Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑ. ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Η ΧΕΖΜΠΟΛΑ ΥΨΩΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΣΗΜΑΔΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ) ΣΤΗ ΘΕΣΗ AL RAHEB ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΛΙΒΑΝΟ. XΑΝΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ! 

 ΒΙΝΤΕΟ


Η Χεζμπολά ύψωσε τη σημαία της στη θέση al Raheb του ισραηλινού στρατού κοντά στα σύνορα με Λίβανο. Xάνουν έδαφος οι Ισραηλινοί! Προέλαση της Χεμπολά. Νέο φιάσκο της Τσαχάλ.. δηλωτικό αδυναμιών του σταρτεύματος..

Έπαρση της σημαίας της Χεζμπολάχ στον ισραηλινό στρατιωτικό χώρο “al raheb” στα σύνορα με τον Λίβανο. Η Χεζμπολάχ φαίνεται να έκανε διείσδυση και ν΄ανακατέλαβε θέσεις από ισραηλινούς. Aνταλλαγές πυρών και σήμερα στα λιβανο-ισραηλινά σύνορα.

Al Manar : Η σημαία της Χεζμπολάχ υψώθηκε στην ισραηλινή στρατιωτική τοποθεσία “al rahb” στα σύνορα με τον Λίβανο.Δήλωση που εξέδωσε η Ισλαμική Αντίσταση στον Λίβανο:

”Στο πλαίσιο της απάντησης στις παρατεταμένες επιθέσεις των Σιωνιστών στα παραμεθόρια χωριά, α μέλη της Αντίστασης επιτέθηκαν στην σιωνιστική θέση “al raheb” με άμεσα και κατάλληλα όπλα.

The Hezbollah flag was raised at the “Israeli” Al-Raheb military site on the border with Lebanon pic.twitter.com/yLhiHftNas— Sprinter (@Sprinter99800) October 15, 2023

Στόχευσαν με κατευθυνόμενους πυραύλους ένα άρμα Merkava στην τοποθεσία Raheb, γεγονός που οδήγησε στο να χτυπηθεί άμεσα και στο πλήρωμά του να σκοτωθεί ή να τραυματιστεί.”

Κανάλι 14 στα Εβραϊκά: Ο πόλεμος με τη Χεζμπολάχ έχει πραγματικά ξεκινήσει.

Η Χεζμπολάχ σηματοδοτεί εκδίκηση με ύψωση της κόκκινης σημαίας αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο Tasnim:

”Σε απάντηση στις πρόσφατες αντιπαραθέσεις και τον βομβαρδισμό της Γάζας από το ισραηλινό καθεστώς, η Χεζμπολάχ στον Λίβανο ύψωσε μια κόκκινη σημαία στη στρατιωτική βάση Al-Rahib.

Σε αντίθεση με την πιο γνωστή κίτρινη σημαία του κόμματος, αυτό το κόκκινο πανό συμβολίζει τη δίψα για εκδίκηση, σύμφωνα με πηγές της αντίστασης της Χεζμπολάχ.

Η κόκκινη σημαία υψώθηκε στην τοποθεσία “Al-Rahib” που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ της κατεχόμενης Παλαιστίνης και του Λιβάνου, όπως μετέδωσε το κανάλι Al-Manar.”
Ο ισραηλινός στρατός κηρύσσει την περιοχή που βρίσκεται από τα σύνορα του Λιβάνου σε απόσταση 4 χιλιομέτρων ως κλειστή στρατιωτική ζώνη, από την οποία απαγορεύεται η είσοδος σε εποίκους. Ζητάει από εποίκους στα σύνορα με τον Λίβανο, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την σύνορα, να μείνει κοντά στα καταφύγια.


To μπαϊράκι που σήκωσε η Χεζμπολά μετά την ανακατάληψη του στρατηγικού υψώματος


–Ρεπόρτερ του Al-Manar: Η σημαία της Χεζμπολάχ υψώθηκε στην ισραηλινή στρατιωτική βάση στη al Raheb στα σύνορα με τον Λίβανο.

Αρχική αναφορά: Η Χεζμπολάχ κατέλαβε μια θέση του ισραηλινού στρατού στο Al-Raheb στα σύνορα με τον Λίβανο. Μια σημαία είναι ορατή στο στρατιωτικό φυλάκιο.

Αυτό σημαίνει ότι οι μαχητές κατέλαβαν μια ισραηλινή περιοχή ύψους 750 μέτρων με θέα τα περισσότερα μέρη του νότου.

Ανταποκριτής της Al-Mayadeen στο νότιο Λίβανο: Οι δυνάμεις κατοχής ερευνούν την περιοχή του Al-Raheb

Kαι το Lebanon24 αναφέρει ότι η Χεζμπολά ύψωσε τη σημαία της στο al Raheb.

Ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει τον κεντρικό δρόμο μεταξύ Ramia και Marwahin στο Λίβανο με βόμβες φωσφόρου τώρα. Καταφεύγουν σε απαγορευμένα όπλα για ν΄ανταπεξέλθουν..

lebanondebate: ”Βίντεο: Η Χεζμπολάχ υψώνει την κόκκινη σημαία στον ισραηλινό στρατιωτικό χώρο του AL RAHEB

Τη σημαία της «Κόκκινης Εκδίκησης» ύψωσαν μέλη της Ισλαμικής Αντίστασης στον Λίβανο, Χεζμπολάχ, το πρωί της Κυριακής στην ισραηλινή στρατιωτική τοποθεσία al Raheb στα σύνορα με τον Λίβανο.”


Στη Shtula επίθεση νωρίτερα με τηλεκατευθυνόμενο πύραυλο της Χεζμπολά από Λίβανο. 1 νεκρός και 3-4 τραυματίες.(ΦΩΤΟ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου