Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ…Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΡ. BERGER ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ
ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 


ΒΙΝΤΕΟ


”Από παιδιά και μόνον φτιάχνεις Ιεροσόλυμα” 
Οδυσσέας Ελύτης

Η Πολιτεία διαφθείρει τους νέους και όχι ….ο Σωκράτης! Kαι για σεξ και για πολιτική έχει η Εκκλησία; Κύπρου! Υπέρ της σεξουαλικής αγωγής ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος…. Μας έπιασε σεξαπείνης* ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. 

Στα σεξουαλικά προχωρημένοι.. στα πολιτικά στάσιμοι. Αμερικανοραγιαδισμός παρασημοφόρησε Αμερικάνο Γερουσιαστή ( Μενέντεζ) ...και γιατί δεν παρασημοφορεί όλο το Κογκρέσο για να έχουμε σασπένς ποιος θα είναι ο επόμενος;...Ως νεοεκλεγείς έπρεπε να κρατήσει τα προσχήματα για να μην γίνονται συνειρμοί περί διαπλοκής.

Ο δοτοί κονδυλοφόροι που κατακεραυνώνουν κατά καιρούς και σπιλώνουν δεσποτάδες και αρχιεπισκόπους ότι ρωσοφέρνουν γιατί δεν κάνουν α μπροστά στον Γεώργιο Κύπρου όταν τόσο απροκάλυπτα μηδίζει προς ΗΠΑ προσβάλοντας το κοινόν αίσθημα του ελληνισμού που στενάζει από Αμερικανοκρατία ξενοκρατία μισό αιώνα και πλέον; 

Βρήκε το Φιλέλληνα… γιατί Ρώσοι Φιλέλληνες δεν υπάρχουν Γάλλοι Άραβες Κινέζοι κλπ.; Μόνο στην Αμερική ανθεί ο Φιλελληνισμός; Που και να μην ήταν Φιλέλληνες δεν θα υπήρχαμε… ”Παρά προστάτας να ‘χωμεν. ”…..

Υπέρ της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία τάσσεται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος θεωρώντας πως είναι προτιμότερο να ενημερώνονται τα παιδιά και να προστατεύουν τους εαυτούς τους παρά να αφήνονται στην άγνοια ( σσ τα παιδιά δεν έχουν άγνοια άγνοια μάλλον έχετε εσείς αφού έχουν και ορμές και ορμέμφυτα κι ένστικτα διαθέτουν δηλ. φυσική προδιάθεση) και ό,τι αυτή συνεπάγεται όταν τύχει εκμετάλλευσης από επιτήδειους. 

Ο Μακαριότατος πραγματοποίησε συνάντηση τόσο με την υπουργό Παιδείας όσον και με την επιθεωρήτρια η οποία θα παρακολουθεί το συγκεκριμένο ζήτημα και κατέληξε, πως η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση όπως θα μεταφέρεται στα παιδιά θα είναι υποβοηθητική για να ενημερωθούν σωστά και με τους λιγότερους κινδύνους.

Μέσω των επαφών του, ο Αρχιεπίσκοπος έχει πειστεί, ότι από πλευράς υπουργείου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια όχι μόνο ενημέρωσης αλλά και προστασίας των παιδιών.

 Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του «Φ» ανέφερε, πως δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από ακραίες φωνές, είτε αυτές προέρχονται από διάφορους κύκλους στην Ελλάδα είτε υιοθετούνται εντός Κύπρου, και να αφήνουμε στα παιδιά στην άγνοια η οποία τα καθιστά ευάλωτα σε επιτήδειους.

Επιτήδεια είναι τα κράτη ακραίες οι πολιτικές τους oι άνομες νομοθεσίες τους οι αθέμιτοι μηχανισμοί τους τα πολύχρωμα προγράμματα η ΕΕ ο ΟΗΕ τα ΜΜΕ που επιδίδονται στη διαστροφή των παιδιών και τα παρασύρουν. 

Αυτοί είναι οι πρωταίτιοι …που μαζικά παρασύρουν τα παιδιά.. αυτοί είναι οι δράκοι και οι σύγχρονοι σάτυροι. Επ΄αυτού; Πως ο λύκος θα φυλάξει τα πρόβατα. Στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία. 

Οι θεματοφύλακες μπορεί ν΄ απέτυχαν ως νομοθέτες αλλά ως παιδοφύλακες θα θριαμβεύσουν;

Ακόμη ανέφερε πως τόσο η υπουργός Παιδείας όσο και η αρμόδια επιθεωρήτρια έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι θα παρακολουθούν στενά το θέμα και δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι δεν θα το πράξουν. Το θέμα θα τεθεί στην επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου η οποία αναμένεται να λάβει θέση επί του θέματος.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως θέση κατά της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία έλαβε ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός ενώ αρνητική θέση πήρε και η Μονή Τροοδιτίσσης. 

Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι μέλη της Ιεράς Συνόδου δεν επιθυμούν να φορτωθεί η Εκκλησία το βάρος οποιουδήποτε περιστατικού προκύψει εις βάρος παιδιού, λόγω άγνοιας, εκτιμάται πως ο Μακαριότατος θα κερδίσει την πλειοψηφία της Ιεράς Συνόδου.

Aυτό που ασπάζεται ο Γεώργιος είναι το τέλος της αθωότητας το τέλος της παιδικής ηλικίας είναι ξεριζωμός και βίαιη εξορία από τον Παράδεισο της παιδικής αθωότητας…

Πάντως, και παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Παιδείας προχωρεί σε ενημέρωση των εκπαιδευτικών που θα διδάξουν το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά να ενδυναμωθούν έτσι ώστε να μπορούν να προστατέψουν τον εαυτό τους, η Ιερά Μητρόπολης Πάφου με εγκύκλιο της την Κυπριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, τάχθηκε κατά της ένταξης «ολιστικής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ως υποχρεωτικού μαθήματος σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Από τη μια αφήνουμε τα παιδιά έρμαιο στις διαθέσεις διαδικτύου ΜΜΕ TV video προπαγάνδας και από την άλλη πάμε στο σχολείο για να τα προστατεύσουμε.. και να τα κάνουμε μικρομέγαλα καρικατούρες κλώνους ενηλίκων… Η αυτοδιάθεση της παιδικής ηλικίας είναι η αυτονόμηση της κι όχι η καταδυνάστευση της σε μια άλλη ηλικία..

Στην εγκύκλιο που διαβάστηκε στους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, αναφέρεται, πως «το μάθημα σκοπεύει στην άρση των πνευματικών αντιστάσεων των παιδιών μας, στην απάμβλυνση των ηθικών αισθητηρίων τους, και στην ισοπέδωση των αξιών της παράδοσης και συνείδησης μας».

Μέσω της εγκυκλίου διατυπώνεται και ο ισχυρισμός, πως «απώτερη συνέπεια της εν λόγω δυτικόφερτης και έξωθεν επιβαλλόμενης «διαπαιδαγώγησης» θα είναι να απωλέσουν οι επερχόμενες γενεές ό,τι πολυτιμότερο μας κληροδότησε η αρχαιότατη βαρύτιμη ελληνορθόδοξη παράδοση μας και διαφύλαξαν με μύριες αιματηρές θυσίες οι προγόνοι μας».

Από πλευράς της η Μονή Τροοδιτίσσης αναφέρει: Απορρίπτουμε κάθε αντιεπαγγελματισμό, κάθε προχειρότητα, κάθε ψευδολογία, κάθε πονηρή σκοπιμότητα και κάθε ανορθόδοξο πειραματισμό στα παιδιά μας. 

Ακολούθως αναφέρεται σε «ανθρώπους οι οποίοι κατέχουν κάποιες καίριες θέσεις στην κυπριακή πολιτεία, κάτι που τους δίνει και τη δυνατότητα να αποφασίζουν και να προχωρούν σε αψυχολόγητες εφαρμογές» και προσθέτει: 

Και ενώ παρουσιάζονται ως «ειδικοί», είναι στην ουσία αδαείς επί του σοβαρού αυτού ζητήματος της αγωγής των παιδιών μας. Καταλήγει δε, πως «τα παιδιά μας δεν χρειάζονται σεξουαλική αγωγή αλλά χριστιανική αγωγή».

Eπίτηδειοι πάντα θα υπάρχουν. Τεχνηέντως λάθος ατζέντα θέτουν.. άλλο είναι το διακύβευμα ότι στην εποχή μας νομιμοποιήθηκε η διαστροφή των παιδιών υπάρχει μια παιδεραστία που ασκείται από κράτη Διεθνείς Οργανισμούς από την ίδια την Πολιτεία και τους νόμους κατά των παιδιών. 

Επιτήδειοι πάντα θα υπάρχουν το θέμα είναι ότι επιτήδειοι στην εποχή μας έγιναν οι θεματοφύλακες οι θεσμοί..”Χρόνους πολλούς μετά την Αμαρτία που την είπανε Αρετή μέσα στις εκκλησίες και την ευλόγησαν”.

Η Πολιτεία επιτέλους διαφθείρει τους νέους και όχι ο Σωκράτης..

”Από παιδιά και μόνον φτιάχνεις Ιεροσόλυμα” αλλά οι Ιεροεξεταστές έρχονται να διορθώσουν το Χριστό να καταργήσουν τα παιδιά ν΄αποκλείσουν τα παιδιά από τα Ιεροσόλυμα…..Αλλά μάλλον αυτό που δεν θέλουμε δεν είναι μόνο παιδιά αλλά και Ιεροσόλυμα..

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Δρ Μ. Berger που είναι τ. επικεφαλής του τμήματος παιδοψυχιατρικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Saint-Étienne, τ. αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Λυών 2 και ψυχαναλυτής.:

”Είμαι γιατρός, ήμουν επικεφαλής του παιδοψυχιατρικού τμήματος για 35 χρόνια…

Αυτό δεν είναι θέμα θρησκείας, αλλά προστασίας της ανάπτυξης του παιδιού…

Αυτό το πρόγραμμα παρουσιάζει αρκετούς σημαντικούς κινδύνους.

Εισχωρεί με τραυματικό τρόπο στο ρυθμό της συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών.

Με τον τραυματισμό εννοώ ότι ένας συγκεκριμένος αριθμός από αυτά τα πάει άσχημα μετά από αυτή τη διδασκαλία.
Γιατί να μην περιμένουμε τα παιδιά να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητα όταν αισθάνονται την ανάγκη;

Γιατί να μην αφήσουμε τη σεξουαλικότητα στον οικείο τομέα, επειδή είναι κατεξοχήν τομέας οικειότητας;

Τα παιδιά να μην έχουν σεμνότητα;

Γιατί οι ενήλικες αισθάνονται την ανάγκη να αναλάβουν το ρόλο αυτού που μυεί που αποπλανά; ( σσ σημαντική η μομφή και μάλιστα σε ιερωμένους)

Είναι προφανές ότι με την εισαγωγή τεχνικών πληροφοριών κινδυνεύουμε να διαχωρίσουμε τη σεξουαλικότητα από τη συναισθηματική ζωή.


Αφήνουμε λοιπόν τα παιδιά μόνα τους.

Και υπάρχουν ακόμη περισσότερα, αυτό το πρόγραμμα εισήγαγε επίσης τη θεωρία του φύλου, δηλαδή την ιδέα ότι η σεξουαλική μας ταυτότητα ως αγόρι… είναι μια κοινωνική κατασκευή που δεν συνδέεται με το βιολογικό μας φύλο…

Αυτό το έργο που συνίσταται στην αποκοπή του παιδιού από την οικογενειακή εκπαίδευση για να του προσφέρει εκπαίδευση, ας πούμε μορφοποίηση που γίνεται από το κράτος, είναι το σημάδι των ολοκληρωτικών επιχειρήσεων…

*σεξαπείνης αντί εξαπίνης η ορθογραφία είναι ηθελημένη.





 

5 σχόλια:

  1. Η σωστή σεξουαλική αγωγή είναι υπόθεση των γονέων, που ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα παιδιά τους.
    Εάν γίνεται από άλλους ανθρώπους, είναι άκρως επικίνδυνη.

    Πολλοί ποιμένες της Εκκλησίας (ίσως οι περισσότεροι), παγιδεύτηκαν στους τρείς επόμενους αμαρτωλούς πειρασμούς (είναι οι πειρασμοί που υπέβαλε ο σατανάς ΚΑΙ στον Ιησού Χριστό στην έρημο):
    1) Αγάπη στο χρήμα.
    2) Αγάπη στη δόξα που δίνουν οι άλλοι άνθρωποι.
    3) Αγάπη στις διάφορες επίγειες ηδονές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εμφανίστηκε ο Πατροκοσμάς μας σε απλό ιερέα της Μακεδονίας, του εξήγησε, ότι παλιότερα βγάζανε κανένα τούβλο για να χαλαρώσει η εν Χριστώ οικοδομή της κοινωνίας. Τώρα, συνέχισε ο Άγιος, είναι αποφασισμένο να γκρεμίσουν ολόκληρο το ντουβάρι.
      Δυστυχώς, αδερφάκια μου, ό,τι κάνει ο καθένας μόνος του. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.
      Προσοχή όμως: Καμία απελπισία, διότι η Κεφαλή της Εκκλησίας δεν είναι ο κάθε .......... (να μη λερώσω το στόμα μου), αλλά ο Χριστός. Εκείνος μετά από ταπεινή προσευχή θα μας δίνει φώτιση, ευλογίες, αλλά και τους πειρασμούς που χρειαζόμαστε για να καθαριστούμε.

      Σε Αυτόν άλλωστε ανήκει πάσα δόξα, τιμή και προσκύνηση, μαζί με τον Άναρχο Πατέρα Του και το Πανάγιο και ζωοποιό Πνεύμα και τώρα και σε όλους τους αιώνες.

      Διαγραφή
    2. "Ο καθένας τι μπορεί να κάνει σαν άτομο" συνηγορεί και ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός στο 0.48'' του παρακάτω βίντεο. Ο λόγος για τον οποίο, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει αγιοποιηθεί ακόμα είναι ότι τα έλεγε όλα άφοβα και "έτσουζε" τους άρχοντες του αιώνος τούτου του απατεώνος.

      https://www.youtube.com/watch?v=xk9LG-krPNc&ab_channel=GrigorisGreg

      Διαγραφή
  2. Εμπειρίες από το Άγιον Όρος (μιλά ο Μητροπολίτης Λεμεσού, Αθανάσιος):

    https://www.youtube.com/watch?v=NJYEmbCnQRQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΚΑΘΑΡΑ< ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΕΚΦΗΓΕΣ

      Διαγραφή