Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ. ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ. ΕΞΕΓΕΡΣΟΥ!


Γράφει ο Ιωάννης Βαρκάρης

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ οὐκ εἰσέρχεσθε, οὐδὲ τοὺς εἰσερχομένους ἀφίετε εἰσελθεῖν.

  ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ - ΚΕΦ. 23 (ΚΓ)- 14

Έχω να πω ως Ορθόδοξος Χριστιανός, ως υπέρ πολύτεκνος, ως εκπαιδευτικός και ως πολίτης αυτού του τόπου μερικά αλίμονο σε κάποιους σύγχρονους γραμματείς και φαρισαίους. Γιατί η υποκρισία είναι διαχρονικό «προσόν» μιας μερίδας ανθρώπων.  

Κάποιοι θυμήθηκαν να αντιδράσουν στο νομοσχέδιο για την συμβίωση των ομοφυλοφίλων. 

Αυτοί που κάναν το κορόιδο σε όλες τις συμφορές που ήρθαν στον τόπο μας το περασμένο διάστημα βγήκαν τώρα να πούνε κάτι μισόλογα για το θέμα των ομοφυλοφίλων μάλλον για τα μάτια θα λέγαμε διότι το εν λόγο νομοσχέδιο ήδη είναι αποφασισμένο και εξασφαλισμένο ότι θα ψηφιστεί και θα περάσει. 

Για να μην αναφέρω ότι η «αντίδραση» του Ιερώνυμου πλαγίως ίσως υπονοεί την κατάργηση του νηπιοβαφτισμού.

Αντίδραση λοιπόν εκ του ασφαλούς σε ένα τετελεσμένο θέμα, λέγεται υποκρισία... 

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί αφήσατε τις περιουσίες του λαού , έρμαιο των άθεων και αντίχριστων κυβερνήσεων. 

Όταν έπρεπε να παρέμβετε στις αντιλαϊκές αποφάσεις«μνημόνια» της αντίχριστης κλίκας λέγατε πως η εκκλησία δεν ασχολείται με πολιτικά, ενώ όταν θιγόταν η δική σας -εκκλησιαστική- περιουσία επεμβήκατε και ασχοληθήκατε. 

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί αφορίζετε κάθε αντίσταση και κάθε επανάσταση ενάντια σε κάθε κατακτητή μέχρι να δείτε ποιος θα επικρατήσει. 

Και αν επικρατήσει ο κατακτητής συνεργάζεστε μαζί του λέγοντας τους επαναστάτες «ξεβράκωτους που θέλανε να χαλάσουν μια αρμονική συνύπαρξη» ή αν επικρατήσει η αντίσταση τότε άρετε τα αναθέματα και συντάσσεστε μαζί τους. Συμφεροντολόγοι δειλοί.

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί αφήσατε ακατήχητο τον λαό τον οποίο ορκιστήκατε να καθοδηγείτε και να ποιμαίνετε  ώστε μετά να έχετε την δικαιολογία ότι φταίει ο λαός για την κατάντια του -τάχα- επειδή δεν μετανοεί.

 Ηλίθιοι και τυφλοί. Πως θα μετανοήσει ο άνθρωπος αν δεν έχει διδαχθεί τον λόγο του Θεού; Δεν γνωρίζετε ότι όποιος δεν έχει λάβει τον νόμο δεν έχει και αμαρτία για την παράβαση του;

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί επιτρέψατε και συντελέσατε στο να γίνει η μεγαλύτερη πνευματική και σωματική γενοκτονία της ιστορίας στον λαό. 

Βοηθήσατε -για να μην χάσετε τα κοσμικά προνόμια σας- την αντίχριστη δικτατορία να εμβολι@σει τον κόσμο με σκευάσματα που σκοτώνουν το σώμα και βλάπτουν την ψυχή.

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί δεν είδατε τους Σοδομίτες να κάνουν παρελάσεις υπερηφάνειας σε μια Ορθόδοξη χώρα, ούτε ακούσατε στα σχολεία να δηλητηριάζουν την Ορθόδοξη νεολαία με τις «έμφυλες ταυτότητες». 

Όμως είδατε ότι οι εφτά στους δέκα αρχιμανδρίτες είναι ομοφυλόφιλοι! Ώστε το παραδέχεστε λοιπόν ότι είστε γενιά απόγονοι των Σοδόμων και των Γομόρρων. Πώς θα απαιτήσετε την καθαρότητα των άλλων αν δεν είστε και οι ίδιοι καθαροί;

 Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί επιτρέψατε και συντελέσατε να έρθει στον λαό σας η ζωολατρεία με νόμο που εξισώνει την ζωή του ζώου με την ζωή του ανθρώπου. Δεν διαμαρτυρηθήκατε που για τον βασανισμό ενός ζώου βασανίζεται ένας άνθρωπος. 

Εσείς αν ζούσατε στα χρόνια που ήρθε ο Χριστός θα τον κατακρίνατε γιατί καβάλησε ένα γαϊδουράκι και το κούρασε ή γιατί έβαλε τα δαιμόνια στους χοίρους και πήγαν και σκοτώθηκαν στον γκρεμό;;; 

Σαν φαρισαίοι που είσαστε θα αφήνατε να καταδικαστεί ο Κύριος για βασανισμό και θανάτωση ζώου-αν υπήρχε τότε «ζωοφιλικός νόμος»-;.  

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί δεν βλέπετε ότι μόνο τίτλους έχετε και διαδοχές οι οποίες όμως είναι χωρίς ουσία. 

Δεν καταλάβατε ότι ο Θεός αν θέλει μπορεί να κάνει ακόμα και τις πέτρες απογόνους του Αβραάμ, ούτε είδατε ότι σαν «άγρια ελιά» που είστε έχετε μπολιαστεί με ήμερο κλαδί για να βγάλετε καλό λάδι και είναι πιθανό -και εύκολο- το κλαδί το ήμερο να επιστραφεί στο δέντρο που ανήκει, αφού άλλωστε η δική σας η ελιά σταμάτησε να παράγει αυτό το  καλό λάδι. 

Αλίμονο σας Θεολόγοι και Κληρικοί υποκριτές, γιατί έχετε πάρει οι περισσότεροι τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και έχετε συναινέσει σε κάθε είδους ηλεκτρονική ταυτοποίηση και ηλεκτρονική σκλαβιά. Το σπίτι του πατέρα μας το κάνατε οίκο εμπορίου. 

Του βγάλατε ΑΦΜ και το κάνατε εταιρία. Εσείς όταν διαβάσατε «ἀπόδοτε οὖν τὰ Καίσαρος Καίσαρι καὶ τὰ τοῦ θεοῦ τῷ θεῷ»καταλάβατε να δώσετε τα πάντα στον καίσαρα και τίποτα στον Θεό. 

Και έτσι λέτε«Ο νόμος μας υποχρεώνει να βγάλουμε ΑΦΜ δεν μπορούμε να παρανομήσουμε»... Υποκριτές. Τον νόμο του Θεού που σας θέλει ελεύθερους και με αυτεξούσιο πως τον παραβαίνετε;

Την οργή του λαού που εξαπατάτε αναμένω να συνταχτώ. Στον Θεό σας αναθέτω και παρακαλώ την δικαιοσύνη του. 


Αμήν+


ΠΗΓΗ


14 σχόλια:

  1. Για όλα αυτά,επειδή δε μπορούν να βλέπουν τον Ιησού Χριστό, είπαν να τον βγάλουν και μέσα από το ιερό.ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αντέχουν να τον βλέπουν τον εσταυρωμένο. Τρέμουν τα δαιμόνια τους και γιαυτό τον βγάλαν

      Διαγραφή
  2. Διάβασα προ κάτι ημερών ένα μήνυμα από Αγιορείτη που έλεγε όχι στην ηττοπάθεια, κάνουμε όλοι λες και έχει ψηφισθεί ήδη ο νόμος, περισσότερη πίστη έχουμε σε αυτό παρά στον ίδιο τον Χριστό. Και έλεγε ότι αν προσευχηθούμε με πίστη, δεν θα καταφέρουν να το ψηφίσουν και θα φαν τα μούτρα τους μέρα μεσημέρι. Και θυμήθηκα τον Χριστό στην Ναζαρέτ όπου ουκ ηδυνήθη ποιησαι δυνάμεις δια την απιστία αυτών. Τελικά είμαστε ολογόπιστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι αυτός ο γέροντας δεν είναι ηττοπαθής,όταν εθίγει ο ναος της εκκλησίας ως πηγη μολυνσης,η πίστη μας ως ασθενής και όχι θεραπευτικη και τόσα άλλα ο ιδιος εγινε λεοντας και την υπερασπισε ή προσευχηθηκε και αλκαξαν τα πράγματα κσι πλέον δεν διώκεται.Ακομα ρε φιλε τι κουτόχορτο τρώτε ;

      Διαγραφή
    2. Ένας προβληματισμενος γεροντοοπαδός30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:14 μ.μ.

      Καταγγελνω εδώ το Γεροκοντα γιατί δε μου ανεβάζει την ερώτηση που του έκανα στο σημερινό του άρθρο. Η ερώτηση έχει ως εξής : "Αφού το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατέψει μια πανίσχυρη χώρα σαν τη Μεγάλη Βρετανία όπως λέει στο σημερινό του άρθρο, τότε γιατί η μικρή Κύπρος πρέπει να μπει στο ΝΑΤΟ για να προστατευτεί από τη Τουρκία, όπως λέει σε προηγούμενο του άρθρο." Μήπως ο Γεροκοντας είναι Τούρκος ή απλά δεν ξέρει τι του γίνεται;"
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. Βαρκάρη αν θες να πεις κάτι για το Γεωκων μην χρησιμοποιείς άλλα ψευδώνυμα. SsM

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:18 μ.μ. σιγά ρε πονηρέ που χρησιμοποιώ ψευδώνυμα. Έχω Ανάγκη να χρησιμοποιώ άλλα ψευδώνυμα; Εσύ έχεις ψύχωση με τον Γέωκων λες και σου πήρε την γυναίκα και θα την πληρώσουμε οι υπόλοιποι; Έκανες μπλόγκ με θέμα τον Γέωκων είδα. Έχουμε και άλλες δουλειές από τις προσωπικές βεντέτες του κάθε νος. Στην τελική γιατί τέτοια εμμονή με τον συγκεκριμένο; Δεν έχει πει και κάτι το τόσο τραγικό ούτε κάτι το βλαπτικό για την πατρίδα. Έχει μια προφητομανία αλλά δεν θα ανοίξουμε και σταυροφορία εναντίον του επειδή έχεις προσωπικά μαζί του. Έλεος πια. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο γιάννης εχμ σόρι λάθος ο ελελεφ εχμ ...πάλι λάθος το νινί χτενίζεται ήθελα να πω που λέει και ο λαός

      Διαγραφή
    5. Αναγκάζομαι να απαντήσω στον ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ γεροντοοπαδό:

      Πρώτα από όλα μαθε την ιστορία που αφορά την Κύπρο. Στις 11 Φεβρουαρίου του 1945, οι Μεγάλοι της Γης έδωσαν τα χέρια και η Γη κόπηκε στα δύο…..σε Ανατολικούς και Δυτικούς, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ, στο μοίρασμα των χωρών που έκαναν η Αμερική και η Σοβιετική Ένωση η Κύπρος βρέθηκε στο Δυτικό μπλοκ όπως και η Ελλάδα

      Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος μετα από τον αγώνα της ΕΟΚΑ το 1955-1959 πήγε εναντίον της Δύσης με την βοήθεια των κομμουνιστών κυπρίων, με αποτέλεσμα η Αμερική να αποκαλεί τον Μακάριο ως τον ΚΑΣΤΡΟ της Μεσογείου, πρότειναν στον Μακαριο να ιδρύσουν Αμερικάνικη βάση στην Κύπρο, ο Αρχιεπίσκοπος με πιέσεις από τους κομμουνιστές είπε ΟΧΙ με αποτέλεσμα το 1974 η Τουρκία να εισβάλει στην Κύπρο.

      Η Σοβιετική ένωση δεν προειδοποίησε την Κύπρο αλλά και δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την εισβολή ΔΙΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ανήκε στο Δυτικό μπλοκ

      ΑΝ Ο ‘’εθναρχης’’ δεχόταν τότε την πρόταση της Αμερικής Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

      Υ.Γ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕ ΜΝΗΣΙΚΑΚΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, το 1974 πολέμησα στον πόλεμο εναντίον των τούρκων εισβολέων........... ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ για καφέ....... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ
      Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    6. Η απάντηση σου είναι παντελώς άσχετη με το ερώτημα που σου έθεσα. Το περίεργο είναι πως ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ να το έχεις καταλάβει. Ξανά : :Αν το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να προστατέψει τη Μεγάλη Βρετανία όπως λες σε αυτό το άρθρο, τότε γιατί η Κύπρος πρέπει να μπει στο ΝΑΤΟ για να προστατευτεί από τη Τουρκία όπως είπες σε άλλο άρθρο;Μήπως είσαι με τη Τουρκία τελικά ή απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Όσον αφορά τα μπαρμπουτσαλα που αραδιάζεις και τα ονομάζεις Ιστορία… Η Κύπρος έχει στείλει ολοκληρο τάγμα για να πολεμήσει στο πλευρό των Άγγλων στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο με την υπόσχεση να την αφήσουν να Ενοποιηθει με τη μητέρα πατρίδα. Πράγμα που αθετησαν μετά τη λήξη του Β Παγκοσμίου πολέμου. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα από τη πλευρά των νικητών η οποία όχι μονο δεν αποκόμισε σημαντικά γεωπολιτικά οφέλη αλλά αντίθετα την διέταξαν να αποσυρθεί από… Τη Βόρεια Ήπειρο όπου και δημιούργησαν την Αλβανία. Αυτά ασχετε για τους Δυτικούς Συμμάχους σου. Γιατί Νατο ακόμη δεν υπήρχε τότε. Παράλληλα η Αγγλία υπό το φόβο να μην προσχωρήσει η Ελλάδα στο Κομμουνιστικο μπλοκ έστειλε δύναμη στην Ελλάδα (μεταξύ των οποίων και Αγγλοι αξιωματικοι που υπηρετούσαν Κύπρο)οι οποίοι και οργάνωσαν με προβοκατσιες τον Ελληνικό Εμφυλίο. Οι Αγγλικές μυστικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα δρουσαν με κέντρο την Αγγλική Πρεσβεία. Σιγά σιγά έγινε η μετάβαση στους Αμερικάνους (τη νέα ανερχόμενη δύναμη μετά το Β Παγκόσμιο). Ξέχασες να αναφέρεις τη σχέση της ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΠΡΕΣΒΕΊΑ, την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχιας επί ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΥ και τις ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎΣ…Αυτα όλα για να μαθαίνεις ιστορία και να μη λες μπαρούφες. αν και άσχετα με το αυτό που σου έθιξα (το ότι δηλαδή έρχεσαι ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ). Το εάν πολεμήσες ή όχι είναι θέμα δικό σου,μην το αναφέρνεις για να κερδίσεις πόντους, δείχνεις πάντως άτομο με σοβαρά κολληματα(κατηγοριοποιησες ο ίδιος τον εαυτό σου σαν Δεξιό νομίζοντας ότι αυτό σε κανει αυτόματα πατριωτη, αδυνατείς να καταλάβεις ότι εκτίθεσαι και δείχνεις αδυναμίες και σοβαρά κολλήματα με αυτά που αναφέρεις και αυτό είναι ακόμη χειρότερο γιατί πως θα πιστεψουν οι άλλοι τις μπαρουφοαναδιασκευες σε προφητείες που παρουσιάζεις κάθε λιγο εάν ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΌΣΟ ΣΟΒΑΡΆ ΚΟΛΗΜΑΤΑ);; Όσον αφορά το 74, με αυτά που αναφέρεις δείχνεις άτομο που μάλλον επαιρνε διαταγες από τη Χούντα.

      Διαγραφή
  3. Λίγη υπομονή μέχρι το Μάρτη

    "'Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω'" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τίτλος σας με μπερδεψε. Εννοείτε Μάρτη 2024 ή Μάρτη '25;

      Διαγραφή
    2. Για ακριβείς απαντήσεις θα πρέπει να ρωτήσετε άλλο... γεροντα.

      Διαγραφή
  4. Διαμαρτυρία έξω από την ΔΙΣ την οποία πληρώνουμε και δεν κάνει την δουλειά της. Να υποχρεωσουμε τούς παπάδες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. SsM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύλο από παπά έχεις ξαναφάει30 Ιανουαρίου 2024 στις 11:20 μ.μ.

      Πέφτω στη λήθη μου. Όταν με χρειαστείς φώναξε με και θα μαι στο πλευρό σου.

      Διαγραφή