Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΚΟΚΟΡΕΣ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!


ΜΗΝΥΜΑ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ: «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕ»!- Η ΡΩΣΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ "ΑΟΡΑΤΟ" ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΙΜΟ ΑΠΟ BMD ΤΩΝ ΗΠΑ

4 ΒΙΝΤΕΟ
Η Ρωσία βγάζει σταδιακά τους “άσους από τα μανίκια” θέτοντας σε υπηρεσία, το ένα μετά το άλλο, τα οπλικά συστήματα 6ης γενιάς αναβαθμίζοντας κατακόρυφα την ισχύ πυρός.

Οι στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις της χώρας καθίστανται πλέον υπερηχητικές και αυτό είναι το μείζον πρόβλημα για τις ΗΠΑ. Η Μόσχα θα προσφέρει στρατηγική πυρηνική ασπίδα τόσο στο Ιράν όσο και στην Κίνα στην περίπτωση της Ταϊβάν.

72 ώρες πριν, η Μόσχα έθεσε σε 24ωρη περιπολία MiG-31 με Kh-47M2 Kinzhal στην Μαύρη Θάλασσα με στόχο τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα στην Μεσόγειο.

Η Δήλωση του Β.Πούτιν έγινε δημόσια και μάλιστα από το Πεκίνο.

Στόχος: H προστασία του Ιράν. Μόσχα και Πεκίνο δεν θα επιτρέψουν να χαθεί ή να συμβεί κάτι στον στρατηγικό τους σύμμαχο.

Δορυφορικές φωτογραφίες δείχνουν πράγματι τη μεταστάθμευση τεσσάρων MiG-31 στην αεροπορική βάση Belbek της Κριμαίας.

Την Παρασκευή η Μόσχα έθεσε σε υπηρεσία το απόλυτο όπλο καταστροφής. Ένα όπλο που όπως είχε δηλώσει ο Β.Πούτιν κατά την επίσημη παρουσίαση του, οι ΗΠΑ και οποιοσδήποτε άλλος εχθρός της Ρωσίας “δεν θα προλάβει να τον δει”.

1 σχόλιο:

  1. Ποτέ δεν είναι δυνατόν να πάρουν τα πράγματα καλύτερη εξέλιξη, παρά μόνο έτσι όπως το επιτρέπει ο Θεός μέσα στο Έλεός Του. Γι' αυτό δόξασέ Τον για όλα.

    Στάρετς Μακάριος της Όπτινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή