Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ!!! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ...

ΧΑΣΑΠΟΣΦΑΓΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΓΑΖΑ .  ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΙ! Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ 2023 μ.Χ! 

ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΑΠΟΨΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ: Μητσοτάκη είσαι συνεργός και υποστηρικτής στην δολοφονία αυτών των παιδιών..







O Dr Youssef Al-Akkad, Διευθυντής του Ευρωπαικού Νοσοκομείου Γάζας καταδικάζει τη σφαγή της οικογένειας Bakri πριν λίγο. Σκότωσαν 6 μωρά… ξεκληρίζουν ολόκληρες οικογένειες.. εθνοκάθαρση… 

Οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν σπίτι στο Khan Yunis, στο νότο της Gaza, 9 νεκροί και 11 τραυματίες όλα γυναικόπαιδα.. .Οι πρόσφατες επιδρομές της στο Ταλ αλ-Χάουα της Γάζας έχουν βάλει στο στόχαστρο πολλά σπίτια και υπάρχουν άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα ερείπια και καλούν σε βοήθεια..

ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΟΙ!!!
 Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ 2023 μ.Χ!





Αυτά είναι τα εκθέματα πολέμου…επικράτησαν οι δεινόσαυροι…







 

3 σχόλια:

  1. 2023 χρόνια μετά την αποκάλυψη της Αλήθειας, μετά την ενσάρκωση του όντως Θεού, το "μ.Χ." δυστυχώς δεν ερμηνεύεται "μετά Χριστόν", αλλά μετά του κυρίου Χ (βλ. X-mas). Αφού ο κόσμος συνεχίζει να εθελοτυφλεί 2 χιλιετηρίδες μετά την ενσάρκωση του Σωτήρος, ο Σωτήρας (σεβόμενος απόλυτα το αυτεξούσιο του καθενός) θα σώσει ΜΟΝΟ τους εκζητούντας Αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐρώτηση (προς τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή):
      Ἀφοῦ βλέπετε, Γέροντα, τόσο καθαρὰ τὶς ἀδυναμίες μας, τὰ λάθη μας γιατί δέ μας τὰ ὑποδεικνύετε;

      Ἀπάντηση:
      Λυπᾶμαι γιὰ ὅσα βλέπω ὡς πατέρας, ἀλλὰ ἐλπίζω στὴν καλυτέρευση. Ὑποδεικνύω ὅσα πρέπει, ἀλλὰ πιὸ κερδισμένος εἶσαι, ὅταν χύσεις δυὸ ἢ τρία δάκρυα μπροστὰ στὸ Χριστὸ γι᾿ αὐτά, παρὰ νὰ πεῖς πολλὰ λόγια. Ἐκεῖνος εἶναι ὁ γιατρὸς καὶ παιδαγωγός μας. Ὁ Χριστὸς ἐχθὲς καὶ σήμερα ὁ ἴδιος, ἀλλὰ ἐμεῖς κλείσαμε τὰ μάτια μας καὶ βλέπουμε σκοτεινά. Ἀφοῦ προχωρᾶμε ἔτσι, ἄλλοι λασπώνονται καὶ ἄλλοι σκοτώνονται.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΜ. ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
    ΜΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

    Κατά τας τελευταίας ημέρας των θλίψεων και των δοκιμασιών και προ της εμφανίσεως του «Υιού της απωλείας» οι Άγιοι πατέρες, συνεβούλευαν τα πνευματικά των παιδιά, να χρησιμοποιούν πάντοτε τους ιερούς Ψαλμούς.
    Ας ρίξωμε, λοιπόν εν συνεχεία, το βλέμμα μας εις την ανεξάντλητον πηγήν του δροσοβόλου ύδατος του Προφητάνακτος Δαυίδ.
    Ενισχύει τον πιστόν εις τον Θεόν, ο προφήτης του Θεού με το βάθος των πνευματικών νοημάτων, που αναβλύζουν από τους Ψαλμούς του:

    «Δε θα φοβηθείς από κίνδυνον εξ΄ εχθρών υπούλων, οι οποίοι εν καιρώ νυκτός επιπίπτουν κοντά σου, ούτε από βέλος που πετά και ρίπτεται κατά σου εν καιρώ ημέρας.»
    « Και γενικώς δεν θα φοβηθείς κάθε πράγμα που κινείται και περιπατεί εις το σκότος, και σου δημιουργεί αφανή κίνδυνον, που δεν τον βλέπεις με τους σωματικούς οφθαλμούς, ούτε από απροσδόκητο συμβάν και συναπάντημα, καθώς και από δαιμόνιον, το οποίον κατά την μεσημβρίαν επενεργεί και βλάπτει.»
    «Θα πέσουν νεκροί εις το πλευρό σου χιλιάς ανθρώπων, και εκ δεξιών σου θα πέσει ολόκληρος μυριάς, ΠΡΟΣ ΣΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.»
    «Αλλά δια των ιδίων σου οφθαλμών θα παρακολουθείς και θα αντιλαμβάνεσαι τον θανατηφόρον κίνδυνον και τα συντελουμένας υπ’ αυτού καταστροφάς, και θα βλέπεις την ανταπόδοσιν και τιμωρίαν των αμαρτωλών.»
    «Διότι συ, Κύριε, είσαι η ελπίς μου. Τον Ύψιστον κατέστησας ασφαλές καταφύγιόν σου.»
    «Δεν θα σε πλησιάσουν κακά και δυστυχίαι και ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣΤΙΞ, Ή ΠΛΗΓΗ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΟΥ.»
    «Διότι θα δώσει εντολήν ο Κύριος εις τους αγγέλους του δια σε, όπως σε διαφυλάξουν εις πάσας τας οδούς και τας ενεργείας σου».
    «Επί των χειρών των θα σε σηκώσουν, μη τύχει ποτέ και προσκρούσης τον πόδα σου εις λίθον τινα και σκοντάψεις. …

    ΑπάντησηΔιαγραφή