Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΟΜΟΘΕΤΟΎΝ...ΧΟΥΝΤΑ!!!(Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...TRANSFORMERS !!!)

 Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...TRANSFORMERS !!!


Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Τους πολιτικούς transformers, όπως ο Τάκης Θεοδωρικάκος που από την ΚΝΕ καταντήσανε Εξαπτέρυγα της ΝΔ, σε μια άλλη χώρα θα τους φτύνανε μέχρι να σβήσει ο ήλιος! 

Σήμερα, αντί για να είναι σπίτια τους, νομοθετούν κιόλας, απειλώντας ότι θα βάλουν φυλακή, όσους έχουν απόψεις που διαφέρουν από την Αυλή του Καίσαρα της Λεωφόρου της Πενσυλβάνια ! 

Η πλάκα είναι ότι ο νόμος που έβγαλε περί φυλάκισης όσων διαφωνούν με  τα ξεφτιλίκια τους, είναι δίκοπο μαχαίρι! Γιατί αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο την Δημόσια Υγεία και την Οικονομία, είναι πρωτίστως, οι ίδιοι οι τζουτζέδες που μας κατέστρεψαν στα χρόνια της κρίσης και μας έχουν λιώσει το βιοτικό μας επίπεδο κατά 60%! 

Είναι αυτοί που κατέστρεψαν το σύστημα υγείας μας είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους!

Κι όταν έρθει η άγια ώρα, με τον δικό τους νόμο θα πάρουν την άγουσα για τον Κορυδαλλό!

Κατάντησαν την Ελλάδα την τελευταία χώρα σε ελευθερίες στην Ευρώπη και αντί για να κρύβονται, μου μοστράρουν τα κουστουμάκια τους και ως άλλοι Στάλιν απειλούν όσους διαφωνούν με τον Αρχι-τύραννο από όπου λαμβάνουν εντολές! 

Ονειρώξεις έχουν φαίνεται! Ονειρώξεις για στρατόπεδα Γκούλακ όπου θα στοιβάζονται οι αντικαθεστωτικοί... Κούνια που σας κούναγε Τάκη!!!

Ξεφτίλισαν και την ξεφτίλα όλοι αυτοί που εντελώς ξετσίπωτα, πήραν τις καρέκλες τους δίπλα από τον Λαλιώτη και τις έστρωσαν δίπλα στον Μητσοτάκη!

Γι αυτό αν έκραζα μία φορά τους Ζαίους που είναι επαγγελματίες πολιτικό-κωλοι που ψάχνουν απεγνωσμένα μια καρέκλα, πλέον θα κράζω 100 φορές όλους αυτούς που το παίζουν Φιλελεύθεροι αλλά στον κώλο έχουν μια μεταξοτυπία με το σφυροδρέπανο του Στάλιν!!!

Υ. Γ.

Αϊντε γιατί αρκετά σας ανεχτήκαμε Χουντάρες...


Γιώργος Αδαλής


ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ e-mail



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου