Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Thales

Αυτό το κείμενο είναι για αυτούς μόνο που μπορούν να δουν τον βασιλιά γυμνό!!! Ο στόχος της ΝΤΠ μεταξύ των πολλών άλλων είναι πασιφανώς και η καταστροφή της ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ!!!
Της επιχείρησης που είναι ευεπίφορη στους τόσο ευεργετικούς για τον λαό κινδύνους του Ανταγωνισμού και της επιχείρησης που αντιμετωπίζει μετωπικά το ρίσκο της επιτυχίας η της πτώχευσης!!! Καθημερινά μιλάμε!!!! 

Μεγάλη ή μικρή επιχείρηση είναι αδιάφορο!!! Ο Ανταγωνισμος ενω εξουθενωνει τους εργαζομενους της(ιδιοκτητες-υπαλληλους-εργατες) ταυτοχρονα την εξανθρωπιζει και την απενοχοποιει κοινωνικα οχι μονο μεσω του βιωτικου-υπαρξιακου κινδυνου αλλα και μεσω τοσων ευεργετηματων της ελευθερης αγορας που δεν ειναι του παροντος!!!! 

Σκοπος της ΕΛΙΤ λοιπον ειναι η δημιουργια μεγαλων "επιχειρησεων" που αφου απορροφησουν των τζιρο των μικρων και αφου χρηματοδοτηθουν ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΑ απο το φιλιο χρηματοπιστωτικο συστημα αμεσως μετα θα καταργησουν και τον οποιο ανταγωνισμο που εξανθρωπιζει οπως ειπαμε και ηθικοποιει το συστημα!!!!

Και ρίχνει τις τιμές πρωτίστως!!!!Ο δρόμος προς την παγκόσμια ΤΥΡΑΝΝΙΑ διανοίγεται έτσι απροκάλυπτα!!!! Τα μέσα για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι πολλά και πολυποίκιλα. Άλλα φανερά και άλλα σκιώδη!!!!

 Παραθέτω δυο απο τα σημαντικοτερα καθεστωτικα εργαλεια και ενεργουμενα της ΕΛΙΤ: 

1)Οι χειραγωγημενες κυβερνησεις με αχυρανθρωπους πρωθυπουργους, υπουργους και καθε φυσεως αξιωματουχους που εκλεγονται(συνηθως)με την ευλογια της υπερεθνικης ελιτ των υπερτραπεζιτων!!! 

Καμμια δυνατοτητα αυτονομης πορειας δεν εχουν τετοιου ειδους δομες και κυβερνησεις αχυρανθρωπων οταν τα παντα ολλα με πρωτη την νομοθεσια ερχονται πεσκεσι απ εξω!!! Απο τους πατρωνες!!! 

Θυμιζω οτι πολλα φορολογικα νομοσχεδια και οχι μονο ηρθαν ετοιμα απ εξω(βλεπε μαρτυριες Τρ. Αλεξιαδη Αν. Υπ. Οικ, της βουλευτου κα Παναριτη, κλπ, κλπ) . Αλλο προσφατο παραδειγμα :Το τοσο αναλυτικο ΦΕΚ περι υποχρεωτικοτητος του εμβολιου θεσπιστηκε 20/2/"20 ΠΡΙΝ δηλαδη ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ.

 Τετοια προβλεπτικοτητα και τετοια λεπτομερεια οπως ειναι ευλογο ποτε δεν θα μπορουσε να διαθετει η Ψωροκωσταινα οταν για τα πιο απλα δεν μπορει να ξεχωρισει δυο γαιδουριων αχυρα!!!! 

2) Η μεγαλη μαζα των υπαλληλων του στενου και ευρεως κρατους(οχι ολοι) που λειτουργουν πλεον ως Πραιτωριανοι και Γενιτσαροι προσδοκωντας την μισθαρνη επιβιωση τους αποκλειστικα απο τους φορους!!!! 

Ειναι οι πολιτες που αποκομενοι εντελως πλεον των μεσων και των δεξιοτητων επιβιωσης στον σκληρο ανταγωνιστικο στιβο της ελευθερης οικονομιας θα κανουν τα παντα με τους "συνεργους" τους στην κυβερνηση!! Που και αυτοι ακολουθουν την ατζεντα της παγκοσμιας ΕΛΙΤ!!!!!

Θα κανουν τα παντα για τον μισθο που τους εξασφαλιζει το καθεστως αλλα και για την χλιδη (γιατι οχι) και τα αναριθμητα προνομια που ορισμενοι γευονται μεσω της οσφυοκαμψιας τους!!!! 

Οι πολιτες αυτοι φαινεται οτι ακομα και αν οι συνθηκες ηταν ιδανικες δεν επιθυμουν να εργαστουν ανταγωνιστικα για να βγαλουν το ψωμι τους!!! Επιθυμουν(κατα παραβιαση καθε ηθικης ταξης) να αντλουν πορους και απιστευτα προνομια εις βαρος των πολιτων της ελευθερης οικονομιας του μοχθου, της συνεχους και καταναγκαστικης αξιολογησης και της προσπαθειας!!!

 Ως γνωστον (στους νοημονες) τιποτα δεν παραγεται στην οικονομια ειδικα χωρις καματο και χωρις αγωνα!!! Και αυτα ειναι που αποφευγουν με την σταση τους οι οποιοι πραιτωριανοι - γενιτσαροι του καθεστωτος!!!! Και γιαυτο υποστηριζουν εμμονικα τις επιταγες των αχυρανθρωπων της κυβερνησης!!! Οταν οι τελευταιοι ειναι ερμαια και αβουλα αθυρματα των διεθνων τραπεζιτων!!!
 
Thales

(Το κείμενο ήταν σχόλιο σε προηγούμενη μας ανάρτηση αλλά επειδή είχε ενδιαφἐρον και έκταση άρθρου το δημοσιεύσαμε προσθέτοντας το βίντεο που ακολουθεί, για να δουν όλοι οι αναγνώστες ότι αυτό που συντελείται σήμερα άρχισε πολλά χρόνια πριν με τους "μυστηριώδεις"εμπρησμούς των πολυκαταστημάτων...)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ!

ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!
ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ! ΤΥΧΑΙΟ;;;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου