Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!

ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ




Γράφει η Τζένιφερ Μπίλεκ

Η βιομηχανία του φύλου είναι η εταιρική περιποίηση του διανθρωπισμού.

«Αν κατανοήσουμε τον μηχανισμό και τα κίνητρα του ομαδικού μυαλού, είναι πλέον δυνατό να ελέγξουμε και να συντάξουμε τις μάζες σύμφωνα με τη θέλησή μας χωρίς αυτές να το γνωρίζουν». — Edward L. Bernays

Το τρανσέξουαλ δεν είναι τύπος ανθρώπου. Είναι η ομαδική ονομασία για μια σειρά εταιρικών πιέσεων που καλλωπίζουν παιδιά και ενήλικες για βιομηχανική διάσπαση σωμάτων, ανοίγοντας έτσι την ανθρωπότητα σε περαιτέρω εταιρικές εισβολές στα σώματά μας. 

Είναι ο αποικισμός των ανθρώπων, με άμεσο στόχο την επόμενη γενιά. Είναι, όπως δηλώνει η διάσημη υπερανθρωπίστρια Martine Rothblatt, «η ράμπα προς τον μετανθρωπισμό».

Η λέξη τρανσέξουαλ δεν είναι κατάλληλη για επικοινωνία. Δεν ορίζει τίποτα ξεκάθαρα, αλλά μάλλον συσκοτίζει τη βιομηχανία που εκδηλώνεται στο όνομά της.

Είναι ένας όρος ομπρέλα χωρίς σύνορα, κάτω από τον οποίο βρίσκονται πάρα πολλές αντικρουόμενες ιδέες, επιτρέποντας στους καθοριστικούς στόχους του να κινούνται κάθε φορά που κάποιος ασκεί κριτική στην ιδεολογία του και τις αγορές που σχηματίζονται γύρω από αυτήν. 

Η θεσμοθέτηση της ταυτότητας φύλου ως νομική έννοια αποδομεί αυτό που σημαίνει να είσαι άνθρωπος, αφού είμαστε βιολογικά και σεξουαλικά δίμορφο είδος. 

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το εταιρικό κράτος αποδομεί το σεξ ως ένα βήμα προς την αποξένωση μας από την ανθρωπιά μας. Οι ατελείωτες συζητήσεις για την «ταυτότητα φύλου» συσκοτίζουν αυτό το γεγονός.

Για μια δεκαετία, μια προοδευτικά κωδικοποιημένη γλώσσα διάσπασης του σώματος έχει διαμορφωθεί ταυτόχρονα στο τοπίο πολλών δυτικών πολιτισμών. 

Όροι όπως η ταυτότητα φύλου, η μετάβαση, η σωματική δυσφορία, οι έγκυοι άνδρες, οι κάτοχοι τραχήλου της μήτρας, το δυαδικό φύλο και τα σεξουαλικά «φάσματα» διαφόρων ειδών έχουν επαναληφθεί ακατάπαυστα στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. 

Αυτοί οι όροι, που χρησιμοποιούνται επανειλημμένα, διαχωρίζουν τα άτομα από τις φυλετικές πραγματικότητες τους. Έχουν πλέον ενσωματωθεί στις νομικές μας δομές κάτω από ένα πλαίσιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όταν βλέπουμε την ανθρωπότητα και τις σεξουαλικές μας πραγματικότητες ως ένα ακόμη σύνορο για το άνοιγμα των αγορών για εταιρική κερδοσκοπία, αυτό που αναφέρεται ως «κίνημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για ανθρώπους που αρνούνται το φύλο τους αρχίζει να παίρνει άλλη μορφή.

Trans Pays

«Η συμπερίληψη είναι κάτι περισσότερο από μια κοινωνική αιτία. Είναι μια επιχειρηματική ευκαιρία. Είναι καιρός να μεγιστοποιήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.” — DMI Consulting

Η διάσπαση του σώματος ως προοδευτική και απελευθερωτική ταυτότητα διατίθεται στα παιδιά από ακτιβιστικές οργανώσεις , εταιρείες , το Χόλιγουντ , τις βιομηχανίες μουσικής , μόδας και ομορφιάς , από το ιατρικό κατεστημένο , στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα σχολεία

Η δύναμη του μηνύματος ότι η αποσύνδεση από το φύλο του σώματος είναι προοδευτική προέρχεται από τον αδυσώπητο κορεσμό του σε όλα τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ένα ολιγοπώλιο που χτίζει μια ηγεμονική αφήγηση και πολλές από τις εξόδους του οποίου υποστηρίζονται από την BlackRock και η Vanguard, δύο αμερικανικές πολυεθνικές επενδυτικές εταιρείες με περιουσιακά στοιχεία τρισεκατομμυρίων δολαρίων και συντονισμένο ενδιαφέρον για αυτή την αφήγηση.

Ο Όμιλος Authentic Brands έλαβε επένδυση 875 εκατομμυρίων δολαρίων από τη BlackRock το 2019. Το Authentic Brands Group κατέχει 50 μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του Sports Illustrated , το οποίο έχει πλέον εμφανίσει δύο άντρες που υποδύονται γυναίκες στα εξώφυλλά του. Η επωνυμία της Aeropostale δωρίζει χρήματα για σκοπούς LGBT από τη συλλογή της "ουδέτερης ως προς το φύλο".

Η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Marqeta Inc., μιας παγκόσμιας πλατφόρμας έκδοσης πιστωτικών καρτών. Η Visa, με την Marqeta Inc., υποστηρίζει το Daylight, τη νέα «queer πιστωτική κάρτα» και την ψηφιακή τραπεζική πλατφόρμα. 

Η Daylight διαθέτει στην αγορά την κάρτα της για να πουλάει υποβοηθούμενες τεχνολογικές διαδικασίες γονιμότητας στη λεσβιακή και γκέι κοινότητα και σε εκείνα τα παιδιά στα οποία προσφέρεται τώρα η πρόσκληση να αγοράσουν συνθετικά φύλα (το T και το Q σε LGBTQ+) με κόστος τη μελλοντική τους γονιμότητα. Είναι η πρώτη LGBTQ+ χρηματοοικονομική τεχνολογία, ή fintech, τραπεζική πλατφόρμα.

Η Global Market Insights προβλέπει έναν σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 11,5% μεταξύ 2023 και 2032 για χειρουργικές επεμβάσεις για τη δημιουργία συνθετικών χαρακτηριστικών του φύλου. 

Αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης δεν λαμβάνει υπόψη τις αυξανόμενες τάσεις στις χειρουργικές επεμβάσεις σμίκρυνσης της κλείδας, τις επεμβάσεις στα πόδια των ανδρών για να φαίνονται μικρότερα ή τις επιπλοκές που δημιουργούνται από αυτές τις περιττές επεμβάσεις επίθεσης και αναδιάταξης του φύλου και άλλων χαρακτηριστικών υγιών νεαρών σωμάτων για να βοηθήσουν τους άνδρες να εμφανίζονται ως το αντίθετο φύλο, ως ευνούχοι ή ως και τα δύο φύλα .

Αυτή η ανάλυση αγοράς δεν περιλαμβάνει τα επικίνδυνα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε νέους, όπως οι αναστολείς της εφηβείαςκαι ορμόνες του διασταυρούμενου φύλου. 

Οι αυξημένες πωλήσεις αναισθησίας, αντιβιοτικών και φαρμάκων κατά της απόρριψης για τη δημιουργία συνθετικών τμημάτων του σώματος του σεξ που χρησιμοποιούνται για κοινωνικά σκοτεινό σεξ δεν υπολογίζονται επίσης στην προβλεπόμενη αγορά ανάπτυξης. 

Τα ιατρικά εφόδια, η έρευνα, οι κλινικές και η ειδική εκπαίδευση για νέες και περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις δεν συνυπολογίζονται στα προβλεπόμενα κέρδη.

The Great Rebrand

Η λέξη τρανσέξουαλισμός είναι μια αλλαγή της επωνυμίας της λέξης τρανσεξουαλισμός , η οποία έχει τις ρίζες της στον τρανσβεστικό φετιχισμό. 

Ο τρανσεξουαλισμός είναι ο καθομιλούμενος όρος για την αυτογυνεφιλία paraphilia, σύμφωνα με την οποία οι άνδρες, διεγείρονται από τη φαντασίωση του εαυτού τους ως γυναίκες, φορούν στερεότυπα γυναικεία ρούχα, ειδικά εσώρουχα, για να ικανοποιήσουν έναν σεξουαλικό καταναγκασμό. Αυτό γινόταν στο ιδιωτικό.

 Όταν η φαρμακολογία και η τεχνολογία κατέστησαν δυνατό για έναν μικρό αριθμό ανδρών με αυτό το φετίχ να κλιμακώσουν τις συμπεριφορές τους σε κατάλληλα κατασκευασμένα χειρουργικά φαξ γυναικεία βιολογία ή συνθετικά χαρακτηριστικά του φύλου, ο τρανσεξουαλισμός ριζώθηκε στην ιατρική βιομηχανία.

Καθώς η τεχνολογία και τα φαρμακευτικά προϊόντα για την πραγματοποίηση πιο ρεαλιστικών επεμβάσεων συνθετικού σεξ προχωρούν, η κοινωνία αναγκάζεται από την ανάπτυξη της αγοράς να αποδεχθεί δημόσια αυτήν την παραφιλία και την ιδεολογία που αναπτύχθηκε γύρω από αυτήν—η οποία αρνείται τη βιολογική μας πραγματικότητα, μας ανεβάζει πάνω και μας ξεριζώνει από τον πραγματικό κόσμο. 

Μια παραφιλία ενηλίκων ανδρών είναι μια δύσκολη πώληση, αλλά τυλιγμένη με ανθρώπινα δικαιώματα και συνεπιλέγοντας τη φυσική επαναστατικότητα της νεότητας, χτυπά το γλυκό σημείο του μάρκετινγκ .

Η Global Market Insights αναφέρει ότι «τα αυξανόμενα κρούσματα δυσφορίας φύλου και οι ισχυρές εξελίξεις στις διαδικασίες αλλαγής φύλου θα οδηγήσουν τις προοπτικές της αγοράς». 

Επιπλέον, αναφέρουν ότι «η εισαγωγή νέων κυβερνητικών πολιτικών που υποστηρίζουν τη χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου θα πρέπει να παρακινήσει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού να επιλέξει αυτές τις διαδικασίες». 

Η αύξηση της ανθρωπότητας με αυτόν τον τρόπο είναι σε άνοδο γιατί είναι δυνατή. Η θετική προώθηση αυτών των χειρουργικών επεμβάσεων —για τις οποίες οι κοινωνίες μας αναθεωρούνται— ωθεί τη ζήτηση. 

Η πρόοδος στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, της γενετικής, της συλλογής δεδομένων, της βιοτεχνολογίας, της αναπαραγωγικής τεχνολογίας και των νευρολογικών εμφυτευμάτων, που συμβαίνουν παράλληλα με το μάρκετινγκ της διάσπασης σώματος στη νεολαία, θα έχουν μεγαλύτερα κέρδη για το τεχνολογικό ιατρικό σύμπλεγμα και πιο οικεία εισβολή στη βιολογία μας στο μέλλον .

Όταν η αλλαγή της επωνυμίας του τρανσεξουαλισμού που διατίθεται στο εμπόριο σε παιδιά ξεκίνησε αρχικά πριν από μια δεκαετία, πλαισιώθηκε ως θεραπεία για τη σωματική δυσφορία, ένα ζήτημα υγείας που προηγουμένως επηρέαζε ένα μικρό μέρος του πληθυσμού. 

Όσο περισσότερο προωθούνταν στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, τόσο πιο γρήγορη ήταν η αύξηση των παιδιών που διεκδικούσαν μια εναλλακτική ταυτότητα φύλου. 

Γρήγορα πλαισιώθηκε ως ένας προοδευτικός , επιθυμητός και νευρικός τρόπος ζωής για τη νεολαία. Νεαρές γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή του υγιούς στήθους τους ποζάρουν για εταιρικές διαφημίσεις για εσώρουχα , κρέμα ξυρίσματος , αθλητικά παπούτσια και γυναικείες σειρές προϊόντων, καθώς και σε πασαρέλες μόδας και εμφανίζονται στο εξώφυλλο τουVogue . 

Ένα περιβάλλον απειλής έχει ριζώσει για όποιον δεν αποδέχεται την αφήγηση ότι αυτό είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Γιατί οι κυβερνήσεις που αναθεωρούν γρήγορα τις κοινωνίες στηρίζονται στην αναγνώριση της πραγματικότητας του σεξουαλικού διμορφισμού του είδους μας για να φιλοξενήσουν αυτό που κάποτε ήταν ένα μικρό κλάσμα ανδρών με παραφιλία

Η αυτογυνεφιλία -ή πιο καθομιλουμένη, ο τρανσεξουαλισμός- μειώνει την εξ ολοκλήρου σεξουαλική ανθρωπότητα των γυναικών σε αγοραζόμενα ανταλλακτικά για να κατευνάσει τις προσηλώσεις των ανδρών. 

Έχει μετονομαστεί σε «τρανσέξουαλ» για να καλλωπίσει τη νεολαία σε διάσπαση σώματος, ανοίγοντάς τους σε εμπορευματοποίηση και πειραματισμό για τη μηχανική της εξέλιξης του είδους μας.

Δεν υπήρξε ποτέ ένα υποτιθέμενο κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα που να έχει κερδίσει την υποστήριξη του εταιρικού κόσμου , των κυβερνήσεων και της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας όπως αυτό που τώρα χαρακτηρίζεται ως «νέα φύλα». 

Πάνω από μια δεκαετία, οι φιλανθρωπικές, πολιτικές, νομικές δομές και δομές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η βιομηχανία της τεχνολογίας και οι μεγαλύτεροι χρηματοπιστωτικοί οίκοι στον κόσμο έχουν υποστηρίξει ειδικά δικαιώματα για άτομα που διεκδικούν συνθετική σεξουαλική ταυτότητα, μια ταυτότητα που έγινε δυνατή από την τεχνοϊατρική ένα σύμπλεγμα που ωφελείται από αυτούς και χρησιμοποιεί το πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των λεσβιών, των ομοφυλόφιλων και των αμφιφυλόφιλων για να οδηγήσει σε μια αφήγηση προοδευτικότητας.

Το τέλος της Ανθρωπότητας

Όταν το σεξ καταργείται ως κατηγορία με νόημα, καταργείται και η ανθρωπότητα όπως την ξέρουμε. Αυτό είναι το σημείο της αναπτυσσόμενης βιομηχανίας των φύλων. 

Πέρα από την κερδοσκοπία —που υπάρχει σε αφθονία, με τις νεοκατασκευασμένες ταυτότητες που απαιτούν μια ζωή ιατρικής φροντίδας και τεχνολογικά υποβοηθούμενης αναπαραγωγής μόλις στειρωθούν οι ασθενείς των παιδιών — καλλωπίζει το κοινό. 

Αξιολογεί την αποδοχή των βιοϊατρικών εισβολών που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας. Θα δεχτούν οι άνθρωποι την κακοποίηση του σεξ των παιδιών εάν πιστεύουν ότι είναι καλή τη πίστη; 

Πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε με τις τεχνο-ιατρικές εισβολές μας στους ανθρώπους και την επίθεση στην ανθρωπότητα των γυναικών ως όντα εντελώς σεξουαλικά διαφορετικά από τους άνδρες;

Σε ένα τοπίο όπου κυριαρχεί η τεχνολογική αναπαραγωγή, το σεξ για αναψυχή θα είναι ο μοναδικός στόχος της σεξουαλικής πράξης - για όσο διάστημα είμαστε ακόμα άνθρωποι. 

Αυτό το τοπίο καλλιεργείται από άνδρες με φετίχ που προωθούνται από τα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης και στόχος τους είναι να αλλάξουν τους νόμους σχετικά με το τι συνιστά ανδρισμό και γυναικεία. 

Άντρες όπως η Rachel Levine , ο Sam Brinton , η Danica Roem και η Petra De Sutter είναι προσωποποιοί που μας βοηθούν να καλλωπίσουμε ως πολίτες να καταργήσουμε το σεξουαλικό όριο μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Το να πιστεύουμε ότι όλοι οι θεσμοί και οι νόμοι μας αλλάζουν γρήγορα επειδή οι ισχυρές εταιρικές οντότητες νοιάζονται για άτομα που έχουν σωματική δυσμορφία είναι ένας παραλογισμός τόσο μεγάλος που πιστεύοντας το, μπορεί να ζούμε μέσα σε μια παγκόσμια λατρεία. 

Είμαστε τόσο εγκλωβισμένοι σε μια εταιρικά κατασκευασμένη εικονική πραγματικότητα, όπου μερικοί άνθρωποι ζουν έξω από τις παραμέτρους του σεξουαλικά διμορφικού είδους μας, που δεν μπορούμε να δούμε ότι έχουμε κατηχηθεί.

Η Martine Rothblatt , η Αμερικανίδα επιχειρηματίας και αυτοαποκαλούμενη τρανσέξουαλ τρανσανθρωπίστρια που πιστεύει ότι η τρανσέξουαλ είναι η οδός προς τον τρανσανθρωπισμό, είναι ένας άντρας με σχέδιο να αποδομήσει τον σεξουαλικό διμορφισμό προς έναν τελικό στόχο να βγάλει τους ανθρώπους από τη βιολογία τους και να δημιουργήσει τον Θεό με την τεχνολογία. 

Έρχεται με όσους βρίσκονται στα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής, της τεχνολογίας, των βιοφαρμακευτικών προϊόντων, του Χόλιγουντ και του δικτύου LGBT Business . 

Το 2016 έδωσε διάλεξη στον Καναδά σχετικά με την ανάγκη «μεταανθρωπιστές τεχνολογίας» να « δημιουργήσουν έναν πολιτικό μηχανισμό συγκρίσιμο με τον WPATH» (Παγκόσμια Επαγγελματική Ένωση για την Υγεία των Τρανσφυλικών). 

Πρότεινε ότι αυτό θα δημιουργήσει κοινωνική εγκυρότητα για τους «μεταανθρωπιστές της τεχνολογίας» με τον τρόπο που έχει κάνει το WPATH για τους «τρανς της τεχνολογίας». Επίσης δικηγόρος, ο Rothblatt δημιούργησε το πρώτονομικό πλαίσιο για την ψήφιση νομοσχεδίων για το φύλο παγκοσμίως. 

Εργάστηκε για τη NASA και βοήθησε στο έργο του ανθρώπινου γονιδιώματος σε επίπεδο ΟΗΕ. Είναι ιδιοκτήτης μιας βιοφαρμακευτικής εταιρείας, μιας φάρμας ξενομομοσχεύσεων και μιας εταιρείας τρισδιάστατης εκτύπωσης οργάνων και έχει δημιουργήσει μια θρησκεία αποσαρκώσεως με τον μέντορά του William Sims Bainbridge

Έχει κατασκευάσει ένα ρομπότ της συζύγου του και δίνει διαλέξεις ευρέως για τη συγχώνευση της ανθρωπότητας με και την αίσθηση της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Rothblatt γράφει για τις αλλαγές στην ανθρωπότητα που θα αποδομήσουν τον σεξουαλικό διμορφισμό από το 1995 . Παρομοιάζει τον σεξουαλικό διμορφισμό με το νοτιοαφρικανικό απαρτχάιντ (pdf σελ. 8). 

Έχει γράψει για το τεχνολογικό μέλλον της αναπαραγωγής , όπου οι άνθρωποι, συγχωνευμένοι με την τεχνολογία, δεν θα χρειάζεται να συναναστρέφονται.

Η Δρ. Heather Brunskel-Evans, ακαδημαϊκός φιλόσοφος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανέφερε το 2021 μια φράση της Gendered Intelligence (GI), μιας παγκόσμιας ομάδας λόμπι «τρανσφυλικών» που υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να απελευθερώνονται για να χειραγωγούν τα χαρακτηριστικά του φύλου τους. 

Ο GI ισχυρίζεται ότι η ελευθερία για τα παιδιά και τους νέους έγκειται στην « αποδόμηση της πολιτιστικά αποδιδόμενης δύναμης του βιολογικού. «Αυτή είναι μια συναρπαστική δήλωση. 

Το μήνυμα από το GI φαίνεται ξεκάθαρο: η βιολογική πραγματικότητα του σεξ είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα, που θεωρείται ότι έχει υπερβολική δύναμη.

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση του Υπουργείου Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου περιγράφει λεπτομερώς τις προόδους στην αύξηση του ανθρώπου, όχι μόνο όσον αφορά το Υπουργείο Άμυνας αλλά και τη ζωή μας ως ανθρώπινα όντα. 

«Η αύξηση του ανθρώπου έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής μας και ακόμη και να αλλάξει την έννοια του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Θα μπορούσε να αμφισβητήσει τις φιλοσοφικές έννοιες, τα συστήματα πεποιθήσεών μας και τα ηθικά και νομικά πλαίσια με τρόπους που δεν είχαμε προβλέψει», αναφέρει.

Δεν είμαστε μάρτυρες αυτών των αλλαγών τώρα, στη νέα βιομηχανία του φύλου, που πλαισιώνεται ως κίνημα για τα ανθρώπινα δικαιώματα; 

Όταν συζητάμε τους αναστολείς της εφηβείας —φάρμακα που έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν μη αναστρέψιμη βλάβη— το Gendered Intelligence δηλώνει, «Είναι σημαντικό τα παιδιά και οι νέοι… να μπορούν να πειραματιστούν, να αλλάξουν γνώμη, να δοκιμάσουν νέα στυλ, να εκφραστούν »

Συνηγορούν υπέρ της ελευθερίας των παιδιών στην επιλογή να αυξήσουν τα χαρακτηριστικά του φύλου τους και να χρησιμοποιούν επικίνδυνα φάρμακα για να το κάνουν. 

Οι νόμοι προσαρμόζονται ταχέως σε πολλές χώρες ταυτόχρονα, με τη βοήθεια ΛΟΑΤ ΜΚΟ , δισεκατομμυριούχων και οργανώσεων «τρανσέξουαλ» , προκειμένου να γίνουν νομικές προσαρμογές που επιτρέπουν την αποπαθολογία της σωματοποίησης.

Ακολουθήστε το Μονοπάτι

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν ψήφισε πρόσφατα ένα νομοσχέδιο στο οποίο η «ταυτότητα φύλου» θα υπερισχύσει των δικαιωμάτων των γυναικών που βασίζονται στο σεξ. Η γλώσσα χειραγωγείται για να συσκοτιστεί η σεξουαλική πραγματικότητα ανδρών και γυναικών. 

Είναι εύλογο ότι ο Μπάιντεν δεν καταλαβαίνει τι κάνει; Ο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος υπό τον Ομπάμα, με οικονομική βοήθεια από τους Pritzkers, μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο. Η Jennifer Pritzker, μια από τις ελίτ Pritzkers, είναι ένας άντρας που υποδύεται γυναίκα.

Μαζί με την οικογένειά του, έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για να αναθεωρήσει τους θεσμούς και τις κοινωνικές μας δομές για να επαναπροσδιορίσει το σεξ ως συναίσθημα. Ο Ομπάμα ήταν ο πρώτος πρόεδρος που χρησιμοποίησε τη λέξη τρανς σε μια ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης . Κάλεσε επίσης μια ειδική συνάντηση για «τρανσέξουαλ» φοιτητές στον Λευκό Οίκο το 2015, δίνοντάς του τον τίτλο του «Trans President».

Η εταιρική κατάργηση της σεξουαλικής μας πραγματικότητας ανοίγει το δρόμο για την ανθρωπότητα χωρίς αγκυροβολία από τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος. Μας προβάλλει σε μια εικονική πραγματικότητα της οποίας βρισκόμαστε τώρα στον γκρεμό, όπου δεν είμαστε ένα σεξουαλικά διμορφικό είδος. 

Ο Zoltan Istvan , πρώην υποψήφιος για την προεδρία και διανθρωπιστής, δήλωσε ότι «Ένας μεγάλος υπερανθρωπιστικός πόλεμος θα συμβεί μεταξύ αυτών που ασπάζονται τη ριζοσπαστική τεχνολογία στο σώμα τους και εκείνων που δεν το κάνουν…. 

Όσοι πλευρίζουν την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη θα κερδίσουν». Το 2015, αποτράπηκε φιλοσοφικά και συνδύασε ψευδώς τον σεξουαλικό προσανατολισμό με την υπερανθρωπιστική ενσωμάτωση.


Ειλικρινά, θα μπορούσα να δω πολλούς ανθρώπους στο μέλλον να σταματούν εντελώς τη σωματική σεξουαλική επαφή, καθώς η τεχνολογία εμφυτευμάτων κρανίου βρίσκει ακριβώς τα σωστά μέσα για να διεγείρει ερωτογενείς ζώνες στον εγκέφαλο - κάτι πάνω στο οποίο ήδη εργάζονται οι ερευνητές. 

Το πραγματικό σεξ πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να ταιριάζει με την άμεση και επιστημονικά στοχευμένη διέγερση του μυαλού μας. 

Τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε μια κοινωνία όπου τα αρσενικά και θηλυκά χαρακτηριστικά εξαφανίζονται καθώς η ευχαρίστηση γίνεται «κατ' απαίτηση» και η γονιδιακή θεραπεία μπορεί να συνδυάσει τα πιο λειτουργικά μέρη και των δύο φύλων σε μια οντότητα. 

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένοι θεσμοί όπως ο γάμος μπορεί να καταλήξουν να ακολουθήσουν τον δρόμο των δεινοσαύρων.

Οι Bainbridge, Rothblatt, De Sutter, Pritzker και Istvan αποτελούν μέρος μιας αυξανόμενης τάσης τρανσέξουαλ και τεχνόφιλων υψηλού προφίλ που μας περιποιούνται για την εικονική πραγματικότητα πέρα ​​από την τρέχουσα εξέλιξή μας στη βιόσφαιρα. 

Ο Mark Zuckerberg, ο Ray Kurzweil, ο Yuval Harari, ο Joe Rogan και ο Peter Thiel είναι μόνο μια χούφτα ανδρών υψηλού προφίλ που έχουν προβλέψει -άλλοι με ανησυχία, άλλοι με ικανοποίηση- ότι θα ωθηθούμε να εξελιχθούμε προς μια ασώματη κατάσταση σε σύντηξη με ΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. 

Με τις κοινωνίες και τους νόμους να αλλάζουν γρήγορα για να εξαλείψουν το σεξ και τα παιδιά να χρησιμοποιούνται ως ιατρική τροφή για να εξαλείψουν τα όρια των φύλων, ήρθε η ώρα να τα πάρουμε στα σοβαρά.


Η Jennifer Bilek είναι καλλιτέχνης, ακτιβίστρια και ερευνήτρια δημοσιογράφος. Εκτός από τη λήψη πολλών βραβείων για το πορτρέτο της, η δημοσιογραφία της έχει παρουσιαστεί στο περιοδικό Tablet Magazine , First Things , The Post Millennial και άλλες εκδόσεις.

 Γράφει για τις διασταυρώσεις του απεριόριστου κορπορατισμού, της τεχνολογίας και της βιομηχανίας των φύλων στο blog της, την 11η ώρα. The11thhourblog.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου