Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΒΡΗΚΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΦΙΛΙΑ...

ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ; Ο ΤΑΤΑΡ  ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ!!!


O Τατάρ πρόεδρος του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα της Κύπρου όπως ήταν επόμενο άδραξε την ευκαιρία και δημιουργεί θέμα καθώς η ελεύθερη Κύπρος όπως και η Ελλάδα έχουν γίνει το μεγάλο διαμετακομιστικό κέντρο προώθησης ΝΑΤΟικών στρατευμάτων και εξοπλισμού προς τον εκεί Κατοχικό στρατό του Ισραήλ για εθνοκάθαρση γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και το σφαγιασμό 3000 νηπίων στην ψύχρα στο γόνα με πρόσχημα τη Χαμάς αλλά και την ανάπτυξη δυνάμεων που πιθανώς θα επιχειρήσουν τη λιβυοποίηση ιρακοποίηση Συρίας Λιβάνου. 

Oι ”κυανόκρανοι” Αμερικανοί, Βρετανοί, Γερμανοί και Γάλλοι επιχειρούν από την μεγαλόνησο..

«Είναι αντίθετο στις διεθνείς συμφωνίες να έρχονται στο νησί ξένες στρατιωτικές δυνάμεις χωρίς την άδεια και την έγκρισή μας καθώς και της Τουρκίας, η οποία είναι στην πραγματικότητα η εγγυήτρια δύναμη της Κυπριακής Δημοκρατίας» διαμηνύει. 

Και πάλι το ίδιο προιόν. υπό το ίδιο πρόσχημα που έδρασε ο Αττίλας.” η Τουρκία ως εγγυήτρια δύναμη”που παρακάμπτεται και που επομένως νομιμοποιείται να δράσει.

Το Ισραήλ καλεί τη Δύση σε ιερό πόλεμο κατά της Χαμάς δηλ. κατά των Παλαιστινίων ( εξτρεμιστές , φονταμενταλιστές δεν παύει να είναι Παλαιστίνιοι και η αιχμή του δόρατος του παλαιστινιακού) και κατ΄επέκταση του αραβικού κόσμου αφού η Παλαιστίνη είναι η καρδιά του αραβικού ζητήματος και η Χαμάς είναι η ανεπίσημα αλλά κατ΄ουσίαν η ένοπλη πτέρυγα της Αραβικής Λίγκας του Αραβικού Συνδέσμου αφού χρηματοδοτείται και εξοπλίζεται από Σ Αραβία Κατάρ κλπ αλλά και έχει από εκεί πολιτική κάλυψη και νομιμοποίηση.

Οπότε Ελλάδα Κύπρος για χατίρι τους και χαλάλι τους των δυτικών υπερδυνάμεων και της μαριονέτας τους στην περιοχή Ισραήλ πάνε για μετωπική με το παγκόσμιο ισλάμ στο οποίο μάλιστα θέλει να ηγηθεί η Τουρκία..Τουρκία και Κατάρ φιλοξενούν την πολιτική πτέρυγα της Χαμάς Τουτέστιν μπλέξαμε …

Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο ή τον βαρκάρη οι εσχατιές του δυτικού κόσμου δηλ. Ελλάδα Κύπρος..

Επίσης Ελλάδα Κύπρος έχουν τεθεί στο μάτι και της τρόικας Ιράν Ρωσίας Τουρκίας.

Το Ιράν πατρονάρει φατρίες σε Γάζα , Λίβανο, Ιράκ, Υεμένη για τα δικά του ζωτικά γεωπολιτικά συμφέροντα που η Δύση εποφθαλμιά και είναι ο κύριος και ορκισμένος αντίπαλος του Ισραήλ οπότε είναι επόμενο να μην βλέπει με καθόλου καλό μάτι το ρόλο που διαδραματίζουν στη σύρραξη Ελλάδα Κύπρος. Είναι επίσης ο άλλος μεγάλος πόλος του ισλάμ του σιίτικου κλάδου.

Η Ρωσία μας έχει στη μπούκα για ουκρανικό αλλά και επί συγκεκριμένου γιατί οι κινήσεις που έχουν ως εφαλτήριο ΝΑΤΟικές βάσεις σε Ελλάδα Κύπρο στρέφονται κατά των ρώσικων συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο βλέπε Συρία.

Επίσης τους έπιασε ο πόνος για Ισραήλ και εκδράμουν εκστρατεύουν κατά της Ανατολής;;και μαζί Κύπρος Ελλάδα δίνουν γη και ύδωρ στους σταυροφόρους; Φωνάζουν για ΙSIS. Ξέρουν από isis;

Κατ΄αρχήν το Ισραήλ που κόπτεται για ISIS ήταν το μόνο κράτος της περιοχής που όλως περιέργως η ΙΣΙΣ δεν έριξε ούτε μπαταριά όταν κατάπινε Συρία Ιράκ Λιβύη υποσαχάρια Αφρική κ.λπ. 

Το ΙΣΙΣ ήταν η διεθνής τζιχαντιστική που στρατολόγησε μέλη από 100 χώρες από όλο το Μπαγκρέμπ και κυρίως από ΕΕ από αεροδρόμια Βρυξελλών και από όλα της Γαλλίας ως κι από Σκανδιναβία έφευγαν μέσα από τα χέρια αρχών ως και 15χρονια σχολιαρούδια ή και ολόκληρες οικογένειες για να πάνε Συρία μέσω Κωνσταντινούπολης ΝΑΤΟικής πρωτεύουσας στη Συρία για να ζήσουν τον ισλαμιστικό τους παράδεισο τη νέα γη επαγγελίας τους. Η ΕΕ και η Δύση το εξέθρεψαν και κατεύθυνε τον πληρεξούσιο εναλλακτικό στρατό τους για να ρίξουν τον Άσαντ.

 Λένε να κάνουν μέτωπο και συμμαχία κατά Χαμάς όπως με ΙΣΙΣ ( πρόταση Μακρόν, κάλεσμα Νετανιάχου). Ποια συμμαχία έκαναν. 

Έκαναν το ελάχιστο όσο χρειαζόταν για να καταλάβουν οι Αμερικάνοι με το δόγμα ΗΠΑ αντί ΙΣΙΣ το βορρά Συρίας πάνω από Ευφράτη και να κάνουν ολική αφαίμαξη των πλουτοπαραγωγικών πηγών. Δεν πολέμησαν την ΙΣΙΣ το πετρέλαιο ήθελαν. 

Την ΙΣΙΣ και όλα τα ισλαμιστικά γκρουπούσκουλα τα κατέβαλε ο συριακός λαός με θυσίες ως και 1.000.000 ζωών και σύμπραξη Ρωσίας Ιρανικών πολιτοφυλακών. Αυτοί σταμάτησαν τον ισλαμισμό. Και έρχονται σήμερα αυτοί να γίνουν τιμητές..

Ξέρουν από ISIS;

Mαζικοί αποκεφαλισμοί χιλίαζες χιλιάδων σε αμφιθέατρα κι ακτές σε πλατείες και δρόμους απαγωγές βασανιστήρια τρομοκρατία πληθυσμών με ουαχαμπίτικο μαχαίρι ό,τι κινείται.. Τίνος δημιούργημα είναι η ΊSIS και το ριζοσπαστικό Ισλάμ. 

Από εποχής Σοβιετικής Ένωσης αναπτύχθηκε από Δύση ως αντίπαλο δέος στους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν εργαλειοποιήθηκε από δυτικούς για νομιμοποίηση εκστρατειών τους προς πλιάτσικο, λεηλασία των πόρων και εδραίωση ιμπεριαλιστικής γεωστρατηγικής με δημιουργία βάσεων και κατοχή π.χ Ιράκ, Β Συρία. 

Δέκα χρόνια πολέμου στη Συρία με πόλεμο του κράτους κατά ΙSIS αλ Νούσρα και όλων των εξτρεμιστικών τρομοκρατικών ισλαμιστικών φατριών και η Δύση αντί να πολεμάει την αλ Νούσρα πολέμησε το συριακό στρατό κράτος και κοινωνία με κάθε μέσο και ως σήμερα. όταν ο Άσαντ πολεμούσε το τζιχάντ τον έλεγαν χασάπη και ζητούσαν το κεφάλι του. 

Όταν επί Χριστόφια έγινε απόπειρα να βοηθηθεί η καθ΄ημάς Ανατολή που στέναζε από τζιχαντισμό προδότες ανατίναξαν το Μαρί και εξέθεσαν την πρωτοβουλία…

Εν κατακλείδι η Κύπρος κρέμεται από μια κλωστή τα νησιά Ελλάδας επίσης… ο ελληνισμός εκτίθεται στη γειτονιά και στον κόσμο.. εκτίθεται σε ισλαμικό κόσμο σε κοινή γνώμης Τουρκίας ακόμη και στο όποιο δημοκρατικό της τόξο και σε όλο τον αραβικό κόσμο που έχει σημαία το παλαιστινιακό αλλά και σε όλο το παγκόσμιο δημοκρατικό γίγνεσθαι που επίσης έχει διαχρονικά παντιέρα την Παλαιστίνη…

Έτσι δημιουργείται νομιμοποιητικό πλαίσιο για Τουρκία εναντίον μας.

Για το Ισραήλ θυσιάσαμε ήδη τον Άγιο Πορφύριο και 33 μάρτυρες θα θυσιάσουμε και Κύπρο νησιά Αιγαίου;

Για Ισραήλ θα θυσιάσαμε Κύπρο, νησιά Αιγαίου;

Επί του πεδίου και από άποψη ρεαλιστικής πραγματικότητας. Η Κύπρος δεν είναι ο ομφαλός του κόσμου για λυκοσυμμάχους μας δυτικούς ώστε να τη σώσουν όπως γίνεται με Ισραήλ.

Αποδεδειγμένα. Το Ισραήλ δε στο οποίο επενδύσαμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια τη στρατηγική μας με κοινό αμυντικό δόγμα αποδείχθηκε χάρτινος πύργος που μια οργάνωση όχι ένα κράτος 5 κατσαπλιάδες το άλωσαν εν μια νυκτί..

οπότε βορά στο βορρά..

Διαμορφώνουν κλίμα..

το τίμημα θα το πληρώσουν οι πληθυσμοί.. όπως πάντα ... για χαλάλι του Ισραήλ... ό,τι θα έρθει θα έρθει από την ισραηλινοφρένεια μας.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου