Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΟΜΙΖΟΥΝ (ΜΑΤΑΙΩΣ) ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ...

Η "ΕΛΙΤ" ΧΤΙΖΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Οι δισεκατομμυριούχοι αγοράζουν καταφύγια υψηλής τεχνολογίας σε μέρη μακριά από μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα.

Για ποιο πράγμα θα μπορούσαν να ετοιμάζονται;

"Οι πλούσιοι αρχίζουν να καταλαβαίνουν: δεν θέλουν να είναι οι τελευταίοι που θα μείνουν εδώ όταν το πάρτι τελειώσει στις ΗΠΑ".

Δείτε παρακάτω:

Η Κυβέρνηση και οι Υπερπλούσιοι είναι κρυφοί "Προετοιμαστές" - Εδώ είναι Ένας επιβεβαιωμένος από τη NASA Χάρτης της "Ημέρας της Κρίσεως


Ορισμένοι από τους κορυφαίους δισεκατομμυριούχους στις ΗΠΑ προετοιμάζονται αγοράζοντας τεράστιες ποσότητες αυτοσυντηρούμενων αγροτικών εκτάσεων σε πολιτείες όπως το Τέξας, το Γουαϊόμινγκ και η Μοντάνα.

Η θεωρία ότι η σούπερ ελίτ έχει μετατραπεί σε "Doomsday preppers" (Προετοιμαστές για την Ημέρα της Κρίσεως) που συσσωρεύουν προμήθειες για να προετοιμαστούν για το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή θεωρία και τα τελευταία ακίνητα που αγόρασαν οι κορυφαίοι δισεκατομμυριούχοι του κόσμου δίνουν μια εικόνα για το πώς σχεδιάζουν να επιβιώσουν.

Η αιτία ενός τέτοιου γεγονότος είναι συζητήσιμη - θα συγκρουστεί ένας αστεροειδής με τη Γη ή θα ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος μεταξύ δύο συγκρουόμενων υπερδυνάμεων;

Ο συνεργάτης του Forbes, Jim Dobson, σημείωσε ότι εκτός από το ότι "προετοιμάζονται για μελλοντικά σχέδια διαφυγής με "εξοχικά" σε απομακρυσμένες τοποθεσίες" και "ιδιωτικά αεροπλάνα έτοιμα να αναχωρήσουν σε ανύποπτο χρόνο", ορισμένα από τα πλουσιότερα άτομα στις ΗΠΑ αγοράζουν μεγάλες ποσότητες γης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αυτοεπιβίωσή τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tele-Communications, John Malone, κατέχει συνολικά 2,2 εκατομμύρια στρέμματα, με τεράστιες εκτάσεις στο Wyoming και το Κολοράντο. Ο ιδρυτής του CNN Ted Turner κατέχει 2 εκατομμύρια στρέμματα που περιλαμβάνουν γη στη Μοντάνα, τη Νεμπράσκα, το Νέο Μεξικό και τη Βόρεια Ντακότα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της AEG Philip Anschutz κατέχει 434.000 στρέμματα στο Wyoming. Ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon Jeff Bezos κατέχει 400.000 στρέμματα γης στο Τέξας. Και ο μεγιστάνας του αθλητισμού Stan Kroenke κατέχει 225.162 στρέμματα γης στη Μοντάνα.


Ο Dobson σημείωσε επίσης ότι αυτού του είδους η προετοιμασία επεκτείνεται παγκοσμίως σε μεγιστάνες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι οποίοι αγοράζουν τεράστιες ποσότητες γεωργικών εκτάσεων.

Επειδή τα χρήματα και τα πολύτιμα μέταλλα θα ήταν πρακτικά άχρηστα μετά από μια μεγάλη καταστροφή, η αυτοσυντηρούμενη περιοχή και τα εργαλεία που την συνοδεύουν φαίνεται να είναι το νέο καυτό εμπόρευμα.


Μελλοντικός χάρτης των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Gordon - Michael Scallion

Η σειρά των "Χαρτών της Ημέρας της Κρίσεως" που δημιούργησε ο Gordon-Michael Scallion με το Ινστιτούτο Matrix δίνει μια εικόνα για το πώς θα έμοιαζε ο κόσμος αν ένας τεράστιος αστεροειδής ή κομήτης συγκρουόταν με τη Γη και οδηγούσε σε μια πολική μετατόπιση που είχε ως αποτέλεσμα μια κατακλυσμική αλλαγή.

Αν και όλα αυτά είναι ακόμη εικασίες, η ιστοσελίδα της NASA Asteroid watch εκτιμά ότι ένα τέτοιο γεγονός θα μπορούσε να συμβεί ήδη από το 2021.


Μελλοντικός χάρτης της Ευρώπης και της Αφρικής από τον Gordon-Michael Scallion, Matrix Institute

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, η ιδέα ότι οι υπερπλούσιοι προετοιμάζονται για να επιβιώσουν από μια παγκόσμια καταστροφή δεν είναι κάτι καινούργιο - ο πρώην διευθυντής προϊόντων του Facebook Antonio García Martínez και ο διευθύνων σύμβουλος του Reddit Steve Huffman είναι μεταξύ των μεγιστάνων που προετοιμάζονται ανοιχτά για μια μεγάλη κρίση.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξαφνικά προτρέπει τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν για καταστροφικά γεγονότα

    "Νομίζω ότι, σε κάποιο βαθμό, όλοι συλλογικά πιστεύουμε ότι η χώρα μας λειτουργεί, ότι το νόμισμά μας είναι πολύτιμο, η ειρηνική μεταβίβαση της εξουσίας - ότι όλα αυτά τα πράγματα που θεωρούμε πολύτιμα λειτουργούν επειδή πιστεύουμε ότι λειτουργούν.

   "Ενώ πιστεύω ότι είναι αρκετά ανθεκτικά, και έχουμε περάσει πολλά, σίγουρα θα περάσουμε πολλά περισσότερα", δήλωσε ο Huffman.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προετοιμάζεται επίσης για τα χειρότερα. Τον Μάρτιο του 2012, ο πρώην πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα με τίτλο "Εθνική ετοιμότητα για αμυντικούς πόρους" και το οποίο δίνει σε υπηρεσίες όπως το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το Υπουργείο Γεωργίας, το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Άμυνας την εξουσία να κατάσχουν πόρους, υλικά και εγκαταστάσεις που κρίνει απαραίτητα για τη διασφάλιση της εθνικής άμυνας.

Είτε μια παγκόσμια κρίση προκαλείται από έναν αστεροειδή που χτυπά τη Γη είτε από έναν πυρηνικό πόλεμο που ξεσπά, οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την ελίτ θα πρέπει πάντα να λειτουργούν ως σήματα για το κοινό.


Όταν τα άτομα που διαθέτουν ήδη τεράστια χρηματικά ποσά προετοιμάζονται για μια εποχή που τα χρήματα δεν θα έχουν πλέον αξία και η αυτοσυντηρούμενη γεωργική γη θα είναι ο πιο πολύτιμος πόρος, τότε είναι καιρός να αρχίσουμε να δίνουμε προσοχή.


Γιατί η ελίτ προετοιμάζεται για ένα κατακλυσμιαίο γεγονός; 'Μπορεί να έχουν πληροφορίες που εμείς δεν έχουμε'

____________


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

The Elite Are Building Remote Doomsday Mansions

The Govt & Super Rich Are Secret ‘Preppers’ — Here's A NASA-Verified ‘Doomsday’ Map - Humans Are Free


ΠΗΓΗ


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου