Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:
 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΖΑΠΑΡΟΖΙΕ!!!



Το Υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε αργά χθες βράδυ ότι σύμφωνα με το σχέδιο του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, η Ουκρανική πλευρά επιχείρησε να επωφεληθεί από την επίσκεψη του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπαρόζιε, στήνοντας μια προβοκατόρικη επίθεση.

Ειδικές δυνάμεις καταστροφών του Ουκρανικού στρατού, αποτελούμενες, από 64 μαχητές αποβιβάστηκαν 12 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά του σταθμού, στις 6 π.μ. με σκοπό να τον καταλάβουν και να συλλάβουν ως ομήρους την αντιπροσωπεία του ΔΟΑΕ και να την χρησιμοποιήσουν, ως "ζωντανή ασπίδα", απαιτώντας την πλήρη απόσυρση των Ρωσικών δυνάμεων, από τον σταθμό, στην περιοχή της Κριμαίας. 

Το σχέδιο της επιχείρησης και μέρος των εκπαιδευτών, σύμφωνα με το Υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας,  έφερε μαζί του ο Μπόρις Τζόνσον και αν πετύχαινε,  η Αγγλία θα αρνιόταν να τον παραδώσει, στην Ουκρανία,  αναφερόμενη  στη διεθνή έκτακτη ανάγκη που απειλείται, από μια καταστροφή πλανητικής κλίμακας. 

Προς το παρόν, 47 Ουκρανοί μαχητές έχουν σκοτωθεί, τρεις αιχμαλωτίστηκαν. Οι δύο τραυματίες, σε σοβαρή κατάσταση βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Μια ομάδα 12 ατόμων μπλοκαρίστηκε από τρεις πλευρές και αποκόπηκε από την πρόσβαση της στο νερό του ποταμού και από τα σκάφη. 

Μέχρι τις 3μμ όλα είχαν τελειώσει. 

Ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΟΑΕ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση, όπως και ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. 

Οι αξιωματικοί της Mi-6 από την έδρα τους στα προάστια του Κιεβου ήταν σε άμεση παρακολούθηση των εξελίξεων και συντόνιζαν την επιχείρηση. 

Όλα και τα 64 άτομα των ειδικών δυνάμεων καταστροφών εκπαιδεύτηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και έφτασαν, μέσω της Βαρσοβίας στην Οδησσό στις 29 Αυγούστου.

Ταυτόχρονα με την πρωϊνή επιχείρηση, στην παράκτια ζώνη του Energodar, εμφανίστηκαν δύο φορτηγίδες με 140 μαχητές σε κάθε μία και περίπου 50 μαχητές στην περιοχή Νικοπέρ, έτοιμες ν΄ακολουθήσουν την πρώτη αποστολή.  Καταστράφηκαν επίσης.

Η συνολική απώλεια των ελίτ τμημάτων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι περίπου 320 άτομα, 230 από τα οποία εκπαιδεύτηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τους Ρώσους.

Απομένει να διασταυρωθεί η πληροφορία, για 6-8 αξιωματικούς του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας που φέρεται να σκοτώθηκαν στις ακτές του Δνείπερου, στην περιοχή Νικοπέρ.. 

Προς το παρόν, 4 αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν ήδη συλληφθεί. 

Η αποστολή του ΔΟΑΕ διαπραγματεύεται για να συνεχίσει την επίσκεψη της και αύριο το απόγευμα στον σταθμό. Τώρα βρίσκεται 28 χλμ. μακριά. 

Όλη η στρατιωτική-πολιτική ηγεσία της Ουκρανίας από τις 10:30 το πρωί βρισκόταν σε καταφύγια, όπου γίνονται συνεδριάσεις έκτακτης ανάγκης.

Αναμένουμε φωτό και πειστήρια.


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ
 (Ο ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου