Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΧΤΥΠΗΣΕ ΞΑΝΑ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ DIMONA ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!
 


Οι σειρήνες ήχησαν σήμερα στον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό του Ισραήλ στη Dimona που πρόσφατα είχε δεχθεί επίθεση από συριακό πύραυλο. Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρο των Παλαιστινιακών ομάδων. Για επίθεση σε Beer Sheeba και Dimona έκαναν λόγο διάφοροι λογαριασμοί.

O ισραηλινός πυρηνικός αντιδραστήρας στη Dimona βρίσκεται σε υψηλό συναγερμό μετά την εκτόξευση πυραύλων προς αυτόν σημειώνει λογαριασμός από Βέλγιο. Για λάθος συναγερμό αναφέρει τέλος άλλη πηγή επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. 

Και χθες σημειώθηκε επίθεση με ρουκέτες κατά της Dimona αναφέρει λογαριασμός που σημειώνει ότι οι συστοιχίες SAM της ισραηλινής αεράμυνας είναι τώρα δεσμευμένες με τους πυραύλους που εκτοξεύτηκαν σε Beer Sheva, Ashkelon, Ashdod και επίσης τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Dimona.

Παράλληλα σύμφωνα με το ισραηλινό μέσο απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά κατοίκων Κατατέθηκαν κατηγορίες κατοίκων προερχόμενων από φυλές Βεδουίνων στην έρημο Νεγκέβ όπου η Dimona που συμμετείχαν σε βίαιες ταραχές στην περιοχή…


Kαι πριν λίγο σειρήνες στο Negev όπου είναι η Ντιμόνα..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου