Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΟΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η   ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ 


Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (Αμφικτύων)


 Η ψήφιση του νόμου« περί ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσίας» σε βάθος χρόνου  θα επιφέρει εξαφάνιση του Ελληνικού γένους. Η καταστροφή θα είναι    βαθύτερη  από εκείνη των μνημονίων. 

Διότι εκείνα μείωσαν τον πλούτο, ενώ ο υπ’ όψιν νόμος  πλήττει καίρια το σπέρμα, το φρόνημα και του Έλληνα το Πνεύμα.

Η  διεθνής «μεγαμάφια» έχει ρίξει πολύ χρήμα και ασκεί αφόρητη  πίεση  για να περάσει τον κιναιδισμό στη  χώρα  μας.  Ανεξήγητη η επιμονή τους να  περάσουν το νόμο της ντροπής. 

Αυτοί που δεν πιστεύουν στο γάμο και αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα σώβρακο-πουκάμισα  και τα  παιδιά τους τα παρατάνε στις κουβερνάντες και στην  ασωτία.  

Ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει δέσμευση έναντι της διεθνούς εξουσίας προς τούτο. Και έχουν  λόγους που επιμένουν τόσο πολύ για μας. Διότι οι στυλοβάτες του Ελληνικού Έθνους από αρχαιοτάτων χρόνων είναι «πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια». 

Για να κάμψουν την αντίσταση του λαού μας οι παπαγάλοι  των ΜΜΕ και   κάτι δήθεν διανοούμενοι της πεντάρας  προβάλλουν  το δίκαιον της  προστασίας του παιδιού. Αυτοί που καταστρέφουν βάναυσα τη νεολαία μας.

Για ποια προστασία  ομιλούν άραγε: Ένα παιδί(αγόρι ή κορίτσι)να διδαχθεί από  ανώμαλους  γονείς τι αρχές και  τη σεξουαλική συμπεριφορά; Όλες οι κρεβατοκάμαρες έχουν κλειδαρότρυπες και τα παιδιά είναι περίεργα να δουν τι κάνουν οι γονείς τους στο κρεβάτι; Ακόμη και να δουν από που βγήκαν τα ίδια; 

Τότε, ασφαλώς θα νοιώσουν ντροπή και αηδία να δουν ότι βγήκαν από τον πρωκτό του γονέα ένα ή του γονέα δύο, γιατί συνήθως αυτοί είναι διπλής ενέργειας, δηλαδή  και «πούστηδες» και «κολομπαράδες»  ανάλογα με το πέσιμο. Τουτέστιν θα ασκήσουν παιδεραστία πρώτιστα στα υιοθετηθέντα παιδιά τους.

Και όμως την  καταστροφή των παιδιών προβάλλουν οι ασυνείδητοι  πολιτικοί μας σαν δικαιολογία για την υιοθεσία.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει να κάνει «μασάζ στους βουλευτές», δηλαδή  ασκεί ψυχολογική βία  με την κομματική πειθαρχία     προκειμένου να  υπογράψουν ή τουλάχιστον να απόσχουν. Ούτε η χούντα δεν έφτασε σε τέτοιο κατάντημα. 

Ντροπή σας κ. Μητσοτάκη. 

Έφτασαν  στο τελευταίο σκαλί της ανυποληψίας και προχωρούν στον εκμαυλισμό και τη  διάλυση του πολιτικού βίου  προς χάριν του κίναιδου κ. Κασσελάκη και των ομοίων του. Πολλά βέβαια λέγονται στο διαδίκτυο αλλά δεν είναι της  παρούσας στιγμής  να γραφούν. Όλα όμως κάποια στιγμή θα βγουν στη φόρα. 

Ο κ. Κασσελάκης και οι εκδηλωμένοι είναι η εμπροσθοφυλακή των   πολυπληθών «συνοδοιπόρων» του. Από δεκαετίες έχουν κάνει κατάληψη των καναλιών. 

Αν δεν είσαι «πούστης»  ή συμπαθών δεν παίρνεις θέση και δε βγαίνεις σε εκπομπή.  Αντίθετα,  είναι προσόν για περαιτέρω εξέλιξη. Γίνεσαι «δικαιωματάκιας» και σε προβάλλουν παντού. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι  στα κανάλια συμφωνούν για το νόμο.

 Αν  υπογραφεί ο νόμος  η  χώρα   θα υποστεί: «μείωση του πληθυσμού, εθνικές προδοσίες, εξευτελισμούς,  πτώση των αξιών, αστάθεια, ακόμη και διχασμό»  Ας θυμηθούμε τον έναν εκ των "εθναρχών" που υπέστη εκβιασμό από τη Μ.Ι.5 να υπογράψει την καταδίκη της Κύπρου για να μη δημιουργηθεί σκάνδαλο στα ΜΜΕ 

Σήμερα έγιναν  τόσο  ισχυροί  που μπορούν να  επιβληθούν  ακόμη και  στο Φυσικό Νόμο και ανατρέπουν την από γενέσεως του ανθρωπίνου είδους σχέση αρσενικού και θηλυκού; Μία εξήγηση υπάρχει.

 Επειδή έγινε υπερπληθυσμός  η Φύση να κάνει μείωση με τον ευνουχισμό μέρους του πληθυσμού μέσω της ομοφυλοφιλίας.  Όμως αυτό θα σημάνει την εξαφάνιση του Ελληνικού γένους το οποίον πάσχει από υπογεννητικότητα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ-ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟ ΥΠΟΥΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ


 -Τα μνημόνια θα φαντάζουν σαν παιδική χαρά  μπρος στο νόμο

-Να βάλουμε φραγμό στο νόμο της  ντροπής 

-Να διαμαρτυρηθούμε στους βουλευτές μας , στον τύπο , στα κανάλια

-Να μιλήσουμε στο καφενείο και στο διπλανό, στο  συνάνθρωπο μας

- Να καταψηφίσουμε τα κόμματα και τους ανήθικους βουλευτές που θα  υπέγραψουν  το νόμο της ντροπής   (14/1/24)

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α 
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών


4 σχόλια:

  1. Πίστευσον, τέκνον μου, ότι θα πιέσω την εκ των κόπων ασθενή και νενεκρωμένην μου δύναμιν να παρακαλώ τον Θεόν να μην πάθεις κανένα κακόν εξ΄όσων μελετούν αφρόνως οι εχθροί της πίστεως ημών. Εάν όμως επεγράφη σοι άνωθεν δι’ όφελος της ψυχής κάτι να πάθεις, παρακαλώ να σου δώσει ο Θεός ανδρείαν ψυχής και υπομονήν.

    Μη φοβήσαι. Οι μασώνοι ιπολλά σκέπτονται και πολλά θέλου να κάμουν, αλλ’ εάν επιτρέψει ο πάντων Κύριος. Χωρίς το θέλημά Του, είπε, μήτε τρίχα δεν πέφτει, μήτε φύλλο. Αυτός θα διασκεδάσει τας βουλάς αυτών. Προς το παρόν αρκεί ημίν. Δια το αργότερα ας το σκεφθεί ο Θεός, όπου μας έχει και ζώμεν.

    Συ από Θεού να αρχίζεις και εις Θεόν να καταλύης και μη φοβήσαι τους επιναισταμένους σοι πειρασμούς. Διότι χάριτι Χριστού ως καπνός διαλύονται. Μάνθανε να εξαγοράζεις τον καιρόν και τας περιστάσεις. Ο εχθρός δεν ησυχάζει ποτέ. Ο δε πειρασμός έρχεται εις εκάστου τα μέτρα. Και πρέπει να υπομείνεις για να βγεις νικητής. Διότι ο αγωνοθέτης Χριστός δι’ αυτό αφήνει τους πειρασμούς. Να κερδίζωμεν νίκας κατά του εχθρού, να αποπλυνώμεθα των παθών και να τελειούμεθα.

    Μέρος χωρίς πειρασμούς δεν υπάρχει. Και ο άνθρωπος οφείλει, εκεί όπου πολεμείται, εκεί να νικήσει. Δια να δώσει λύπη και αισχύνη εις το διάβολον, χαράν δε και δόξαν εις τον Θεόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὸ πνεῦμα τοῦ Ἕλληνα, εἶναι τὸ Ὀρθόδοξον.Καὶ αὐτὸ θὰ νικήσῃ διότι εἶναι μὲ τὸν Νικητή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι, αμην. Εδω και πολλά χρόνια αμφιβάλλω για το πνεύμα της πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας

      Διαγραφή
  3. Επειδή έχουν χάσει άπαντες το μέτρο και η ΠΑΡΑΝΟΙΑ κυβερνά
    πρέπει να θυμίσει κάποιος στον κ.Κασσελακη ότι υπάρχει γιατί ο
    Πατέρας του πήγε με γυναίκα, το παιδί που θέλει να υιοθετήσει θα
    Το πάρει από γυναίκα,και μηχανική μήτρα να δημιουργηθεί πάλι
    Θηλυκό θα είναι γιατί το κλειδί δεν ανοίγει κλειδί θέλει κλειδωνιά.
    Οι δυνάμεις που υπάρχουν και μάθαμε στο σχολειό είναι τα ΟΜΟΝΥΜΑ
    απωθούνται και τα ΕΤΕΡΏΝΥΜΑ ελκονται.Ελεος κουραστηκαμε από τις
    Μπουρδολογιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή