Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

  «ΝΙΚΑΣ ΤΟΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΔΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΝ ΦΥΛΑΤΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ»

2 ΒΙΝΤΕΟ


Σταυρός που περιέχει το μεγαλύτερο τμήμα του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΨΩΣΗ 

ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ


Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.


Σήμερα που η Εκκλησία εορτάζει την Παγκόσμιο Ύψωση του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου μας, νομίζω ότι είναι πλέον καιρός να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Και να δούμε ποιές είναι οι αιτίες που όχι μόνον δεν εγειρόμεθα από την σιγουριά του καναπέ μας ή την καρέκλα του υπολογιστή μας, για να δηλώσουμε την μαρτυρία της Πίστεώς μας απέναντι στους τυράννους και να τους βεβαιώσουμε ότι και την ζωή μας ακόμη θα δώσουμε για να μην περάσουν τα σχέδιά τους, αλλά έχουμε μετατρέψει τον καναπέ μας και τον υπολογιστή σε πυλώνες "αντίστασης" στην δικτατορία των τοκογλύφων.

 Όλες οι αντιστάσεις μας εξαντλούνται στις ηλεκτρονικές κραυγές μας ή σε κάποιες πορείες που ζητάμε πίσω τα χαμένα μας δικαιώματα!!!

Πουθενά στη ζωή μας δεν υπάρχει ο Σταυρός. 

Αυτό εξηγεί γιατί όχι μόνον δεν υπήρξε ανταπόκριση στην ταπεινή προτροπή μου να γίνει μια συγκέντρωση σήμερα, ώστε να προβάλλουμε το σημείο του Σταυρού σαν όπλο κατά της δαιμονιώδους εξουσίας των τραπεζιτών και των οργάνων τους, αλλά υπήρξαν και φωνές που απαξίωναν τον Σταυρό του Χριστού, το κατεξοχήν σύμβολο της θυσίας, ως βαρβαρικό και διχαστικό σύμβολο που δεν ενδείκνυται να ηγηθεί μιας συγκεντρώσεως εναντίον της σύγχρονης παγκόσμιας δικτατορίας και των δωσιλόγων της.

Αλλά τί πραγματικά είναι ο Σταυρός;
Είναι η βεβαιότητα ότι χωρίς την εκούσια θυσία μας δεν υπάρχει Ανάσταση. Δεν θα ξανασταθούμε δηλαδή στα πόδια μας, τα πνευματικά αλλά και τα υλικά, εάν δεν έχουμε φρόνημα θυσίας. Αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας είναι μια σύγχρονη τουρκοκρατία, πιό ύπουλη και πονηρή και γιαυτό πιό επικίνδυνη από την παλαιά και προφανή δουλεία.

Εκείνη την παλαιά και προφανή τυραννία, την πολέμησαν οι προπάτορές μας με όπλο τον Σταυρό του Χριστού, Τον οποίο μάλιστα ανενδοίαστα επέλεξαν ως σύμβολο του αγώνα τους και μέχρι σήμερα παραμένει έστω και περιορισμένος στην γωνία της σημαίας μας. Και αυτό το σύμβολο το ακολουθούσε η οριστική και αμετάκλητη απόφασή τους" "Ελευθερία ή Θάνατος" με τα γράμματα κεφαλαία γιατί είναι μεγάλος ο Θάνατος εκείνου που πεθαίνει "για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία".

Σήμερα θέλουμε να απαλλαγούμε από την σύγχρονη τουρκοκρατία, χωρίς Σταυρό που πάει να πεί χωρίς θυσία, χωρίς αγώνα, προσωπικό και συλλογικό, χωρίς την αναγνώριση του ότι κοντέψαμε να γίνουμε και μείς μικροί τραπεζίτες, αφού δεχτήκαμε αυτό το φρικαλέο σύστημα όχι να μας εξυπηρεί αλλά να διαφεντεύει τη ζωή μας για να μας την κάνει τάχα πιό εύκολη.

Και τώρα που πέταξε το προσωπείο του καλού δανειστή που μας παρακαλούσε να μας δανείσει και φάνηκε το αποτρόπαιο πρόσωπο του δυνάστη που ζητάει να πουληθούμε σαν δούλοι για να εισπράξει τα δήθεν νόμιμα δανεικά με τους τοκογλυφικούς τόκους, τώρα γυρεύουμε να αρνηθούμε μόνο το χρέος, χωρίς να θυσιάσουμε το πάθος μας για ευζωία, άνεση, πολυτέλεια που μας έφερε σ΄αυτήν την κατάσταση.

Γιατί μπορεί να μην ευθυνόμαστε για το χρέος που όντως είναι τεχνητό αλλά σίγουρα ευθυνόμαστε για την απληστεία μας (ο καθένας μας στον χώρο του και στο μέγεθός του). Πετάξαμε τον Σταυρό με δόλια προτροπή των συμβούλων της ευζωίας και χορηγήσαμε στον εαυτό μας δάνειο για ένα ταξίδι στην κόλαση του ευ-δαιμονισμού!!! Και τώρα που έφυγε το δόλιο "ευ" και βλέπουμε καθαρά τις συνέπειες του δαιμονισμού μας, θέλουμε να απαλλαγούμε απ΄αυτές πάλι χωρίς τον Σταυρό!!!

Χωρίς κάν τον κόπο να βγούμε στον δρόμο με την ισχνή έστω παραδοχή ότι κάναμε λάθος να διώξουμε τον Σταυρό απ΄την ζωή μας και να τον κάνουμε ξανά σύμβολο αγώνα....

Έτσι λοιπόν αρκούμεθα στην ηλεκτρονική κραυγή "διαμαρτυρίας" σε κριτικές της τηλεοπτικής προπαγάνδας σε χρήσιμες αλλά πλέον εξαντλητικές οικονομικές αναλύσεις και περιμένουμε τους άλλους να βγάλουν το φίδι απ΄την τρύπα, αλλά επειδή όλοι περιμένουμε, παραμένουμε όλοι άπραγοι...
Διότι δεν κατανοούμε τί σημαίνει ο Σταυρός του Χριστού.
Πόλλοι από μας βρέθηκαν σήμερα στις εκκλησίες και άκουσαν το απολυτίκιο του Σταυρού.
Πόσοι το κατάλαβαν;

Θα επιχειρήσω εδώ να το μεταφέρω σε νέα Ελληνικά για να φανεί πώς μόνο στον Σταυρό του Χριστού μπορούμε να ελπίζουμε για την σωτηρία μας και την απαλλαγή μας από τα δεσμά της σύγχρονης τουρκοκρατίας.

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου
και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου,
νίκας τοις βασιλεύσι
κατά βαρβάρων δωρούμενος
και το σον φυλάττων,
δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.



Σώσε Κύριε (Ιησού Χριστέ) τον Λαό Σου και ευλόγησε την κληρονομία Σου δηλαδή την Εκκλησία, την σύναξη των ανθρώπων στο όνομά Σου. Δώσε νίκες στους άρχοντες που είναι όντως βασιλείς (βάσις+λεως=λαός) δηλαδή στους άρχοντες που είναι βάση του λαού και άρα σε εκείνους που τον υπηρετούν και τον στηρίζουν (και όχι τον πωλούν και τον προδίδουν), νίκες κατά των πάσης φύσεως βαρβάρων, αυτών που με την δύναμη και τον πλούτο κυριεύουν τις ζωές των ανθρώπων.

Και τέλος διαφύλαξε με όπλο τον Σταυρό σου το να ζούν και να πολιτεύονται οι άνθρωποι όπως Εσύ μας έδειξες, δηλαδή όχι σαν δαιμονιώδη ζώα που κοιτάνε την καλοπέρασή τους και την βολή τους αλλά σαν αγαπητικές οντότητες που βλέπουν πρώτα τον διπλανό τους και τις ανάγκες του και μετά τον εαυτό τους.

Η μόνη λύση επομένως είναι, να κατανοήσουμε και να δεχτούμε να ξανασηκώσουμε Τον Σταυρό του Χριστού να αφήσουμε στην άκρη την τυφλή φιλαυτία και την άγρα της ατομικής ηδονής και ενωμένοι κάτω από το σύμβολο της θυσίας και αποφασισμένοι όπως τα εκατομμύρια των Μαρτύρων που για χάρη του Σταυρού έχουν βάψει με το αίμα τους τα χώματα ολόκληρης της γής να πούμε

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΝΑ ΟΧΙ ΘΥΣΙΑΣ
ΘΥΣΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

"ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕ ΣΤΑΥΡΟΥ"

  
   

Και επί τη ευκαιρία ας δούμε εδώ στο βίντεο την εξήγηση γιά τό επίμαχο τμήμα του απολυτικίου «...νίκας τοις βασιλεύσι...» γιατί όπως εξηγεί και ο λογοτέχνης Γ. Βολουδάκης, η όλη παρεξήγηση οφείλεται ατην άγνοια της Ελληνικής γλώσσας!!!







Ο ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


4 σχόλια:

  1. Να αναφερω την ΣΗΜΑΙΑ της Μανης στα χρονια που η σκλαβωμενη ελλαδα ειχε ενα ΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΟΜΑΤΙ ΓΗΣ λευτερο απο τουρκια ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ απ ακρη σε ακρη με γραφη ΄΄λευτερια η θανατος.Παντα ο ελληνας κρατησε με τη βοηθεια του ΘΕΟΥ. Φοβαμαι ομως το σημερα διοτι οπως λεει και η παροιμια ''το ψαρι βρωμα ασπ το κεφαλι αλλα το πετας απ την ουρα΄΄ Σαπισαμε- κορωνια μου [μανιατικη εκφραση] ΣΑΠΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΠΙΟΣ ΛΑΟΣ πλην καποιων ΕΥΣΕΒΩΝ ΠΟΥ ΛΥΔΩΡΟΥΝΤΑΙ ασυστολα απο κυβερνοντες και ΜΜ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. Ο πατριωτης ρατσιστης ψεκασμενος οπισθοδρομικος φασιστας ΑΡΝΗΤΗΣ [το τελευταιο ΕΡΧΕΤΑΙ]. Αδερφια ας ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ που παμε με την πορεια που εχουμε και που μας ΟΔΗΓΟΥΝ οι υπαλληλοι της Νεας Ταξης καλη δυναμη ,και μην ξεχνατε ''ηκοτα πινει νερο και κοιτα το ΘΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχες την τιμή να σφραγιστείς, σημάδι ότι ανήκεις σε Μένα, ότι είσαι κτήμα Μου… Αυτά τα σημάδια είναι ευγενικά και ανεκτίμητα και τα φανερώνω σε όσους επιθυμώ να τα φανερώσω. Αν και δεν είναι ορατά εξωτερικά, γίνονται ορατά δια της χάριτος, με τα μάτια της ψυχής. 1

    ΕΓΩ Ο ΊΔΙΟΣ ΗΡΘΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΘΕΪΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΚΕΝΩΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΟΥ. ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ, 2 ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

    Τους έχω ξεχωρίσει πολύ πριν τη δημιουργία τους με σκοπό να γίνουν η αληθινή εικόνα Μου και συνεργάτες στο αγαπητικό Μου Σχέδιο. Έχουν την τιμή να σφραγίζονται με τα ίδια σημάδια με τα οποία σφραγίστηκα ο Ίδιος, για να τους κάνω ολοκληρωτικά δικούς Μου και να δείξω στον κόσμο ότι είναι πραγματικά δικοί Μου και ότι είναι ο σπόρος Μου… Όταν λοιπόν εκτίθενται σε διώξεις, εμπτυσμούς και απειλές, όταν γίνονται αντικείμενο παρεξηγήσεων, συκοφαντιών και επιθέσεων, να ξέρετε ότι προέρχονται από Μένα, ότι είναι οστό από τα οστά Μου και σάρκα από τη σάρκα Μου.

    Σφραγισμένες με όλα αυτά τα ευγενικά σημάδια που δέχθηκα για τη σωτηρία σας, ανίερη γενεά, κι αυτές οι ευγενικές ψυχές για χάρη σας ποδοπατιούνται, σφαγιάζονται καθημερινά, και δικάζονται ακόμη και από τους αξιωματούχους της Εκκλησίας Μου. Όπως το πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή, και αυτές επίσης οδηγούνται με τις ψευδείς κατηγορίες εκείνων που ακόμη και σήμερα συμβάλλουν στη σφαγή των αγίων και των προφητών Μου όλων των εποχών.

    Με πόσο δόλιο τρόπο παρακάμπτουν τα λόγια Μου 3 για να δικαιολογήσουν τη δυσπιστία τους!

    Η συμπεριφορά τους 4 Με δυσαρεστεί επειδή γίνονται εχθροί όλου του ανθρωπίνου γένους, αφού παρεμποδίζουν τους εκλεκτούς Μου από το να αναγγείλουν το θέλημά Μου στο λαό Μου και να ανοικοδομήσουν τον Οίκο Μου. Έτσι λοιπόν, οι δυνάστες αυτοί φτάνουν συνεχώς στο έπακρο της ανομίας τους.

    Όπως σου έχω πει, Βασούλα Μου, σε δίνω δώρο σε όλα τα έθνη, δηλαδή προς όφελός τους, για να επαναλαμβάνεις τα Λόγια Μου και να υπηρετείς την Εκκλησία.

    Από καταβολής κόσμου σε προόριζα να γίνεις η αληθινή Μου εικόνα και να συμμετέχεις στα παθήματά Μου, ώστε μια μέρα να συμμετέχεις και στη Δόξα Μου. Στο Φως του Σταυρού Μου, θα πλαστείς σύμφωνα με το δικό Μου Νου. ΌΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥ.

    Σου έχω δώσει αγαπημένη Μου, πνεύμα επιμονής για να συμβαδίζεις με το δικό Μου βήμα. Η νύχτα έχει σχεδόν τελειώσει και σε λίγο θα ξημερώσει - θάρρος, λοιπόν, κόρη Μου, θάρρος… Ενωμένη με τον Σταυρό Μου, τα έκανες όλα αυτά στο Όνομά Μου, δηλαδή έδωσες μαρτυρία με τα Μηνύματά Μου στο έπακρο των δυνατοτήτων σου. Όλα αυτά έγιναν για να εκπληρωθούν τα λόγια της Γραφής: "Αυτοί που ποτέ δεν Με άκουσαν και δεν Με είδαν, θα Με ακούσουν και θα Με δουν, κι αυτοί που ποτέ δεν Με κατάλαβαν, θα Με καταλάβουν με τη χάρη του Αγίου Μου Πνεύματος."

    Γι' αυτό λοιπόν, συνέχισε να αγκαλιάζεις τον Σταυρό Μου και φτάσε στα πέρατα της γης με τον ύμνο της Αγάπης Μου στο ένα χέρι και στο άλλο τον Σταυρό Μου. Γίνε ο χαρούμενος αγγελιοφόρος Μου, χωρίς ποτέ να αφήνεις τον Σταυρό Μου. Συνέχισε να αναγγέλλεις το θέλημά Μου και όλα αυτά που άκουσες και έμαθες από Μένα. Γίνε η χαρά Μου και ο ουρανός Μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....
    Να το θυμάσαι: Σου πρόσφερα τον Σταυρό Μου της Ενότητας για να Τον μοιραστείς μαζί Μου και πρέπει να παραμείνεις μπολιασμένη πάνω στον Θείο Νυμφίο σου, ανάμεσα στον κόρφο Του και τον Σταυρό Του. Τα μάτια σου ας διακρίνουν, με τη βοήθεια του Σταυρού Μου, εκείνα που είναι αόρατα κι όμως αιώνια και όχι εκείνα που είναι ορατά και θα φθαρούν μια μέρα. Γύρευε λοιπόν με τη δύναμη του Σταυρού Μου όσα μπορεί να σου προσφέρει αργότερα στον ουρανό.

    Όλα το Πλούτη που κρύβονται στην Καρδιά Μου μπορούν να γίνουν ορατά με το μάτι του απολυτρωτικού εργαλείου της σωτηρίας σας: του Σταυρού Μου… Η απόδειξη ότι κάποιος είναι ενωμένος κι έχει γίνει ένα με Μένα, έχει διαπλαστεί εντός Μου και δεθεί μαζί Μου, είναι όταν και η καρδιά σας είναι μπολιασμένη πάνω στον Σταυρό Μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όποιος είναι πεπεισμένος ότι ανήκει σε Μένα, πρέπει να καταλάβει ότι ανήκει και στον Σταυρό Μου.

    Δεν έχετε διαβάσει: 5 Η λύπη που αντιμετωπίζεται σύμφωνα με το θέλημα του Θεού οδηγεί στη μετάνοια και αυτή καταλήγει στη σωτηρία 6 για την οποία κανένας δεν μετανοεί. Αντίθετα, η λύπη που προέρχεται από ανθρώπινα προβλήματα οδηγεί στο θάνατο. Αυτή λοιπόν η ίδια η λύπη, που είναι σύμφωνη με το θέλημα του Θεού, να τώρα πόση προθυμία σου έδωσε, πόση ανάγκη για απολογία, πόση αγανάκτηση, και πόσο φόβο, πόσο πόθο και σ' αυτά θα πρόσθετα πόση χαρά, πόσο έντονη επιμονή και καρτερία.

    Αφού λοιπόν δια της χάριτος οδηγήθηκες στην απόγνωση 7 για να μετανοήσεις, άνοιξαν τα μάτια της ψυχής σου επειδή υπάκουσες πιστά στη φωνή Μου. Βασούλα Μου, δες με πιο τρόπο σε οδήγησα στη μετάνοια, δες με ποιο τρόπο σε οδήγησα στο Σταυρό Μου. Δες πόση χαρά έλαβα όταν θεληματικά και αυθόρμητα παραδόθηκες σε Μένα, και ύστερα στον Σταυρό Μου! Η χαρά Μου ξεχειλίζει και είμαι γεμάτος παρηγορία. Το να συνάξω τα πρόβατά Μου δεν είναι εύκολο έργο, πόσο μάλλον να τα ενώσω, κόρη Μου. Όμως με το να Με εμπιστεύεσαι στα θέματα αυτά, να Μου δείχνεις εμπιστοσύνη, αγάπη και πίστη, Εγώ μπορώ να προχωρήσω μέσα σου, διαδίδοντας το Μήνυμά Μου όπως θέλω να διαδοθεί και, Βασούλα Μου, μέσα από τις δοκιμασίες σου, Εγώ θριαμβεύω.

    ΓΑΛΗΝΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥ: μια αληθινή Ζωή με Μένα, τον Ιησού Χριστό
    ΙΧΘΥΣ
    ΔΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ


    12 Νοεμβρίου 1998

    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1998/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ


    14 Σεπτεμβρίου 1988 - Ύψωση του Τιμίου Σταυρού


    -Ιησού;

    - Εγώ είμαι. Άκουσε τη Φωνή Μου. Φωνάζω μέσα σ' αυτή την ερημιά. Όλους αυτούς που θα Με ακούσουν, θα τους ανυψώσω και οι αμαρτίες τους θα ξεπλυθούν και θα ξεχαστούν σαν τρεχούμενα νερά. Αλλοίμονο σ' αυτούς που θα κλείσουν τ' αυτιά τους! Και δυστυχώς! Θα υπάρξουν πολλοί ανάμεσά σας που πλανήθηκαν αλλά δεν θα ακούσουν Εμένα, που είμαι η Oδός. Μ' έχετε εγκαταλείψει, είναι καιρός τώρα που περιπλανιέστε στην Πλάνη, εισπνέοντας μόνο τον καπνό του Σατανά και το Όνομά Μου δεν έχει καμμιά σημασία για σας τώρα. Είστε σαν σκιές πάνω στη γη, ωστόσο μέσα στην κακία σας έχετε αντιστρέψει την Αλήθεια, με τη βοήθεια του Σατανά. Μ' επισκιάσατε με την πρόοδο. Σας έδωσα τόσες προειδοποιήσεις! Σας προείπα για αυτές τις μέρες, σας έδωσα από το Άπειρο Έλεός Μου σημάδια, αλλά παρ' όλ' αυτά προτιμήσατε να κλείσετε τα μάτια σας στο Έλεός Μου.

    Oδηγοί! Εσείς που γνωρίζετε το Λόγο Μου και Με υπηρετείτε, που αναγνωρίζετε τα Τέλη των Καιρών, αναγνωρίζοντας ότι είναι κοντά, όμως παραμένετε θεατές μπροστά στις Χάρες με τις οποίες σας κατακλύζω, από καθαρή δειλία, προτιμώντας την τιμή των ανθρώπων από την τιμή του Θεού, ζητήστε να καταλάβετε και ρίξτε ακόμη μια ματιά στα κρυμμένα Mυστήρια των παροιμιών Μου. Σας ζητώ σοβαρά να ικετεύσετε το Άγιο Πνεύμα της Σύνεσης να έρθει σε σας για μια βαθύτερη αντίληψη της Γνώσης. Oι μέρες είναι μετρημένες, το ίδιο και οι ψυχές σας. Να είστε έτοιμοι. Αφαιρέστε αυτό το πέπλο, που έβαλε ο αντίπαλός Μου πάνω στα μάτια σας, γιατί όσο παραμένει η ματαιοδοξία σας, τόσο θα παραμένει και η ενοχή σας. Ταπεινωθείτε και δεχθείτε τους Δρόμους Μου, ανταποκριθείτε στη Φωνή μου που αντηχεί γεμάτη αγωνία μέσα σ' αυτή την ερημιά 1. Έλα, παιδί Μου, στηρίξου σε Μένα. Μαζί... μαζί, θα μοιραστούμε την αγωνία Μου.

    -Ναι, Κύριέ μου, θέλω να τη μοιραστώ.

    -Εμείς.

    -Παντοτινά.
    ________________________________________
    1 Όταν ο Ιησούς είπε αυτά τα λόγια, μ' έκανε και μένα να μοιραστώ την αγωνία Του. Ο Ιησούς υποφέρει αφάνταστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή