Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..ΠΡΟΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣ;


«Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»

ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

" Η εμφάνιση στη Συρία τριών ρωσικών βομβαρδιστικών Tu-22M3 μεγάλης εμβέλειας ταυτόχρονα, αν και αρχικά υποτίθεται ότι μιλούσαμε μόνο για δύο βομβαρδιστικά των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων, επέτρεψε στη Ρωσία να αναλάβει τον έλεγχο ολόκληρης της Μεσογείου και του περισσότερου μέρους της Μέσης Ανατολή, ισχυρίζεται ρωσικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες, λόγο του γεγονότος της επέκτασης του αεροδιαδρόμου στη ρωσική βάση Χμέιμιμ στη Συρία και της δυνατότητας να προσγειωθούν σε αυτήν βομβαρδιστικά Tu-22M3 μεγάλης εμβέλειας, η Ρωσία μπορεί να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στη Μεσόγειο.

«Δεν είναι τίποτα ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 ονομάζονται ‘δολοφόνοι επιθετικών ομάδων αεροπλανοφόρων’ - μόνο ένας βομβιστής θα είναι αρκετός για να αντιμετωπίσει πολλά πολεμικά πλοία και να καταστρέψει ένα αεροπλανοφόρο. 

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Ρωσία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στη Μεγάλη Βρετανία ότι η αεροπορική ομάδα της, που ήδη κατευθύνεται προς την Ανατολική Μεσόγειο, θα γίνει ο πρώτος στόχος των ρωσικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς», σημειώνει ο ειδικός της Aviapro.

Δεν υπάρχουν ακόμη επίσημα σχόλια σχετικά με την αποστολή ρωσικών βομβαρδιστικών πυραύλων Tu-22M3 στη Συρία, ωστόσο, είναι προφανές ότι εκτός από την ίδια την πτήση, τα ρωσικά αεροσκάφη θα λάβουν μέρος σε επιθέσεις τζιχαντιστών και τρομοκρατικών ομάδων.

Εκτός από την καθιέρωση ελέγχου στη Μεσόγειο, τα ρωσικά βομβαρδιστικά, χρησιμοποιώντας τα όπλα τους, μπορούν επίσης να επιτεθούν σε στόχους στη Μέση Ανατολή."


ΗΔΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΠΡΙΝ ΩΡΕΣ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Αν. Μεσόγειο - πρώτη φορά η Ρωσία στέλνει τέτοια βομβαρδιστικά εμβέλειας που φτάνει μέχρι και το ΑΙΓΑΙΟ

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝ.ΜΕΓΟΓΕΙΟΥ- ΚΡΗΤΗ ;



" Τρεις βομβαρδιστικά Tu-22m3 μεγάλων αποστάσεων πέταξαν στη ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ στη Συρία.



Η προσγείωση αεροσκαφών αυτού του τύπου στο αεροδρόμιο Χμέιμιμ πραγματοποιείται για πρώτη φορά, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Τρίτη 24 Μαΐου, γράφει η Interfax .



Αναφέρεται ότι τα πληρώματα βομβαρδιστικών μεγάλων αποστάσεων θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες για την άσκηση εκπαιδευτικών καθηκόντων σε νέες γεωγραφικές περιοχές κατά τη διάρκεια πτήσεων στον εναέριο χώρο πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών καθηκόντων για «έλεγχο του εναέριου χώρου στη θαλάσσια ζώνη της Μεσογείου, τα βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας θα επιστρέψουν σε μόνιμα αεροδρόμια στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας."

ΔΕΙΤΕ ΤΑ Tu-22m3 

 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΚΛΉΣΕΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΗΓΝΥΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 24ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.



ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου