Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

TO ΣXEΔIO THΣ NEAΣ TAΞHΣ ΓIA ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ «ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΣΚ*-ΤΡΥΠΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ





 Γράφει ο Mark Crispin Miller


Προσπαθούν να μας κάνουν να θέλουμε «έξυπνες πόλεις» μετατρέποντας όλες τις μεγάλες παλιές πόλεις σε σκ*-τρυπες

Αυτό που συνέβη στη Νέα Υόρκη, το Σικάγο, τη Βοστώνη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες είναι ένα ακόμη σημάδι της τρελής διαφθοράς που έχει σαπίσει το Δημοκρατικό Κόμμα (και οι Ρεπουμπλικάνοι δεν το σταματούν)

Ένα βίντεο, ένα meme και ένα υπέροχο άρθρο επισημαίνουν την απαίσια αλήθεια:


Εδώ είμαστε!



Του Ρέι ΝτιΛορέντζο

Σεπτέμβριος 9, 2023

Αυτό που έχουμε στα σκαριά είναι μια προγραμματισμένη κατάρρευση όλης της κοινωνίας για να κάνουμε χώρο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους ή τη Μεγάλη Επαναφορά που τόσο ανυπομονούν να ξεκινήσουν

Αν κάνετε έναν απολογισμό του πού έχουμε ταξιδέψει ως έθνος τα τελευταία δυόμισι χρόνια, μπορεί κανείς μόνο να θαυμάσει με αηδία την απόκλιση στην ηθική μας, το βιοτικό επίπεδο, την προσωπική ασφάλεια, την εθνική και οικονομική ασφάλεια και την αίσθηση της ευημερίας.

Η υπερηφάνεια για το έθνος μας έχει σχεδόν εξαφανιστεί

Η υπερηφάνεια για το έθνος μας έχει σχεδόν φύγει, ειδικά στις Γαλάζιες Πολιτείες. Δεν μας κυβερνούν πλέον, αλλά μας κυβερνούν. Οι γερουσιαστές απειλούν τους δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου και οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου είναι γεμάτες διαφθορά. Οι Δημοκρατικοί δεν θέλουν πλέον να ανταγωνίζονται τους αντιπάλους τους, μόνο τους καταστρέφουν. Πολιτείες όπως η Καλιφόρνια βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, ενώ η πολιτειακή τους συνέλευση ανακηρύσσει τον Αύγουστο «Μήνα Ιστορίας των Τρανσέξουαλ».

Μεγάλες πόλεις και γύρω περιοχές βρίσκονται υπό πολιορκία. Οι άνθρωποι, χωρίς προφανή λόγο, ξυλοκοπούνται παράλογα στους δρόμους και ο κακοποιός απελευθερώνεται μέσα σε λίγες ώρες για να το ξανακάνει. Όχλος κλεφτών εισβάλλει στα καταστήματα, κλέβοντας ό, τι δεν είναι καρφωμένο.

 Τα σπίτια χωρίζονται όχι μόνο μία φορά, αλλά τακτικά. Οι άνθρωποι μπλοκάρουν τα παράθυρα στα σπίτια τους με 2x4. Εκτός από όλα αυτά, βλέπουμε τεράστιο πληθωρισμό – όχι τον «παροδικό» πληθωρισμό της Janet Yellen για τον οποίο είπε ψέματα, αλλά σοβαρό ενσωματωμένο πληθωρισμό που δεν δείχνει κανένα σημάδι χαλάρωσης. Φαίνεται ήδη στην αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και των ασφαλίστρων αυτοκινήτων.

Οι ταραχές της Αριστεράς το 2020 αριθμούν τουλάχιστον 25 νεκρούς, κατέστρεψαν δισεκατομμύρια σε ιδιωτικές περιουσίες και οι ταραχοποιοί είτε αφέθηκαν ελεύθεροι είτε το Δημοκρατικό Κόμμα πλήρωσε την εγγύησή τους. Είναι μια αίσθηση ότι ο νόμος και η τάξη έχουν ακυρωθεί για όλους εκτός από την πολιτική αντιπολίτευση των Δημοκρατικών.

Καμία θέση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Η Δεξιά κάνει νόμιμους ισχυρισμούς για εκλογική νοθεία σε μια ειρηνική διαδήλωση, και η Αριστερά απαντά δημιουργώντας μια γιγαντιαία παγίδα μύγας στην Ουάσιγκτον για να συλλάβει απλούς διαδηλωτές, αποκαλώντας τους εξεγερμένους και δίνοντας παραδείγματα για να τους δουν όλοι. Για τους υποστηρικτές του Τραμπ, το σφυρί πέφτει σκληρά. 

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τη Γερμανία της δεκαετίας του 1930 θα πρέπει να ανησυχεί.

Τα κάποτε μεγάλα ξενοδοχεία είναι γεμάτα με μετανάστες και, σε πολλές περιπτώσεις, είναι κατεστραμμένα. Το Δημοκρατικό Κόμμα αποφάσισε ότι χρειαζόμασταν εκατομμύρια μετανάστες (6-8 εκατομμύρια μέχρι σήμερα) για να μαζέψουμε τις καλλιέργειες στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο. 

Εκατομμύρια ξένα πρόσωπα έχουν εισέλθει στη χώρα μας με τα οποία δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Η κυβέρνηση δεν ξέρει ποιοι είναι. Σίγουρα όχι. Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών ανταγωνίζονται τώρα με τους φτωχούς και τους άστεγους για δουλειές, τρόφιμα, υγειονομική περίθαλψη και πολύ σύντομα καταφύγιο.

Τι συμβαίνει στο Σαν Φρανσίσκο και την υπόλοιπη Καλιφόρνια;

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ένα μικρό κλάσμα αυτού που ήταν κάποτε. Ξέρω το Σαν Φρανσίσκο. Ζούσα εκεί αφού έφυγα από την ετοιμόρροπη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1970. Τα καταστήματα κλείνουν ή μετακινούνται σε πιο φιλικά βοσκοτόπια. 

Ανησυχίες όπως η Nordstrom, η Old Navy, η Amazon, η T-Mobile, η Walgreens και η Whole Foods έχουν φύγει. Δύο από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία έχουν παραιτηθεί: το Hilton San Francisco Union Square και το Parc 55, επικαλούμενα τις συνθήκες του δρόμου. Ένας διευθυντής του Old Navy είπε ότι το κατάστημά του χτυπιόταν 12-14 φορές την ημέρα.

Οι νομοθέτες της πολιτείας της Καλιφόρνια ψήφισαν νόμους που καθιστούν παράνομη τη διακοπή της κλοπής τους. Η State Farm εγκαταλείπει την Καλιφόρνια για ασφάλιση περιουσίας και επιχειρήσεων και εντάσσεται στο Allstate. 

Εάν προσπαθείτε να αγοράσετε ένα σπίτι ή μια επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο ή οπουδήποτε στην Καλιφόρνια και δεν μπορείτε να πάρετε ασφάλιση ή δεν είναι προσιτή, δεν θα πάρετε υποθήκη. 

Τα καταστήματα στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο περιμένουν απλώς να λήξουν οι μισθώσεις τους. Το ποσοστό κενών θέσεων στο Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται στο ρεκόρ του 31% και ανεβαίνει. Εάν είστε μαμά ή ποπ ανησυχία, θα χάσετε τα πάντα.

 Και αυτό είναι το σχέδιο. Το έγκλημα χρησιμοποιείται για τη θανάτωση των μικρών επιχειρήσεων. Οι περισσότερες μεγαλύτερες εταιρείες θα επιβιώσουν. Είναι η κοινότητα των μικρών επιχειρήσεων που οι φιλελεύθεροι θέλουν να φύγει. Δεν έχουν θέση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Μια πόλη-φάντασμα στα σκαριά

Το κέντρο της πόλης αντιπροσωπεύει το 75% της φορολογικής βάσης της πόλης, το ήμισυ της φορολογικής βάσης επί των πωλήσεων και το 95% των εσόδων από τον φόρο επιχειρήσεων. Δεν χρειάζεται καμία λαμπρότητα για να καταλάβει κανείς ότι αν το κέντρο της πόλης πέσει, το ίδιο συμβαίνει και με τα χρήματα στα ταμεία του Σαν Φρανσίσκο. Είναι μια πόλη φάντασμα στα σκαριά. 

Η αστυνομία θα αποχρηματοδοτηθεί περαιτέρω από ανάγκη, μετατρέποντας την πόλη σε μια «απόδραση από το Σαν Φρανσίσκο». Η λύση που προτείνει η πόλη δεν είναι να επαναφέρει τον νόμο και την τάξη, αλλά να μετατρέψει τα κτίρια στο κέντρο της πόλης σε δημόσιες κατοικίες. Ορισμένοι αξιωματούχοι της πόλης προτείνουν ακόμη και την κατεδάφιση των ουρανοξυστών.

Οι ίδιες πολιτικές των Δημοκρατικών μετατρέπουν το Μπέβερλι Χιλς σε πόλη-φάντασμα. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης υψηλών προδιαγραφών φεύγουν για τους ίδιους λόγους: μαζικές λεηλασίες και το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Για τη μίσθωση οι πινακίδες είναι παντού.

Καταλάβετε ότι αυτό που συμβαίνει στο Σαν Φρανσίσκο και το Μπέβερλι Χιλς συμβαίνει στη Βαλτιμόρη, το Σικάγο, το Λος Άντζελες, το Ντιτρόιτ, το Όκλαντ και κάθε μπλε πολιτεία σε κάθε μπλε πόλη: αύξηση της εγκληματικότητας, μαζική έξοδος, αποδόμηση, απώλεια φορολογικών εσόδων, αποχρηματοδότηση της αστυνομίας και απώλεια υπηρεσιών. 

Κάποιοι με διαφορετικούς ρυθμούς, αλλά συμβαίνει. Το εκλογικό σώμα των Δημοκρατικών παίρνει αυτό που ψήφισε. Αυτοί οι ψηφοφόροι αρχίζουν να αντιδρούν με ανησυχία, αλλά δυστυχώς, όχι αρκετά γρήγορα. Έχω αφήσει εδώ και καιρό την ερειπωμένη πολιτεία της Καλιφόρνια για μια κόκκινη πολιτεία όπου η Αμερική μπορεί ακόμα να βρεθεί. Αναχώρησα όταν μπορούσες ακόμα να πάρεις ένα U-Haul.

Προγραμματισμένη διάλυση της Αμερικής και μεγάλου μέρους του δυτικού κόσμου

Η φιλελεύθερη φιλοσοφία που οι Δημοκρατικοί επιμένουν ότι είναι ανώτερη ηθική αποδεικνύεται ψέμα και πλήρης αποτυχία από κάθε άποψη, κοινωνικά, οικονομικά και βιολογικά. Απορρίπτουν χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης κοινωνικής ανάπτυξης και βιολογίας, ελπίζοντας να αλλάξουν τη φυσική τάξη των πραγμάτων με ιδέες cockamamie για τους ρόλους των φύλων και τη ρευστότητα, αλλάζοντας το DNA και δημιουργώντας ανθρώπους σε δοκιμαστικούς σωλήνες. Αργά ή γρήγορα, πολλοί από αυτούς τους δράστες θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους.

Σε όλη μου την έρευνα, σε όλη μου την ανάγνωση και σε όλες τις παρατηρήσεις μου, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια προγραμματισμένη διάλυση της Αμερικής και μεγάλου μέρους του δυτικού κόσμου. Σχεδιάζεται και εκτελείται από αθεϊστές παγκοσμιοποιητές, όπου η λατρεία της δημιουργίας επιτρέπεται, αλλά η λατρεία του Δημιουργού όχι. Έχει έναν ασφυκτικό κλοιό στις μπλε πολιτείες, ενώ οι κόκκινες πολιτείες συνεχίζουν τον αγώνα.

Οι ηγέτες αυτού του παγκόσμιου κινήματος είναι μια συλλογή φασιστών, κομμουνιστών και οργανωμένων εγκληματιών

Οι ηγέτες αυτού του παγκόσμιου κινήματος είναι μια συλλογή φασιστών, κομμουνιστών και οργανωμένων εγκληματιών, από την κυβέρνηση έως τις εταιρείες έως την ιατρική και τη φαρμακευτική. Το μόνο κίνητρό τους είναι η εξουσία και τα χρήματα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος αρνήθηκε να εγκαταλείψει την Ουάσινγκτον μετά τη δεύτερη θητεία του, αγόρασε ένα σπίτι στην Ουάσινγκτον για να είναι κοντά στη δράση της διάλυσης της Αμερικής. Ήταν και παραμένει, όχι ο σταθερός οικογενειάρχης που πουλούσε τον εαυτό του, αλλά σε μεγάλο βαθμό ένα μυστήριο και, όπως ανακαλύπτουμε, ένας ηθικός εκφυλισμένος με κακή συνήθεια κόκα κόλα.

Ο Μπιλ Γκέιτς, που έχει εμμονή με τον έλεγχο του πληθυσμού και κατηγορείται ως «εγκληματίας εμβολίων» από το ιταλικό κοινοβούλιο, είναι ηγέτης στο σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη Μεγάλη Επαναφορά. Ερευνήθηκε επίσης στην Ινδία για παράνομες ιατρικές δοκιμές σε δύο ινδικές πολιτείες. 

Ο Γκέιτς κατηγορήθηκε το 2010 από έναν υπάλληλο στην Γκάνα ότι δοκίμασε ένα αντισυλληπτικό σε ανυποψίαστους χωρικούς σε μια απομακρυσμένη περιοχή ως μέρος ενός παράνομου «πειράματος πληθυσμού» (Huffpost). Ο Γκέιτς είναι ένα τέλειο παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με τη λάμψη της φήμης κάποιου με χρήματα.

Πρέπει να στηθεί το σκηνικό που θα επιτρέψει στους ολιγάρχες να πάρουν τον έλεγχο – έθνη πρόθυμα να εγκαταλείψουν την κυριαρχία τους

George Soros, ο άθεος που συνεργάστηκε με τους Ναζί ως παιδί για να ανακουφίσει τους Εβραίους από την περιουσία τους. Οι άνθρωποι αρνούνται ότι αυτό συνέβη ποτέ, αλλά ο Σόρος είπε ότι το έκανε σε μια συνέντευξη 60 λεπτών το 1998. Σε κάθε περίπτωση, θα αφήσω τα αποσπάσματα του να πουν την ιστορία του: «Το κύριο εμπόδιο για έναν σταθερό και δίκαιο κόσμο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες». Εδώ είναι ένα: «Είναι ένα είδος ασθένειας όταν θεωρείς τον εαυτό σου ένα είδος Θεού, τον δημιουργό των πάντων, αλλά αισθάνομαι άνετα γι 'αυτό τώρα από τότε που άρχισα να το ζω». Ένα άλλο: «Η κυριαρχία των κρατών πρέπει να υποτάσσεται στο διεθνές δίκαιο και τους διεθνείς θεσμούς». Ή αυτό: «Η κύρια ανησυχία μου είναι με την παγκόσμια τάξη».

Κλάους Σβαμπ: Κοιτάξτε τον ως το ανατριχιαστικό κεφάλι του Spectre... ο επικεφαλής honcho του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Ένα διάσημο πλέον απόσπασμα: «Δεν θα σου ανήκει τίποτα και θα είσαι χαρούμενος γι 'αυτό». Τσιτάτα όπως η ισότητα θα αποκτήσουν νέο νόημα. Παίρνετε αυτό που έχουν όλοι οι άλλοι, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

 Η φιλοδοξία δεν θα σημαίνει τίποτα. Επιμένει ότι η ιδιωτική ιδιοκτησία και η ιδιωτικότητα θα εξαφανιστούν μέχρι το 2030. Θα είναι φεουδαρχική στον πυρήνα της. Όχι για αυτόν ή τους ενδιαφερόμενους φορείς, αλλά για εσάς και εμένα.

Αυτό που έχουμε στα σκαριά είναι μια προγραμματισμένη κατάρριψη όλης της κοινωνίας για να κάνουμε χώρο για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη τους ή τη Μεγάλη Επαναφορά που τόσο ανυπομονούν να ξεκινήσουν. 

Αλλά πρώτα, πρέπει να στηθεί το σκηνικό για να μπορέσουν οι ολιγάρχες να πάρουν τον έλεγχο – έθνη πρόθυμα να εγκαταλείψουν την κυριαρχία τους, τη δολοφονία της οικονομίας και των μικρών επιχειρήσεών μας, την εξάλειψη της μεσαίας τάξης και δισεκατομμύρια «άχρηστων τρώγων» από διεφθαρμένες κυβερνήσεις με τη βοήθεια μιας φαρμακευτικής βιομηχανίας που σχεδιάζει να τοποθετήσει την πλατφόρμα εμβολίων mRNA σε κάθε εμβόλιο που παράγεται. Ή θα το κάνουν με τον παλιομοδίτικο τρόπο – πόλεμο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου