Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΊΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

 ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 


Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου 

Από την 1η Ιουλίου 2021Ο τέθηκε σε εφαρμογή ο κανονισμός της ΕΕ για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID. Οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν νοσήσει πολίτες και  κάτοικοι της ΕΕ θα εφοδιάζονται τουτέστιν θα μαρκάρονται  με   ψηφιακά πιστοποιητικά COVID.

Το γεγονός όμως αυτό δείχνει πως η  ανθρωπότητα , παίρνει  έναν δρόμο επιστροφής προς τον Μεσαίωνα . Αν δεν ξεφεύγει από αυτόν, θα τον περπατήσει μέχρι το τέλος. 

Δυστυχώς από πλευράς νομικού πολιτισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων επιστρέψαμε με αυτές τις ρυθμίσεις 800 χρόνια πίσω.

Επιστέψαμε σε νομικές ρυθμίσεις που έχουν την ίδια φιλοσοφία με νόμους της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας της εποχής του Διοκλητιανού. 

Τότε   όλοι οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στηγματίζονταν με μια μολυβδένια “bulla”για να τους συλλαμβάνουν εύκολα σε περίπτωση λιποταξίας.

 Επίσης σημαδεύονταν στο πρόσωπο με πυρωμένο σίδερο και οι καταδικασμένοι σε μονομαχίες ή σε καταναγκαστική έργασία σε μεταλλεία. 

 Τις διατάξεις αυτές του Ρωμαϊκού δικαίου τις είχε καταργήσει ο Μέγας Κωνσταντίνος, γιατί όπως έγραφε στο σχετικό διάταγμά του “Η όψη που πλάστηκε κατ΄ εικόνα του επουράνιου κάλλους δεν πρέπει να παραμορφώνεται.”

 Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πλήρη και μελετημένη από χρόνια  άσκηση εγκαθίδρυσης μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, η οποία θα έχει ως σκοπό  έναν πλήρως ελεγχόμενο από την “ελίτ” των παγκοσμιοποιητών, ανθρώπινο πληθυσμό στη Γη μας . Το σχέδιο αυτό  συμφωνήθηκε στο Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2019.

Οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν αυτό το γεγονός να γίνει γνωστό και πιστευτό από τις ανθρώπινες κοινωνίες και γι΄αυτό το αφορίζουν από τον  δημόσιο λόγο με  την ρετσινιά ότι είναι στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας. 

Οι Επίσκοποί μας πρέπει να λάβουν θέση,  δεν τους επιτρέπεται να μένουν άφωνοι σε μέτρα που προσβάλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία . 

Δεν μπορούν να κλείνουν τα μάτια τους μπροστά στην  κατάσταση που βιώνει σήμερα,  η Ανθρωπότητα με αφορμή μια “πανδημία”. 

Οφείλουν οι Επίσκοποί μας  να ελέγξουν αυτές τις κοσμικές εξουσίες με αποφάσεις των συνόδων των  γιατί είναι τυραννικές και δεν σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ελευθερία . “...Ἐὰν οὖν ὁ Υἱὸς ὑμᾶς ἐλευθερώσῃ, ὄντως ἐλεύθεροι ἔσεσθαι” (Ἰωαν. Η 36).


Νικήτας Αποστόλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου