον να κατανοήσουν το νόημα αυτού του συνεδρίου και επίσης το πραγματικό νόημα του προγράμματος Blue Beam της NASA.

Και ζητώ από όλους, παντού, που θα ακούσουν, να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να διαδώσουν τα λόγια παντού σχετικά με αυτό το είδος της νέας τεχνολογίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο διάστημα και η οποία υπάρχει με σκοπό την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας, η οποία είναι επίσης το βασικό θεμέλιο της κυβέρνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σας ευχαριστώ και καληνύχτα.


Ολογραφικός προβολέας

Ο Webmaster άφησε ένα σημείωμα: " Βρήκα τα ακόλουθα στην επίσημη ιστοσελίδα της Πολεμικής Αεροπορίας στη διεύθυνση: http://www.au.af.mil/au/2025/volume4/chap03/b5_6.htm Η ακόλουθη σελίδα εμφανίζεται όπως αρχικά στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

5.6 Αερομεταφερόμενος ολογραφικός προβολέας

Σύντομη περιγραφή

Ο ολογραφικός προβολέας εμφανίζει μια τρισδιάστατη οπτική εικόνα σε μια επιθυμητή θέση, η οποία αφαιρείται από τη γεννήτρια οθόνης. Ο προβολέας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψυχολογικές λειτουργίες και διαχείριση στρατηγικής αντίληψης. Είναι επίσης χρήσιμο για οπτική εξαπάτηση και απόκρυψη, παρέχοντας μια στιγμιαία απόσπαση της προσοχής όταν εμπλέκετε έναν απλό αντίπαλο.



ΔυνατότητεςΠροβολή ακριβείας 3-D οπτικών εικόνων σε μια επιλεγμένη περιοχή
Υποστηρίζει τις PSYOP και τη στρατηγική διαχείριση εξαπάτησης
Παρέχει εξαπάτηση και απόκρυψη έναντι οπτικών αισθητήρων

Τεχνολογίες γενικής εφαρμογής (MCTL)4.1.4, Επεξεργασία Εικόνας (ολογραφικές οθόνες)
10.1, Λέιζερ
10.2, Οπτική
10.3, Συστήματα Ισχύος

Λευκές βίβλοιΕ, Ειδικές &; Ανθρωπιστικές Επιχειρήσεις
N, Στρατηγική Επίθεση
Απλά μια θεωρία συνωμοσίας;

Ο Serge Monast έχει αναμφίβολα θίξει θέματα που δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι έχουν συμβεί ως μέρος της ατζέντας των παγκοσμιοποιητών, του νέου νομίσματος, των μικροτσίπ κλπ.

Θα ήταν πραγματικά τόσο δύσκολο να πιστέψουμε ότι οι μη εκλεγμένοι ηγέτες σχεδιάζουν να προβάλλουν θεότητες και να μας επιτρέψουν να τους ακούσουμε να μας μιλούν στην προσπάθειά τους να μας τρομοκρατήσουν στη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους;


1 σχόλιο:

  1. Αναλογιζόμενος το θαύμα του Αγίου Εφραίμ της Αριζόνα σε αεροπλάνο που θα έπεφτε (βλ. Link στο τέλος του σχολίου) κάνω τις εξής σκέψεις:

    1) Αν δεν έκανε κοσμποσκοίνι ο ενάρετος ιερέας από το Ισραήλ, θα επενέβαινε ο Θεός μέσω του Αγίου Του; (Μάλλον όχι)

    2) Πόσο ολιγόπιστοι παίζει να είμαστε, αφού βλέποντας ένα παράδειγμα όχι από την Παλαιά Διαθήκη, όχι από την Καινή Διαθήκη, όχι από τους μεγάλους Αγίους επί Βυζαντίου, όχι επί τουρκοκρατίας, αλλά από τη σημερινή μας καθημερινότητα, συνεχίζουμε να ανησυχούμε διότι πατάμε συγχρόνως σε 2 βάρκες: Και της λογικής και της πίστης. Έτσι όμως δε γίνεται δουλειά.

    3) Πόσο λιγότερο χρόνο αντίδρασης (για το οποιοδήποτε πρόβλημα μας απασχολεί, είτε προσωπικό, είτε οικογενειακό, είτε εθνικό, είτε παγκόσμιο) έχουμε από αυτό τον πανάξιο ιερέα, ο οποίος βούτηξε το "τηλέφωνο΄" και κάλεσε το ... "112" του Ουρανού; Μόλις 10 λεπτά απέμεναν μέχρι την προσγείωση και εντός του αεροσκάφους επικρατούσαν συνθήκες σκότους και πανικού.

    4) Ο Θεός που μεριμνά και για την τελευταία λεπτομέρεια, όταν τον εμπιστευόμαστε, δεν έδειξε στον ιερέα τον Άγιο Εφραίμ που καθόταν δίπλα του (αφού ο τελευταίος "την κοπάνησε" εκτάκτως από το Απόδειπνο στην Αριζόνα για να βοηθήσει), για να γλυτώσει την πτώση από υπερηφάνεια, αλλά τον έδειξε στον πιλότο Παναγιώτη για να μετανοήσει και να ωφελήσει και άλλους, στους οποίους θα διηγηθεί το θαύμα.

    ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ, Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΑ

    https://www.google.com/search?sca_esv=598503895&rlz=1C1GCEA_enGR1019GR1019&q=%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%B5%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BC&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwiUxazW7d6DAxUsYPEDHdTzB84Q0pQJegQIChAB&biw=1680&bih=889&dpr=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή