Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑΖΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ... ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ!

6 ΒΙΝΤΕΟ 18 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 



”Άγρια επεισόδια αστυνομικών-πολιτών στη Λευκωσία” μεταφέρει το philenews.Το απόγευμα του Σαββάτου διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία σε κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας, όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν το πλήθος διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά και τη διαφθορά.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε αντλίες νερού, δακρυγόνα και γκλοπ για να καταστείλει το συνατγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι που οι κορονοδημοκρατίες το κατάργησαν εν μια νυκτί προκαλώντας εκτροπή κι ανωμαλία… Με ιδιαίτερο μένος οι αστυνομικοί άνοιξαν κεφάλια. Μάτωσαν τον κόσμο.. 

Aν είχε λίγο τσίπα το καθεστώς θα όφειλε να έχει καταργήσει τα γκλοπ εκεί όπου Γκρίζοι λίγοι πολτοποίησαν με λοστούς και ξύλα το μάρτυρα Ισαάκ. ”..δυσανάλογη βία..

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ επέβαλε πρόστιμα για παραβίαση των επιδημιολογικών μέτρων.


Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε χρήση βίας κατά πολιτών, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ομάδων από αντιφασιστικό χώρο – Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά – Ριζοσπαστική οικολογία. Η πορεία ονομάστηκε “Ως Δαμέ με τον κρατικό αυταρχισμό”.
Το ίδιο μέσο προσθέτει ”Σύμφωνα με πληροφορίες, όργανα της Αστυνομίας χτύπησαν διαμαρτυρόμενους με γκλοπ, έσυραν άτομα στο έδαφος, ενώ έκαναν χρήση σπρέι ατομικού εξοπλισμού. Επίσης έγιναν ρίψεις νερού με το όχημα “Αίαντας”. ”

Ελληνοκύπριος πατάει με μπότα Ελληνοκύπριο…….



Άνανδρη και διχαστική ανθελληνική επίθεση όταν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που το κυπριακό μέσο αναφέρει: ”Χτύπησαν γυναικόπαιδα Την ώρα των επεισοδίων χτυπήθηκαν από αστυνομικούς γυναίκες και παιδιά. 

Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Επίσης μοίρασε εξώδικα πρόστιμα, αφού έγινε παραβίαση επιδημιολογικών μέτρων.” Εντάξει οι χώρες μας είναι προτεκτοράτα πρέπει να το δείχνουμε τόσο εξώφθαλμα. 

Πριν χτυπήσετε Κύπριο κι Έλληνα πριν του ανοίξετε σαν τους Γκρίζους Λύκους το κεφάλι αναρωτηθείτε μήπως οι εντολές που δέχεσθε έρχονται απευθείας από ξένα ανθελληνικά κέντρα λήψης απόφασης…

Ο κυπριακός λαός έδειξε για μια ακόμη φορά ότι διαθέτει ισχυρό ένστικτο ελευθερίας και αυτοδιάθεσης όταν λαοί εκατομμυρίων λούφαξαν….

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν 10 συλλήψεις και επιβλήθηκαν 6 εξώδικα πρόστιμα. Αναφορικά με τις ρίψεις νερού, η Αστυνομία κάνει λόγο για απόκρουση ρίψεων πετρών και πορτοκαλιών από πλευράς διαδηλωτών.



Τα πιο πάνω σημειώθηκαν στη λεωφόρο Στασίνου, στους γύρω δρόμους και στο πάρκο Κολοκάση.

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από οργανωμένα σύνολα, τα οποία διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της πανδημίας, αλλά και τη διαφθορά.


Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την πορεία, η Αστυνομία έχει εκδώσει από την Παρασκευή ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, αφού απαγορεύονται οι μαζικές συγκεντρώσεις, ένεκα των επιδημιολογικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ. 






 

3 σχόλια:

  1. "Επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο κέντρο της Λευκωσίας, με τους αστυνομικούς να προβαίνουν σε χρήση βίας κατά πολιτών, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ομάδων από αντιφασιστικό χώρο – Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά – Ριζοσπαστική οικολογία"
    Ε γραφτε το και στον τιτλο ρε παιδια τι μας παραπληροφορειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά είναι η παραπληροφόρηση; Ότι η αστυνομία δικαιούται να δέρνει γυναικόπαιδα αν η διαμαρτυρία γίνεται από ομάδες του αντιφασιστικού χώρου – Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά – Ριζοσπαστική οικολογία";Περίεργη άποψη για την δημοκρατία έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η 14/2/21 ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ.

    ΕΙΧΑΜΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑ-TV ΕΠΙΣΗΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ "ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ THESECRETREALTRUTH (MIA ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ)
    ΜΟΝΟ ΤΑ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ"ΚΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ.

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; - ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΝΟΜΠΑΡΑΤΕ; ΑΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή