Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Η ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΘΡΙΑΜΒΟΥ" ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ!



Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

H NΔ επέτυχε συντριπτική νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου απουσία ξεκάθαρης θέσης για τη διακυβέρνηση της χώρας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μοιραία. 

Τα ήξεις αφίξεις του ΣΥΡΙΖΑ περί κυβέρνησης συνεργασίας με προοδευτικές δυνάμεις, κυβέρνησης μειοψηφίας, ή ειδικού σκοπού μπέρδεψαν το εκλογικό κοινό και κλόνισαν την εμπιστοσύνη του προς το ΣΥΡΙΖΑ.

 Αντιθέτως ή ΝΔ ζήτησε εντολή για αυτοδυναμία και εκφόβισε τον ελληνικό λαό ότι σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει ακυβερνησία.

Επίσης, η δημοσιοποίηση του σχεδίου Δήμητρα από το Βαρουφάκη κόστισε, τόσο στο ΜΕΡΑ 25, όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ, καθότι ο Βαρουφάκης λογίζονταν ως πιθανός εταίρος σε μια κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ! Τέλος οι παλινωδίες και οι ατυχείς δηλώσεις προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τη χαριστική βολή! 

Είναι η δεύτερη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου που κυβερνών κόμμα λαμβάνει μεγαλύτερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές (η προηγούμενη φορά ήταν το ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη στις εκλογές του Απριλίου το 2000) και η πρώτη φορά που κυβέρνηση κατήγαγε συντριπτική νίκη έναντι της αντιπολίτευσης!

Αξιοσημείωτο, ότι η ΝΔ κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ηράκλειο και την Αχαΐα κάτι που είχε να συμβεί από τις εκλογές του 1975!

Επιπλέον, ευχάριστη έκπληξη των εκλογών το πραγματικό ορθόδοξο πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ που έφτασε μια ανάσα από τη Βουλή και τώρα βάζει πλώρη για την είσοδό του, με αξιοζήλευτο ποσοστό της τάξης του 5% με 7%, στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου! 

Το κίνημα αυτό ίσως αναδειχθεί στις μεθεπόμενες εθνικές εκλογές πρωταγωνιστής των εξελίξεων αλλάζοντας τον πολιτικό χάρτη της χώρας και αντικαθιστώντας τη ΝΔ μελλοντικά καθότι εκπέμπει σοβαρότητα, υπευθυνότητα, εντιμότητα και εμπιστοσύνη. 

Επιπρόσθετα, αποτελεί πραγματική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα καθεστωτικά κόμματα που απομυζούν τον ελληνικό λαό, έχουν απουσία οράματος και περιλαμβάνουν επαγγελματίες πολιτικούς που ενδιαφέρονται κατά βάση για το προσωπικό τους συμφέρον χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικές μεθόδους!

Γι’ αυτό η ΝΔ έχει ξεκινήσει λυσσαλέα μάχη εναντίον του χρησιμοποιώντας τα αργυρώνητα ΜΜΕ, τα οποία έχουν καταφύγει σε ένα ορυμαγδό ψευδών κατηγοριών εναντίον του κινήματος ωσάν να κυβερνούσε δεκαετίες και να ευθύνεται αυτό για τα σοβαρά προβλήματα (π.χ. διαφθορά, ανισότητα, φτωχοποίηση, υπογεννητικότητα) που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. 

Εν κατακλείδι, το κίνημα ΝΙΚΗ είναι φάρος ελπίδας και θα αποτελέσει μελλοντικά το εργαλείο κάθαρσης του πολιτικού συστήματος της πατρίδας μας!


Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μίρκας

Οικονομολόγος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου