Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

BΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ, EΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ, KΑΘΗΓΗΤΗΣ IΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤ HARVARD ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

MARTIN KULLDORFF: «Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜOΥ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ 27 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΜΕ ΝΟΣΗΣΗ»!



Martin Kulldorff, Bιοστατιστικολόγος, Eπιδημιολόγος,Kαθηγητής Iατρικής Harvard: η υποχρεωτικότητα εμβολιασμoύ είναι επιστημονικά άνευ νοήματος, θεσμοθετεί διακρίσεις και είναι ανήθικη.
 Στο Ισραήλ, οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν 27 φορές περισσότερο για συμπτωματική λοίμωξη COVID από εκείνους που ανέπτυξαν φυσική ανοσία με νόσηση!

O Martin Kulldorff, PhD,Bιοστατιστικολόγος, επιδημιολόγος και καθηγητής της ιατρικής στο Harvard Medical School καταγγέλει σε υψηλούς τόνους την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού..

Η προηγούμενη νόσηση σε COVID (σε πολλούς εργαζόμενους) παρέχει καλύτερη ανοσία από τα εμβόλια (πολλοί επαγγελματίες), επομένως η υποχρεωτικότητα εμβολιασμών δεν είναι μόνο επιστημονικά άνευ νοήματος, θεσμοθετεί επίσης τις διακρίσεις και είναι ανήθικη. (27.8.21)


Στο Ισραήλ, τα εμβολιασμένα άτομα είχαν 27 φορές υψηλότερο κίνδυνο συμπτωματικής λοίμωξης COVID σε σύγκριση με εκείνα με φυσική ανοσία από προηγούμενη νόσηση του COVID [95%CI: 13-57, προσαρμοσμένο για τον χρόνο του εμβολίου/ασθένειας]. 

Κανένας θάνατος από COVID σε καμία από τις δύο ομάδες. (26/8/21)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου