Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...

ΣΟΥΗΔΙΑ: ΝΕΑ ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (DIGITAL ID) - ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ KΑΜΕΡΑ ΚΑΙ NFC ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ KΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ NΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ


Φωτογραφία από Jonas Leupe στο Unsplash

Γράφει ο Peter Imanuelsen
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Θυμάστε όταν οι άνθρωποι αποκαλούνταν "θεωρητικοί συνωμοσίας" επειδή προειδοποιούσαν για τα διαβατήρια Covid; Αποδεικνύεται ότι όσοι προειδοποιούσαν γι' αυτά είχαν δίκιο!

Οι ίδιοι άνθρωποι προειδοποιούν τώρα εδώ και αρκετό καιρό για την ψηφιακή ταυτότητα, και με καλό λόγο.

Στη Σκανδιναβία, έχουμε ήδη ψηφιακή ταυτότητα εδώ και πολύ καιρό. Οι άνθρωποι την χρειάζονται για να μπορούν να κάνουν καθημερινές εργασίες, όπως ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, ηλεκτρονικές αγορές και πολλά άλλα.

Τώρα, το σύστημα ψηφιακής ταυτότητας στη Σουηδία που ονομάζεται "BankID" αποκτά μερικές αλλαγές όσον αφορά την ασφάλεια.

Κατά τη ρύθμιση της ψηφιακής ταυτότητας, μπορεί να ζητηθεί από τους ανθρώπους να έχουν στη διάθεσή τους διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα.
Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι πρέπει να έχετε ένα smartphone με ενσωματωμένη κάμερα και αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών NFC.

Κατά τη ρύθμιση της νέας ψηφιακής ταυτότητας, απλά φωτογραφίζετε τη φωτογραφία που υπάρχει στο διαβατήριο ή την ταυτότητά σας, στη συνέχεια "ακουμπάτε" το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριο ή την ταυτότητα για να σαρώσετε το ανέπαφο τσιπ NFC - Και μπουμ έχετε επαληθεύσει την ψηφιακή σας ταυτότητα.

Ναι, τα σουηδικά διαβατήρια διαθέτουν ενσωματωμένο τσιπ NFC χωρίς επαφή. Έτσι, όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να σαρώσετε το διαβατήριό σας, επιβεβαιώνεται η ταυτότητά σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για το πώς οι Σουηδοί πρέπει να ρυθμίσουν την ψηφιακή τους ταυτότητα σε αυτό το βίντεο από τη Swedbank.Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι πραγματικά η ψηφιακή ταυτότητα και ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο πίσω από αυτή την ατζέντα;

Όλα αφορούν τον έλεγχο. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου θα έχουμε ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών. Όλοι χρειάζονται μια ψηφιακή ταυτότητα για να έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό τους πορτοφόλι.

Φανταστείτε πόσο εύκολο είναι για το κράτος να ελέγχει τα πάντα που κάνουν και αγοράζουν οι άνθρωποι.


Στην πραγματικότητα, υπάρχει ήδη μια σουηδική εταιρεία που διαθέτει τεχνολογία για να παρακολουθεί τις αγορές σας και να υπολογίζει τις εκπομπές C02 σας. Πολλές τράπεζες χρησιμοποιούν ήδη αυτή την τεχνολογία για να ενημερώνουν τους ανθρώπους για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με βάση το τι αγοράζουν. Με άλλα λόγια, η παρακολούθηση των αγορών σας.

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, φροντίστε να διαβάσετε το εμπεριστατωμένο άρθρο μου για την ΑΛΗΘΕΙΑ σχετικά με την ψηφιακή ταυτότητα.
The truth about digital ID
Αλλά γίνεται και χειρότερο!


Στη Σουηδία, χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη εμφυτεύσει μικροτσίπ στα χέρια τους για να το χρησιμοποιήσουν για ανέπαφες πληρωμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το χέρι σας πάνω από τον αναγνώστη καρτών και αυτό σαρώνεται.

Κατά τη διάρκεια της Απάτης του Covid, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν τα εμφυτευμένα μικροτσίπ τους ακόμη και για τα διαβατήριά τους, δηλαδή απλά σάρωσαν τα χέρια τους για να εμφανίσουν την "πράσινη" κατάσταση του διαβατηρίου τους.
Αυτά είναι τρομακτικά πράγματα.

Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου σχετικά με αυτό εδώ:ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
1 σχόλιο:

  1. Αν ο άνθρωπος δε μπει μέσα στη θάλασσα των πειρασμών μόνο με την Πίστη και χωρίς προφυλάξεις, δε βρίσκει αισθητή αντίληψη από το Θεό και τότε δεν πάει μπροστά ούτε βήμα (καταποντιζόμενος ως άλλος Πέτρος).

    Αν ο νους δε δει αισθητά τη θεία βοήθεια που λέγεται "πείρα θείας αντιλήψεως" δεν αποκτά αυταπάρνηση και οι προφάσεις της φιλαυτίας τον αποπλανούν. Έτσι ταλαντεύεται και καταλήγει στο συμβιβασμό.

    Αυτό το συμβιβασμό φοβόμαστε με τις σατανικές ταυτότητες και αυτόν επιδιώκουν οι ανθρωποδαίμονες που απεργάζονται αυτά τα σχέδια. Όποιος όμως έχει "πείρα θείας αντιλήψεως" (όλοι οι επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας έχουμε πείρα θείας αντιλήψεως, αφού ο Κύριος αδιαλείπτως μας επισκέπτεται, μας νουθετεί, παρηγορεί, προειδοποιεί κλπ. δια της Γερόντισσας της Στερεάς) συν Θεώ αντιλήπτορι θα μπορέσει να αποφύγει το συμβιβασμό.

    Γι' αυτό ας μην είμαστε δειλοί. Έτσι θα προκαλέσουμε τη Θεία Χάρη, η οποία συνηθίζει να παρηγορεί τους βεβαιόπιστους και όσους για τη θεία εντολή και αγάπη ορμούν στο πέλαγος της αυταπάρνησης χωρίς να "καταποντίζονται", αλλά βαδίζοντας πάνω στα κύματα αυτού του πελάγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή