Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΨΕΥΔΟΒΙΒΛΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 5000 ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΤΗ ΒΙΒΛΟ!

Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΥΡΗΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ:«Η ΒΙΒΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ».

2 ΒΙΝΤΕΟ


 ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΟΥ… 
”Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. Το μήνυμα της Βίβλου στη μ.Χ εποχή είναι ειρήνη.. Ειρήνη κήρυξε ο Ιησούς πολέμο το Ισραήλ. Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..Αυτό είναι το διακύβευμα..

Ο Νετανιάχου λέει ότι δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός: “Η Βίβλος λέει ότι υπάρχει καιρός για ειρήνη και ώρα για πόλεμο. Αυτή είναι η ώρα για πόλεμο”.

Όσον αφορά την κατάπαυση του πυρός, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει, όπως δεν συμφωνούσαν οι ΗΠΑ μετά το Περλ Χάρμπορ ή την 11η Σεπτεμβρίου.

«Είναι ώρα για πόλεμο» τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Νετανιάχου ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση εκεχειρίας.

Μιλώντας στα αγγλικά, χαρακτήρισε την Χαμάς «βάρβαρους που επιδιώκουν να καταστρέψουν όλα όσα αγαπάμε και να εγκαινιάσουν έναν κόσμο φόβου και σκοταδιού». Πάλι εωσφορικά ταυτίζεται με το φως…
«Αυτό είναι ένα σημείο καμπής» πρόσθεσε ο Νετανιάχου. «Ένα σημείο καμπής για τους ηγέτες και τα έθνη. Είναι καιρός για όλους μας να αποφασίσουμε αν είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε για ένα μέλλον ελπίδας και υπόσχεσης ή να παραδοθούμε στην τυραννία και τον τρόμο. Να είστε σίγουροι ότι το Ισραήλ θα πολεμήσει”.

Αυτός ο πόλεμος είναι του Ισραήλ που πηγάζει από την Κατοχή και την κατάκτηση καταπίεση απαρτχάιντ. Πως μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος μαζί του;

To δίλημμα δεν το θέτει σε σωστή βάση. Ή με το Ισραήλ ή με τη Χαμάς.

Άλλο είναι το διακύβευμα..

Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..

”Βιβλικός” ο Νετανιάχου.. κυρήσσει τον πόλεμο στο όνομα της Βίβλου.. Αυτό είναι το Ισραήλ.. Το μήνυμα της Βίβλου στη μ.Χ εποχή είναι ειρήνη.. Ειρήνη κήρυξε ο Ιησούς πολέμο το Ισραήλ. Με τον Ιησού της Ειρήνης ή με τον Πόλεμο του Ισραήλ..

To θρησκευτικό πολεμικό δόγμα που κηρύσσει ο φονταμενταλιστής Νετανιάχου θα φέρει μόνο πόνο οδύνη καταστροφή και στους Ισραηλίτες.. Είναι η ώρα της Ειρήνης είναι η ώρα του Ιησού..

κοριτσάκι που του έβγαλε τα μάτια ο Νετανιάχου …. στο όνομα της ”Βίβλου” και 5000 παιδιά νεκρά…





8 σχόλια:

  1. Φαινεται οτι ολοι θα πάμε στον 3ο ΠΠ, εξ αιτίας ενός ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.
    Και η Ανθρωπότητα θα λάβει το ΜΕΤΑΛΕΙΟ της ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ

    «Οι δυστυχίες της ζωής είναι εξετάσεις της πνευματικής ωριμότητας. Δεν υπάρχουν μαύρες μέρες μες στον χρόνο, είναι όλες φωτεινές. Ο θάνατος είναι ύπνος και μετάθεση στην άλλη ζωή». Η κατανόηση αυτών των ρήσεων είναι το ζητούμενο. Ο Απόστολος Παύλος γράφει στους Ρωμαίους: «Τις ημάς χωρίσει από της αγάπης του Χριστού; Θλίψις ή στενοχωρία ή διωγμός ή λιμός ή γυμνότης ή κίνδυνος ή μάχαιρα; Καθώς γέγραπται, ένεκά σου θανατούμεθα όλην την ημέραν» (Ρωμ. 8,35).

    Η ζωή μας είναι μία περίοδος χριστοποίησης του είναι μας. Η υπέρβαση των δυσκολιών και των θλίψεων, αλλά και αυτού του θανάτου, μέσω της αγάπης μας προς τον Χριστό δείχνει το βαθμό ωριμότητάς μας.

    Επιτυχημένος στη ζωή είναι αυτός που γνώρισε τον Χριστό και τον αγάπησε. Τότε ο άνθρωπος επέτυχε της επαγγελίας. Στην περίπτωση της αιμορροούσης π.χ. παρατηρούμε ότι από όλο το πλήθος που συνέθλιβε τον Ιησού μόνο αυτή θεραπεύτηκε.
    Δεν εξήγησε καν στον Χριστό τι του ζητούσε. Όχι μόνο αυτό, αλλά άγγιξε ένα ραββίνο, πράγμα που απαγόρευε ο Μωσαϊκός Νόμος. Η κίνησή της ήταν μια προσευχή έμπρακτη. Η απελπισία της για το ανθρωπίνως ανίατο της ασθένειάς της και η πίστη στον Χριστό σε συνδυασμό με την τόλμη και το θάρρος αυτομάτως, «παραχρήμα», προσείλκυσαν την θεία χάρη.

    Ο Χριστός δεν «είπε και εγένετο» αλλά «έγνω δύναμιν εξελθούσαν» απ’ αυτόν. Η άκτιστη ιαματική «δύναμις» του Πνεύματος ήταν η απάντηση του Θεού στην ταπείνωση αλλά και το θάρρος της θυγατρός του. Η πράξη της αιμορροούσης ήταν η αποδοχή της δωρεάς του Θεού. Η συνάντησή της με τον Χριστό ήταν συνάντηση με την χάρη, και η χάρη όταν επισκέπτεται τον άνθρωπο τον αποκαθιστά και τον λυτρώνει από την επενέργεια των παθών. Προκειμένου να συναντήσουμε τον Θεό δεν πρέπει να φειδώμεθα οτιδήποτε. Ο σκοπός της ζωής μας είναι αυτή η προσέλκυση της χάρης.

    Ζωή χωρίς τον Θεό δεν υπάρχει, είναι παραίσθηση, πλάνη. Ο άθεος βάζει το εγώ του στη θέση του Θεού και το λατρεύει. Για τον λόγο αυτό κάθε πλεονεξία είναι ειδωλολατρία (Εφ. 5,5). Στον άνθρωπο αρκεί η έμπρακτη μετάνοια, η αποδοχή της αγάπης του Θεού με ταπείνωση.

    Ο Κύριος αποκατέστησε την φθορά (ασθένειες και γηρατειά) και τον θάνατο. «Ο θάνατος τεθανάτωται». Η καθημερινότητα του πεπερασμένου ανθρώπου συναντάται με την αιωνιότητα του απείρου Θεού και η ζωή του πιστού έχει ένα νόημα: την ένωσή του με τον Θεό και την αιώνιο ζωή που μπορεί να την ζει από τούτη δω, την τρέχουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα να μου φαίνεται ότι κι εμείς οι σημερινοί Χριστιανούληδες θέλουμε το Θεό βοηθό στην επίγεια πρόοδο και ευτυχία μας, ώστε να βελτιώσουμε τη ... "φυσική παρουσία" μας: Να πάρουμε π.χ. την Πόλη, να διώξουμε τους "αντίχριστους" να δούμε να μεγαλώνει η χώρα μας. Κι όλα αυτά χωρίς να ταπεινωθούμε, χωρίς να έχουμε μετανοήσει ως λαός, χωρίς να έχει σκύψει ο καθένας να δει πώς θα καθαρίσει το "έσωθεν του ποτηρίου". Μόνο και μόνο επειδή τα είπαν μεγάλοι (όντως μεγάλοι) Άγιοι της εποχής μας.

      Εντελώς αντίθετο είναι το εκκλησιαστικό φρόνημα, το οποίο βλέπει σε αντίθεση το Θεό και τον κόσμο, λόγω της διαφθοράς του κόσμου από την ανθρώπινη αυτονομία και αμαρτία.
      Αναζητά πρώτα το αληθινό πρόσωπο του Θεού μέσα στην αποκάλυψη και την ενσάρκωσή του και στη συνέχεια ορίζει τον άνθρωπο ως αμαρτωλό και διεφθαρμένο πρόσωπο, που καλείται σε μετάνοια και συμμόρφωση με την εικόνα του αληθινού ανθρώπου, του Ιησού Χριστού.

      Εφόσον βρεθεί ειρηνικός τρόπος να ξεκινήσει η ανθρωπότητα μια εν Χριστώ ζωή, εννοείται ότι ο Γ'ΠΠ δε θα επιτραπεί από τον Ύψιστο.

      Εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  3. Δέν θυμάμαι καλά αλλά μάλλον ήταν λόγια τού γέροντα Παισίου,
    " Όταν ξεκινήσουν τα γεγονότα θά το καταλάβουν όλοι. Θα είναι τόσο φανερά πού καί οι πλέον αδαείς θα συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε στα γεγονότα"
    Κι ο καιρός ήρθε.
    Δυστυχώς ζούμε το πρελούδιο τών μεγάλων γεγονότων............................


    https://www.youtube.com/watch?v=MhMf0DXr74g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε καλή και γενναιόδωρη πράξη αγάπης μετράει στα Μάτια Μου
    3 Φεβρουαρίου 2016
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2023/
    Ποτάμια δάκρυα τρέχουν από τα Μάτια Μου γιατί πολλοί περιφρονούν τον Νόμο της Αγάπης Μου, τον Νόμο του Ελέους Μου. Ωσπότε θα βλέπω το κακό να εξουσιάζει το ένα έθνος μετά το άλλο; Απουσιάζει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.


    Κύριε, ελέησόν με, τον αμαρτωλό!
    13 Μαρτίου 2020
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2020/
    Κάλεσε το λαό και πες τους: χωρίς μετάνοια και χωρίς ειλικρίνεια στις προσευχές σας, αυτό το κακό θα διαρκέσει περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Στραφείτε σ’ Εμένα, τον Θεό σας και μετανοήστε. Μια ειλικρινής ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ θα φτάσει ως Εμένα, τον Θεό σας. Η νηστεία θα διώξει τους δαίμονες. Κάθε θυσία είναι ευπρόσδεκτη από Μένα. Αποβάλετε το ληθαργικό σας πνεύμα και απαρνηθείτε τον αμαρτωλό τρόπο ζωής σας και κάνετε ειρήνη με Εμένα, τον Θεό σας. Ας ακούσω: «Κύριε, ελέησόν με, τον αμαρτωλό!» και θα δείξω συμπόνια. Και θα ρίξω βροχή τις ευλογίες Μου σε όλους σας. Ελάτε, μη φοβάστε. Σας ακούω ... IC”


    Πες μου, Κύριε, τι άλλο μπορώ να κάνω; Βοήθησέ με όπως έκανες πάντα, στήριξέ με και θα κάνω ό, τι θέλεις.
    Μείνε ακλόνητη, παιδί Μου, και ο ζήλος σου ας γίνει πάθος για τον Οίκο Μου, ας σε καταφάει, για να προχωρήσεις άφοβα και ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΕΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. Θα είναι μεγάλη η Νίκη Μου στο τέλος.


    Ο ΑΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ


    18 Φεβρουαρίου, 1997

    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1997/
    - Σε κάποιον που είναι τόσο αδύνατος και τι δεν θα δώσω... και τι δεν θα κάνω... Ας είναι ευλογημένος ο δύσκολος δρόμος που διανύεις μαζί Μου στον κόσμο, θα σώσει πολλές ψυχές. Και τα βουνά και οι λόφοι ας χαμηλώσουν στο άκουσμα του Άσματος Ειρήνης που απευθύνω στο λαό Μου. Θύμισέ τους ότι θα υπερασπιστώ τους πτωχότερους. 1 Πες τους ότι στις μέρες σας θα αρχίσει να ανθίζει η αρετή και ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ, γιατί η βασιλεία Μου θα απλωθεί από τη μια θάλασσα στην άλλη. Και το Θηρίο θα ζαρώσει από φόβο μπροστά στην Παρουσία Μου και οι εχθροί σου - που είναι εχθροί Μου - θα συρθούν καταγής. Ο Αμήν ετοιμάζεται να εξαγνίσει με καταλυτική φλόγα κάθε φυλή, επειδή απεχθάνομαι τις συνήθειες των αποστατών.

    Οι ουρανοί είναι ήδη επί το έργον, φόρεσέ Με λοιπόν σαν επίσημο ένδυμα για να αναγγείλεις στη συνέχεια του ταξιδιού μας τα λόγια του Αμήν. Ακολούθησε τα ίχνη των βημάτων Μου που είναι ποτισμένα στο Αίμα Μου. Σε αγαπώ, παιδί Μου, γύρισε και κοίταξέ Με και πες Μου ότι κι εσύ Με αγαπάς. Μαζί Μου η αγάπη δεν στερεύει, η Αγάπη Μου είναι παντοτινή και σταθερή, προσπάθησε λοιπόν να Με μιμηθείς. Γέμισε με την Αγάπη Μου. Εγώ, ο Ιησούς, σε ευλογώ.
    ________________________________________
    ΙΧΘΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ;
    ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΓΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ


    13 Δεκεμβρίου, 1992
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1992/
    Σε λίγο ο Θρόνος Μου και θρόνος του Αρνίου θα βρίσκεται στη θέση του και η ψυχή σας θα ανανεωθεί με το Υπερβατικό Μου Φως, επειδή Εγώ ο Πατέρας σας, σκοπεύω να επανορθώσω τη μνήμη της ψυχής σας και να κάνω την καρδιά σας να Μου τραγουδήσει τη λέξη Αββά - Πατέρα! Σας λέω, δεν ανήκετε στον κόσμο, γιατί λοιπόν ξεγελάτε επανειλημμένα τους εαυτούς σας;

    Από καταβολής κόσμου, σας κάλεσα με το όνομά σας αλλά ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Κι όμως εκχέω τώρα επάνω σας το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας θυμίσω τα αληθινά σας θεμέλια και ότι όλοι σας είστε σπόρος Μου. Αλλά σήμερα ο σπόρος Μου είναι γεμάτος νεκρά λόγια... Είμαι ο Άγιος που σας κράτησε πρώτος. Έως πότε η ψυχή σας θα αντιστέκεται σ' αυτά τα Μάτια που σας είδαν πρώτα; Και έως πότε η ψυχή σας θα αρνείται τα απελπισμένα Μου καλέσματα; Πολλοί από σας ακόμη χαϊδεύουν το Βδέλυγμα της Ερημώσεως στα μύχια της ψυχής σας. Δεν μπορείτε να δείτε πως η Οχιά σας ξεγελάει επανειλημμένα όπως ξεγέλασε τον Αδάμ και την Εύα; Ο Σατανάς σας υποβάλλει ακούραστα και ύπουλα να αποκόψετε όλους τους ουράνιους δεσμούς που σας συνδέουν με Μένα, τον Ουράνιο Πατέρα σας. Έχει υπνωτίσει τη μνήμη της ψυχής σας για να σας κάνει να πιστέψετε ότι είστε ορφανοί από πατέρα, δημιουργώντας έτσι ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, το Θεό σας. Ο Σατανάς θέλει να σας χωρίσει από Μένα και να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο που σας ενώνει μαζί Μου, και από τον οποίο χύνονται μέσα σας Ποταμοί Ζωής.

    Γενεά, δεν είσαι ακόμη αποφασισμένη για Μένα. Πότε θα αποφασίσεις να επιστρέψεις σε Μένα; Θέλεις να διαβείς το κατώφλι αυτής της Εποχής με πύρινη φωτιά, θειάφι και φλόγες που κατακαίνε; Πώς μπόρεσε η ψύχη σας να ανταλλάξει τη Δόξα Μου με μια ανάξια απομίμηση που ο πονηρός σας προσφέρει καθημερινά; ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΧΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ; ΕΓΩ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ. Πιστέψτε στα απελπισμένα Μου καλέσματα. Θα συνεχίσει η ψυχή σας να υποστηρίζει τον Αποστάτη ή θα καταδεχθείτε να κατεβείτε από το θρόνο σας και να μετανοήσετε; Είναι δική σας η απόφαση. Δεν μένει πια πολύς καιρός.

    Σας υπενθυμίζω να φυλάγεστε από τους ψευδοδιδασκάλους και τους ψευδοπροφήτες που φέρνουν στην ψυχή σας την ερήμωση και παρερμηνεύουν τα ευαγγέλια, λέγοντάς σας ότι το Άγιο Πνεύμα δεν είναι μαζί σας για να σας υπενθυμίζει τα θεμέλια σας και να σας υπενθυμίζει από πού προέρχεστε. Έχουν μετατρέψει την ψυχή σας σε μια έρημο και έχουν σκάψει ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, τον Πατέρα σας. Μην τους αφήσετε να μεγαλώσουν αυτή την έρημο μέσα στην ψυχή σας και να σας παραπλανήσουν πείθοντάς σας ότι σας άφησα ορφανούς. Αυτοί οι ψευδοπροφήτες έβγαλαν ψεύτη τον Υιό Μου Ιησού, και τα ευαγγέλια ένα κύμβαλο αλαλάζον, άδειο και έρημο. Τον Λόγο Μου τον μετέτρεψαν σε μνήμα που χάσκει. Φυλαχθείτε λοιπόν απ' αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους που σας λένε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου δεν μπορεί να κατέβει και να επιτελέσει μέσα σας εκπληκτικά θαύματα. Φυλαχθείτε απ' αυτούς που καταδικάζουν το Άγιο Πνεύμα Μου το οποίο στις μέρες σας, περισσότερο από ποτέ, σας υπενθυμίζει τα θεμέλιά σας. Φυλαχθείτε απ' αυτούς που διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν απορρίψει την εσωτερική δύναμη που είναι το Άγιο Πνεύμα Μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...
    ΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ;
    Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ


    20 Ιανουαρίου 1992

    -Παιδί Μου, σήκωσε χαρούμενα το Σταυρό Μου. Δόξασε τον Πατέρα για τη γενναιοδωρία Του. Άκουσέ Με: οι κακοί μπορεί να ελπίζουν ότι θα καταστρέψουν το Σχέδιό Μου για Ενότητα, αλλά θα οδηγηθούν στην πτώση τους. ΌΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Πώς μπορώ να αναλάβω την υπεράσπισή τους, όταν το χέρι του Πατέρα Μου υψώνεται επάνω τους; Το δίχτυ που τώρα άπλωσαν θα τους πιάσει μέσα. Τι ήταν δυνατό να έχω κάνει για όλους εσάς και δεν το έκανα; Πήρα επάνω Μου τα σφάλματά σας, σας συμφιλίωσα με τον Πατέρα και θυσίασα για σας τη ζωή Μου. Τι μπορούσα λοιπόν να έχω κάνει και δεν το έκανα;

    ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ
    Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

    24 Δεκεμβρίου 1989 - Παραμονή Χριστουγέννων


    -Ιησού;

    -Εγώ είμαι. Δόξα στο Θεό!

    -Δόξα στο Θεό!

    -Προσευχήσου, παιδί Μου. Αφοσιώσου σε Μένα, η Αγάπη είναι κοντά σου και πάντα ήταν από την κούνια σου μέχρι σήμερα και πάντα θα είναι. Μείνε κοντά Μου και απόρριψε όλες τις σκέψεις που φέρνουν σύγχυση. Στηρίξου σε Μένα μόνο, γίνε ένα με Μένα, ικανοποίησε την ακόρεστη δίψα Μου γι' Αγάπη. O Παντοκράτωρ.

    - Λουλούδι Μου, είμαι το Φως του κόσμου. Τραγούδησε κι ευτύχησε, τραγούδησε από χαρά γιατί είμαι Εγώ, ο Ιησούς, που επιτελώ αυτά τα θαυμαστά έργα. O Σταυρός Μου θα υψωθεί και πάλι πάνω σε κάθε εκκλησία, δεν το βλέπεις; 1 MΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. H Ειρήνη είναι έτοιμη να γεννηθεί, προσευχήσου γι' αυτή τη γέννηση της Ειρήνης και της Αγάπης. Σήμερα η γη νιώθει την αρχή των ωδίνων της γέννησης. Αυτά, αγαπημένοι Μου, είναι τα πρώτα Μου Σημάδια Αγάπης. 2 Eίμαι ο Κύριος του ουρανού και της γης και με τη Δύναμή Μου θα επιδείξω σε κάθε έθνος την Παντοδυναμία Μου. Είπα ότι θ' ανατρέψω με την Ανάσα Μου όλους εκείνους που σας επέβαλαν τη δουλεία. Τα έθνη σας ας αντιληφθούν ότι τα πάντα υπόκεινται στη Δύναμή Μου και ό,τι έκανα με μιαν ανάσα είναι για τη Δόξα Μου. Κανένας άνθρωπος δεν είναι ικανός να σβήσει το Νόμο Μου. Τα έθνη ας αντιληφθούν ότι Εγώ, ο Κύριος, ήρθα να ελευθερώσω αυτούς τους αιχμαλώτους από τη φυλακή και να τους σηκώσω σ' Εμένα. Εγώ ανάγκασα τους εχθρούς σας σε μια αιώνια ντροπή και αυτό δεν είναι όλο• με την αδερφή σας Ρωσία θα υπογράψω μια συνθήκη Ειρήνης και Αγάπης, και θα ξεχάσω τα εγκλήματά της και θα την ξανακάνω Νύμφη Μου κι από την καρδιά της θα βγει αυτό το τραγούδι:
    "Θα φυλάξω για πάντα την αγάπη μου γι' Αυτόν,
    και η συνθήκη μου με το Θεό μου θα διατηρηθεί."
    Η Ψυχή Μου διψά γι' αυτήν την ένδοξη στιγμή. Σκοπεύω να δείξω το μεγαλείο Μου και τη δόξα Μου σε κάθε έθνος που ζει κάτω απ' αυτούς τους ουρανούς, μέσω της αδερφής σας Ρωσίας. Θα την ντύσω με την Ωραιότητά Μου και την Ακεραιότητά Μου και θα την επιδείξω στους αδερφούς σου 3 για να φανεί διαμέσου της και μέσα της η Ωραιότητά Μου και η Ακεραιότητά Μου. Κόρη Μου, ο γάμος της μεταστροφής της αδερφής σου θα γίνει σύντομα. Έχω πει ότι Εγώ είμαι Αυτός, που έρχεται μέσα στην αθλιότητα της εποχής σας για να παρηγορήσει τους καταπιεσμένους και να ελευθερώσει τους φυλακισμένους της από τη φυλακή κι αυτούς που ζούνε στα σκοτάδια. Εγώ είμαι, ο Σωτήρας σας, που έρχομαι να σας σώσω από τα σαγόνια του κόκκινου δράκου. Εγώ είμαι, ο Ιησούς σας, περιστερές Μου, που έρχομαι να σπάσω τα κλουβιά σας και να σας ελευθερώσω. Εγώ είμαι, ο Άγιός σας, που ποτέ δε σας εγκατέλειψα και σας βεβαιώνω, οι πόρτες σας 4 δε θα είναι κλειστές για Μένα. Βασούλα, θ' ανατρέψω αυτές τις δυνάμεις του κακού, αυτές τις δυνάμεις που γκρέμισαν τον Oίκο Μου και Τον μετέτρεψαν σε χάσκοντα μνήματα και θα τις ρίξω στη δυσμένεια και τον εξευτελισμό. Το Φως Μου θ' αναστήσει την αδερφή σου Ρωσία και όλες τις γειτονικές της χώρες. Θα σπάσω όλα τα κλουβιά σας και θα σας ελευθερώσω. Μάθε ότι η σωτηρία και η απελευθέρωση προέρχονται αποκλειστικά από Μένα. Προσευχήσου για την αδερφή σου, προσευχήσου για τους γείτονές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΑΡΣΗ
    Η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ


    17 Aυγούστου 1988


    -Κύριέ Μου;

    -Εγώ είμαι. Είμαι ο Λύτρωτής σου, γι' αυτό έχε Μου εμπιστοσύνη. ΉΡΘΑ ΜΕΣ' ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. Ω, Βασούλα! Το Έλεός Μου είναι μεγάλο για όλους σας! Πολυαγαπημένες ψυχές, ο καιρός της κάθαρσής σας πλησιάζει, ό,τι κάνω γίνεται από αγάπη, η κάθαρσή σας θα γίνει για να σας σώσει από τις πύλες της Κόλασης. Θα έρθω σαν αστραπή και θα σας ανανεώσω με το Πυρ Μου. Το Πνεύμα της Αγάπης Μου θα σας λυτρώσει, έλκοντάς σας στην Αγάπη και θα σας αναλώσει σε μια ζωντανή φλόγα Αγάπης. Θα εκχύσω από τον ουρανό το Πνεύμα Μου για να εξαγνίσω τις σπιλωμένες σας ψυχές σε άγιες, άσπιλες ψυχές, καθαρίζοντάς σας, όπως ο χρυσός καθαρίζεται στη φωτιά. Θ' αναγνωρίσετε τον Καιρό της Σωτηρίας, όταν το Πνεύμα της Αγάπης Μου κατέβει.

    Αν δεν γίνει αυτό, δεν θα δείτε ούτε τους Νέους Oυρανούς, ούτε τη Νέα Γη που σας υποσχέθηκα. Παιδί Μου, με το Πυρ Μου, με την Αγάπη Μου, με το Έλεός Μου και με τη Δικαιοσύνη Μου, οι σπόροι Μου 1 θα φυτρώσουν και θ' ανοίξουν, σαν νέα κρίνα που αντικρύζουν τον ήλιο, γυρεύοντας το Φως Μου και τη Δρόσο Μου. Κι από τον Oυρανό θα ρίξω το Φως Μου, ομορφαίνοντάς σας και τη Δρόσο Μου τρέφοντάς σας, για να δείτε μια νέα εποχή Αγάπης. Με τη Δύναμή Μου, θα σαρώσω κάθε ανομία, διαστροφή και κακία. Θα έρθω πάνω σας σαν ορμητικός χείμαρρος εξαγνιστικών υδάτων, για να ξεπλύνω κάθε κακό και να σας αφήσω όρθιους, σαν κολώνες από ατόφιο χρυσάφι. Με τους χείμαρρους της Φλογερής Αγάπης Μου θα σαρώσω ό,τι είναι πλαστό και ψεύτικο όπως ακριβώς ο πηλός διαλύεται με λίγες σταγόνες βροχής, έτσι και το Πνεύμα της Ανυπέρβλητης Αγάπης Μου θα ξεπλύνει τις αμαρτίες σας, που κηλίδωσαν την ψυχή σας.

    Εγώ, ο Σωτήρας σας, θα σας ανακαινίσω, Δημιουργία, και θα σας προσφέρω το δώρο Μου. Το δώρο Μου θα κατέβει από τον Oυρανό 2, μια Νέα Ιερουσαλήμ θα αναβιώσει, μια Ανακαινισμένη Εκκλησία, Αγνή και Αγία, γιατί Εγώ, που υπήρχα, υπάρχω και θα έρθω, θα ζήσω στο μέσον Της και στην ίδια Της την Ψυχή. Θα Την αισθανθείτε όλοι πάλλουσα και ζωντανή, γιατί μέσα Της θα χτυπάει η Ιερή Μου Καρδιά. Εγώ, ο Κύριος των Κυρίων, είμαι σαν τη Φωτιά 3 και η Ιερή Μου Καρδιά φλέγεται, ανυπόμονη από την επιθυμία να σας τυλίξει όλους, να σας βυθίσει στο Καμίνι της Αγάπης Μου και να σας αφήσει αναμμένους, σε πλήρη έκσταση αγάπης για Μένα, τον Αγαπημένο σας Θεό! Ναι, θα κάνω τον καθέν' από σας ένα ζωντανό θυσιαστήριο, αναμμένο με το Πυρ Μου.

    Ω, Δημιουργία! Όταν το Πυρ Μου φλογίσει τις καρδιές σας, θα φωνάξετε τελικά σε Μένα: "Είσαι ο Ένας-και-Μοναδικός-Θεός, ο Δίκαιος. Είσαι αληθινά ο Αμνός. Είσαι ο Oυράνιος Πατέρας μας. Πώς μπορέσαμε να είμαστε τόσο τυφλοί; Ω, Άγιε των Αγίων, μείνε-μέσα-μας, ζήσε-μέσα-μας. Έλα, Σωτήρα!" Και σ' αυτή σας την κραυγή, δεν θα διστάσω, θα έρθω κοντά σας σαν αστραπή και θα ζήσω ανάμεσά σας κι εσείς, αγαπημένοι, θ' αντιληφθείτε ότι από την Αρχή ήσασταν δικοί Μου και ήσασταν ο Σπόρος Μου. Θα είμαι τότε ανάμεσά σας και θα βασιλεύω πάνω σας με μιαν αγάπη αιώνια. Θα είμαι ο Θεός σας κι εσείς οι δικοί Μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή