Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΒΙΟΧΑΚΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...


ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΧΑΚΙΝΓΚ   Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα

Οόρος βιοχάκινγκ περιγράφει ένα τεράστιο φάσμα δραστηριοτήτων και συστημάτων που τροποποιούν την ανθρώπινη φυσιολογία με παράνομες πρακτικές.

Βασίζεται στην τόσο θεοποιημένη ιδέα των γκουρού της Σίλικον Βάλεϊ ότι οι άνθρωποι δεν διαφέρουν από τις μηχανές, γι’ αυτό πρέπει να «αναβαθμίζονται» με μηχανικά μέσα.

Η ιδέα των ηγετών της τεχνολογίας προωθείται όχι φυσικά από αγάπη προς τον άνθρωπο, αλλά από τα διεθνή επενδυτικά κεφάλαια προκειμένου να ανοίξουν νέες αγορές και φυσικά για να εξυπηρετήσει τους πολιτικούς σκοπούς της παγκοσμιοποίησης.


Κατηγορίες βιοχάκερ

Βιοχάκερ είναι κατ’ αρχήν οι άνθρωποι που αλλάζουν το σώμα τους εκουσίως μέσω εμφύτευσης μικροτσίπ RFID μέσα στο σώμα τους.

Εδώ ας κάνουμε μια διευκρίνηση: ένας άνθρωπος που είναι ανάπηρος ακουσίως, δηλαδή από ατύχημα ή ασθένεια, φέροντας προσθετικό μηχανικό μέλος ή εμφυτευμένο μικροτσίπ που τον βοηθά να υπερνικήσει την αναπηρία ή την ασθένειά του, χαρακτηρίζεται σάιμποργκ.

Μποντιχάκινγκ, βιοχάκινγκ και τα σημεία σύγκλισής τους. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει φτιάξει ή έχει μόνος του τοποθετήσει το προσθετικό μέλος ή το μικροτσίπ. Βιοχάκερ είναι εκείνοι όμως που δεν έχουν αναπηρία, αλλά έχουν τοποθετήσει μικροτσίπ στο σώμα τους οικειοθελώς. Σε κάθε περίπτωση, ένας βιοχάκερ γίνεται νομοτελειακά σάιμποργκ.

Βιοχάκερ επίσης είναι αυτοί που αυτο-πειραματίζονται με τις θεραπείες ή μεταλλάξεις των γονιδίων τους, πειράζοντας το DNA/RNA ή επινοούν δικά τους εμβόλια, τροποποιώντας μιτοχόνδρια, βακτηρίδια και ιούς και κάνοντας ενδομυϊκές ενέσεις.

Ακόμα, όσοι κάνουν μπόντι μπίλντινγκ και χρησιμοποιούν παράνομα ειδικά διατροφικά συμπληρώματα (χωρίς ιατρική παρακολούθηση) για να πολλαπλασιάσουν την διανοητική και τη σωματική τους απόδοση (ντοπάρισμα), χαρακτηρίζονται κι αυτοί ως βιοχάκερ.

Τέλος, υπάρχει και η υποκατηγορία των μπoντιχάκερ (bodyhacker) στην οποία ανήκουν όσοι (ψυχικά άρρωστοι) αλλοιώνουν την εμφάνισή τους μέσω παραμορφωτικών και αποτρόπαιων αυτοβασανιστικών τεχνικών 
1.

Αρρωστημένο μποντιχάκινγκ δύο κοριτσιών από την Ιαπωνία. Οι περισσότεροι απ’ όσους κάνουν παραμορφωτικές επεμβάσεις προχωρούν και σε τσιπάρισμα.

Προφίλ βιοχάκερ και μποντιχάκερ

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά αυτών που προχωρούν στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων −αλλά και στις σωματικές παραμορφώσεις− όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Πρωταγωνίστρια σε όλα αυτά είναι η γνωστή «Αυτοκρατορία», δηλαδή οι βαρειά άρρωστες ΗΠΑ, η επίσης καταρρέουσα Ευρώπη και οι υπόλοιπες νοσούσες δυτικές χώρες (Iαπωνία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα).

Στην Ευρώπη που μας αφορά, οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι κυρίως χριστιανοί προτεστάντες ή άθεοι νεαρής ηλικίας. Μένει να δούμε κατά πόσον οι καθολικοί, οι ορθόδοξοι ή οι ιουδαίοι νέοι θα δείξουν αντιστάσεις στο …κίνημα.

Δυστυχώς και η μέχρι τώρα ορθόδοξη χώρα μας βάλλεται επικίνδυνα από όλα αυτά και είναι αμφίβολο αν οι λίγοι εναπομείναντες νέοι θα αντισταθούν και θα απορρίψουν οριστικά τέτοιες σάπιες πρακτικές.

Όσον αφορά τους μουσουλμάνους, δεν έχουν μέχρι σήμερα εντοπιστεί στις τάξεις των βιοχάκερ. Εδώ θα μπορούσε όμως να ισχυριστεί κανείς ότι το αιματηρό αυτομαστίγωμα και χαράκωμα με λεπίδες της τελετής της Ασούρα που κάνουν κάθε χρόνο, είναι κάτι αντίστοιχο.

Η Ασούρα όμως υπαγορεύεται από το μωαμεθανισμό εδώ και εκατοντάδες χρόνια και γίνεται αποκλειστικά από άντρες, ενώ το βιοχάκινγκ έχει προκύψει πολύ πρόσφατα από καθαρά κερδοσκοπικά κίνητρα, και οι «στόχοι» του είναι κυρίως γυναίκες.

Ο μποντιχάκερ όταν δεν είναι επιχειρηματίας του… χώρου και τα κάνει όλα αυτά για βιοπορισμό, είναι απολιτίκ και χίπστερ 2

Έχει τατουάζ και πίρσινγκ. Συχνάζει σε γυμναστήρια και είναι technoprog, χωρίς όμως να διακρίνεται για τις ακαδημαϊκές του σπουδές.

Συχνά ανήκει στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, ή είναι νέα γυναίκα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και μορφωτικό επίπεδο και μαζοχιστικές τάσεις.

Υπήρξε ή είναι χρήστης ναρκωτικών, προέρχεται από προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον με ιστορικό παραμέλησης ή κακοποίησης.

Ο μποντιχάκερ, έχοντας σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, πάσχει από έλλειψη αγάπης, έχει πειστεί λοιπόν ότι βασανίζοντας το σώμα του θα αγαπηθεί, έχει πειστεί να πιστεύει στον μετανθρωπισμό, στα ανοιχτά σύνορα και στις ανοιχτές κοινωνίες, ενώ κάποιες φορές νομίζει ότι είναι σατανιστής.


Δύστυχη νεαρή μποντιχάκερ που εκτός από πίρσινγκ έχει κάνει και διαχωρισμό γλώσσας (tongue splitting)

Δια του λόγου το αληθές, όσοι αντέχετε (προσοχή! σκληρές εικόνες), πατήστε εδώ για να δείτε τις μαζοχιστικές τεχνικές πίρσινγκ, προθάλαμου του τσιπαρίσματος.
Η σήψη της Δύσης μετασχηματίζεται σε νέες αγορές

Οι υποστηρικτές του βιοχάκινγκ ισχυρίζονται ότι η αγορά της «επαύξησης» ανθρώπων είναι πιθανόν μέχρι το 2025 να δεκαπλασιαστεί, φτάνοντας τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ σήμερα οι βιοχάκερ ανέρχονται στους 100.000 και αυξάνονται συνεχώς. Οι μπίζνες καλά κρατούν.

Ο Πάτρικ Κράμερ, είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Digiwell, μιας νεοφυούς επιχείρησης του Αμβούργου που μετατρέπει και τους ανθρώπους σε σάιμποργκ τοποθετώντας τους εφυτεύματα R.F.I.D., ενώ το ηλεκτρονικό της κατάστημα πουλάει και διάφορα άλλα προϊόντα που αποστέλλονται ταχυδρομικά.


Mικροτσίπ της Digiwell εμφυτευμένα και στα δύο χέρια.

Ο Κράμερ δήλωσε στον ειδησεογραφικό οργανισμό Bloomberg ότι τους τελευταίους 18 μήνες η εταιρεία του έχει εμφυτεύσει περίπου 2.000 μικροτσίπ.

 Μάλιστα δε είπε ότι ο ίδιος φέρει τρία διαφορετικά τσιπάκια στο εσωτερικό των χεριών του: ένα για να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του, ένα για την αποθήκευση των ιατρικών δεδομένων του και ένα τρίτο που του επιτρέπει να διαχειρίζεται τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Η Digiwell είναι μια από τις λίγες εταιρείες βιοχάκινγκ και ανθρώπινης «επαύξησης» στην Ευρώπη. 

Για να σας κάνει σάιμποργκ χρεώνει έως 300 δολάρια ανά τσιπ, συν μια αμοιβή 30 δολαρίων για την εισαγωγή του μέσα στο σώμα σας με μια ειδική σύριγγα, διαδικασία που μπορεί να γίνει στα γραφεία της, στο Αμβούργο.


Eιδική σύριγγα εισαγωγής μικροτσίπ

«Η ανθρωπότητα δεν μπορεί να περιμένει εκατομμύρια χρόνια για να εξελίξει για να βελτιώσει το μυαλό και τα σώματά της, γι’ αυτό το κάνουμε εμείς από τώρα!» δηλώνει με θράσος ο κύριος Κράμερ, ωσάν να έχει λάβει εξουσιοδότηση απ’ όλη την ανθρωπότητα για να την εκπροσωπεί.

Ο Ριτς Λι, ένας πρώην πωλητής από τη Γιούτα των ΗΠΑ, είναι άλλη μια περίπτωση «μετασχηματιστικής» μπίζνας, ένας από τους αυτοδίδακτους βιοχάκερ – αυτοσχέδιους βιοτεχνολόγους, ο οποίος φέρει ήδη διάφορα εμφυτεύματα στο σώμα του που τα έχει κατασκευάσει ο ίδιος στο …γκαράζ του σπιτιού του.

Μετά από μια σειρά εμφυτευμάτων που δοκίμασε πάνω του, το μεγάλο του όνειρο ήταν να δημιουργήσει …παλλόμενα πέη, προσφέροντας από ευγνωμοσύνη «ευεργεσία» στο γυναικείο φύλο, κάτι που τελικά κατάφερε να υλοποιήσει.


Διαφήμιση παλλόμενου πέους μέσω του εμφυτεύματος Lovetron9000.

Το LoveTron 9000, είναι ένα μικροτσίπ που τοποθετείται στο ηβικό οστούν των ανδρών, κάτω από το δέρμα τους, και δονεί το πέος τους μέχρι 45 λεπτά κατά παραγγελίαν του χρήστη.

Ο κύριος Λι δεν έχει βέβαια διευκρινίσει, τι θα απογίνουν τα πέη αυτών των σάιμποργκ αν το εμφύτευμα χακαριστεί και «κολλήσει» στη θέση on και δε λέει να πέσει… Ο σύγχρονος πριαπισμός είναι εδώ.

Τέτοιες εικόνες δημοσίευε ο κύριος Λι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τις έβλεπαν και τα παιδιά του, ώστε η σύζυγός του αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει ζητώντας διαζύγιο και παίρνοντας την επιμέλεια των δύο τους παιδιών

Παρ’ όλα αυτά, ο Λι έχει γίνει πλέον τόσο διάσημος, ώστε έδωσε και διάλεξη στην σύναξη της απόλυτης παρακμής του Δυτικού ανθρώπου με την ονομασία BdyHax, μια διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τις 2 ως τις 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Ώστιν του Τέξας.

Το βιοχάκινγκ πλασάρεται φυσικά στους νέους ως «ένα ανοιχτό, καινοτόμο και κοινωνικό κίνημα που επιδιώκει να ενισχύσει τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος»!


Ο 
Ρας Φοξ (αριστερά), που έχει τοποθετήσει μεταξύ άλλων εμφυτευμάτων δύο κέρατα στο εσωτερικό του κρανίου του, στη διάσκεψη BdyHax 2018 παρέα με τον Ριτς Λι (δεξιά). 

Όταν πλέον οι αχόρταγες τραπεζικές ελίτ της Ευρωατλαντικής Δύσης δεν αφήνουν άλλες δυνατότητες βιοπορισμού στους νέους παρά μόνον όσες κακοποιούν, παραμορφώνουν, και βασανίζουν το σώμα τους, το τέλος τους είναι πλέον μη αναστρέψιμο

Στους ομιλητές της διάσκεψης συμπεριλαμβανόταν ο δημιουργός ενός τεχνητού παγκρέατος, ο εκπρόσωπος μιας ομάδας που υποστηρίζει τις διασυνδέσεις εγκεφάλου-ηλεκτρονικών συσκευών και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι προλόγισε ο εκπρόσωπος της DARPA (υπηρεσία προηγμένης τεχνολογίας των ΗΠΑ που υπάγεται στο Πεντάγωνο) δρ Τζάστιν Σάντσεζ, υπεύθυνος του τμήματος βιολογικών τεχνολογιών.

Ο κύριος Σάντζεζ ήταν παρών προφανώς και για ενημέρωση για τους κατασκευασμένους σε γκαράζ ιούς που μπορεί να προκαλέσουν πανδημία, γεγονός που δεν είναι διαχειρίσιμο από καμμιά υπηρεσία, μυστική ή όχι.

Μια από τις πιο ήπιες σωματικές «μετατροπές» βιοχάκινγκ κατά την οποία ο βιοχάκερ έκοψε εντελώς τ’ αυτιά του ενώ ενσωμάτωσε μόνιμο ακουστικό μέσα τους. Αυτή είναι η περιβόητη «μορφολογική ελευθερία» των διανθρωπιστών.

Η κατάρρευση έχει τη δική της μόδα

Εκτός όμως απ’ όλα τα παραπάνω, το βιοχάκινγκ αγγίζει και τον τομέα της …μόδας. Ιδού τι λανσάρισε προσφάτως η καναδική εταιρεία με την επωνυμία Fecal Matter που σημαίνει «περιττωματικό υλικό». Όνομα και πράγμα!

Η Fecal Matter και τα άρρωστα σκουπίδια της θυμίζουν έντονα τις δυστοπικές προφητικές ταινίες της σειράς Mad Max που είχε πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον και έγιναν διάσημες τη δεκαετία του 80.


Αυτό το πειραματικό ζευγάρι μπότες από σιλικόνη κοστίζει 10.000 δολάρια και σύντομα η αυξημένη παραγωγή του θα το κάνει πιο προσιτό στο κοινό των δύστυχων μποντιχάκερ κοριτσιών ή τρανσέξουαλ

Όλως «τυχαίως» όμως τα σκουπίδια αυτά ξαφνικά προωθούνται από τα περισσότερα mainstream ΜΜΕ παγκοσμίως, ενώ πολλά τα χαρακτηρίζουν με τη κομψή έκφραση «τέχνη alien».

Η αυξανόμενη ανεργία λόγω αυτοματοποίησης και η απεγνωσμένη προσπάθεια εύρεσης νέων αγορών από τα δυτικά τραπεζικά πτώματα, είναι ολοφάνερη.
Τα καινούργια ρούχα του ολοκληρωτισμού

Ας αφήσουμε όμως τον αρρωστημένο κόσμο της Fecal Matter και ας δούμε με ποιο τρόπο οι εταιρείες βιοχάκινγκ εκτός από τα εμφυτεύματα και διάφορες άλλες φορητές (wearables) συσκευές, πωλούν με το όνομα της φίρμας τους και συμπληρώματα διατροφής.

Στα πλαίσια των νέων αγορών, οι εταιρείες αυτές επινοούν νέες λέξεις για παλιά, συμβατικά προϊόντα. 

Κάπως έτσι οι παλιές γνωστές βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής βαφτίστηκαν «νοοτρόπα» και φέρουν πομπώδεις ονομασίες που εντυπωσιάζουν τους μιλένιαλς −μια και σ’ αυτούς κυρίως απευθύνονται− όπως Οκτάνιο Μυαλού ενώ δεν πρόκειται παρά για κάποιο ιχθυέλαιο ή φυτικό έλαιο ανακατεμένο με ντοπαμίνη, σεροτονίνη, μελατονίνη, φαινυλαλανίνη, L- καρνιτίνη, καφεΐνη, κουρκουμίνη, 5-HTP κλπ.

Όλα λοιπόν αυτά τα διανθρωπιστικά επινοήματα, το μποντιχάκινγκ, το βιοχάκινγκ, ο σαϊμποργκισμός, το παραμορφωτικό και οδυνηρό πίρσινγκ, η «μορφολογική ελευθερία», ο «μετασχηματισμός» του κόσμου, τα νοοτρόπα, η επιβολή του τρανσεξουαλισμού, του ασεξουαλισμού, τα ψηφιακά ναρκωτικά i-doses, η «επαυξημένη» πραγματικότητα, η μόδα «άλιεν» και το τσιπάρισμα δεν είναι παρά τα καινούργια ρούχα του αυτοκρατορικού ολοκληρωτισμού που ονειρεύονται να επιβάλλουν οι Σκοτεινοί Διαφωτιστές του Νεοαντιδραστικού κινήματος.

Μεταλλασσόμενος κόσμος

Αυτή η επιδίωξη για κέρδος από την πραγμοποίηση και τη καταδυνάστευση του ανθρώπινου σώματος έχει σχεδιαστεί και χρηματοδοτείται από τους συνήθεις «ύποπτους», δηλαδή από τις διεθνείς τράπεζες και τα επενδυτικά τους μορφώματα (Venture capitals) που ψάχνουν εναγωνίως για νέες αγορές, όσο αιματηρές, ανθρωποφάγες και διεστραμμένες κι αν είναι.

Και δια του λόγου το αληθές ο Μάικλ Χάρτνετ, επικεφαλής του κλάδου στρατηγικών επενδύσεων Μέριλ Λιντς της Τράπεζας της Αμερικής (Bank of America), διαπιστώνει ότι «η τεχνολογική καινοτομία μετασχηματίζεται ταχέως σε τομείς της τεχνολογίας της πληροφορίας, της βιοτεχνολογίας και του αυτοματισμού».

O κύριος Χάρτνετ πιο συγκεκριμένα δήλωσε επ’ αυτών:

«Η μεγαλύτερη ταχύτητα και η συνδεσιμότητα της τεχνολογίας είναι εξαιρετικά αποδιοργανωτική για πολλές βιομηχανίες: η μεγάλη αύξηση της χρήσης ρομπότ, τεχνητής νοημοσύνης και μεγαδεδομένων καθιστούν την ανθρώπινη ζωή βαθιά αποπληθωριστική […] 

Μέχρι το 2023, ένας μέσος φορητός υπολογιστής αξίας 1.000 δολαρίων θα μπορεί να επικοινωνεί με την ταχύτητα του ανθρώπινου εγκεφάλου και 25 χρόνια αργότερα, με το ρυθμό ολόκληρου του ανθρώπινου προσώπου».

Είναι ποτέ δυνατόν οι αδηφάγοι τοκογλύφοι να άφηναν έναν τέτοιο «μετασχηματισμό» ανεκμετάλλευτο;


Οι συνέπειες

Οι συνέπειες του μποντιχάκινγκ, του βιοχάκινγκ και του τσιπαρίσματος είναι τόσο τραγικές ώστε πρέπει να γίνουν κατανοητές απ’ όλους.

Εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι δικαίωμα του καθενός προβληματικού να αυτοακρωτηριάζεται, να παραμορφώνεται, να κρεμιέται από άγκιστρα, να λαμβάνει ύποπτα σκευάσματα χωρίς ιατρική παρακολούθηση ή να τσιπάρεται, ακόμα και αν τελικά χάσει τη ζωή του. Πρόβλημά του.

Θα ήταν πρόβλημά του αν το έκανε στο σπίτι του χωρίς να το διαφημίζει και χωρίς να κινδυνεύει κανείς άλλος. Το ζήτημα είναι πολύ πιο σκοτεινό απ’ όσο δείχνει, διότι αναδύεται το πρόβλημα της ομαδικής διανοητικής ασθένειας των σημερινών νέων στις δυτικές κοινωνίες.

Μιας υποκινούμενης, γενικευμένης απόγνωσης και παραφροσύνης λόγω οικονομικής ανασφάλειας και έλλειψης προοπτικής που εξαφανίζει ένα αξιοπρεπές μέλλον, μιας απώλειας αξιών και ελπίδας που βαφτίζεται ως «νέα τάση», «υπερανθρωπισμός» και «νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»!

Το βιοχάκινγκ, όπως ελεύθερα δηλώνουν οι ίδιοι οι συντελεστές του, είναι σχεδιασμένο ακριβώς γι’ αυτό: για να οδηγήσει στον διανθρωπισμό.

Από τη στιγμή λοιπόν που το βιοχάκινγκ καταλύει την ίδια την ύπαρξη του Σάπιενς, επιτίθεται στη παγκόσμια δημόσια υγεία, παραβιάζει τη βιοηθική και τα χρηστά ήθη, χρησιμοποιώντας παράνομες εμπορικές πρακτικές με την ανοχή των κυβερνήσεων και της δικαιοσύνης, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ανομίας. Είναι νόμιμο να διακυβεύονται όλα αυτά;

Ιδού λοιπόν μερικές από τις συνέπειες όλων αυτών των ανομιών:

Διάδοση πανδημιών

Είναι εντελώς επικίνδυνο ο καθένας που έχει διαβάσει λίγα πράγματα για τους ιούς στο Google Scholar να επιχειρήσει να παρασκευάσει το δικό του εμβόλιο. Εκτός από την ηλιθιότητα ή την παραφροσύνη ενός τέτοιου ατόμου που είναι πολύ πιθανόν ότι θα σκοτώσει το ίδιο, η υπόλοιπη ανθρωπότητα δε χρωστάει τίποτε.

Οι κίνδυνος λοιπόν να ξεφύγει ένας τέτοιος αυτοσχέδιος ιός από το γκαράζ του ηλίθιου τρελού και να δημιουργήσει πανδημία, είναι τεράστιος, αν κάτι τέτοιο δεν είναι υποκινούμενο από εκείνους που κατέχουν το αντίστοιχο εμβόλιο.Nα ευχόμαστε να μη ξαναζήσει η ανθρωπότητα πανδημίες όπως αυτή της ισπανικής γρίππης του 1918 που θέρισε 100 εκατομμύρια ανθρώπους.

Γονιδιακές μεταλλάξεις στους απογόνους


Όπως είπαμε σήμερα είναι πλέον εμφανές ότι μια μεγάλη μερίδα νέων δυτικών ανθρώπων κατάντησε διανοητικά άρρωστη. Φανταστείτε οι βιοχάκερ να εφαρμόσουν τεχνικές κοπτοραπτικής γονιδίων στις έγκυες συντρόφους τους ή οι ίδιες οι έγκυες στα κυοφορούμενα έμβρυά τους εισάγοντας π.χ γονίδια ζώων κλπ, για να μην αναφέρω τι μπορούν να κάνουν όλοι αυτοί στα ήδη υπάρχοντα παιδιά τους…

Ακούσιο τσιπάρισμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν ότι τα μικροτσίπ είναι δυνατόν να εμφυτευτούν από άλλους μέσα τους κατά τη διάρκεια εμβολιασμών υποτίθεται για την πρόληψη ασθενειών, ενώ κοιμούνται βαρειά, ή έχουν αναισθητοποιηθεί, για παράδειγμα εν όψει χειρουργικών επεμβάσεων.

Επαγρυπνείτε.

Πλήρης υποδούλωση του ανθρώπου

Οι ειδικοί της χειραγώγησης των μαζών γνωρίζουν πολύ καλά πως ό,τι επιβάλλεται με δόσεις στο τέλος οι άνθρωποι το αποδέχονται, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν τους το επέβαλαν με μιας από την αρχή.

Όταν λοιπόν τα εμφυτεύματα καταστούν υποχρεωτικά, θα ζήσουμε τον απόλυτο εφιάλτη.

Ας δούμε πως: πριν από αρκετά χρόνια οι απανταχού κυβερνήσεις μας ανακοίνωσαν ότι εφεξής έπρεπε όλοι να ανοίξουμε τραπεζικούς λογαριασμούς και να πληρωνόμαστε δια μέσου αυτών.

Εν συνεχεία μας ξεφούρνισαν ότι εξ αιτίας της εγκληματικής φύσης μας, είμαστε όλοι κακοί άνθρωποι και φοροδιαφεύγουμε, ιδιαιτέρως δε οι περιβόητοι «τρομοκράτες» που λαμβάνουν αλλά και ξεπλένουν μαύρο μετρητό χρήμα από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, γι’ αυτό το μετρητό πρέπει να περιοριστεί δραστικά.

Στην πραγματικότητα επειδή μετά το 1981 και τη πτώση της Σοβιετικής Ένωσης οι ιδιωτικές τράπεζες της Δύσης αποθρασύνθηκαν εντελώς στην υφαρπαγή του κρατικού προνομίου να δημιουργούν χρήμα σχεδόν από το τίποτε, αποκτώντας στο τέλος εμπράγματα κρατικά και ιδιωτικά αγαθά, όσο ο λόγος του πραγματικού χρήματος που διέθεταν προς αυτό που δάνειζαν εξαϋλωνόταν επικίνδυνα, έπρεπε τα μετρητά να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Σήμερα που οι τράπεζες κυρίως της Δύσης είναι σεσηπότα πτώματα, με αποτέλεσμα ολόκληρος ο πλανήτης να χρωστάει σ’ αυτές φανταστικό χρήμα που ουδέποτε κατείχαν, θα επιχειρήσουν λυσσαλέα να καταργήσουν εντελώς τα μετρητά, αν στο μεταξύ δεν σκάσει η μεγαλύτερη οικονομική φούσκα όλων των εποχών ή ένας παγκόσμιος πόλεμος.

Σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε ακριβώς εδώ: ένα βήμα πριν από την κατάργηση των μετρητών όμως ο κόσμος μας έχει γίνει πιο επίκινδυνος από ποτέ. Και η εξέγερση των λαών το ίδιο.

Γι’ αυτό ακριβώς και μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει όλοι να λάβουμε ηλεκτρονικές ταυτότητες και διαβατήρια με τσιπάκι R.F.I.D.

Γι’ αυτό ήταν τόσο σημαντικό για τους παγκοσμιοποιητές να εξαπλωθεί τόσο πολύ η χρήση των τατουάζ ανάμεσα στους νέους. Για να λειανθεί το έδαφος για το γενικευμένο τσιπάρισμα. Γι’ αυτό και τα εμφυτεύματα εμφανίζονται στους νέους με όλο και πιο ανώδυνες, διακοσμητικές, εύκαμπτες μορφές.


Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά; Ότι πολύ σύντομα θα μας πουν πως όποιος αρνηθεί να βάλει εμφυτεύματα R.F.I.D. μέσα στο σώμα του, είναι τρομοκράτης. Εκτός από φασίστας, ρατσιστής, σεξιστής και ομοφοβικός, θα μετατραπεί εν μία νυκτί σε τρομοκράτη.

Σε μια αυτοματοποιημένη κοινωνία με χρεωκοπημένες τράπεζες, γεμάτη ανέργους που θα έχουν μείνει έξω από το τρένο της τεχνολογίας, πάμφτωχους και ενδεείς λόγω υπερφορολόγησης και τοκογλυφίας, όποιος δεν είναι τσιπαρισμένος δεν θα μπορεί να κάνει αίτηση υπαγωγής στο βασικό εγγυημένο εισόδημα (που δρομολογείται ολοταχώς) προκειμένου να επιβιώσει.
Τσιπάρισμα ή θάνατος;

Είναι αναμφισβήτητο ότι τα εμφυτεύματα για ιατρικούς λόγους σώζουν ζωές. Το παράδειγμα των βηματοδοτών, των ακουστικών εμφυτευμάτων και των συσκευών για τον έλεγχο του Πάρκινσον είναι χαρακτηριστικό.

Άλλο όμως η διάσωση και η ανακούφιση της ανθρώπινης ζωής και άλλο η προσπάθεια υποδούλωσης του ανθρώπου. Σήμερα όλα τα εμφυτεύματα που θα υποδουλώσουν τον άνθρωπο εμφανίζονται ως σύμμαχοι και σωτήρες του, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλής τεχνολογία και ούτε πρόκειται.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, αν αφήσουμε να μας κάνουν ό,τι θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, καλό θα είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι όποιος έχει τσιπαριστεί δεν θα μπορεί ούτε ν’ αυτοκτονήσει.

Η εξουδετέρωση των αυτοκτονικών σκέψεων εν τη γενέσει τους και τα λεγόμενα ηλεκτροφάρμακα 3 που ετοιμάζονται πυρετωδώς για ευρεία κατανάλωση από τις φαρμακευτικές εταιρείες, θα αποτρέπουν κάθε προσπάθεια επανάστασης ή απόδρασης απ’ αυτόν τον κόσμο.


Το ειδικό φορητό μπρασελέ Pavlok2 της Digiwell συνδέεται με το έξυπνο κινητό σας και σας διοχετεύει ρυθμιζόμενο ηλεκτρικό ρεύμα κάθε φορά που κάνετε …αυτοκτονικές σκέψεις. Αν ποτέ επιβληθεί κάτι τέτοιο ως εμφυτεύσιμο, ο τελική υποδούλωση του ανθρώπου θα γίνει πραγματικότητα

Η αυτοκτονία θα προλαμβάνεται έτσι ώστε οι άνθρωποι να συνεχίζουν να απομυζώνται, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. 

Όταν δε αναπτυχθεί επαρκώς η τεχνητή νοημοσύνη και οι κυρίαρχες ελίτ δεν μας έχουν πια ανάγκη, ονειρεύονται να μας εξολοθρεύσουν προκειμένου να διασώσουν το γήινο οικοσύστημα (αφού πρώτα το κατέστρεψαν οι ίδιοι με την αχόρταγη φύση τους).

Η ανατίναξη των μπαρουταποθηκών στο Κούγκι, στα Ψαρά και στο Αρκάδι, ο χορός του Ζαλόγγου και αναρίθμητες άλλες ηρωικές ομαδικές αυτοκτονίες θα περάσουν οριστικά στο παρελθόν, όπως και η ιερή φράση «Ελευθερία ή θάνατος».

Η κόλαση έχει πολλά πρόσωπα, αλλά −προς το παρόν− το βιοχάκινγκ είναι από τα σκοτεινότερα.

ΠΗΓΕΣ:


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Όσοι αντέχετε την αλήθεια και τις σκληρές εικόνες, για να πάρετε μια ιδέα του πόσο έχουν σαπίσει οι λεγόμενες «δυτικές» κοινωνίες, μπορείτε να ερευνήσετε τον όρο body suspension. Θα ανακαλύψετε έναν τόσο αρρωστημένο κόσμο, στον οποίο η ανθρώπινη διαστροφή έχει αγγίξει απύθμενα βάθη.

H διαφθορά ανυποψίαστων, εύθραυστων και καταθλιπτικών νέων −κυρίως κοριτσιών και τρανσέξουαλ− από διεστραμμένους σαδιστές κερδοσκόπους που επιδιώκουν την επικράτηση της οδύνης και του κακού πάνω στον πλανήτη μας, δημιουργεί αρρωστημένα «κινήματα», δήθεν μορφολογικής ελευθερίας.

 Τα κινήματα αυτά υποστηρίζει δεόντως ο διανθρωπισμός μέσα από τη Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Διανθρωπιστή στην οποία έχω αναφερθεί αναλυτικά.

Η γράφουσα θεωρεί υποχρέωσή της να πληροφορήσει για όλα αυτά τους συμπολίτες της, ειδικά όσους έχουν παιδιά στην εφηβεία, μπροστά στα οποία το παιχνίδι Μπλε φάλαινα (Blue Wale) φαντάζει παιδική χαρά. Οι σημερινοί γονείς πρέπει να επαγρυπνούν συνεχώς.

Στη χώρα μας ο επίσημος σύνδεσμος της …Ομοσπονδίας Κρεμάσματος είναι η Hook Tribe Suspension Crew που πραγματοποιεί πολυπληθείς εκδηλώσεις με θέαμα το κρέμασμα κοριτσιών και αγοριών από αιχμηρούς γάντζους. Αυτά δυστυχώς βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε μια ορθόδοξη χριστιανική χώρα, που σημαίνει ότι η ορθοδοξία αρχίζει να χάνει τις αντιστάσεις της.

Η θανατολαγνεία μαζί με τους σωματικούς βασανισμούς διαχέεται έντεχνα στα κοινωνικά δίκτυα των νέων όλων των δυτικών κοινωνιών ως body suspension, body scarification κλπ. ταυτόχρονα με το τσιπάρισμα, δείχνοντας ένα απύθμενο μίσος σε κάθε τι αγαθό, ανώτερο, πνευματικό και όμορφο. 

Τα κινήματα αυτά δεν αποτελούν παρά μέρος της στρατηγικής της επικράτησης του μηδενισμού, διαλύοντας κάθε πολιτική συνειδητοποίηση και αντίσταση και προετοιμάζοντας το έδαφος για τον παγκόσμιο τεχνοφεουδαρχικό ολοκληρωτισμό. Ας πράξουμε ό,τι μπορούμε έκαστος προκειμένου να αποτύχουν.

Χίπστερ: σήμερα η λέξη περιγράφει τον νέο που δεν έχει καμία πολιτική, θρησκευτική ή άλλη πεποίθηση, που δεν εκφράζεται συναισθηματικά, τον νέο χωρίς κανένα περιεχόμενο και άποψη, με μοναδικό χαρακτηριστικό το εκκεντρικό ντύσιμο που όμως δεν νοηματοδοτεί απολύτως τίποτε και την επιδερμική ενασχόληση με πράγματα ήσσονος σημασίας, τα οποία αδυνατεί να εξηγήσει.

Ηλεκτροφάρμακα: Τα ηλεκτροφάρμακα (electroceuticals) είναι εξωραϊστικός όρος για εμφυτεύματα που λειτουργούν μέσω διοχέτευσης ηλεκτρικού ρεύματος. 

Ηλεκτροφάρμακα υπάρχουν ήδη και στοχεύουν στον έλεγχο του πνευμονογαστρικού νεύρου (vagus nerve) του οποίου η ηλεκτρική υπολειτουργία ανακαλύφθηκε ότι προκαλεί μια σωρεία συνεπειών όπως:Κατάθλιψη

Άγχος και κρίσεις πανικού
Χρόνιες φλεγμονές – αυτοάνοσα νοσήματα.
Αρχές Αλζχάιμερ
Υπέρταση ή υπόταση
Χρόνια κόπωση – ινομυαλγία
Παχυσαρκία και αύξηση βάρους
Δυσκολία κατάποσης
Ίλιγγοι – λιποθυμίες

Ανεπάρκεια βιταμίνης Β12.Ηλεκτροφάρμακα: Τα ηλεκτροφάρμακα (electroceuticals) είναι εξωραϊστικός όρος για εμφυτεύματα που λειτουργούν μέσω διοχέτευσης ηλεκτρικού ρεύματος. 

Ηλεκτροφάρμακα υπάρχουν ήδη και στοχεύουν στον έλεγχο του πνευμονογαστρικού νεύρου (vagus nerve) του οποίου η ηλεκτρική υπολειτουργία ανακαλύφθηκε ότι προκαλεί μια σωρεία συνεπειών όπως:


Το εμφύτευμα διέγερσης του πνευμονογαστρικού νεύρου, αποτελεί σήμερα το «ιερό δισκοπότηρο» των φαρμακευτικών εταιρειών

Το πνευμονογαστρικό νεύρο εκτείνεται από τον μυελό του εγκεφάλου μέχρι το στομάχι. Προς ώρας το μικροτσίπ που ελέγχει το πνευμονογαστρικό νεύρο έχει 4 εκατοστά διάμετρο αλλά στόχος είναι να φτάσει ένα σχεδόν αόρατο στο μάτι μέγεθος. 

Μέχρι στιγμής η διέγερση του πνευμονογαστρικού νεύρου έχει χρησιμοποιηθεί με πειραματικά μικροτσίπ σε κλινικές δοκιμές για τη θεραπεία αυτοάνοσων ασθενειών και τη μείωση της κατάθλιψης και είχε 86% επιτυχία. Πρόσφατα ο Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ, ενέκρινε την εμπορευματοποίηση ηλεκτροφαρμάκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου