Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ "ΕΚΑΨΑΝ" ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ 9/11 ΕΤΩΝ «ΔΙΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ» ΕΝΩ ΣΤΑ 5/8 ΕΤΩΝ ”ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΟΥ”!!!

ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ "ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ". ΈΚΑΨΑΝ 8 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EVRAS
ΒΙΝΤΕΟ



Οι Βέλγοι έκαψαν τα ”ΣΟΔΟΜΑ”. Έκαψαν 8 σχολεία που εφαρμόζουν το πρόγραμμα EVRAS που προβλέπει στη σεξουαλική αγωγή σε παιδιά 9/11 ετών «διασεξουαλικότητα» και ανάδειξη σε «θετικά πρότυπα LBGTQIA+» ενώ στα 5/8 ετών ”επιβεβαίωση ταυτότητας φύλου”, ”ευχαρίστηση και σωματικές αισθήσεις” κ.α!

Στο επίκεντρο των εντάσεων στο Βέλγιο όπου κάηκαν 8 σχολεία έγιναν διαδηλώσεις το διάταγμα EVRAS για τη σεξουαλική αγωγή στα σχολεία: ο οδηγός σχεδόν 300 σελίδων, που δημοσιεύτηκε για διαμεσολαβητές που καλούνται να επισκεφθούν τα μαθήματα. 

Στις θεματικές που παρουσιάζονται, βρίσκουμε, για παράδειγμα, «υποστήριξη/επιβεβαίωση της ταυτότητας φύλου» – όρος που εμφανίζεται σχεδόν 60 φορές στο έγγραφο – ή «ευχαρίστηση και σωματικές αισθήσεις», και τα δύο προορίζονται για παιδιά 5/8 ετών. Τα παιδιά 9/11 ετών συζήτηση για «intersex/ διασεξουαλικότητα» καθώς και τα «θετικά πρότυπα LBGTQIA+»

Το πρόγραμμα επιγράφεται και περιγράφεται με βαρύγδουπους όρους νεολογισμούς:

ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΙ ΕΚΜΑΘΗΣΕΙΣ
προορισμένες για ηθοποιούς της εκπαίδευσης και της Σχεσιολογικής Συναισθηματικής και Σεξουαλικής Ζωής , στο χώρο του σχολείου.
Μια προσέγγιση βασισμένη στις ανάγκες των νέων.”


Στο δια ταύτα…

στα παιδάκια 5-8

οι τύποι των σχέσεων .. δηλ. υπάρχουν διάφοροι τύποι πέραν των αυτονόητων και προκαθορισμένων

οι διαφορετικοί τύποι οικογένειας … δηλ. εισαγωγή στην πολύχρωμη οικογένεια…

ανατομία , ανακάλυψη του σώματος….. σε παιδιά που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει συνείδηση του εαυτού τους και του κόσμου καθώς η συνείδηση είναι μια δυναμική έννοια που αναπτύσσεται και διαμορφώνεται, στοιχειοθετείται, δομείται στα πρώτα 10 χρόνια του ατόμου..

στερεότυπα του φύλου π.χ η αρρενωπότητα είναι στερεότυπο προφανώς κατακριτέα για αγοράκια

βιολογικό φύλο και ταυτότητα του φύλου/είδους δηλ. άλλο το βιολογικό φύλο κι άλλη η ταυτότητα του είδους/φύλου σε παιδάκια 5 ετών..

υποστήριξη, επιβεβαίωση του φύλου

σεξουαλικοί προσανατολισμοί… που σημαίνει υπάρχουν πολλοί διαλέγεις και παίρνεις στο shopping φύλου και σεξουαλικής ταυτότητας


παιδιά 9-11

για προχωρημένους περάσαμε από την προκαταρκτική….

Εδώ βρίσκουμε θεματικές όπως

ταυτότητες κι εκφράσεις του φύλου/είδους .. πανσπερμία τα πάντα όλα

σεβασμός στις ταυτότητες του είδους/φύλου

σεξουαλικοί προσανατολισμοί LBGTQIA+ έτσι για ν΄ανοίξουν οι ορίζοντες

LBGTQIA+ και διακρίσεις

θετικά μοντέλα/πρότυπα LBGTQIA+ μύηση κανονική και προπαγάνδα οι πλασιέ φύλου ανοίγουν την βαλίτσα και λανσάρουν φύλα .. αυτό σου πάει .. αυτό σου πάει περισσότερο.. προβίτσα στα πρόβατα .. πολύ πρόβα στα πρόβατα…πάρε αυτό μεσοτιμής...

ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ!


Την ώρα που η Εκκλησία Κύπρου μετά τη Ναζιστική υπερπαραγωγή του Αυτοκέφαλου Επιφάνιου ευλόγησε και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία ( κάνουμε και τους σεξολόγους;) έτσι λέμε τώρα το να ”ξεπετάμε” τα παιδάκια με το υποκριτικό πρόσχημα να τα προστατεύσει από το διαδίκτυο οι Βρυξέλλες με μαζική διαδήλωση ξεσηκώθηκαν και ζητούν ακύρωση του νέου προγράμματος σεξουαλικής εκπαίδευσης/αγωγής στα σχολεία. 

Οι γονείς τάσσονται μαζικά κατά της υπερσεξουαλικότητας όσο και της αλλαγής σεξουαλικού προσανατολισμού κ.α.

Αν θέλεις να τα προστατεύσεις από το διαδίκτυο κάνεις όπως η Ρωσία απαγορεύεις την πρόσβαση ανηλίκων σε αυτό και τους φτιάχνεις μια εναλλακτική πλατφόρμα..Νομοθετείς, ζητάς από την Πολιτεία να πάρει νόμους που να προστατεύσει τη νεότητα..δεν διορθώνεις με ένα ακόμη λάθος το ήδη προγενέστερο..

Τις Βρυξέλλες τις έζησα .. οι άνθρωποι της έχουν μια εγγενή ηθική, o μέσος Βέλγος… Εδώ η γύμνια θα μας φέρει φτώχεια και πείνα…






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου