Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΗΑΕ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ


ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΗ: Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ BRICS – ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ! 

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ




Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το νόμισμα των BRICS που θα κυκλοφορήσει προκαλώντας σοκ στην Δύση και ανησυχία στις ΗΠΑ.

Η κίνηση αυτή ισοδυναμεί με “πυρηνικό πλήγμα” στο δολάριο και στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ο κόσμος χωρίζεται ξανά σε Δύση και Ανατολή με δύο διαφορετικά συστήματα oικονομικών συναλλαγών.

Το νόμισμα των BRICS παρουσιάστηκε σε μια τελετή για τον εορτασμό της εισδοχής των ΗΑΕ στο μπλοκ BRICS+ στη Νότια Αφρική!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ειδικά ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία πανηγυρίζουν για την εξέλιξη καθώς το νόμισμα θα συνδεθεί με το πετρέλαιο (φυσικοί πόροι) και αυτό σημαίνει για τα κράτη αυτά αποσύνδεση από το δολάριο και την αμερικανική ηγεμονία.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από θριαμβευτικό.

Η κίνηση προς ένα εμπορικό νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό θα υπονομεύσει την αγοραστική δύναμη του δολαρίου, οδηγώντας σε υψηλότερες τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου, ιδιαίτερα καθώς τα εξαντλημένα αποθέματα της Δύσης πρέπει να αναπληρώνονται ενόψει των χειμερινών μηνών του βορείου ημισφαιρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα των BRICS κάλεσε σε πρώτη φάση τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Αιθιοπία, την Αίγυπτο, την Αργεντινή και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να ενταχθούν στο μπλοκ.

Τα νέα μέλη θα γίνουν επίσημα δεκτά την 1η Ιανουαρίου 2024.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου