Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


«ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ» ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Άντριου Μ Κουίν

Αυτό ΔΕΝ είναι θεωρία συνωμοσίας. Αν νομίζετε ότι είναι, τότε καταλάβετε αυτό:

Αν δεν είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε το κακό που υπάρχει στον κόσμο, θα εξολοθρευτείτε στο ίδιο ακριβώς επίπεδο αφέλειας σας. Καρλ Γιουνγκ

Το πρόβλημα με το να γράφεις για τη Γενοκτονία πριν συμβεί πραγματικά, είναι ότι ακούγεσαι τρελός με το καπέλο από αλουμινόχαρτο, οπότε έψαξα για άλλους ανθρώπους που καταλαβαίνουν και μπορούν να δουν μοτίβα. 

Βρήκα την Αγγλίδα συγγραφέα Karen Harradine, και την Αμερικανίδα συγγραφέα Naomi Wolf, και χωρίς αμφιβολία υπάρχουν και άλλες, που δεν έχουν βρεθεί ακόμα. 

Θυμάμαι τους πράκτορες Τύπου των ΗΠΑ στο Βερολίνο, που προειδοποιούσαν τους Εβραίους φίλους τους να φύγουν λόγω των Ναζί στη δεκαετία του 1920, μια προειδοποίηση που λίγοι από αυτούς ενήργησαν. 

Το έμαθα αυτό, επειδή οι γείτονες της παιδικής μου ηλικίας ήταν Γερμανοεβραίοι, ο πατέρας τους είχε ακούσει την προειδοποίηση και πήρε την οικογένειά του στην Αυστραλία αρκετά νωρίς. 

Μιλώντας με την Karen Harradine, ξέρω ότι είναι μεγάλη απογοήτευση το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι τόσο ανίδεοι, ζόμπι σαν να ζουν τη ζωή τους.

Η Naomi Wolf το συνοψίζει καλά σε ένα πρόσφατο άρθρο, «Το πρόβλημα με την ιστορία είναι ότι δεν έχει συμβεί πριν με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Δηλαδή, λίγο πριν βάλουν ανθρώπους σε βαγόνια και δολοφονηθούν, θα ακουγόσασταν τρελοί αν είχατε πει, φοβάμαι ότι οι άνθρωποι θα μπουν σε βαγόνια και θα δολοφονηθούν. 

Πριν οι Άγγλοι δημιουργήσουν ανεπαρκή «συσσίτια» με «άθλια σούπα» που επιδείνωσαν τη δυσεντερία ενός στοχευμένου πληθυσμού και επιτάχυναν την αναχώρησή τους από τη γη ή επιτάχυναν το θάνατό τους, θα ακουγόσασταν τρελοί αν είχατε πει, φοβάμαι ότι η βρετανική κυβέρνηση θα ανατρέψει τα «προγράμματα σίτισης» που αναπτύσσουν στην Ιρλανδία. προκειμένου να απομακρυνθούν οι ενοχλητικοί ενοικιαστές από τη γη. 

Πριν η ευλογιά χρησιμοποιήθηκε ως βιολογικό όπλο σε μια προσπάθεια να ερημωθούν οι φυλές των ιθαγενών της Αμερικής, με τρόπο που θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να «εξοντώσει αυτό το Execreble».

Ένα άλλο πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι πόσες χρηματιστηριακές αναλύσεις και έμποροι αρχίζουν να συνδέουν τις τελείες της Γενοκτονίας, ίσως επειδή είναι μια σημαντική δεξιότητα να λειτουργούν με επιτυχία στις αγορές, εξετάζοντας τις πιθανότητες, τις τάσεις και τη δομή της αγοράς ή της κατάστασης.

Έτσι, για άλλη μια φορά στην ιστορία, μερικοί από εμάς ουρλιάζουμε για επικείμενη Γενοκτονία, σε έναν κόσμο που είναι ως επί το πλείστον κωφός, στην πραγματικότητα χειρότερος από κουφός. 

Απορριπτικοί με την αδαή αναπλαισίωση, οι άνθρωποι έχουν πραγματικά διδαχθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους φασίστες της παγκοσμιοποίησης

 «Είναι μια θεωρία συνωμοσίας» που συνήθως συνοδεύεται από ένα ελαφρύ γέλιο που προορίζεται από τη μία πλευρά να βάλει το άτομο που δίνει την προειδοποίηση κάτω, αλλά επίσης κρατά μόνο μια μικρή νευρική λάμψη ότι το άτομο που παρέχει την προειδοποίηση μπορεί να είναι σωστό. 

Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν καν ότι έχουν διδαχθεί τη «θεωρία συνωμοσίας», απαντούν, είναι ρομπότ, ήταν μια αναπλαισίωση και συγκάλυψη που εφευρέθηκε από την αμερικανική CIA τη δεκαετία του 1960.

Οι παγκοσμιοποιητές και οι μαλθουσιανοί, ιπτάμενοι πίθηκοι πράσινοι τους είναι αντι-ανθρώπινοι, αντι-Θεός, θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους, σε 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους. 

Μέσω μιας σειράς μεθόδων, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί. Για να δείτε το μέλλον, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να ακολουθήσετε την τάση σε ένα προφανές συμπέρασμα.


Αναγνώριση

ναζιστικών προτύπων Για να κατανοήσουμε την απειλή, βοηθά να είμαστε εξοικειωμένοι με το μοτίβο των πρώτων Ναζί, ειδικά καθώς τόσοι πολλοί από τους φασίστες της παγκοσμιοποίησης έχουν ναζιστικό υπόβαθρο, 

Βλέπε Οι Νέοι Ναζί είναι σε πορεία και επειδή τόσο οι Ναζί όσο και οι Παγκοσμιοποιημένοι Φασίστες με μια ματιά φαίνεται να ενεργούν «Για το Ευρύτερο Καλό». 

Οι πρώτοι Ναζί δεν βγήκαν να πουν: «Το σχέδιό μας είναι να σκοτώσουμε με αέριο 10 εκατομμύρια ανθρώπους την επόμενη δεκαετία και να ξεκινήσουμε έναν πόλεμο όπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν.

Αν το είχαν κάνει αυτό, ο Χίτλερ δεν θα είχε επιτύχει 97% υποστήριξη του γερμανικού λαού στη δεκαετία του 1920. 

Αντ 'αυτού εμφανίστηκαν ως σωτήρες της Γερμανίας, στη συνέχεια τόνισαν ότι ήταν η Κυρίαρχη Φυλή, στη συνέχεια δημιούργησαν τη διαίρεση, την Κυρίαρχη Φυλή και την απειλή των Εβραίων, στη συνέχεια την απανθρωποποίηση. 

Βλέπε Η απανθρωποποίηση του Άλλου οι Ναζί δήλωσαν συνήθως, «Οι Εβραίοι μεταδίδουν ασθένειες». Σύμφωνα με τους Ναζί ήταν καθαρόαιμο οι Ναζί ενάντια στις ασθένειες που εξάπλωναν τους Εβραίους. 

Αυτό δικαιολογούσε στο κακό ναζιστικό μυαλό τον λόγο για τον οποίο οι Εβραίοι οδηγήθηκαν σε γκέτο και στη συνέχεια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και στη συνέχεια δολοφονήθηκαν κατά εκατομμύρια. 

Δεν το ονόμασαν δολοφονία ή γενοκτονία. Την ονόμασαν «Η Τελική Λύση». Όλοι στη ναζιστική λέσχη ήξεραν τι πραγματικά σήμαινε η «Τελική Λύση».

Όπως και η λέξη «βιωσιμότητα», σήμερα σημαίνει στην πραγματικότητα να κατεβάσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό σε ένα επίπεδο που οι φασίστες πιστεύουν ότι είναι βιώσιμο. 

Ή για να είμαστε ειλικρινείς, σκοτώνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους που δεν είναι στο Globalist Fascist Club.


Οι φασίστες της παγκοσμιοποίησης. όπως οι Ναζί έχουν τους, αυτοί και εμείς, αποκαλώντας τους εαυτούς τους «Ελίτ», προφανώς η «Κυρίαρχη Φυλή» έχει ήδη καταληφθεί. 

Ο λόγος τους για να δικαιολογήσουν την πρόκληση του κακού, «Σώζοντας τον κόσμο από την κλιματική αλλαγή», που φυσικά δικαιολογεί κάθε ενέργεια, όπως και οι Ναζί, «Για το γενικότερο καλό». 

Και όπως τόσοι πολλοί ηλίθιοι Γερμανοί στη δεκαετία του 1920, οι άνθρωποι σήμερα πέφτουν γάντζος, γραμμή και βύθιση για την προφανή δουλειά του κλίματος. Δείτε ότι:


Οι Ναζί μαλάκωσαν τον γερμανικό λαό μέχρι τη Γενοκτονία, μέσω προγραμμάτων όπως το Aktion T4. Ξεκινώντας το 1939, το Aktion T4 ήταν μια εκστρατεία μαζικής δολοφονίας με ακούσια ευθανασία. 

Το Πρόγραμμα περιστρεφόταν γύρω από τη δολοφονία ανθρώπων με αναπηρίες και ψυχικές παθήσεις, ανθρώπων που οι Ναζί πίστευαν ότι θα ήταν μια αποστράγγιση για την Κυρίαρχη Φυλή. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε κυρίως από 23 γιατρούς, σύμφωνα με τις δοκιμές της Νυρεμβέργης. 

Σχεδόν οι μισοί από όλους τους Γερμανούς γιατρούς στη δεκαετία του 1930 εντάχθηκαν στο ναζιστικό κόμμα, το οποίο ήταν υψηλότερο ποσοστό από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. 

Εάν η ιστορία είναι κάτι που πρέπει να περάσει, μην περιμένετε από τους γιατρούς να έχουν ιδέα τι πραγματικά συμβαίνει και περιμένετε ότι πολλοί θα συμβάλουν στη Γενοκτονία.

Ο Καναδάς, που διευθύνεται από τον φασίστα του WEF, Justin Trudeau τρέχει ήδη ένα πρόγραμμα ευθανασίας παρόμοιο με το T4 Δείτε τα προγράμματα ευθανασίας απηχούν το ναζιστικό Aktion T4

Οι φασίστες βρίσκονται πίσω από την ώθηση για πόλεις 15 λεπτών, δείτε την κομμουνιστικού τύπου επιτήρηση του Unley και οι πόλεις 15 λεπτών είναι ναζιστικά γκέτο που μπορούν να ελέγξουν τους ανθρώπους μέσα σε μια συγκεκριμένη καθορισμένη περιοχή, φυσικά δικαιολογημένη από την κλιματική αλλαγή και, «Το ευρύτερο καλό». 

Σας ακούγεται οικείο; Μπορείτε να δείτε ένα μοτίβο ακόμη και σε αυτό το στάδιο; Θα πρέπει να είναι αναγνωρίσιμο στους περισσότερους Εβραίους, τουλάχιστον σε εκείνους που επέζησαν του Ολοκαυτώματος.

Οι φασίστες της παγκοσμιοποίησης γνωρίζουν ότι η σύγχρονη επικοινωνία είναι πολύ καλή σήμερα, ότι αν αρχίσουν να στήνουν ξανά θαλάμους αερίων, θα ανακαλυφθούν. 

Έτσι θα προσπαθήσουν να σκοτώσουν δισεκατομμύρια ανθρώπους που δεν ανήκουν στη φασιστική λέσχη, ας πούμε. με πιο λοξούς τρόπους.

Εδώ είναι πώς, αλλά πρώτα μια ανανέωση για τους πρώτους Ναζί.

Πρώιμη ναζιστική πλατφόρμα

Παρακάτω είναι η Πρώιμη Ναζιστική Πολιτική Πλατφόρμα, καθώς την διαβάζετε δείτε αν θα είχατε ερωτευτεί τους πρώτους Ναζί ή συμπεράνατε ότι διαβάζατε το δόγμα ενός από τα πιο κακά κινήματα στην ιστορία του κόσμου.

Έχω επισημάνει τις αναφορές των Ναζί στο «κοινό καλό», σημειώνω επίσης πως ο μεγάλος υπαινιγμός ότι έχεις να κάνεις με το κακό είναι η άμεση κίνηση προς τη λογοκρισία. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των Ολοκληρωτικών και ένα κοινό προοίμιο της Γενοκτονίας. Επειδή είναι δύσκολο να σκοτώσεις ανθρώπους, αν πολλοί άλλοι άνθρωποι το γνωρίζουν. Έτσι, τα μεγάλα δώρα είναι η λογοκρισία και μια έκκληση "εμείς και αυτοί" στο κοινό συμφέρον, φωνάζει ΚΑΚΟ. Φωνάζει εν αναμονή της Γενοκτονίας.

Η Πλατφόρμα του Ναζιστικού Κόμματος ήταν ένα πρόγραμμα 25 σημείων για τη δημιουργία ενός ναζιστικού κράτους και κοινωνίας. Ο Χίτλερ παρουσίασε το πρόγραμμα στην μπυραρία Hofbräuhaus στο Μόναχο της Γερμανίας στις 24 Φεβρουαρίου 1920.

1. Απαιτούμε την ένωση όλων των Γερμανών σε μια Μεγάλη Γερμανία στη βάση του δικαιώματος της εθνικής αυτοδιάθεσης.

2. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα για το γερμανικό λαό στις σχέσεις του με άλλα έθνη και την ανάκληση των συνθηκών ειρήνης των Βερσαλλιών και του Σαιν Ζερμαίν.

3. Απαιτούμε γη και έδαφος (αποικίες) για να θρέψουμε το λαό μας και να εγκαταστήσουμε τον πλεονάζοντα πληθυσμό μας.

4. Μόνο τα μέλη του έθνους μπορούν να είναι πολίτες του κράτους. Μόνο όσοι έχουν γερμανικό αίμα, ανεξάρτητα από το θρήσκευμά τους, μπορούν να είναι μέλη του έθνους. Συνεπώς, κανένας Εβραίος δεν μπορεί να είναι μέλος του έθνους.

5. Οι αλλοδαποί μπορούν να ζουν στη Γερμανία μόνο ως φιλοξενούμενοι και πρέπει να υπόκεινται στους νόμους περί αλλοδαπών.

6. Δικαίωμα ψήφου για την κυβέρνηση και τη νομοθεσία του κράτους έχουν μόνο οι πολίτες του κράτους. Απαιτούμε λοιπόν όλοι οι επίσημοι διορισμοί, οποιουδήποτε είδους, είτε στο Ράιχ, είτε στα κρατίδια είτε στις μικρότερες περιοχές, να γίνονται μόνο από πολίτες.

Είμαστε αντίθετοι στο διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό έθιμο της πλήρωσης θέσεων μόνο σύμφωνα με κομματικές εκτιμήσεις και χωρίς αναφορά στον χαρακτήρα ή τις ικανότητες.

7. Απαιτούμε από το κράτος να καταστήσει πρωταρχικό καθήκον του να παρέχει τα προς το ζην στους πολίτες του. Εάν αποδειχθεί αδύνατο να τραφεί ολόκληρος ο πληθυσμός, οι αλλοδαποί υπήκοοι (μη πολίτες) πρέπει να απελαθούν από το Ράιχ.

8. Κάθε μη γερμανική μετανάστευση πρέπει να αποτρέπεται. Απαιτούμε όλοι οι μη Γερμανοί που εισήλθαν στη Γερμανία μετά τις 2 Αυγούστου 1914 να εγκαταλείψουν αμέσως το Ράιχ.

9. Όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

10. Πρέπει να είναι το πρώτο καθήκον κάθε πολίτη να εκτελεί σωματική ή πνευματική εργασία. Οι δραστηριότητες του ατόμου δεν πρέπει να συγκρούονται με το γενικό συμφέρον, αλλά πρέπει να προχωρούν στο πλαίσιο της κοινότητας και να είναι για το γενικό καλό.

Απαιτούμε λοιπόν:

11. Η κατάργηση των εισοδημάτων που δεν έχουν δεδουλευτεί από την εργασία.

Το σπάσιμο της σκλαβιάς των τόκων

12. Ενόψει των τεράστιων θυσιών ζωής και περιουσίας που απαιτούνται από ένα έθνος από οποιονδήποτε πόλεμο, ο προσωπικός πλουτισμός από τον πόλεμο πρέπει να θεωρείται έγκλημα κατά του έθνους. Απαιτούμε λοιπόν την αδίστακτη κατάσχεση όλων των κερδών του πολέμου.

13. Απαιτούμε την εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων που έχουν μετατραπεί σε εταιρείες (τραστ).

14. Απαιτούμε συμμετοχή στα κέρδη των μεγάλων βιομηχανικών επιχειρήσεων.

15. Απαιτούμε την εκτεταμένη ανάπτυξη της ασφάλισης γήρατος.

16. Απαιτούμε τη δημιουργία και διατήρηση μιας υγιούς μεσαίας τάξης, την άμεση κοινοτικοποίηση των μεγάλων πολυκαταστημάτων και τη μίσθωσή τους σε φθηνή τιμή σε μικρούς εμπόρους και ότι πρέπει να δοθεί η μέγιστη προσοχή σε όλους τους μικρούς εμπόρους κατά την τοποθέτηση κρατικών και δημοτικών παραγγελιών.

17. Απαιτούμε μια αγροτική μεταρρύθμιση κατάλληλη για τις εθνικές μας απαιτήσεις, την ψήφιση ενός νόμου για την απαλλοτρίωση γης για κοινοτικούς σκοπούς χωρίς αποζημίωση. την κατάργηση της γαιοπρόσοδος και την απαγόρευση κάθε κερδοσκοπίας στη γη.

18. Απαιτούμε την αδίστακτη δίωξη εκείνων των οποίων οι δραστηριότητες βλάπτουν το κοινό συμφέρον. Οι κοινοί εγκληματίες, τοκογλύφοι, κερδοσκόποι κ.λπ., πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο, ανεξάρτητα από το θρήσκευμα ή τη φυλή τους.

19. Απαιτούμε το ρωμαϊκό δίκαιο, το οποίο εξυπηρετεί μια υλιστική παγκόσμια τάξη, να αντικατασταθεί από ένα γερμανικό εθιμικό δίκαιο.

20. Το κράτος πρέπει να εξετάσει μια διεξοδική ανασυγκρότηση του εθνικού μας εκπαιδευτικού συστήματος (με στόχο να ανοίξει σε κάθε ικανό και σκληρά εργαζόμενο Γερμανό τη δυνατότητα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έτσι να αποκτήσει πρόοδο). 

Τα προγράμματα σπουδών όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις της πρακτικής ζωής. 

Ο στόχος του σχολείου πρέπει να είναι να δώσει στο μαθητή, ξεκινώντας από το πρώτο σημάδι νοημοσύνης, μια κατανόηση της έννοιας του κράτους (μέσω της μελέτης των πολιτικών υποθέσεων). 

Απαιτούμε την εκπαίδευση χαρισματικών παιδιών φτωχών γονέων, ανεξάρτητα από την τάξη ή το επάγγελμά τους, με έξοδα του κράτους.

21. Το κράτος πρέπει να διασφαλίσει ότι τα πρότυπα υγείας του έθνους αυξάνονται προστατεύοντας τις μητέρες και τα βρέφη, απαγορεύοντας την παιδική εργασία, προωθώντας τη σωματική δύναμη μέσω νομοθεσίας που προβλέπει υποχρεωτική γυμναστική και αθλητισμό και με την εκτεταμένη υποστήριξη των συλλόγων που ασχολούνται με τη σωματική άσκηση των νέων.

22. Απαιτούμε την κατάργηση του μισθοφορικού [δηλαδή επαγγελματικού] στρατού και τη δημιουργία λαϊκού στρατού.

23. Απαιτούμε νομικό πόλεμο κατά της σκόπιμης πολιτικής ψευδολογίας και της διάδοσής της στον Τύπο. Για να διευκολύνουμε τη δημιουργία ενός γερμανικού εθνικού τύπου απαιτούμε:

α) ότι όλοι οι συντάκτες και οι συνεργάτες εφημερίδων που εκδίδονται στη γερμανική γλώσσα πρέπει να είναι μέλη του έθνους·

β) ότι καμία μη γερμανική εφημερίδα δεν μπορεί να εκδοθεί χωρίς τη ρητή άδεια του κράτους. Δεν πρέπει να τυπώνονται στη γερμανική γλώσσα·

γ) ότι απαγορεύεται από το νόμο στους μη Γερμανούς να συμμετέχουν οικονομικά ή να επηρεάζουν γερμανικές εφημερίδες και ότι η ποινή για την παράβαση ενός τέτοιου νόμου θα είναι η καταστολή οποιασδήποτε τέτοιας εφημερίδας και η άμεση απέλαση των εμπλεκόμενων μη Γερμανών.

Η δημοσίευση εφημερίδων που δεν συμβάλλουν στην εθνική ευημερία πρέπει να απαγορευτεί. Απαιτούμε τη νομική δίωξη όλων εκείνων των τάσεων στην τέχνη και τη λογοτεχνία που διαφθείρουν την εθνική μας ζωή και την καταστολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων που παραβιάζουν αυτό το αίτημα.

24. Απαιτούμε ελευθερία για όλα τα θρησκευτικά δόγματα στο κράτος, υπό την προϋπόθεση ότι δεν απειλούν την ύπαρξή του ούτε προσβάλλουν τα ηθικά συναισθήματα της γερμανικής φυλής.

Το Κόμμα, ως τέτοιο, αντιπροσωπεύει τον θετικό Χριστιανισμό, αλλά δεν δεσμεύεται σε κάποιο συγκεκριμένο δόγμα. Καταπολεμά το εβραϊκό-υλιστικό πνεύμα μέσα και έξω από εμάς και είναι πεπεισμένο ότι το έθνος μας μπορεί να επιτύχει μόνιμη υγεία μόνο εκ των έσω στη βάση της αρχής: Το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό συμφέρον.

25. Για να τεθεί σε εφαρμογή ολόκληρο αυτό το πρόγραμμα, απαιτούμε τη δημιουργία μιας ισχυρής κεντρικής κρατικής εξουσίας για το Ράιχ. την άνευ όρων εξουσία του πολιτικού κεντρικού κοινοβουλίου πάνω σε ολόκληρο το Ράιχ και τις οργανώσεις του· και τη δημιουργία εταιρειών με βάση την περιουσία και την κατοχή με σκοπό την εφαρμογή της γενικής νομοθεσίας που ψηφίστηκε από το Ράιχ στα διάφορα γερμανικά κρατίδια.

Οι ηγέτες του κόμματος υπόσχονται να εργαστούν αδίστακτα – αν χρειαστεί να θυσιάσουν την ίδια τους τη ζωή – για να μεταφράσουν αυτό το πρόγραμμα σε δράση.

Η πρώιμη ναζιστική πολιτική πλατφόρμα, παρουσιάστηκε το 1920, σε μια μπυραρία, μέσα σε περίπου μια δεκαετία δέκα εκατομμύρια άνθρωποι θα ήταν νεκροί απευθείας στα χέρια των Ναζί.

Οι σημερινοί πρωταρχικοί κίνδυνοι γενοκτονίας που δημιουργούνται από τους παγκοσμιοποιητές περιλαμβάνουν:

Επίθεση στην παραγωγή τροφίμων - σε εξέλιξη.


Επίθεση στα ορυκτά καύσιμα - σε εξέλιξη.


Δημιουργία φτώχειας - σε εξέλιξη.

Εμβόλιο - σε εξέλιξη.

Πόλεμος – ξεκίνησε με τη Ρωσία.

Αντικατάσταση πληθυσμού, απομάκρυνση συνοριακών ελέγχων - σε εξέλιξη.

Η ενέργεια είναι ζωή, κυριολεκτικά. Αν θέλατε να δημιουργήσετε μια γενοκτονία, θα ήταν μια βιώσιμη στρατηγική του κακού να επιτεθείτε στο ενεργειακό σύστημα, ειδικά στα ορυκτά καύσιμα. 

Οι άνθρωποι πέρασαν χιλιάδες χρόνια σε μηδενική ανάπτυξη και ανάπτυξη, επειδή η περιορισμένη πρόσβαση στην ενέργεια σήμαινε ότι η ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του πληθυσμού, ήταν σημαντικά εφικτή μόνο λόγω της πλεονάζουσας διαθέσιμης ενέργειας.

Η ταχεία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού κατέστη δυνατή με την εισαγωγή της γεωργίας, περίπου 7000 χρόνια πριν, η οποία παρείχε μια πιο σταθερή πηγή τροφής και συγκέντρωσε τους ανθρώπους σε πιο συνεταιριστικές ομάδες, στη συνέχεια στα τέλη του 1800 με την ανακάλυψη ορυκτών καυσίμων. 

Αφού το ξύλο άρχισε να εξαντλείται σε ορισμένες περιοχές, οι άνθρωποι ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να σκάψουν και να κάψουν άνθρακα, οδηγώντας τελικά στην ανάπτυξη ατμοκίνητων γεωργικών μηχανημάτων. 

Αυτό μείωσε δραματικά τον αριθμό των ανθρώπων που έπρεπε να ασχοληθούν με την παραγωγή τροφίμων για να διατηρηθεί ο πληθυσμός. 

Χωρίς ορυκτά καύσιμα, η παραγωγή τροφίμων και η διαθεσιμότητα λιπασμάτων θα μειωθούν, περίπου το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού τροφοδοτείται λόγω της εφαρμογής λιπασμάτων που κατέστη δυνατή από μια χημική διαδικασία ορυκτών καυσίμων που ονομάζεται διαδικασία Haber-Bosch. 

Η μείωση των ορυκτών καυσίμων και των λιπασμάτων θα μειώσει τη διαθεσιμότητα τροφίμων, δημιουργώντας λιμό. Οι φασίστες φυσικά θα κατηγορήσουν την κλιματική αλλαγή για αυτή την πείνα.






Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπετε επιθέσεις στην αγροτική παραγωγή σε μεγάλους παραγωγούς τροφίμων όπως η Ολλανδία και η Δυτική Αυστραλία από την ελεγχόμενη από τον φασίστα κυβέρνηση των Εργατικών, μέσω νομοθεσίας όπως ο νόμος για την πολιτιστική κληρονομιά των Αβορίγινων και η The Voice.

Η αντικατάσταση των ορυκτών καυσίμων από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν θα λειτουργήσει. Η ενέργεια που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ανεμογεννητριών και την εγκατάστασή τους, δεν θα αντισταθμιστεί ποτέ κατά τη διάρκεια της ζωής των ανεμογεννητριών. Η βιομηχανία τελικά το επεξεργάζεται αυτό αφού σπατάλησε δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων. 

Δείτε: 


Πριν από χρόνια αντάλλαξα βρώσιμα όσπρια στην Ινδία. Όταν οι τιμές έφταναν σε ένα ορισμένο επίπεδο, η ζήτηση θα σταματούσε νεκρή. Απλά σταματήστε εντελώς. Αφού συνέβη αυτό μερικές φορές, αποφάσισα να πετάξω μέχρι την Ινδία και να καταλάβω γιατί. 

Ο λόγος ήταν ότι οι άνθρωποι στις ινδικές αγορές ήταν στο όριο της φτώχειας και τα όσπρια ήταν η βασική πρωτεΐνη. Εάν η τιμή της αγοράς οσπρίων πήγαινε σε ένα ορισμένο επίπεδο, αυτοί οι άνθρωποι στα όρια της φτώχειας θα σταματούσαν να τρώνε μέχρι η χαμηλότερη ζήτηση να μειώσει ξανά την τιμή. 

Λέω αυτή την ιστορία επειδή ο κίνδυνος γενοκτονίας από λιμό θα γεννηθεί, αρχικά τουλάχιστον, πρωτίστως από τον αναπτυσσόμενο κόσμο και τους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη κοντά στη φτώχεια. Αν και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει αργότερα.

Στους λιμούς μέσα στην ιστορία δεν είναι ασυνήθιστο οι τιμές των τροφίμων να αυξάνονται 50 ή 60 φορές.

Φυσικά, οι παγκοσμιοποιητές και οι Πράσινοι θα πουν ότι οι λιμοί προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή και δεν θα το αποδώσουν σε γελοίες ψεύτικες ενέργειες κλιματικής κρίσης κατά της ενέργειας και της γεωργίας από τους ίδιους τους φασίστες της παγκοσμιοποίησης.

Θάνατος με εμβόλιο

Ένα από τα προβλήματα για τους Ναζί ήταν, όταν σκοτώνεις εκατομμύρια ανθρώπους, πώς να πετάξεις τα πτώματα;

Μια ακόμη σύγχρονη επιλογή που ήδη συμβαίνει είναι ο θάνατος από εμβόλιο Covid. Έχουμε ήδη δει τεράστιες ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο Covid Δείτε Η WA κυκλοφορεί δεδομένα συμβάντων εμβολίου Covid Κανείς δεν έχει ιδέα ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του εμβολίου Covid στην υγεία, αλλά οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις γίνονται όλο και πιο εμφανείς, σύντομα θα είναι ακόμη προφανές στα πρόβατα.



Ενθαρρυντικά, η αυστραλιανή κυβέρνηση συνεχίζει να προωθεί τα εμβόλια Covid όπως μια χαμηλής τάξης πιέζει τον εαυτό της σε έναν πλούσιο πελάτη, οπότε αυτό μπορεί να είναι ένα θετικό σημάδι ότι το εμβόλιο Covid, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν ήταν η αποτελεσματική βολή θανάτωσης που ήλπιζαν και έτσι προσπαθούν να ωθήσουν περισσότερο στους ανθρώπους, ακόμη και τώρα.

Οι προσπάθειες του παγκοσμιοποιημένου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) να προσπαθήσει να αναλάβει τον έλεγχο του παγκόσμιου «συστήματος υγείας» Βλέπε ΠΟΥ, να γίνει ένας παγκοσμιοποιημένος δικτάτορας υγείας και απατεώνες, βασανιστές και τρομοκράτες στην ονομαστική κλήση της ντροπής του ΠΟΥ, είναι ένα θαυμάσιο σκηνικό για γενοκτονία με εμβόλιο.




Η διεξαγωγή δοκιμών ασφάλειας από φαρμακευτικές εταιρείες ισοδυναμεί με την τοποθέτηση ενός παιδόφιλου υπεύθυνου ενός νηπιαγωγείου. 

Στη συνέχεια, προσθέστε ένα διεφθαρμένο ή ανίκανο ρυθμιστικό σύστημα, χρηματοδοτούμενο από μια διεφθαρμένη βιομηχανία, και θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τα εγκεκριμένα φάρμακα και εμβόλια όπως θα αντιμετωπίζατε ένα γεμάτο όπλο.

Προσωπικά, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός για οτιδήποτε εγκριθεί από το FDA μετά το 2002 περίπου, που είναι η κατά προσέγγιση ημερομηνία μου για το πότε οι εγκρίσεις φαρμάκων FDA άρχισαν να φαίνονται όλο και πιο ύποπτες. Κάντε τη δική σας έρευνα για το θέμα.

Ενώ είναι πολύ πιθανό ότι ο λιμός θα γεννηθεί από τις αναπτυσσόμενες χώρες, που δημιουργήθηκαν από τους φασίστες και υποστηρίχθηκαν από τους Ιπτάμενους Πιθήκους Πράσινους τους, πίνοντας lattes από βάζα σε διάφορα προαστιακά καφέ, η προσέγγιση υποχρεωτικού εμβολίου θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο στις ανεπτυγμένες χώρες. Κατά ειρωνικό τρόπο, πιάνοντας και τους Latte Lappers.

Αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος που η Δυτική Αυστραλία πρέπει να θέσει εκτός νόμου τα υποχρεωτικά εμβόλια.

Η δημιουργία φτώχειας είναι ίσως το πετράδι του στέμματος στα σχέδια γενοκτονίας των φασιστών, καθώς μειώνει την πρόσβαση στις πιο σημαντικές ανάγκες για τη διατήρηση της ζωής. Θα γράψω περισσότερα για αυτό σε ένα μελλοντικό οικονομικό άρθρο.

Πόλεμος

Η γενιά μου πέρασε πολλά από τα εφηβικά μας χρόνια κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ανησυχώντας για μια πυρηνική ανταλλαγή μεταξύ της ΕΣΣΔ και των ΗΠΑ. Βιβλία όπως το On the Beach, σχετικά με την ακτινοβολία που σιγά-σιγά κατεβαίνει καλύπτοντας την Αυστραλία και πώς οι άνθρωποι αντιμετώπισαν τον επικείμενο θάνατό τους, βοήθησαν να αποκρυσταλλωθούν οι κίνδυνοι ενός πυρηνικού πολέμου για τη γενιά μας.

Η σημερινή γενιά δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου. 

Οι ΗΠΑ συνήθιζαν να ξεκινούν πολέμους με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής για να υπερασπιστούν το πετροδολάριο των ΗΠΑ και να κερδίσουν χρήματα σκοτώνοντας παιδιά, τώρα οι νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ δημιουργούν πολέμους με χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, τόσο σημαντικά πυρηνικές όσο και συμβατικά ικανές για πόλεμο. 

Ο σημερινός πόλεμος, που αν επεκταθεί για να συμπεριλάβει την Κίνα, θα είναι ένας πόλεμος που οι ΗΠΑ πιθανότατα θα χάσουν, στον οποίο μεγάλο μέρος του κόσμου θα έλεγε: «Τον είχαν έρθει». 

Τουλάχιστον πριν οι υπόλοιποι από εμάς πεθάνουμε από πυρηνικό νέφος, στυλ On the Beach, αν γίνει πυρηνικό.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένας πόλεμος των παγκοσμιοποιητών κυρίως για την κλοπή των αποθεμάτων φυσικού αερίου της Ουκρανίας και αν είναι τυχεροί η ίδια η Ρωσία, δείτε ότι η Ουκρανία είναι μια παγκοσμιοποιημένη δουλειά Με τύχη, κανένας στόχος δεν θα επιτευχθεί.

Το πρόβλημα για τους παγκοσμιοποιητές και τα σχέδια γενοκτονίας τους, είναι ότι ο πόλεμος μπορεί εύκολα να ξεφύγει από τον έλεγχο και να επηρεάσει άμεσα τους ίδιους τους φασίστες, έτσι ώστε άλλες επιλογές φαίνονται κυρίως καλύτερες από φασιστική άποψη.

Αναπλήρωση πληθυσμού

Οι παγκοσμιοποιητές συντονίζουν μια παγκόσμια στρατηγική ανοιχτών συνόρων, σχεδιασμένη να φέρει σε δημοκρατικές χώρες ανθρώπους που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τη δημοκρατική διαδικασία και που χρησιμοποιούνται για να αντικαταστήσουν το υπάρχον εθνικό δημογραφικό. 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιθανό να αποδεχτούν περισσότερο την ολοκληρωτική φασιστική διακυβέρνηση και την παγκόσμια κυβέρνηση και να δημιουργήσουν πολιτιστικές τάξεις εντός των χωρών.

Νομίζω ότι αυτή θα είναι μια φασιστική στρατηγική που τελικά θα αποτύχει, καθώς οι άνθρωποι που κατανοούν τα δεινά του φασισμού, είναι πιο πιθανό να τον αναγνωρίσουν και να μην τον υποστηρίξουν.

Το σκηνικό έχει στηθεί για μια μαζική αντίδραση ενάντια στους φασίστες, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν τι κάνουν οι φασίστες και θέλουν εκδίκηση.

 Στο τέλος υπάρχουν πολλοί από εμάς, ενάντια σε σχετικά λίγους φασίστες, το ερώτημα σήμερα είναι πόσοι άνθρωποι ρίχνονται στη φτώχεια και σκοτώνονται πριν ξυπνήσουν αρκετοί άνθρωποι και δώσουν στους φασίστες αυτό που τους αξίζει. 

Δείτε το άρθρο Άντε πάλι




Παρακαλώ μοιραστείτε το σύνδεσμο αντιγραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: https://andrewquin.com.au/a-plan/f/sustainable-is-code-for-genocide

Ο Andrew Quin είναι δημοσιευμένος συγγραφέας, σύμβουλος χρηματοοικονομικών συμβούλων, πρώην διαχειριστής κεφαλαίων και μακροοικονομικός στρατηγικός και εκκρεμής (τα έντυπα αίτησης AEC για ανεξάρτητους για τις πολιτειακές εκλογές του 2025 δεν είναι ακόμη διαθέσιμα) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ υποψήφιος για τις εκλογές του Νότιου Περθ το 2025.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Andrew μέσω email andrewquin@outlook.com Όλη η αλληλογραφία θα πρέπει να θεωρείται κοινό κτήμα.

Όλες οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιβεβαίωση και έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο που περιλαμβάνεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου