Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;

ΣΟΪΓΚΟΥ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ»

 4 ΒΙΝΤΕΟ


Οι στρατοί προετοιμάζονται για το χειρότερο.. «Θ΄αρχίσουμε να εκπαιδευόμαστε σε πυρηνικό χτύπημα», δήλωσε ο Σεργκέι Σοιγκού, υπουργός άμυνας της Ρωσίας. 

Οι ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις πραγματοποίησαν άσκηση που περιελάμβανε μια μαζική αντεπίθεση ως απάντηση σε εχθρική πυρηνική επίθεση στην ομοσπονδία. 

Οι Ρώσοι δοκιμάζουν βαλλιστικούς πυραύλους για πυρηνικά όπλα, όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Οι ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές δυνάμεις πραγματοποίησαν πρόσφατα μια άσκηση μεγάλης κλίμακας που περιελάμβανε προετοιμασία για μια μαζική αντεπίθεση ως απάντηση σε μια υποθετική εχθρική πυρηνική επίθεση στη Ρωσική Ομοσπονδία. 

Η άσκηση σηματοδοτεί τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Ρωσίας να διατηρήσει την ικανότητα πυρηνικής της αποτροπής.*Η άσκηση επικεντρώθηκε στην απάντηση σε προσομοιωμένη εχθρική πυρηνική επίθεση σε ρωσικό έδαφος.

Περιλάμβανε στρατηγικές πυραυλικές δυνάμεις, υποβρύχια με πυρηνικά όπλα και αεροπορικά μέσα μεγάλης εμβέλειας.
Η άσκηση είχε στόχο να δοκιμάσει την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα των πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επέβλεψε την Τετάρτη τις ασκήσεις βαλλιστικών πυραύλων εξ αποστάσεως, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, ώρες αφότου η Ρωσία κινήθηκε να ανακαλέσει την επικύρωση της συνθήκης ορόσημο για την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών.

Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Yars εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Plesetsk κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει ο ιστότοπος του Κρεμλίνου

«Υπό την ηγεσία του Ανώτατου Διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Βλαντιμίρ Πούτιν, διεξήχθη εκπαιδευτική άσκηση με τις δυνάμεις και τον εξοπλισμό χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων στοιχείων πυρηνικών αποτρεπτικών δυνάμεων», ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του. 

 «Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν πρακτικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών και πυραύλων κρουζ ».

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει η εκπαίδευση για τον σχεδιασμό πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση που ένας «εχθρός» επιτεθεί στη χώρα.

Η εντολή να γίνει αυτό ήρθε απευθείας από τον Βλαντιμίρ Πούτιν (ισχυρίζονται μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζονται από το Κρεμλίνο)

Σε υψηλό συναγερμό τέθηκε ο στρατός της Αιγύπτου και ο Σίσι επιθεώρησε στρατιές..'



Στο κάδρο το Ιράν.. Εκπρόσωπος του IDF: «Η εντολή να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ προήλθε από το Ιράν.500 τρομοκράτες της Hamas εκπαιδεύθηκαν στο Iran, κάποιες βδομάδες πριν την επίθεση”.


 

6 σχόλια:

  1. «Ο Άγιος Δημήτριος, λύση στα αδιέξοδά μας».
    (24 Οκτωβρίου 2023).
    Ομιλία του π. Γεωργίου Σχοινά, στον Άγιο Νικόλαο Φιλοπάππου.

    https://www.youtube.com/watch?v=kU_yGVgsnac

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις, θυμίζω ότι ρώσος χακεράς μπόρεσε να εντοπίσει στο DARKNET φίλο του, ο οποίος είχε εμβολιαστεί κατά του ... "κόβιντ" με εμβόλια ΣΠΟΥΤΝΙΚ. Είναι κι ο κοντός μασώνος και απλώς παίζει κάποιο ρόλο διαφορετικό από αυτόν που παίζουν οι κλασικές μαριονέτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα τα ΣΠΟΥΤΝΙΚ ... μεγαλώνουν και από εμβόλια γίνονται πύραυλοι SATAN και χτυπάν τους Δυτικούς. Για την πάρτη τους έχουν κατασκευάσει και οι μεν και οι δε πυρηνικά καταφύγια εδώ και χρόνια. Στην ασύμμετρη απειλή τους, απαντάμε με το ασύμμετρο όπλο της (μεταμεσονύκτιας, κατά κύριο λόγο) προσευχής.

      Διαγραφή
    2. Ιδού το σχετικό βίντεο, για να μην κοιμόμαστε με τα ... βατραχοπέδιλα!!!

      https://www.bitchute.com/video/pNRDeVrzU5jR/

      Διαγραφή
    3. Αφού μάντρωσαν τα γίδια, τώρα θα ανοίξει και το σφαγείο του Γ'ΠΠ

      Διαγραφή
    4. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature!!!
      Αμ πώς!!! Με τα εμβόλια δε βγαίνουν τα απαιτούμενα νούμερα

      Διαγραφή