Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...


Ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Jonathan Cook, εγκατεστημένος χρόνια στο Ισραήλ, με ένα εκπληκτικό άρθρο κι απλά επιχειρήματα κάνει σμπαράλια και ξεφτιλίζει την Ισραηλινή και δυτική προπαγάνδα κι όλο το παραμύθι ακόμα και δια στόματος Μπάιντεν για το χτύπημα στο Νοσοκομείο της Γάζας! 

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Γράφει ο  Jonathan Cook

Αυτή είναι μια άλλη στιγμή σαν αυτή όπως τα “όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ”. 

Μας σερβίρουν “αέρα κοπανιστό”.

Δεν είναι απλώς «απίθανο» ότι ένας παλαιστινιακός πύραυλος έπληξε το νοσοκομείο της Γάζας. Είναι αδύνατο. Τα ΜΜΕ το γνωρίζουν αυτό, απλά δεν τολμούν να το πουν

Ας το επαναλάβουμε: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ψεύτικη είδηση προέρχεται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Όταν το διακύβευμα είναι μεγάλο, μετά βίας μπαίνουν στον κόπο να κρύψουν τον ρόλο τους ως φερέφωνο της δυτικής προπαγάνδας.

Αυτή είναι άλλη μια στιγμή ακριβώς σαν τα ιρακινά όπλα μαζικής καταστροφής. Μας πουλάνε αέρα κοπανιστό. 

Πιστέψτε τα μάτια και τα αυτιά σας, και τους νόμους της φυσικής, όχι τα ψέματα που διακινούν οι ηγέτες και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το χθεσινοβραδινό πυραυλικό χτύπημα στο νοσοκομείο Βαπτιστών στη Γάζα:

1. Καμία παλαιστινιακή ομάδα δεν έχει πύραυλο που μπορεί να χτυπήσει ένα νοσοκομείο, σκοτώνοντας εκατοντάδες. Αυτό που έχουν είναι εξελιγμένα “πυροτεχνήματα”που μπορούν να προκαλέσουν μικρές ζημιές και περιστασιακά ένα ή δύο θανάτους.

 Αν η Χαμάς ή η Ισλαμική Τζιχάντ μπορούσαν να προκαλέσουν το είδος της ζημιάς που συνέβη το βράδυ που επλήγη το νοσοκομείο, θα ακούγατε ότι αυτό συμβαίνει και στο Τελ Αβίβ ή στην Ασκελόν. Δεν το ακούτε γιατί δεν μπορούν.

2. Οι απολογητές του Ισραήλ (και είναι πολλοί) μοιράζουν κάθε είδους βίντεο που δεν έχουν σχέση με το χτύπημα στο νοσοκομείο. 

Αλλά το βίντεο του ίδιου του χτυπήματος (👇ακολουθεί) δείχνει ότι χρησιμοποιείται ένα απίστευτα μεγάλο και ισχυρό όπλο. Ακούστε τον θόρυβο που κάνει ο πύραυλος λίγο πριν το χτύπημα - αυτός ο θόρυβος που σφυρίζει προκαλείται από την πρωτοφανή ταχύτητά του καθώς κόβει τον αέρα. Αυτός *δεν* είναι ο θόρυβος μιας παλαιστινιακής ρουκέτας που πέφτει.

Αν παρακολουθήσετε βίντεο που μοιράζονται από την εκτόξευση παλαιστινιακών ρουκετών, παρατηρήστε πόσο αργά ταξιδεύουν. Σχεδόν με ρυθμό σαλιγκαριού. 

Αν αποτύχουν, πέφτουν με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης, όχι με την σχεδόν υπερηχητική ταχύτητα του πυραύλου που χτύπησε το νοσοκομείο. Το να πιστεύει κανείς το αντίθετο είναι σαν να παρεξηγεί τους νόμους της φυσικής.

3. Οι απολογητές του Ισραήλ προσπαθούν να θολώσουν ακόμη περισσότερο τα νερά υπονοώντας ότι είτε έπεσε μια παλαιστινιακή ρουκέτα, είτε αναχαιτίστηκε, και η ρουκέτα ή θραύσματα της έπεσαν σε μια πολύ μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών στο νοσοκομείο. 

Ας δεχτούμε απλώς τη ρατσιστική παραδοχή ότι εκατοντάδες οικογένειες ήταν πολύ ευτυχείς να αναζητήσουν ασφάλεια δίπλα σε μια τεράστια αποθήκη εκρηκτικών υλών στη μέση μιας ανελέητης ισραηλινής εκστρατείας βομβαρδισμών. 

Ας δεχτούμε επίσης τη φανταστική ιδέα ότι ένα πεσμένο δοξασμένο πυροτέχνημα ή θραύσμα του θα μπορούσε να διαπεράσει τους ισχυρούς τοίχους του νοσοκομείου και να προκαλέσει μια τέτοια έκρηξη. 

Αν όλα αυτά ήταν αληθινά, θα βλέπαμε και πάλι μια σειρά από δευτερογενείς εκρήξεις καθώς τα όπλα πυροδοτούνταν από την αρχική έκρηξη. Δεν το βλέπετε γιατί υπάρχει μόνο μία έκρηξη - από έναν τεράστιο πύραυλο.

4. Πρόκειται για μια απελπισμένη ψυχολογική επιχείρηση, γι' αυτό το Ισραήλ έδωσε τώρα στη δημοσιότητα μια ηχογράφηση δύο μαχητών της Χαμάς που βολικά συνομιλούν μετά την πυραυλική επίθεση, συζητώντας αν το έκαναν αυτοί ή η Ισλαμική Τζιχάντ.

 Αυτό είναι το ίδιο Ισραήλ που δεν εντόπισε τον πολύμηνο σχεδιασμό της Χαμάς που χρειαζόταν για να οργανώσει το ξέσπασμά της πριν από 10 ημέρες. Αλλά το Ισραήλ στάθηκε τυχερό αυτή τη φορά, όπως φαίνεται, και απλά έτυχε να ακούει όταν “ο Χιούι και ο Λιούι” αποφάσισαν να αυτοενοχοποιηθούν.

Θυμηθείτε ότι το Ισραήλ έχει μια ολόκληρη μονάδα "mistaravim", Ισραηλινούς Εβραίους μυστικούς πράκτορες που έχουν εκπαιδευτεί να παριστάνουν τους Παλαιστίνιους και να δρουν κρυφά ανάμεσα στους Παλαιστίνιους. 

Το Ισραήλ παρήγαγε μια πολύ δημοφιλή τηλεοπτική σειρά για τέτοιους ανθρώπους στη Γάζα με τίτλο Fauda. 

Θα πρέπει να είσαι πέρα για πέρα εύπιστος για να πιστεύεις ότι το Ισραήλ δεν θα μπορούσε, και δεν θα μπορούσε, να στήσει ένα τέτοιο τηλεφώνημα για να μας ξεγελάσει, όπως ακριβώς ξεγελάει τακτικά τους Παλαιστίνιους στη Γάζα.

Οι περισσότεροι από αυτούς που διαδίδουν αυτά τα ψέματα γνωρίζουν ότι είναι ψέματα, συμπεριλαμβανομένων των μέσων μαζικής ενημέρωσης, και κυρίως των ανταποκριτών Μέσης Ανατολής και άμυνας. 

Τουλάχιστον μερικοί, όπως οι Jeremy Bowen και Jon Donnison του BBC, προσπαθούν με προσοχή να υποδηλώσουν ότι είναι απίθανο μια ρουκέτα της Χαμάς να προκαλέσει ζημιές της κλίμακας που παρατηρήθηκαν στο νοσοκομείο της Γάζας. 

Αλλά δεν είναι απίθανο. 

Είναι αδύνατο, και το ξέρουν. Απλά δεν τολμούν να το πουν.ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου