Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ, Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ (ΣΧΕΔΟΝ) ΕΔΩ  
Η πρόσφατη 22η επέτειος των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου δεν θα πρέπει να επισκιάσει το γεγονός ότι ακόμη πιο καταστροφικές επιθέσεις εξαπολύονται όχι μόνον κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά εναντίον όλων των εθνών.

Υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα σε εξέλιξη, γνωστό με διαφορετικούς τίτλους στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), αλλά γενικά εμπίπτει στην Ατζέντα 2030, το οποίο θα αλλάξει τον κόσμο και θα εξαλείψει τα εθνικά δικαιώματα που έχουν οι πολίτες, χωρίς ούτε μια φωνή διαφωνίας από τις κυβερνήσεις.

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους

Η προφανής αυτή αποδόμηση των Ηνωμένων Πολιτειών και του έθνους-κράτους γενικότερα, αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου του ΟΗΕ και άλλων υπερεθνικών και παγκόσμιων θεσμών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), για τη μετατόπιση της εθνικής εξουσίας και των πολιτικών όλων των εθνών της Γης, ανεξαρτήτως της εγχώριας αντίστασης, σε υπερεθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο διακυβέρνησης.

Συμπτωματικά – ή όχι – αυτή η διάλυση της Αμερικής και της κυριαρχίας της, καθώς και του υπόλοιπου κόσμου όπως τον ξέρουμε, συνδέεται άμεσα με την πανδημία του κορωνοϊού και τους συνεπακόλουθους εμβολιασμούς. 

Η σειρά αυτών των γεγονότων είναι τουλάχιστον ύποπτη.

Η σύντομη εκδοχή είναι ότι, σύμφωνα με την ψηφιακή πιστοποίηση της ΕΕ, μια ενημερωμένη κατάσταση εμβολιασμού – που σημαίνει να είναι οι άνθρωποι πλήρως εμβολιασμένοι και να διατηρούν ένα ενημερωμένο πρόγραμμα ενίσχυσης κατά του κορωνοϊού – είναι απαραίτητη για να ταξιδεύουν και να εργάζονται στην ΕΕ.

 Η πολιτική αυτή έχει ήδη αρχίσει να επιβάλλεται με μια ψηφιακή ταυτότητα που παρακολουθεί την κατάσταση εμβολιασμού και τις μετακινήσεις του ατόμου.

Η βιασύνη για παγκόσμιες ψηφιακές ταυτότητες

Οι ελίτ, όπως ο Μπιλ Γκέιτς, θέλουν να επιβάλουν ένα παρόμοιο ψηφιακό σύστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Περιέργως, ο κος Γκέιτς διαθέτει ακριβώς τα μέσα με τα οποία θα το κάνει.

Αλλά γιατί αυτή η μεγάλη πίεση για ψηφιακές ταυτότητες;

Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται ψηφιακές ταυτότητες βάσει της κατάστασης εμβολιασμού τους για τον κορωνοϊό. Οι εμβολιασμοί έχουν αποδειχθεί λιγότερο αποτελεσματικοί και αναμφισβήτητα πιο επικίνδυνοι από τον ιό SARS-CoV-2.

Αλλά γιατί να χρειάζεται ο κόσμος ένα ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 και αυτό που στην πραγματικότητα ισοδυναμεί με μια ψηφιακή συσκευή εντοπισμού; Πιο συγκεκριμένα, γιατί θα έπρεπε οποιοδήποτε έθνος να παραχωρήσει τον έλεγχο των εγχώριων πολιτικών του για τον κορωνοϊό στον ΟΗΕ;

Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές του ΟΗΕ θα πρέπει να παρακάμπτουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και να υπαγορεύουν πολιτικές, επιβάλλοντας έναν επικίνδυνο και επαναλαμβανόμενο κύκλο εμβολίων στον υπόλοιπο κόσμο;
Το μεγάλο σχέδιο έχει ήδη μπει σε εφαρμογή

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πιστεύει πως ναι. Σε ανάρτησή της στο X (πρώην Twitter) και σε δήλωσή της στη Σύνοδο Κορυφής της G20, ζήτησε να συσταθεί μια επιτροπή του ΟΗΕ για τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης (ΤΝ) και των ψηφιακών δημόσιων υποδομών, όπως ακριβώς η ΔΕΚΑ (Διεθνής Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή / IPCC) του ΟΗΕ προτείνει, αν όχι υπαγορεύει, πολιτικές για το κλίμα.Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι καλωσορίζει τους ηγέτες κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της G20 στο Νέο Δελχί, στις 9 Σεπτεμβρίου 2023

Είτε από την ηγεσία του ΠΟΥ είτε από την ΕΕ είτε από άλλους, η έκκληση για παγκόσμια διακυβέρνηση του ΟΗΕ σε σχέση με τα θεμελιώδη και ατομικά δικαιώματα, τις ευθύνες και τη συμπεριφορά προέρχεται από τα υψηλότερα επίπεδα των κυβερνητικών θεσμών. 

Η τάση για υπερεθνική δικαιοδοσία και έλεγχο των υποτιθέμενα ελεύθερων εθνικών πολιτών είναι ήδη καθιερωμένη και επιταχύνεται.

Όπως αναφέρθηκε, η ΕΕ χρησιμοποίησε ήδη ένα τέτοιο ψηφιακό πιστοποιητικό, που επιβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Η κα φον ντερ Λάιεν πρότεινε την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα στη Σύνοδο Κορυφής της G20 στην Ινδία στις 10 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι «51 χώρες σε τέσσερεις ηπείρους την υιοθέτησαν δωρεάν». 

Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό σε τόσο πολλά επίπεδα, που δύσκολα μπορεί κανείς να ξέρει από πού να αρχίσει.
Εξαπάτηση μέσω της γλώσσας

Πρώτα απ’ όλα, η λέξη ή η ιδέα του «δωρεάν» δεν έχει καμία σχέση με ένα ψηφιακό πιστοποιητικό. Αν αυτό ακούγεται σαν διαστρέβλωση της γλώσσας, είναι επειδή έτσι είναι. 

Η χρησιμοποίηση ευφημισμών είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο οι αριστερίζοντες πολιτικοί ορίζουν και προωθούν τις κατασταλτικές τους ατζέντες.

Θυμηθείτε, για παράδειγμα, ότι ο «καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών» δεν είναι καθόλου καπιταλισμός σύμφωνα με τον κλασικό ορισμό. 

Αντίθετα, πρόκειται για κομμουνιστικές κοινωνικές πολιτικές που εφαρμόζονται σε εταιρείες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, οι οποίες υπαγορεύουν ποιον θα προσλαμβάνουν, με ποιον θα συνεργάζονται, τι θα παράγουν και πώς. 

Κάθε εταιρεία κατατάσσεται με μια βαθμολογία ESG, δηλαδή, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης παρόμοιο με αυτό που ισχύει στην κομμουνιστική Κίνα. Οι επιχειρήσεις με χαμηλή κατάταξη ESG θα υπόκεινται σε κυβερνητική δράση.

Σε μια άλλη άσκηση τέτοιας διαστρέβλωσης, η κα φον ντερ Λάιεν επαίνεσε τον Δρα Τέντρος Άντανομ Γκεμπρεγιέσους, γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, για την υιοθέτηση του ψηφιακού πιστοποιητικού COVID-19, λέγοντας ότι «ο ΠΟΥ το χρησιμοποιεί ως παγκόσμιο πρότυπο για τη διευκόλυνση της κινητικότητας σε περιόδους απειλών για την υγεία».

Πρόκειται για κλασική οργουελιανή διπλή γλώσσα, όπου οι λέξεις σημαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λένε. Ο σκοπός των επικείμενων ψηφιακών πιστοποιητικών και της ψηφιακής ταυτότητας δεν είναι να αυξήσουν την ελευθερία των ανθρώπων αλλά να την περιορίσουν. 

Αυτές οι ψηφιακές ταυτότητες θα περιλαμβάνουν άδεια οδήγησης και προσωπικές και ιατρικές πληροφορίες και θα λειτουργούν και ως διαβατήρια. 

Είναι ελάχιστα πιθανό ότι τα ψηφιακά διαβατήρια COVID-19 θα χρησιμοποιηθούν για να «διευκολύνουν τα ταξίδια», αλλά το αντίθετο μάλλον, για να διευκολύνουν δηλαδή την αποτροπή των ταξιδιών όσων δεν έχουν την πρέπουσα κατάσταση εμβολιασμού ή αρνούνται να κάνουν το δυνητικά επιβλαβές ή ακόμη και θανατηφόρο εμβόλιο. 

Η πιο πιθανή «απειλή για την υγεία» προέρχεται από το ίδιο το εμβόλιο.

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή αυτού που αδιαμφισβήτητα φαίνεται να είναι μια άνευ προηγουμένου και ταχεία μετατόπιση της εξουσίας από τις εθνικές κυβερνήσεις σε μια χούφτα αντιδημοκρατικών παγκόσμιων θεσμών. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΟΗΕ, οι παγκόσμιοι θεσμοί θα έχουν σύντομα τη δύναμη να υπαγορεύουν τις πολιτικές των εθνών σε όλο τον κόσμο.

Η οικοδόμηση μιας παγκόσμιας ψηφιακής υποδομής, την οποία ζητά η κα φον ντερ Λάιεν, θα διευκολύνει την παγκόσμια διακυβέρνηση να ελέγχει με ταχύτητα και ακρίβεια κάθε άτομο στη Γη.
Οι παγκόσμιες ελίτ θα ελέγχουν τις υποδομές ψηφιακής ταυτοποίησης και τους ανθρώπους μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης

Αυτό μας φέρνει στα Ηνωμένα Έθνη που στριμώχνουν την αγορά και χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη.

Σύμφωνα με την περιγραφή της κας φον ντερ Λάιεν, η ισχύς και η αποτελεσματικότητα αυτής της ψηφιακής υποδομής θα εξαρτηθεί από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Συνοψίζοντας, τα δικαιώματα που αναγνωρίζει στους πολίτες το Σύνταγμα της κάθε χώρας θα εξαφανιστούν και θα αντικατασταθούν από την παγκόσμια διακυβέρνηση οργανισμών όπως ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ και άλλοι παγκόσμιοι θεσμοί. 

Θα μας κυβερνούν – θα μας ελέγχουν και θα μας πειθαρχούν – μέσω υποχρεωτικών εμβολιασμών, ενισχυτικών φαρμάκων, ψηφιακών διαβατηρίων και ψηφιακού νομίσματος, εν ολίγοις μέσω μιας παγκόσμιας ψηφιακής υποδομής με τεχνητή νοημοσύνη που θα διοικείται από μια συμμορία μη εκλεγμένων, μη υπόλογων ελίτ.

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αν εφαρμοστεί με επιτυχία, θα κάνει την 11η Σεπτεμβρίου να μοιάζει με παιδικό παιχνίδι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου