Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ: Η ΤΡΕΛΑ!

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΤου Gary D. Barnett

Το να ζητάς από τον αφέντη σου να σε σώσει, να μεταρρυθμιστεί, να μειώσει τη δύναμή του, να ερευνήσει τον εαυτό του και να τιμωρήσει πραγματικά τον εαυτό του, είναι η νοοτροπία ενός ανόητου, οπότε η υποστήριξη οποιουδήποτε πολιτικού, είναι η εκδήλωση ενός πεσμένου και υποδουλωμένου λαού

Οι άνθρωποι δεν περιμένουν να βρουν αγνότητα σε έναν οίκο ανοχής. Γιατί, λοιπόν, περιμένουν να βρουν ειλικρίνεια και ανθρωπιά στην κυβέρνηση, ένα συνονθύλευμα θεσμών των οποίων ο τρόπος λειτουργίας συνίσταται στο να λένε ψέματα, να εξαπατούν και, αν χρειαστεί, να δολοφονούν όσους αντιστέκονται;”

~ H. L. Menchen

(Σημείωση: Ζητούμε συγγνώμη από τις πόρνες, οι οποίες είναι πολύ πιο πάνω από κάθε πολιτικό)

Θεωρώ σκόπιμο να περιγράψω μερικούς από τους πολυάριθμους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε σε αυτόν τον κόσμο που καταναλώνεται από το ψέμα. 

Η ανεντιμότητα που επιδιώκεται και διαιωνίζεται από όλες τις κυβερνήσεις, χρησιμοποιεί ψευδή αίτια και αποτελέσματα προκειμένου όχι μόνο να ξεγελάσει τους ανθρώπους, αλλά και να χρησιμοποιήσει το αρχικό ψέμα της αιτίας προκειμένου να αποκτήσει το προμελετημένο κακό αποτέλεσμα που επιδιώκει. 

Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, όπως θα αποδείξει ασφαλώς οποιαδήποτε εξέταση της ιστορίας, του παρελθόντος ή του παρόντος, καθώς ζούμε σε μια εποχή καθαρής εξαπάτησης, ψεύδους, χειραγώγησης, ελέγχου, τρόμου και δολοφονίας από το κράτος- όλα τα κράτη.

Ας αναλογιστούμε μερικές από τις φρικαλεότητες που μας έχουν συμβεί, το σφάλμα των οποίων πέφτει σίγουρα στην άρχουσα τάξη των ολιγαρχών, των πολιτικών και των κτηνωδών εκτελεστών τους στην αστυνομία, το στρατό και τις αποτρόπαιες λεγόμενες “μυστικές” υπηρεσίες.

 Αλλά πέφτει επίσης σε όλους εκείνους που αποτελούν τις μάζες, οι οποίοι επέτρεψαν να συμβεί αυτό χωρίς ενεργή αντίσταση. Αυτή η αδιαφορία είναι πιο έντονη σήμερα σε παγκόσμια κλίμακα, από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία. Αυτό δεν είναι μόνο αποκαρδιωτικό, αλλά και εντελώς αξιολύπητο.

Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι αυτές οι φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ύπαρξης από κυβερνήσεις και κυβερνήτες, με τη βοήθεια και την ανοχή των γενικών πληθυσμών, λένε λίγα πράγματα για το υποτιθέμενο καλό του ανθρώπου. 

Ναι, πολλοί έχουν ξεγελαστεί, αλλά πώς μπορούν τόσοι πολλοί να ξεγελαστούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα- για την ακρίβεια για χιλιάδες χρόνια; Αυτή η κατάσταση φαίνεται αδύνατη, αλλά μια ματιά στο σήμερα θα πρέπει να ηρεμήσει όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επιθυμούν να είναι ελεύθεροι και χωρίς επιθέσεις. 

Σίγουρα, οι μάζες έχουν σκόπιμα αποβλακωθεί και κατηχηθεί, ώστε να είναι εμφανής η μικρότερη αντίσταση, αλλά και πάλι, αυτό έγινε οικειοθελώς αποδεκτό από τους γενικούς πληθυσμούς, οπότε η ειλικρίνεια και η λογική θα έδειχναν ότι αν μόνο μια μικρή πλειοψηφία διαφωνούσε, έλεγε όχι στις κυβερνητικές δομές, όχι στην επιθετικότητα και δεν θα υποστήριζε καμία βίαιη δραστηριότητα, επιθετικότητα ή εντολές που θα έδινε το κράτος, η τυραννία θα τελείωνε πολύ γρήγορα. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη ποτέ, και ως εκ τούτου, βρισκόμαστε στη χειρότερη δυνατή κατάσταση και σε μια κατάσταση που εγγυάται τον πιο θανάσιμο κίνδυνο για τη ζωή μας.

Επειδή το κακό ήταν πάντα μαζί μας, επειδή οι κυβερνήτες πάντα επέλεγαν να εξουσιάζουν τους άλλους, επειδή ο πόλεμος ήταν η απόλυτη ένδειξη υγείας του κράτους από την αρχή, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε μόνο τις πρόσφατες εποχές, όταν η τυραννία σε παγκόσμια κλίμακα προχώρησε παντού και όλα μαζί, υποδεικνύοντας μια απόλυτα συντονισμένη προσπάθεια από την παγκόσμια κυβερνητική αίρεση.

Ξεκινάμε λοιπόν από το 2020, όταν άρχισε σοβαρά η μεγαλύτερη ώθηση για την παγκόσμια κυριαρχία των λίγων. Αυτή ήταν η εποχή, και εξακολουθεί να είναι από πολλές απόψεις, της ψεύτικης απάτης με τα “covid”, και των ενέσεων βιολογικών όπλων που αναφέρονται ανέντιμα ως “εμβολιασμοί”. 

Αυτό το γεγονός ψευδούς σημαίας έφερε εθνικούς και παγκόσμιους αποκλεισμούς, όλοι μαζί. Η υποχρεωτική ή αναγκαστική “απομάκρυνση” από την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες, η υποχρεωτική χρήση μάσκας, οι αναγκαστικές καραντίνες και η απομόνωση από αγαπημένα πρόσωπα επιβλήθηκαν με σφοδρότητα σε πολλές περιπτώσεις. 

Οι επιχειρήσεις διατάχθηκαν να κλείσουν σε όλο αυτό το έθνος και τον κόσμο, εκτός φυσικά από εκείνες τις εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και τους εργολάβους “άμυνας” (επίθεση) που το κράτος χαρακτήρισε “απαραίτητους”. 

Η απώλεια θέσεων εργασίας ήταν τρομακτική, καθώς τόσοι πολλοί καταργήθηκαν προσωρινά ή απολύθηκαν, καθώς πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν λόγω αυτής της ακραίας τυραννίας, και πολλές θέσεις εργασίας χάθηκαν οριστικά.

Μετά από αυτή την τρέλα, η έγχυση δηλητηρίου έγινε υποχρεωτική, εάν επρόκειτο να διατηρηθεί η ασφάλεια των θέσεων εργασίας. Αυτές οι τοξικές, “πειραματικές”, αλλάζουσες τη ζωή, και εξαιρετικά θανατηφόρες ενέσεις προωθήθηκαν σε όλους τους πληθυσμούς, και σε πολλές περιπτώσεις, εξαναγκάστηκαν, ακόμη και μερικές φορές με βίαια μέσα, και χωρίς συγκατάθεση. 

Αυτό το κακό προκάλεσε τεράστιο κίνδυνο για την υγεία, ασθένειες, παραλύσεις, καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά επεισόδια, θρόμβους και θάνατο. Επιπλέον, και λόγω της αλλοίωσης του mRNA/DNA, και του θανατηφόρου κατακλυσμού από νανοσωματίδια, κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα ποιες θα είναι οι μακροπρόθεσμες δυσμενείς επιπτώσεις, τι έλεγχος θα εφαρμοστεί από έξω από το σώμα από τους τεχνοκράτες, ή πόσος μαζικός θάνατος θα προκύψει.

Εν μέσω αυτής της εντελώς ανήθικης επίθεσης κατά της ανθρωπότητας, οι οικονομίες καταστράφηκαν σκόπιμα, η δημιουργία πλαστού χρήματος ήταν ανεξέλεγκτη, και ως εκ τούτου ο πληθωρισμός πήγε στα ύψη, επηρεάζοντας τους περισσότερους από όλους. Οι επακόλουθες αυξήσεις των τιμών ήταν καταστροφικές, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή.

 Οι τιμές των τροφίμων εκτινάχθηκαν στα ύψη, καθώς οι προμήθειες κόπηκαν σκόπιμα, οι γραμμές εφοδιασμού αποδεκατίστηκαν, οι τιμές των κατοικιών διπλασιάστηκαν ή τριπλασιάστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, κλείνοντας ουσιαστικά την ιδιοκτησία κατοικίας για τους περισσότερους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Με αυτό ήρθαν προσχεδιασμένες ταραχές, πυρπολήσεις πόλεων, λεηλασίες, κλοπές, συμμορίες εγκληματιών που αυτοαποκαλούνται Black Lives Matter και Antifa, διαπράττοντας τρομοκρατικές ενέργειες. Τώρα, οι οργανωμένες συμμορίες κλεφτών επιτρέπεται να καταστρέφουν και να κλέβουν χωρίς κανένα κίνδυνο δίωξης, οι καταληψίες προστατεύονται, ενώ οι ιδιοκτήτες ακινήτων κακοποιούνται. 

Η πολιτική αναταραχή είναι ευρέως διαδεδομένη και η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Πολλοί δεν αισθάνονται ασφαλείς στα ίδια τους τα σπίτια ή στους δρόμους των πόλεών τους. Όλα αυτά έχουν γίνει αποδεκτά και επικυρωθεί από αυτό το κυβερνητικό απόβρασμα, το οποίο σκόπιμα ανέχεται και επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.

Στη συνέχεια, υπήρξε η ώθηση της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης για παράνομες συμπεριφορές, το σκηνοθετημένο κίνημα των τρανσέξουαλ, η καταστροφή όλων των ανδρών, ειδικά των λευκών ανδρών, για να ακολουθήσει η καταστροφή και των γυναικών, ώστε να έχουμε μια κοινωνία “ουδέτερου φύλου”. 

Τα ραδιοκύματα, οι αθλητικές εκδηλώσεις, οι δημοσιεύσεις και η προώθηση από τα μέσα ενημέρωσης, η πολιτική υποστήριξη- όλα παγκοσμίως και όλα μαζί, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά αυτή την παραφροσύνη ενός λεγόμενου κινήματος που αποτελεί μόνο ένα κλάσμα του 1% οποιουδήποτε πληθυσμού. 

Πρόκειται για μια προφανή προσπάθεια να προωθηθούν ατζέντες διαίρεσης και ταυτόχρονα να υπονομευθεί κάθε ηθική του μεγαλύτερου μέρους των κοινωνιών- αν δηλαδή έχει επιβιώσει κάποια ηθική από την επίθεση αυτής της παράφρονος υστερίας.

Είχαμε πολλαπλούς ύποπτους εκτροχιασμούς τρένων με τρομακτικές χημικές διαρροές, σκόπιμα τοποθετημένες πυρκαγιές (εμπρησμούς) ή καταστροφές από μικροκύματα παγκοσμίως, σε μέρη όπως η Καλιφόρνια, ο Καναδάς, η Χαβάη, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Κίνα και πολλά, πολλά άλλα. 

Οι ψεκασμοί μετάλλων και χημικών για να εμποδίσουν δήθεν το ηλιακό φως συνεχίζονται, και είναι σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Φαίνεται ότι η μηχανική του καιρού είναι ανεξέλεγκτη, χειραγωγώντας ακραία φαινόμενα που κατηγορούνται για ψεύτικη, ανθρωπογενή “κλιματική αλλαγή”.

Η ψηφιοποίηση της ζωής είναι σε εξέλιξη, καθώς τα νομισματικά συστήματα και τα ψεύτικα συστήματα πλαστών νομισμάτων προορίζονται να αποτύχουν προς όφελος ενός πλήρως ανιχνεύσιμου ψηφιακού νομίσματος. Οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο είναι πλήρως ενταγμένες, και η καταστροφή και η εξάλειψη των μετρητών και του πραγματικού χρήματος δεν έχει τέλος. 

Το ψηφιακό νόμισμα των κεντρικών τραπεζών, (ψεύτικο χρήμα CBDC) που προορίζεται μόνο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, εξελίσσεται συνεχώς, και οι περισσότεροι φαίνονται να αδιαφορούν. Η ευρεία εφαρμογή του από μόνη της, θα εξαλείψει την ελευθερία.

Στη συνέχεια, υπάρχει όπως πάντα ο πόλεμος. Πιο πρόσφατα, η κλιμάκωση ενός ψεύτικου πολέμου αναλήφθηκε στην Ουκρανία, η οποία φαίνεται να είναι μια επιχείρηση των ΗΠΑ και της CIA, με τη συμμετοχή της ισραηλινής κυβέρνησης και της Μοσάντ. Νομίζω ότι το ίδιο είναι όχι μόνο πιθανό, αλλά και βέβαιο, με αυτή την επίθεση ψεύτικης σημαίας στο Ισραήλ. 

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε όλη την αλήθεια, επειδή τα ψέματα κατακλύζουν όλες τις ειδήσεις και τις πολιτικές συζητήσεις. Αρκεί να πούμε ότι αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο, καθώς αυτή η φρικτή κατάσταση οδηγεί σε μαζική γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα, και όλα αυτά με σχέδιο. 

Αλλά ο κίνδυνος είναι πολύ πιο θανάσιμος, καθώς αντιμετωπίζουμε τώρα περιφερειακό πόλεμο σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, και πολύ πιθανόν, έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο με τη συμμετοχή του Ιράν. 

Λόγω της κακής πολεμοκάπηλης κυβέρνησης των ΗΠΑ και της άνευ όρων υποστήριξης του Σιωνιστικού Ισραήλ, αυτό θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε τεράστιο βαθμό, εμπλέκοντας όχι μόνο το Ιράν και άλλα κράτη της Μέσης Ανατολής, αλλά και τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, τη Ρωσία και την Κίνα. Τίποτα άλλο παρά η κόλαση θα μπορούσε να προέλθει από ένα τέτοιο κακό όπως αυτό.

Λάβετε υπόψη σας, ότι αυτός δεν είναι παρά ένας πολύ μερικός κατάλογος των φρικαλεοτήτων που έχουν διαπραχθεί μόλις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πολλά συνέβησαν πριν, και πολλά θα συμβούν στο μέλλον, και αυτό δεν μπορεί παρά να προκαλέσει απειλή, τρόμο και θάνατο σε εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ανθρώπους. 

Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή, ή όλα είναι συνέπεια απροσδόκητων γεγονότων; Το πρώτο είναι το μόνο που έχει νόημα, και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όσους διατηρούν ακόμα την ικανότητα να σκέφτονται με λογική και κριτική σκέψη, που δυστυχώς είναι ακόμα πολύ λίγοι.

Το κράτος και όσοι το ελέγχουν, ψεύδεται ακατάπαυστα, εξαπατά, κλέβει, διαστρέφει, φυλακίζει, βασανίζει και δολοφονεί όποιον βρεθεί στο δρόμο του. Δεν έχει καμιά χρησιμότητα για κανέναν άνθρωπο, είναι διαβολικό μέχρι το μεδούλι και θα χρησιμοποιήσει ως τροφή όλη την ανθρωπότητα για να προωθήσει τις άθλιες παγκοσμιοποιητικές του ατζέντες. 

Το κακό πρέπει να καταπνίγεται, πρέπει να εξαλείφεται όπου και αν εμφανίζεται, και το να παίρνεις το μέρος κρατών ή κυβερνήσεων σε βάναυσο πόλεμο, είναι το αντίθετο από κάθε προώθηση της ελευθερίας, της λογικής και της ηθικής.

 Οποιαδήποτε ενίσχυση της κυβέρνησης ή του κράτους, ή των πολιτικών και των πολέμων του, είναι επιδοκιμασία του κακού, και επομένως είναι κακό. 

Ναι, υπάρχουν πάντα μεγάλες απώλειες, κυρίως αθώες, αλλά με το να παίρνεις το μέρος κάποιου, δίνεις υποστήριξη στα τέρατα που διαπράττουν τον τρόμο. Τα άτομα πρέπει να είναι στο πλευρό του εαυτού τους και άλλων αθώων ατόμων και ποτέ με το κράτος ή το έθνος-κράτος.

Δεν υπάρχει πολιτική λύση, και στην πραγματικότητα, μπορεί μόνο να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα. Το να ζητάς από τον αφέντη σου να σε σώσει, να μεταρρυθμιστεί, να μειώσει τη δύναμή του, να ερευνήσει τον εαυτό του και να τιμωρήσει πραγματικά τον εαυτό του, είναι η νοοτροπία ενός ανόητου, οπότε η υποστήριξη οποιουδήποτε πολιτικού, οποιασδήποτε εκλογής ή οποιουδήποτε κράτους, είναι η εκδήλωση ενός πεσμένου και υποδουλωμένου λαού. 

Ο Trump, ο Biden, ο Netanyahu, ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό σκουπίδι, δεν θα λύσει ποτέ αυτά τα προβλήματα, οπότε σταματήστε να τους δίνετε τη δύναμη που επιδιώκουν για να σας καταστρέψουν. Αντ’ αυτού, καταστρέψτε τους και την ικανότητά τους να σας εξουσιάζουν.

“Οι Αρχές; Οι Αρχές;” Γέλασα. “Γιατί οι άνθρωποι νομίζουν ότι οι αρχές είναι μια μορφή θεών με μεγάλη δικαιοσύνη ή μεγάλο, πονηρό κακό, αντί για τους ίδιους βαρετούς ανόητους που βλέπουν στην καθημερινή τους ζωή, και κυρίως στους καθρέφτες τους;”Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου