Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΙ ΟΜΩΣ...


ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ΟΝΤΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ EMAIL ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤ’ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!



ΑΝΑΤΡΟΠΗ: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΠΤΗΣΗΣ RYANAIR: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!

Πάει μακριά η βαλίτσα κι ας μείνει και στα αζήτητα και στ΄απωλεσθέντα…Το κρατικό πρακτορείο της Λευκορωσίας (BelTA) πριν από λίγο δίνει κυριολεκτικά συνέχεια στο θρίλερ με το αεροπλάνο από την Αθήνα. 

Αναφέρει πως ο εθνικός αερολιμένας του Minsk δέχθηκε ένα απειλητικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-email κατά του αεροσκάφους της Ryanair. Δηλώθηκε από τον Artjom Sikorski διευθυντή του Τμήματος Αεροπορίας στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών Λευκορωσίας σε συνέντευξη τύπου..

“Στις 23 Μαΐου 2021, η εθνική αεροπορική εταιρεία του Μινσκ έλαβε γραπτό μήνυμα από την ηλεκτρονική διεύθυνση protonmail.com στα Αγγλικά ( κρυπτογραφημένη υπηρεσία email που ιδρύθηκε το 2013 στη Γενεύη της Ελβετίας) . Το κείμενο έχει ως εξής: «Εμείς, οι στρατιώτες της Χαμάς, είμαστε παρόντες, διότι το Ισραήλ έβαλε φωτιά στη Λωρίδα της Γάζας. 

Πιστεύουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει το Ισραήλ σε αυτόν τον πόλεμο. Είναι γνωστό ότι μέρος του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει με την πτήση FR4978. Τοποθετήθηκε βόμβα κατά την πτήση. Αν δεν σας αρέσουν οι παραγγελίες μας, η βόμβα θα εκραγεί στις 23 Μαΐου πάνω από το Βίλνιους. ” 

Άλλη εκδοχή του μηνύματος δίνει το timesofisrael : Είμαστε οι στρατιώτες της Χαμάς,απαιτούμε από το Ισραήλ να σταματήσει την φωτιά στη Λωρίδα της Γάζας. Απαιτούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποκηρύξει την υποστήριξή της προς το Ισραήλ σε αυτόν τον πόλεμο…

 Μια βόμβα φυτεύθηκε σε αυτήν την πτήση. Εάν δεν ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις μας, η βόμβα θα εκραγεί πάνω από το Βίλνιους στις 23 Μαΐου. ” Το ισραηλινό μέσο απαλείφει τα περί του νέου Νταβός.. περί Δελφών..στο Ζάππειο ..

όπου συμμετείχε η πέτρα του σκανδάλου η Svetlana Tikhanovskaya ο θηλυκός Ποροσένκο που αποπειράθηκε εμφύλιο στη χώρα της στα πρότυπα του ουκρανικού και που η Λευκορωσία έχει ζητήσει την έκδοση της από Λιθουανία, που αυτονακηρύχθηκε νικήτρια. Πρόκληση η παρουσία της σαφή ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις 3ης χώρας…

Κορώνες για κρατική τρομοκρατία….κρατική τρομοκρατία άσκησε το Κίεβο στο Ντονμπάς που βομβάρδιζε αστικές ζώνες πολυκατοικίες αεροδρόμια πόλεις και χωριά εκκλησίες και μοναστήρια πάρκα και σχολεία κι σκότωσε 10.000 ρωσογενείς…γενοκτονία, εκτόπισε 1.000.000.

 Η Ελλάδα θέλησε να προσφέρει καλές υπηρεσίες για μια ακόμη φορά στον δυτικό παράγοντα και παρά λίγο να μας δώσουν κρέας…Για ξένα συμφέροντα βάζουμε τη χώρα στο ντορβά….Υπό ποιά ιδιότητα η καταζητούμενη από τη χώρα της είχε διακρατικές επαφές;;;




Το αεροδρόμιο έλαβε την αναφορά στις 12.30. Η πτήση FR4978 είναι Squawk από το 7700, η ​​γενική πτήση για γενικό ατύχημα.

Οι πιλότοι του Boeing 737 έκαναν εκτροπή πορεία και στράφηκαν άμεσα προς το Εθνικό Αεροδρόμιο του Μινσκ. Η επιχείρηση ολοκληρώνεται στις 13:15. Η αεροπορική εταιρεία και το διαμέρισμα επιβατών του επιβατικού αυτοκινήτου εξυπηρετούνται ειδικά. Οι βόμβες δεν βρέθηκαν.

Το αρμόδια επιτροπή της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας μίλησε για μια κατάσταση ψευδούς συναγερμού.Μια πιθανή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας τον επόμενο μήνα. Ενόψει της αυξανόμενης ευρωπαϊκής πίεσης, ο Λουκασένκο μπορεί να στραφεί στη Μόσχα για περισσότερη βοήθεια και προστασία..

Η παραπάνω είναι η επίσημη εκδοχή της Λευκορωσίας..

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένονται αντιδράσεις από όλες τις πλευρές...αν και είναι όχι βόμβα… αλλά καυτή πατάτα το όλο θέμα πλέον αφού εμπλέκεται για δεύτερη φορά η χώρα με αναφορά σε Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών αλλά και για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στο παλαιστινιακό! 

Κι αν δεν είναι στημένο;; Κι αν όντως υπήρξε απειλή; Γιατί άλλο απειλή άλλο επίθεση…Πάντως μια απειλή έστω και μη υλοποιημένη δύναται ν’αποτελεί και προειδοποίηση .Από τη στιγμή που το επικαλείται είναι σε θέση να το αποδείξει το email τουλάχιστον. 

Αντί να ψάχνουμε τον Προτάσεβιτς και να τον προτάσσουμε μήπως θα πρέπει να ψαχτούμε σαν χώρα για το γεγονός ότι έχουμε εκτεθεί σ΄επικίνδυνες ατραπούς τόσο στο μεσανατολικό όσο και στο ρωσικό κατ΄επέκταση λευκορωσικό;; 

Γιατί παρασυρόμενος από τη λογική ότι τελευταία απέκτησες παντοδύναμους φίλους εύκολα μπορεί να κάνεις το μοιραίο λάθος…..

Έχουν παρέλθει 4 ολόκληρες ώρες και καμιά επίσημη αντίδραση από Αθήνα κι Ισραήλ που είναι εμπλεκόμενες με τον έναν ή άλλο τρόπο στην ανακοίνωση του Υπουργείου αερομεταφορών Λευκορωσίας….

Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις στον εναέριο χώρο Λευκορωσίας. Λογικό η Μέρκελ αιματοκύλισε την Ουκρανία θέλει να βάλει στο χέρι και την Λευκορωσία αλλά ο Λουκασένκο δεν είναι Γιαννούκοβιτς….

Το Ευρωπαικό Συμβούλιο ως αναμενόταν καταδικάζει την εξαναγκαστική προσγείωση και την κράτηση του ” δημοσιογράφου” και της καλής του. Ζητά την άμεση απελευθέρωσης τους και η ελευθερία κινήσεων τους να είναι εγγυημένη. 

Παρατήρηση 1η δεν αναφέρεται ο όρος κρατική αεροπειρατεία που χρησιμοποιεί ο Έλληνας πρωθυπουργός αλλά ένας όρος πολύ πιο ήπιος…

Καλεί τη Διεθνή Οργάνωση Πολιτικής αεροπορίας να διερευνήσει το απαράδεκτο όπως το χαρακτηρίζει επεισόδιο.Kαλεί το Συμβούλιο να συντάξει το συντομότερο επιπρόσθετες λίστες προσώπων και οντοτήτων στη βάση του σχετικού πλαισίου τιμωριών..

Kαλεί το Συμβούλιο να υιοθετήσει περεταίρω στοχευμένες οικονομικές τιμωρίες και καλεί την Υψηλή Αντιπρόσωπο και την Επιτροπή να υποβάλει προτάσεις.. 

Kαλεί όλες τις αεροπορικές εταιρίες που εδρεύουν στην ΕΕ να αποφεύγουν τον εναέριο της Λευκορωσίας..Kαλεί το Συμβούλιο να υιοθετήσει όλα τ΄απαραίτητα μέτρα για αναστολή χρήσης του εναέριου της ΕΕ για τις αεροπορικές εταιρίες της Λευκορωσίας..




3 σχόλια:

  1. Ο Λουκασένκο πληρώνει την ... "αποστασία" από το Covid-19-project

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον φοβουνται τα λοιμα της δυσης πως το πουλακι θα κελαηδισει για να γλυτωσει τη ζωη του, γι'αυτο εχουν λυσσαξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΤΙΝ:(Σάββατο 22/5) " ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ...ΘΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ".
    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή