Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Ο ΑΛΛΟΤΕ ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ...

 Ο ΝΕΤΑΝΙΆΧΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΕΊΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΌΣ !



«Ο Νετανιάχου τελείωσε», λέει ο διάσημος Αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος και πολιτικός συγγραφέας ΣΈΪΜΟΥΡ ΧΕΡΣ...

Ο Σέϊμουρ Χερς έγραψε ένα άρθρο λέγοντας ότι το Ισραήλ δεν θα εισβάλει στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά θα αρχίσει να τη στραγγαλίζει σε έναν αποκλεισμό, «όπως οι Γερμανοί το Λένινγκραντ»

 «Είναι απίθανο μετά από πολλά χρόνια εκτέλεσης υπηρεσιών «φύλακα/ασφαλείας» στη Δυτική Όχθη, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις να αντέξουν τις σκληρές μάχες στις πυκνές αστικές περιοχές της Λωρίδας της Γάζας των δύο εκατομμυρίων.

 Όσο για την χερσαία επίθεση, ένας μυημένος μου είπε ότι υπάρχει μια βάναυση εναλλακτική η οποία εξετάζεται.  Μπορεί να περιγραφεί ως η «προσέγγιση του Λένινγκραντ», αναφερόμενη στις προσπάθειες των Γερμανών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου να πεθάνουν στην πείνα τους κατοίκους της πόλης, η οποία σήμερα είναι γνωστή ως Αγία Πετρούπολη .

 Η επιλογή στο τραπέζι, μου είπε ένας Ισραηλινός γνώστης, είναι να συνεχιστεί η απομόνωση της πόλης της Γάζας όσον αφορά την ηλεκτρική ενέργεια, τα τρόφιμα και άλλες βασικές προμήθειες.

 Το κυβερνών κίνημα της Χαμάς στη Γάζα έχει προμήθειες καθαρού πόσιμου νερού για δύο έως τρεις ημέρες και ήδη αντιμετωπίζει ελλείψεις τροφίμων. 


 Σε κάποιο στάδιο, το Ισραήλ θα μπορούσε να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση ορισμένων αιχμαλώτων -γυναικών και παιδιών- με αντάλλαγμα φαγητό και νερό.

 Σύμφωνα με την πηγή (βετεράνος των δομών ασφαλείας του Ισραήλ), ο Νετανιάχου θα πρέπει να φύγει μετά το τέλος της σύγκρουσης με τη Χαμάς.  


Ο Νετανιάχου τελείωσε.  Είναι ένας νεκρός που περπατά.  Θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να σταματήσουν οι πυροβολισμοί, ίσως άλλον έναν ή δύο μήνες».

Yakov Kedmi - για τους λόγους της αποτυχίας του ισραηλινού στρατού: 

Τι συνέβη?  Οι άνθρωποι τώρα θέλουν να το συγκρίνουν με το 1973.  Αυτό δεν ισχύει.  Το 1973, το Ισραήλ πολέμησε εναντίον δύο χωρών, με δύο ισχυρούς στρατούς στη Μέση Ανατολή.  

Τι συνέβη τώρα: δυόμισι τάγματα τρομοκρατών οπλισμένων με φορητά όπλα επιτέθηκαν σε μια περιοχή 64 χιλιομέτρων - και ολόκληρο το νότιο μέτωπο κατέρρευσε.  

Ό,τι υποτίθεται ότι έπρεπε να λειτουργήσει-δεν λειτούργησε: ούτε το σύστημα προειδοποίησης, ούτε το σύστημα επικοινωνίας, ούτε οι περιφράξεις που κόστισαν δισεκατομμύρια - αποδείχθηκαν απολύτως άχρηστα, δεν σταμάτησαν ούτε ένα τζιπ, δεν μιλάω για κάτι άλλο.

 85 σημεία διείσδυσης άνοιξαν σε αυτό το τμήμα οι τρομοκράτες, χωρίς κανείς να μπορεί να τους σταματήσει.  Ολόκληρη η νότια περιφέρεια ήταν σχεδόν άδεια από στρατιωτικό προσωπικό· όλοι στάλθηκαν στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια.  

Η αμέλεια, η ανευθυνότητα και η έλλειψη επαγγελματισμού που επιδείχθηκε ήταν πρωτόγνωρες ακόμη και για τον συνηθισμένο σε αυτά ισραηλινό στρατό.  Κανείς δεν φύλαγε τις βάσεις, αυτό είναι ντροπή και καταστροφή!

 Οι βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας ληστευονται από Βεδουίνους, πολυβόλα, πυρομαχικά, ακόμη και βόμβες αεροσκαφών και ανταλλακτικά αεροσκαφών κλέβονται για να πουληθούν για παλιοσίδερα - αυτή είναι η ισραηλινή πραγματικότητα και η ασφάλεια των βάσεων.  

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το αρχηγείο του τμήματος καταλήφθηκε από μια ομάδα ληστών με τζιπ και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει.  


Και οι 23 οικισμοί σε βάθος 4-5 χιλιομέτρων καταλήφθηκαν, κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει, γιατί ο στρατός δεν ήταν έτοιμος για αυτό, δεν ήταν οργανωμένος, δεν ήταν εκπαιδευμένος.


               **********

Γερμανός επιχειρηματίας και πολιτικός ακτιβιστής Kim Dotcom: 

Οι Αμερικανοί «στρατηγοί» σχεδίαζαν να «διαταράξουν την ισορροπία στη Ρωσία» με τη βοήθεια ενός πολέμου μαριονέτας στην Ουκρανία.  Αντί γι'αυτό, διαταραξαν την ισορροπία ολόκληρου του κόσμου: 

Η ΕΕ βρίσκεται σε ύφεση, η Ουκρανία έχει καταστραφεί, το ΝΑΤΟ έμεινε χωρίς δόντια, η Μέση Ανατολή φλέγεται και ο πολυπολικός κόσμος επαναστατεί ενάντια σε μια χρεοκοπημένη αυτοκρατορία ψεμάτων που εξαρτάται μόνο από την εκτύπωση ψεύτικου χρήματος...


ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου