Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ...

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!




Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας

Πολιτευτής του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος : ΝΙΚΗ

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας, ζουν και βασιλεύουν δύο μεγάλες γάγγραινες!'

Η γάγγραινα της κομματοκρατίας και η γάγγραινα του κομματικού χρωματισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης!.

Με τη δύναμη της κομματοκρατίας το ρουσφέτι πάει σύννεφο!

Εξαιτίας της κομματοκρατίας, η αναξιοκρατία ζει και βασιλεύει στη χώρα μας και η αξιοκρατία είναι μια λέξη, που τείνει να εξαφανιστεί!!!.

Κάθε κόμμα που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, θεωρεί το Δημόσιο χώρο φέουδο του!.

Και ότι καλό εάν έχει χτίσει η προηγούμενη Κυβέρνηση, έρχεται η επόμενη και το γκρεμίζει!.

Φτιάχνει το δικό της "κομματικό στρατό" μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες και στα Υπουργεία, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, με κριτήρια κομματικά!

Σε καίριες θέσεις, ως επί το πλείστον, δεν τοποθετούνται οι άξιοι αλλά οι "κομματικά άξιοι"!.

Με κομματικό ρουσφέτι, μετατέθηκε ο άσχετος και ο ασυνείδητος σταθμάρχης από το μικρό σταθμό της Καλαμπάκας στο μεγάλο και κομβικό σταθμό της Λάρισας και είχαμε έτσι το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη, με τους 57 νεκρούς, από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν Νέοι!!!.

Μια τέτοια Κρατική Μηχανή, που δεν έχει φτιαχτεί αξιοκρατικά αλλά κομματικά, στα πολύ δύσκολα, δεν τα βγάζει πέρα και τα κάνει θάλασσα και έτσι την πληρώνουν οι απλοί πολίτες και η Ελληνική κοινωνία!!!.

Επίσης, οι Υπουργοί που επιλέγονται από τον εκάστοτε Πρωθυπουργό, δυστυχώς δεν επιλέγονται πάντοτε με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά επιλέγονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην διαταραχθούν οι κομματικές ισορροπίες, μέσα στο κυβερνών κόμμα!!!.

Παντού δηλαδή, βασιλεύει η κομματοκρατία και σε αυτή ακόμη την επιλογή Υπουργών!.

Και εάν το εμβαθύνουμε περισσότερο, η κομματοκρατία παίζει το ρόλο της και σ' αυτήν ακόμη την εκλογή του Πρωθυπουργού (ας είναι ανεπαρκής και επικίνδυνος)

Ιδού πως :

Το πολίτευμα μας, όπως γνωρίζουμε όλοι μας είναι Πρωθυπουργοκεντρικό!!!.

Ο Πρωθυπουργός είναι κυρίαρχος των πάντων!

Ελέγχει και το δημόσιο χρήμα (το χρήμα του λαού) κατά το δοκούν,(χωρίς να λογοδοτεί πουθενά), δια του Υπουργού των Οικονομικών (που αυτός έχει ορίσει)!. 

Φέρνω παράδειγμα, το σημερινό Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, που χρησιμοποίησε το δημόσιο χρήμα στην προηγούμενη θητεία του, για ίδιον όφελος και όφελος του κόμματος του, με το εξής πανούργο τρόπο!.

Ο Μητσοτάκης, βλέποντας οι τιμές όλων των αγαθών και των πετρελαιοειδών (λόγω και του πολέμου στην Ουκρανία) να αυξάνονται αλματωδώς, ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ούτε το δυσβάστακτο ΕΙΔΙΚΟ ΦΟΡΟ των πετρελαιοειδών (όπως του ζητούσαν επίμονα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κάνει μειώσεις) και γέμιζε πολύ γρήγορα τα ταμεία του δημοσίου και έδινε αβέρτα επιδόματα στους ασθενέστερους οικονομικά Έλληνες καταναλωτές και αβέρτα κάθε είδους pass!

Με αυτά όλα τα επιδόματα και κάθε είδους pass που έδωσε προς τους φτωχότερους Έλληνες πολίτες και έχοντας στο πλευρό του τα περισσότερα ΜΜΕ και Sait (λόγω της λίστας Πέτσα). 

Και επίσης έχοντας, (στην πρόσφατη δίμηνη προεκλογική εκστρατεία), σπουδαίους ξένους επικοινωνιολόγους, οι οποίοι πέρασαν προς τον Ελληνικό λαό, ότι ο κος Μητσοτάκης είναι ένας σώφρων και ικανός Κυβερνήτης που μπορεί να πάει μπροστά την Ελληνική οικονομία, να προστατεύσει το εισόδημα των Ελλήνων πολίτων, να προστατεύσει τον Ελληνικό λαό από πάσης φύσεως φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, πλημμύρες κ.λ.π),, καθώς και να τον προστατεύσει από το οργανωμένο έγκλημα κ.ο.κ.

Με αυτή την ευφυέστατη προεκλογική εκστρατεία του (χάρις στους πανέξυπνους επικοινωνιολόγους του) ο Μητσοτάκης, χρησιμοποιώντας κατά κόρο τη δύναμη της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ , εξελέγη για δεύτερη φορά Πρωθυπουργός με το μη ευκαταφρόνητο ποσοστό 41%!!!

Όμως ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, απεδείχθη εκ των πραγμάτων, ότι είναι γυμνός!!!.

Ο Πρωθυπουργός  Μητσοτάκης, απεδείχθη πολιτικά ανεπαρκής, πολιτικά ανίκανος και πολιτικά επικίνδυνος για την Ελλάδα μας και για τα Εθνικά μας θέματα!

Και ο κος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός είναι πολιτικά ανεπαρκής και πολιτικά ανίκανος, γιατί δεν μπόρεσε να μας προστατεύσει ούτε από τις φονικές πυρκαγιές, ούτε από τις φονικές πλημμύρες!!!.

Είναι δε πολιτικά επικίνδυνος για την Ελλάδα μας, για τους εξής λόγους :

1) Είναι θιασώτης της σχολής, του κομματικού χρωματισμού της τοπικής αυτοδιοίκησης (για να έχει ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ τους δικούς του τοπικούς άρχοντες), παρά το γεγονός ότι γνωρίζει, πως στην χρωματισμένη κομματικά τοπική αυτοδιοίκηση γίνεται το μεγάλο φαγοπότι!. 

Για παράδειγμα : μετά την καταιγίδα : "ΙΑΝΟΣ" δόθηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, για να γίνουν 26 ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ και ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ!!! (το αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στις ειδήσεις την Πέμπτη 14/9/2023 με την Σία Κοσιώνη)

2) Στα ελληνοτουρκικά ήδη έχει δώσει στους Τούρκους (χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι ο Ελληνικός λαός) την ΑΟΖ του συμπλέγματος του Καστελόριζου και την ΑΟΖ της νότιας Ρόδου και Καρπάθου (μεταξύ του 28ου και 32ου μεσημβρινού) με τον εξής δόλιο τρόπο :

α) Στην οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και Ιταλίας (που έγινε στις 6 Ιούνη του 2020, τα Ελληνικά Διαπόντια νησιά, βορείως της Κέρκυρας, η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη συμφώνησε να έχουν μειωμένη (και όχι πλήρη) επήρεια στην ΑΟΖ τους, 70%.

β) Επίσης στη μερική οριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και Αιγύπτου (που έγινε στις 6 Αυγούστου 2020), πάλι η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, συμφώνησε το μεγαλύτερο νησί μας η Κρήτη να έχει και αυτό μειωμένη (και όχι πλήρη) επήρεια στην ΑΟΖ ΤΟΥ, 90%.

Κάνοντας αυτές τις δύο συμφωνίες, η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, γνώριζε (και αυτό είναι προδοτικό και εγκληματικό), ότι η ΑΟΖ του συμπλέγματος του Καστελόριζου (Καστελόριζο, Στρογγύλη και Ρω) συναντιέται (ακουμπάει) με την ΑΟΖ της Κύπρου, μόνο όταν η ακατοίκητος νήσος Στρογγύλη έχει επήρεια 100% στην ΑΟΖ της!.

Οπότε η Ελλάδα και η Τουρκία, υπογράφοντας το συνυποσχετικό, (γιατί έτσι το θέλουν οι Αμερικανοί) για να προσφύγουν στη Χάγη , πως η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη στο Δικαστήριο της Χάγης, "θα απαιτήσει", η νήσος Στρογγύλη να έχει επήρεια 100% επί της ΑΟΖ της, όταν στις δύο συμφωνίες με την Ιταλία και την Αίγυπτο, είχε συμφωνήσει τόσο τα Διαπόντεια νησιά μας, όσο και η Κρήτη μας, να έχουν μειωμένη επήρεια στην ΑΟΖ τους???.

Δολίως λοιπόν ο κος Μητσοτάκης (κα ι όχι από άγνοια) στις δύο εν λόγω συμφωνίες δέχθηκε τα εν λόγω νησιά μας να έχουν μειωμένη επήρεια στην ΑΟΖ τους!. 

Και γνωρίζει εκ των προτέρων ο κος Μητσοτάκης, όταν θα πάμε στη Χάγη, είναι μαθηματικά βέβαιο, ότι θα χάσουμε (με τα όσα παραπάνω σας ανέλυσα)!!!.

Θα πάει όμως στη Χάγη (ξέροντας ότι θα χάσει) για τον εξής απλούστατο λόγο :

Για να έχει και την υπογραφή του Διεθνούς Δικαστηρίου!. 

Οπότε απευθυνόμενος προς τον Ελληνικό λαό θα του πει :

Η Ελλάδα σεβόμενη το Διεθνές Δίκαιο, (αφού δεν τα βρήκαμε με την Τουρκία στις διμερείς συνομιλίες μας για την ΑΟΖ) υπέγραψε συνυποσχετικό με την Τουρκία, πήγε στη Χάγη και έχασε!!!.

Θα σεβαστούμε την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης και η ΑΟΖ ανάμεσα του 28ου και 32ου μεσημβρινού που φθάνει κοντά στις βορειοανατολικές ακτές της Κρήτης, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ, αλλά ΤΟΥΡΚΙΚΗ!!!!!!!.

Έτσι, Φίλοι μου Αγαπημένοι, όπως ξεπουλήθηκε από τον κο Τσίπρα η Μακεδονία μας, έτσι θα ξεπουληθεί από τον κο Μητσοτάκη το Αιγαίο μας!

Και τον μεν Τσίπρα στις Βουλευτικές εκλογές της 25ης του Ιούνη του 2023 τον στείλαμε σπίτι του, τον δε Μητσοτάκη τον εκλέξαμε Πρωθυπουργό για 2η φορά και θα τον έχουμε στις πλάτες μας, είτε το θέλουμε είτε δεν τον θέλουμε, άλλα τέσσερα (4) χρόνια!.

Φίλοι μου Αγαπημένοι

Μπορούμε όμως, τον Πρωθυπουργό κο Μητσοτάκη, να ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ για τα κακά που μας έχει κάνει και για τα άλλα κακά που θα μας κάνει στο μέλλον (ξεπούλημα του Αιγαίου μας, ηλεκτρονικές ταυτότητες (με τσιπάκι), που θα μας οδηγήσει στη στέρηση της ελευθερίας μας κ.λ.π), ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 8ης Οκτωβρίου τοο 2023!!!.

Και πως θα τον τιμωρήσουμε?

Όλοι οι Έλληνες, Φίλοι μου Αγαπημένοι, που σεβόμαστε τον εαυτό μας και αγαπάμε την Πατρίδα μας και νοιαζόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας, ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, όλους τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και όλους τους υποψήφιους Δημάρχους που έχουν πάρει ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ από τον Μητσοτάκη και οι οποίοι θα είναι ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ, στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές και θα αγωνιστούν με νύχια και με δόντια και με όπλο ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, θα επιχειρήσουν να τον εκλέξουν και για 3η φορά!.

Έτσι, Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ του Μητσοτάκη!!!

Αυτό θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα, ένα θανάσιμο κτύπημα από τον Ελληνικό λαό, προς τον πολιτικά ανεπαρκή και πολιτικά επικίνδυνο για την Πατρίδα μας και για το Λαό μας, Πρωθυπουργό  Μητσοτάκη!. 

Που μπροστά στη βαριά ήττα του, στις τοπικές εκλογές, (μπορεί να τον φωτίσει ο Θεός) να αποφασίσει να παραιτηθεί από Πρόεδρος της ΝΔ και πάει σπίτι μου, όπως έκανε ο κος Τσίπρας!!!!. 

Και έτσι οι δυο τους, να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και εμείς να απαλλαγούμε μια για πάντα απ' αυτούς!!!!!!!


Αθανάσιος Τσόκας

Μαθηματικός-Ερευνητής





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου