Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ "ΜΕΙΛΙΧΙΟΣ" ΦΕΡΕΤΡΑΚΗΣ

Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΑΤΟΜΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ! 

ΒΙΝΤΕΟ




Τους «αποκεφαλισμούς» θα τους μαθαίνουν πλέον από τα media. Η συντροφικότητα της Αριστεράς πάει περίπατο… Η τακτική του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει έντονες δυσφορίες ενώ αρκετοί μιλούν πλέον για απανωτά λάθη Κασσελάκη.

Ο πρώτος που άφησε αιχμές για τον τρόπο που πάρθηκαν οι αποφάσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν και την αλλαγή σε θέσεις εκπροσώπων τόσο στο κόμμα όσο και στη Βουλή είναι ο Γιάννης Ραγκούσης. 

Σε ανάρτησή του, ο κ. Ραγκούσης εκφράζει την αντίθεσή του στις αντικαταστάσεις τόσο του Θανάση Θεοχαρόπουλου από διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του Στέργιου Καλπάκη από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Ιδιαίτερα για τον πρώτο, ο Γιάννης Ραγκούσης σημειώνει ότι μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, στις 2 Ιουλίου του 2023 ψηφίστηκε ομόφωνα στην Πολιτική Γραμματεία να παραμείνει Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και ότι στις 3 Ιουλίου ψηφίσθηκε ομόφωνα και από την Κ.Ο. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο Twitter, «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ την εκπαραθύρωσή του από τα καθήκοντα του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας». Συμπληρώνει επίσης ότι «κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, ούτε για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας».

Με τον ίδιο ακριβώς τον ίδιο τρόπο, «από τις ιστοσελίδες» δηλαδή, ενημερώθηκε για την αντικατάστασή του και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Στέργιος Καλπάκης. Ένας εξαιρετικός νέος σύντροφος, 33 ετών, της διεύρυνσης και της Προοδευτικής Συμμαχίας, που ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντα που του αναθέσαμε σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες.

Ο κατά τα άλλα δημοφιλής «Στέφανος» φαίνεται ότι δεν διαθέτει ούτε καν την απαιτούμενη αστική ευγένεια να ενημερώσει ο ίδιος τα στελέχη τα οποία καρατομεί, αλλά είναι κινείται στη λογική του «κρύου αίματος». Κανένας συναισθηματισμός καμία συντροφικότητα και καμία ενσυναίσθηση θεσμικότητας για τις εσωτερικές διαδικασίες…

Με βάση τα παραπάνω εξηγείται και η στάση του Πάνου Λάμπρου, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανάρτηση του παρομοίασε τις αποφάσεις του νέου προέδρου με τις αντίστοιχες που λαμβάνει ένα «αφεντικό σε μια ανώνυμη εταιρεία». Ανάλογης δυναμικής κριτική, με δημόσιες τοποθετήσεις τους, έχουν ασκήσει και άλλα μέλη της «Ομπρέλας» (Σκουρλέτης, Βούτσης Βίτσας, Δρίτσας).
Από γκάφα σε γκάφα!

Η Τετάρτη πάντως δεν ήταν και η καλύτερη των ημερών για τον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς από το πρωί δίνει ρεσιτάλ ενός… ατσούμπαλου πολιτικού προσώπου το οποίο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την περσόνα που είδαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες: Χιούμορ και χαμόγελο και από πολιτική μηδέν!

«Η λέξη κλειδί είναι η “εικόνα”. Νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο φαινόμενο, όπου η εικόνα και το λάιφ στάιλ πλέον φαίνεται πως αρκούν για εκλογή και αρχηγού κόμματος.

Ως τώρα το φαινόμενο αυτό το είχαμε δει σε βουλευτικές εκλογές πχ, να εκλέγονται πρώην διάσημοι ποδοσφαιριστές, κάποιες πολύ ωραίες κυρίες ή κάποια άλλα πρόσωπα, με βάση την εικόνα, το ίματζ, το υφιστάμενο. Μέχρι εκεί όμως το είχαμε δει. Τώρα μεταφέρεται σε ένα επόμενο ανώτερο επίπεδο. 

Αρχηγός κόμματος με μηδενική πολιτική παρουσία, με ανύπαρκτες πολιτικές θέσεις, εκλέγεται βάσει της εικόνας του» τόνισε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στην ΕΡΤ για τον νέο επικεφαλής της Κουμουνδούρου.

Την ανάλαφρη ατμόσφαιρα και χαλαρότητα που πλασάρει ο κύριος Κασσελάκης, «έδεσαν» τα γαλλικά προς τους δημοσιογράφους στη Βουλή, στους οποίους είπε χαρακτηριστικά «Μπονζούρ, κομάν σαβά;», δηλαδή «καλημέρα, τι κάνετε;».

Αλλά φαίνεται πως τα γαλλικά είναι μάλλον η αγαπημένη ξένη γλώσσα του κύριου Κασσελάκη, ο οποίος λίγο αργότερα είπε ξανά στους δημοσιογράφους «σουρπρίζ», δηλαδή… έκπληξη!
Εσείς πολιτική, εμείς… φαΐ!

Και ενώ όλοι περιμένουμε να ακούσουμε μια πολιτική τοποθέτηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκείνος αναφέρετε διαρκώς σε αοριστίες, γενικολογίες και εσχάτως στις γαστρονομικές του προτιμήσεις.

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο ρεπόρτερ του MEGA του έθεσε δυο πολιτικές ερωτήσεις στην πλατεία Συντάγματος (όπου δεν άφησε σκύλο που να μην χαϊδέψει…) και αντί να λάβει απαντήσεις άκουσε εμβρόντητος τι φαγητό του αρέσει να τρώει!

Εμπρός… πίσω!

Την ώρα που στην Κουμουνδούρου επικρατεί η λογική «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», με στελέχη να τρέχουν (κυριολεκτικά) να γλιτώσουν από την λαίλαπα της αλλαγής, η οποία έρχεται κατά τον κύριο Κασσελάκη με Πολάκη και Παππά, εκ των αρχαιότερων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλης της παράταξης κοιτάζει να μαζέψει όποιον δέχεται να τον ακολουθήσει!

Έτσι, σύμφωνα με το MEGA, ο κύριος Κασσελάκης επιθυμεί την επαναφορά του Νίκου Κοτζιά, του ανθρώπου που χάρισε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια και ήταν ο μόνιμος πονοκέφαλος για τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ίδια κατηγορία (του πονοκεφάλου) άνηκε και ο Πάνος Καμμένος, ο εταίρος του Αλέξη Τσίπρα στην περίοδο κυβέρνησής του περίφημου συνδυασμού «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ». 

Κάπου εδώ, οι πληροφορίες θέλουν τον κύριο Κασσελάκη να φέρνει στην Κουμουνδούρου και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος με την σειρά του απειλεί με «αφουμιγκέισον»!

Όπου «αφουμιγκέισον», βάλτε εξόντωση των τρωκτικών στα πλοία. Για την ιστορία δεν ονομάζεται «αφουμιγκέισον» η διαδικασία αλλά «φουμιγκέισον»…


Bonus: Οι γυμναστικές επιδείξεις σε σχολείο ΑμεΑ

Στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, το οποίο είναι σχολείο για ΆμεΑ, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει γυμναστικές επιδείξεις!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε εκεί για να επιθεωρήσει τις κτηριακές υποδομές και να ακούσει τα προβλήματα των εκπαιδευτικών, ωστόσο ο ίδιος θεώρησε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δείξει το πόσο γυμνασμένος είναι.

Πέρα από όσα έταξε, ανάμεσά τους νέα κτήρια, κλιματιστικά, καλοριφέρ και να βρει ο ίδιος σε μια εβδομάδα νέα κτήρια (!), έκανε και μια φιγούρα.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο 1:06 του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρέχει σε στιλ jogging και κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση κάτω από τα κάγκελα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα των μαθητών με αναπηρία.









1 σχόλιο: