Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟΥΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ (HACKERS) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ «ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ». ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.



Αναδημοσιεύουμε από το παλιό ιστολόγιο Αντιπαρακμή (2012) για την Greek Hacking Scene (GHS):

«Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.

Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας»

Εδώ και καιρό εμφανίστηκε στο facebook σελίδα που παριστάνει ότι είναι η συνέχεια της ένδοξης «Greek Hacking Scene»,
σελίδα που προτρέπει τους Έλληνες να πάνε να πάρουν την «νέα ταυτότητα» με το τσιπάκι !!! (για την ακρίβεια με τα δύο τσιπάκια).


Δείτε τι γράφουν:

«ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ | Χωρίς πολλές εξηγήσεις, η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή (...)σας ενημερώνει:

Οι νέες ταυτότητες είναι checked material και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και δεν διαφέρουν ουσιαστικά σε τίποτα από τις παλιές πέρα του ότι μπορούν να διαβαστούν από readers (όπως και με όλες οι κάρτες), γιατί μέχρι τώρα εν έτη 2023 ο έλεγχος γίνετε χειροκίνητα!

 Δηλαδή πρέπει ο άλλος να γράψει τα στοιχεία στο σύστημα και να πατήσει enter, αντί απλά να το scanάρει»Ισχυρίζονται δηλαδή ότι απλά για λόγους ταχύτητας υπάρχουν τα τσιπάκια Για να εξοικονομούν χρόνο από την πληκτρολόγηση!!!

Σε προηγούμενη δημοσίευση (28/2/2022) στο ίδιο προφίλ, γίνεται έκκληση για «ευρεία επίθεση» κατά της «ιμπεριαλιστικής Μόσχας»!!!
Δείτε:


Ένα μήνα μετά (17/3/2022) ανακοινώνουν ότι :
«Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή GHS σφυροκοπάει ασταμάτητα τη Μόσχα»!!! Ότι κάνει και το ΝΑΤΟ δηλαδή!


Προς όλους τους νέους Έλληνες και Ορθόδοξες μαχητές που δρουν ή κάνουν τα πρώτα βήματα στο hacking.

ΜΗΝ εμπιστεύεστε καθέναν, απλά επειδή δηλώνει Έλληνας πατριώτης.

Το ίδιο θα δήλωνε και ένας εκπαιδευμένος πράκτορας με αποστολή να αποκαλύψει μελλοντικούς επίδοξους χάκερς. Θα έβαζε 4-5 φωτογραφίες και θα σχολίαζε παριστάνοντας τον πατριώτη.

Με δεδομένο ότι το hacking είναι μια παράνομη πράξη, κανένας αληθινός χάκερ δεν έχει προφίλ στο Facebook, πόσο μάλλον με το ίδιο το όνομα που έχει και ως hacker!

Το πιο πιθανό είναι ότι πίσω από αυτό και αντίστοιχα προφίλ να βρίσκονται ασφαλίτες που ψάχνουν να εντοπίσουν πιτσιρικάδες που μελλοντικά θα αποτελούσαν κίνδυνο για την Νέα Τάξη. 

Τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν τους «επικίνδυνους» και αποφασισμένους αγωνιστές πριν συγκροτήσουν ομάδες και μαζικοποιήσουν τα χτυπήματά τους.
οι ίδιοι οι ασφ-αλήτες

ΥΓ. Αξίζει να διαβάσετε το δημοσίευμα:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου