Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΙΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΙΑ Ή ΤΗΝ "ΑΠΟΥΣΙΑ" ΦΥΛΟΥ!

ΑΦΥΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΈΩΣ ΠΟΥ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;




Γράφει ο Σπυρίδων Αρναούτογλου


Χτες στο κέντρο της υλιστικής και πτωτικής Ευρώπης, στο κέντρο των Βρυξελλών, βλέπουμε καθαρά ένα τεράστιο πλήθος ανθρώπων (1) από κάθε κοινωνικό -θρησκευτική ομάδα να «βγαίνουν από τα ρούχα τους», και να αντιδρούν έντονα και οργανωμένα, για το νέο σχολικό πρόγραμμα το οποίο επέβαλε το βαθύ κράτος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, και αφορά το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής, στο οποίο ζητήθηκε μάλιστα από τα παιδιά να σκεφτούν και θέματα όπως ο αυτοπροσδιορισμός του φύλου σ' αυτά τα μαθήματα. (2)

Λίγες ημέρες νωρίτερα στις 13/09 στο Βέλγιο είχαν πυρποληθεί σχολεία από δυσαρεστημένους γονείς λόγω της εισαγωγής ενός νέου υποχρεωτικού μαθήματος στα σχολεία σχετικά με το σεξ και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. (3)

Βλέπουμε λοιπόν, σε χώρες τις οποίες αποκαλούσαμε «ελευθέρων ηθών» να διαμαρτύρονται έντονα και μαχητικά, και να εκδηλώνουν έντονα τις αντιρρήσεις τους.

Το εύλογο ερώτημα είναι, εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες με όλη την ηρωική ιστορία και την ορθόδοξη παράδοση που κουβαλάμε, τι κάνουμε ως πρόσωπα, ως γονείς, παππούδες-γιαγιάδες, δάσκαλοι -εκπαιδευτικοί, κοινωνικοί φορείς, Εκκλησιαστικοί φορείς;

Περιμένουμε χωρίς κόπο, τα πάντα από κάποιους άλλους, είτε αντιπολιτευτικά κόμματα είναι, είτε κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες; Πάντα οι άλλοι; Εμείς;

Φάνηκε πεντακάθαρα στην Ελληνική Βουλή, και με τα θέματα των νέων σχολικών βιβλίων, και τις βαφές σχολείων με σύμβολα πτωτικών καταστάσεων, και άλλα δυστυχώς παρόμοια θέματα των τελευταίων ετών, ότι οι κατοχικές κυβερνήσεις, αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα με ειρωνεία, υποβαθμισμένα, χωρίς καμία διάθεση να παρεκκλίνουν από την νεοταξική ατζέντα των πραγματικών (επανεκκινητών) προϊσταμένων τους!

Είναι τόσο εξόφθαλμες και φανερές οι νεοταξικές επιβουλές στις χώρες που γονάτισαν και υποκλίθηκαν στην παγκόσμια διακυβέρνηση, όταν εμφανίζουν και επιβάλλουν από το πουθενά άγνωστους, εγκάθετους, με τις χειρότερες αμαυρωμένες ψαροκασελικές ηθικές, τις οποίες διαλαλούν χωρίς την παραμικρή αιδώ, πράγμα το οποίο μερικά χρόνια νωρίτερα θα ήταν αδιανόητο να σκεφτούμε οτι θα συνέβαινε, και θα το αποδεχόμασταν.

Εξαϋλώσαμε την ελληνική γλώσσα. Εξανεμίσαμε την ελληνική ιστορία. Επιτεθήκαμε απροκάλυπτα στην πατρογονική Ορθόδοξη πίστη μας. 

Σκύψαμε και γονατίσαμε στις κατοχικές κυβερνήσεις των μνημονίων, σκοτώσαμε και συνεχίζουμε να σκοτώνουμε εκατομμύρια Ελληνοπαίδων μέσω των εκτρώσεων, δεχτήκαμε με χαρακτηριστική άνεση την αθρόα εισβολή από παγκοσμιοποιημένα δουλεμπορικά κυκλώματα αλλοεθνών και ακραίων ισλαμιστών, με αποτέλεσμα προς το παρών, την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού, ενώ το μέλλον διαγράφεται ιδιαιτέρως μελανό.

Δεχτήκαμε αδιάφορα να ξεπουλάνε κομμάτια της ιστορίας μας, της αλήθειας, της γλώσσας μας, και εν δυνάμει του εδάφους μας, όπως με την Μακεδονία, και τώρα ετοιμαζόμαστε για κάτι παρόμοιο αλλά χειρότερο στο Αιγαίο, στην Κύπρο, στα οικονομικά συμφέροντά του έθνους μας. 

Γονατίσαμε και πεταχτήκαμε έξω από τους χώρους λατρείας μας, και στερηθήκαμε τα λατρευτικά μας δικαιώματα, δεχτήκαμε να βάλουμε πειραματικά και αδοκίμαστα σκευάσματα στο σώμα μας, που δεν βοήθησαν σε τίποτα παρά μόνο έφεραν ένα νέο όρο, την θανάσιμη ξαφνικίτιδα, και μόνιμες αναπηρίες, κυκλοφορήσαμε με προσωπίδες, και φίμωτρα, για να χαθεί το ανθρώπινο πρόσωπο,και το γέλιο απ΄τα χείλη μας.

Τώρα αναδιπλώνονται μπροστά μας οι ακραίες και επιθετικές νομιμοποιήσεις κάθε απάνθρωπης ανωμαλίας και ανισορροπίας που διανοήθηκε η πτωτική και παρηκμασμένη ανθρωπότητα.

Αλήθεια μέχρι που θα φτάσουμε για να πούμε: «Φτάνει. Ως εδώ!»


1. Βίντεο διαμαρτυριών













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου