Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ…1873 ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ 800 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΡΕΙΠΙΑ. ΣΥΝΟΛΟ 2.673 ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 3000! ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΗ ΓΑΖΑ!  
3 ΒΙΝΤΕΟ



Παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά σκοτωμένα από τις βόμβες Νετανιάχου...

Χιροσίμα παιδιών.. Χοιροστάσιο… σφαγείο.. γράφουν τα ονόματα τους πριν πεθάνουν πάνω στη σάρκα τους προς αναγνώριση. η μάρκα του θηρίου.. ναζισμός .

Υπουργείο Υγείας Γάζας : Έχουν αναφερθεί 1.450 αγνοούμενοι κάτω από τα ερείπια, εκ των οποίων τα 800 είναι παιδιά.

4,651, νεκροί 1873 είναι παιδιά 14,245 τραυματίες. 1,450 κάτω από ερείπια εκ των οποίων τα 800 παιδιά. Οπότε 1873+800=2.673 νεκρά παιδιά ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ . ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ



Το αίσθημα της υπεροχής του περιούσιου, της ανωτερότητας ράτσας επιβεβαιώνεται πάνω σε νεογέννητα. Είναι ωμός εθνοφυλετικός ρατσισμός. Οι Άραβες λένε το πρόβλημα δεν είναι το παλαιστινικό αλλά το αραβικό.. Ο πυρήνας του παλαιστινιακού είναι το αραβικό πρόβλημα για Δύση. 

Μετά την πτώση της Σοβιετικής ένωσης η φιλελεύθερη Δύση αναβίωσε την αποικιοκρατία και τον ιμπεριαλισμό του 19ου αιώνα που για να εδραιωθεί εμπεδώνει ότι οι Άραβες είναι κατώτερα όντα που δεν αξίζουν ούτε καν τη ζωή. Άλλωστε αξιωματούχοι πρώτης σειράς του Ισραήλ το είπαν δεν είναι άνθρωποι, είναι άνθρωποι ζώα.. Είναι απαρτχάιντ...Το τερμάτισαν.

Aπό τα εβραικά γκέτο στα παλαιστινιακά γκέτο της Γάζας. Στα γκέτο της Πολωνίας πέθαιναν από πείνα κακουχίες πείνα ασθένειες ό,τι ακριβώς συμβαίνει και στο γκέτο Γάζα. Εκθειάζουν και διενεργούν την Τελική Λύση κατά της Γάζας.



”παιδιά 2 και 3 ετών σκοτώθηκαν στον ύπνο τους” λέει ο δημοσιογάφος...

Περί τα 2.000 παιδιά σκοτώθηκαν σε 2 βδομάδες…συν 800 κάτω από τα ερείπια 2.800








Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή βομβάρδισε μια τοποθεσία κοντά σε ένα σχολείο της UNRWA σήμερα το πρωί στο Khan Younis, στη νότια Γάζα, που είναι καταφύγιο για εκατοντάδες εκτοπισμένες οικογένειες Παλαιστινίων.

Παιδιά και μικρά μωρά είναι τα κύρια θύματα …

Ο παλαιστίνιος δημοσιογράφος Μοτάζ Αζάιζα σταματά την κάλυψη για να μεταφέρει στο νοσοκομείο δύο παλαιστίνια παιδιά που τραυματίστηκαν από τον «ισραηλινό» βομβαρδισμό του σπιτιού τους στη Γάζα: ”θα γίνετε καλά , μην ανησυχείτε”, τα διαβεβαιώνει!



Η Nabila Nafal γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου και σκοτώθηκε στις 13 Οκτωβρίου… …Φορούσε ακόμα το βραχιόλι γέννησης της μαιευτικής κλινικής

Γάζα: Η Unicef ​​εκτιμά ότι η έλλειψη καυσίμων θέτει σε κίνδυνο 120 μωρά σε θερμοκοιτίδες








 

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά σκοτωμένα από τις βόμβες Νετανιάχου...

    Παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά παιδιά σκοτωμένα και στις κοιλιές των μανάδων τους (κυρίως στο δυτικό κόσμο), από τις ίδιες τις μανάδες, επειδή "αυτή είναι η επιλογή τους" στα πλαίσια του οικογενειακού προγραμματισμού που έχουν κάνει, ώστε να μη μειωθεί το βιοτικό τους επίπεδο.

    Βρίσκει τρόπους ο τρισκατάρατος να παγιδεύει και τους θύτες και τα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή